Go to Top

Ten Rouwelaar: “Blij dat ik me kon onderscheiden”

Ten Rouwelaar: “Blij dat ik me kon onderscheiden”

Jelle ten Rouwelaar was zaterdag mede-verantwoordelijk voor de overwinning van NAC op PSV. De goalie kwam een aantal keer goed in actie, maar had ook geluk. Bij een actie in de zestien leek hij een overtreding op Toivonen te maken.

Ten Rouwelaar: “Met mijn rechterbeen raakte ik zijn hak. Als Toivonen ‘normaal’ was gevallen, had hij denk ik wel een pingel gekregen. Maar hij ging zo opzichtig naar de grond, dat de scheidsrechter misschien juist daarom geen penalty gaf.

Die penalty werd niet gegeven en dus was Ten Rouwelaar na afloop een gelukkig man: “Ik ben blij dat ik me eindelijk weer eens kon onderscheiden.” De afgelopen weken had Ten Rouwelaar een aantal mindere momenten. Met name tegen NEC zag hij er bij drie tegengoals niet best uit: “Je wilt je dan zo snel mogelijk revancheren. Een duel tegen een topclub is in dat opzicht ideaal, omdat je weet dat je veel te doen krijgt. Dat lukte tegen PSV.

, , , ,

10 Reacties op "Ten Rouwelaar: “Blij dat ik me kon onderscheiden”"

 • Jon
  8 maart, 2010 - 10:05

  Jelle is een goede keeper dat blijkt maar weer. Wel heb ik de indruk dat hij mentaal kwetsbaar is. De tegengoals zoals die vielen tegen NEC, was hij te afwachtend en niet alert genoeg. Concentratie kwestie denk ik.

  0

  0
 • PJ
  8 maart, 2010 - 10:27

  Dat hij zich zo revancheert tegen een topclub duidt juist op een goede mentale weerbaarheid. Schollen was mentaal niks, die keepte na 1 blunder nog 3 wedstrijden slecht. Ten Rouwelaar pakt nu gewoon 3 punten voor ons en keepte een topwedstrijd!

  0

  0
 • Koelkast
  8 maart, 2010 - 10:28

  Zijn mentale weerbaarheid is vrij dramatisch, maar op de lijn is het gewoon een goede keeper.

  Hij heeft zeker punten voor ons gepakt gisteren!

  0

  0
 • RB
  8 maart, 2010 - 10:42

  Goede lijnkeeper voor de rest is het gewoon een zwakke keeper.

  0

  0
 • N. Aukesss
  8 maart, 2010 - 11:50

  Hij zat er een paar keer goed bij, maar er zijn zat scheidsen die toivonen wel een pingel hadden gegeven. Was niet zo'n heel handig actie van 'm. Maar de winnaar heeft altijd gelijk. Hoop dat dit hem weer wat meer zelfvertrouwen geeft, en dat hij dat ook naar z'n verdediging uitstraalt. Een keeper moet boven alles natuurlijk wel de baas zijn in z'n strafschopgebied. En vooral tegen NEC werd duidelijk dat hij dat vaak niet is.

  0

  0
 • scheppioni
  8 maart, 2010 - 12:30

  Hij moet alleen de baas zijn in zijn vijf meter, dat kan Karel hem toch wel leren !

  0

  0
 • N. Aukesss
  8 maart, 2010 - 12:51

  @scheppioni

  Mij leek het ook logisch dat Karelse 'm dat wel kan bijbrengen. En met de baas zijn bedoel ik ook dat als hij bijv. bij een corner voor een hoge bal gaat, hij 'm gewoon moet hebben.

  0

  0
 • nac6
  8 maart, 2010 - 13:36

  het is leuk maar elke wedstrijd dit doe geef je nog veel meer voldoenig jelle, en denk een zaterdag voor je het veld op gaat nog eens aan de beker wedstrijd tegen grunn toen je zo goed was

  0

  0
 • Nacc
  8 maart, 2010 - 17:59

  ik vind er een paar rare reacties tussen staan..
  Ik vind jelle een erg zwakke keeper hij had zaterdag een paar goede reddingen maar hoeveel blunders..? tegen NEC, tegen Willem 2? hij pakt 3 punten en geeft er 6 weg…. En jelle niet meer zeggen dat je in ORANJE kan want dat is absoluut niet waar,

  0

  0
 • Nijlpaard
  8 maart, 2010 - 20:06

  Jelle is een goede lijnkeeper, maar is binnen het 5 metergebied ontstellend zwak. Lijkt dan ook heel nerveus en stompt ballen weg die elke middelmatige keeper zou pakken.
  Het resultaat is dat hij punten voor NAC pakt maar hetzelfde aantal punten kost.

  0

  0