Go to Top

Tobiasen in belangstelling Sparta

Tobiasen in belangstelling Sparta

Niet alleen op het spelersvlak is er interesse van andere clubs, ook binnen de technische staf  is er iemand die zich mag verheugen op de belangstelling van een kersverse eredivisionist.

In Spangen wordt Ole Tobiasen genoemd als mogelijke aanvulling van de technische staf aldaar. Tobiassen is momenteel trainer van onze beloften. Hij heeft nog een contract dat 2 jaar doorloopt, maar ook hij heeft een clausule die hem toestemming geeft te vertrekken als hij een stap naar boven kan maken. Die stap kan hij dus maken door assistent-trainer bij een BVO te worden. Of de interesse wederzijds is weten we niet, maar die kans is natuurlijk wel behoorlijk groot.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

 

27 Reacties op "Tobiasen in belangstelling Sparta"

 • Ouwe Spionkop
  30 mei, 2016 - 12:33

  De afbraak is in volle gang.

  0

  0
 • THE Don
  30 mei, 2016 - 12:37

  Neem Dijkhuizen mee aub

  0

  0
 • Peer11
  30 mei, 2016 - 12:42

  Gezien het vorige item doet Tobiassen het heel behoorlijk bij de beloften. Zou zonde zijn als hij nu al vertrekt.

  0

  0
 • Frankie
  30 mei, 2016 - 12:43

  Missen we niets aan! Belangrijker is wie Smulders gaat halen.

  0

  0
 • scheppioni
  30 mei, 2016 - 12:52

  @ Ouwe spionkop
  Gelukkig zijn wij er nog als NAC supporters zijnde en de BSR natuurlijk, dat houdt wel de moed met ons NAC BREDA in mijn opinie !
  @ THE Don
  Zou niet gek zijn in mijn ogen, al de tweede jaar op rij dat iemand faalt en mag blijven zitten plus het voetbal wordt alleen nog maar beroerder, totaal geen lijn meer weer in te bekennen, ene uitwedstrijd was al te veel gevraagd !

  0

  0
 • Fred
  30 mei, 2016 - 13:03

  Tobiassen is absoluut geen verkeerde .
  Had liever gehad dat er interesse in Penders en Hellemons was geweest daar kom je nooit meer vanaf vrees ik .

  0

  0
 • Freek
  30 mei, 2016 - 13:04

  Niks aan de hand mensen, gewoon bourgondisch blijven lachen! Zou NAC doorhebben dat de enige manier om substantieel geld te verdienen is met de in- en verkoop van spelers? Een seizoenkaart meer of minder gaat de club niet vooruit helpen. Als je dwangcontracten toelaat zul je als club nooit kunnen groeien! Ook hier wordt weer een verkeerd signaal afgegeven want nieuwe spelers weten dit straks ook. NAC ZORG EENS VOOR KAPITAAL OP HET VELD! De club moet professionaliseren en uit de calimero rol komen want visie en beleid bepalen het succes van de club. Want een mooie grasmat is leuk, de meest bieromzet is grappig maar er moet een geld verdiend gaat worden i.p.v. het allemaal verkeerd uit te geven. Sorry dat ik wat kritisch ben en niet blind meeloop in de polonaise want daar zie ik geen enkele reden voor!

  0

  0
 • G00ser
  30 mei, 2016 - 13:20

  @THE Don,

  Dergelijke gedachtes zijn de basis van de structurele ellende bij NAC. Hoe kan iemand ooit functioneren als ze eerst de rotzooi van de voorganger moeten verwerken.

  Dijkhuizen kwam 6 maanden geleden binnen en moest een zware taak volbrengen met een team dat hij niet zelf heeft gekozen. Nu heeft hij, samen met Smulders, de uitdaging om een eigen team samen te stellen, als hij komend seizoen duidelijk zou falen zou zijn functioneren pas ter discussie kunnen staan.

  Door na iedere teleurstelling blind te roepen dat iedereen maar weg moet zal er nooit rust zijn bij NAC…en dat zou nou net de basis voor een stabiele club moeten zijn.

  0

  0
 • nacman
  30 mei, 2016 - 13:28

  ik zeg behouden voor nac

  0

  0
 • G00ser
  30 mei, 2016 - 13:30

  @Freek,

  Vooropgesteld, je hebt helemaal gelijk dat NAC onvoldoende beschikt over kapitaal in de vorm van waardevolle spelers.

  Maar, gezien de financiele ellende en degradatie heeft NAC zijn beperkingen om hier in te investeren. NAC zit pas sinds +- 1,5 jaar in categorie 2, hiervoor was NAC enkel in staat om een talentvolle speler een amateurcontractje aan te kunnen bieden. Kortom; NAC had helaas niet de middelen om talent uit eigen jeugd of van butien af aan zich te binden.

  In het degradatieseizoen had NAC 1 prioriteit, en dat was overleven, hierdoor werd er gretig naar spelers gezocht met een bewezen loopbaan, boven de jeugd. Hierdoor kwam NAC uit bij spelers als Marcellis, De Zeeuw en Guyon.

  Ook afgelopen seizoen zagen we hetzelfde, promotie was top prioriteit waardoor er weinig mogelijkheden vrijkwamen voor jeugdspelers zoals bijvoorbeeld Grad Damen.

  Pas wanneer er weer rust is binnen de club zal eigen jeugd zich verder kunnen ontplooien. Desalniettemin vind ik wel dat NAC ten alle tijden moet zorgen dat er continutieit zit in de jeugd en dat deze zoveel mogelijk minuten moet maken, desnoods via verhuur zoals bij Mounir naar Helmond Sport.

  0

  0
 • willem 4,5
  30 mei, 2016 - 13:35

  Vind het de laatste dagen een behoorlijk hoop gezeik en gezeur op deze site. Het hele seizoen is bijna iedereen afgemaakt en de grond ingeboord, nu gaan er veel weg (gelukkig) en nou is het weer niet goed. We hebben een nieuw elftal nodig er zit niets anders op! Inderdaad @ Oude Spionkop, de afbraak is in volle gang en dat is maar goed ook. Als je een mooi gebouw wil neerzetten op een plaats waar een lelijk gebouw staat zul je het oude eerst moeten afbreken. De opmerking van @ Fred over Penders is beneden peil. Penders is een clubheld die bijna zijn hele carriére bij ons heeft gespeeld. Als hij nog in de verdediging had gespeeld zoals in zijn goede tijd hadden we 20 doelpunten minder tegen gekregen en waren we vorig jaar niet gedegradeerd. Hij wist als geen ander wat verdedigen was. Je kon hem heel moeilijk voorbij komen en hij pakte zelden een gele kaart en geen enkele rode. Hij was 10 klasse beter als al die prutsers die nou in de verdediging stonden, ben blij dat ze weg gaan of weg moeten. We moeten een nieuw elftal bouwen en dat kost tijd. Promotie komend seizoen?, wie het weet mag het zeggen. Als het niet lukt dan het jaar daarop maar. Je kunt niet het wanbeleid van 10 jaar in een jaar wegpoetsen, daar wordt je vreselijk voor afgestraft zoals we hebben kunnen zien!

  0

  0
 • Wouter
  30 mei, 2016 - 13:44

  Het is een grove schande dat eigen spelers zoals Damen ( eigen kweek ) en Brands ( nog onder contract ) worden voorbij gestreefd door een waardeloze niets toevoegende speler als Naah .
  Dat moet eigenlijk niet mogelijk zijn en het is ook nog eens volkomen oneerlijk ook .
  Het is gewoon kapitaalvernietiging .
  Ik ken geen enkele club waar 7 spelers met een doorlopend contract gratis weg mogen , zelfs Tobiassen heeft zo’n clausule , dat is toch te gek voor woorden ?

  0

  0
 • Mafkees
  30 mei, 2016 - 13:55

  Fred, volgens mij doet Hellemons het niet verkeerd bij de jeugd. Hij is sinds februari geen assistent meer he,

  0

  0
 • Fred
  30 mei, 2016 - 13:58

  Beste Willem 4,5 , hebben we het over de trainer Penders of de ex voetballer Penders, je haalt wat zaken door elkaar vrees ik ?
  Ik vond de speler Gudelj ook beter dan de trainer Gudelj die uiteindelijk de aanleiding is geweest van de neerwaartse spiraal waarin we nu beland zijn .
  Ik vond Penders een fantastische verdediger , en ik zou ook willen dat we die nog hadden , alleen de trainer Penders is een heel ander verhaal . ( en dan heb ik het vooral over sociale vaardigheden )
  Intern heeft hij de laatste jaren nogal eens met dezen en genen overhoop gelegen en het is ook een publiek geheim dat hij Brands niet pruimt .
  Geen makkelijk mannetje hoor .
  Penders heeft bij mij destijds als speler heel wat credits verspeeld toen hij als aanvoerder in plaats van voor zijn trainer ( Ernie Brandts ) op te komen hem publiekelijk afviel en een schop na gaf . ( maar dat is niet de reden dat ik er nu vraagtekens bij plaats )
  Over de speler Penders zul je mij nooit iets horen zeggen .
  Maar een verhaal heeft altijd zoveel kanten joh , Dijkhuizen en voorheen Maaskant krijgen en kregen vaak de zwarte Piet maar de technische staf bestond uit meerderen die een flinke vinger in de pap hebben. ( hadden )
  Kijk maar eens wat het vertrek van Arno van Zwam teweeg heeft gebracht .

  0

  0
 • Fred
  30 mei, 2016 - 14:06

  @ Mafkees dat klopt , maar we hebben het over het hele afgelopen seizoen en daar maakte hij ook lange tijd deel van uit.
  En hij doet het idd goed , een goed voorbeeld dat je datgene moet doen waar je goed in bent , het eerste team was te hoog gegrepen .
  Als ik jou was zou ik een interview met Hans Smulders aanvragen ( als je dat jou kennende al niet in de planning hebt zitten ) er gaat een wereld open . 😉

  0

  0
 • Pfff
  30 mei, 2016 - 14:34

  Duarte ook al weg bron bn de stem

  0

  0
 • DNCE
  30 mei, 2016 - 14:49

  @Pfff

  Toch zijn conditie op peil kunnen houden bij NAC…..

  0

  0
 • Wim
  30 mei, 2016 - 15:08

  Seuntjes naar AZ!

  0

  0
 • 076 NOAD
  30 mei, 2016 - 15:26

  Seuntjens is ook weg

  0

  0
 • Kipiani
  30 mei, 2016 - 17:29

  Exit Tobiasen ? Teun Lurling welkom in het NAC trainerskorps met Tim en Eric.

  0

  0
 • Emarino
  30 mei, 2016 - 17:50

  À.B.U. NAC stop nu eens met al die clausule’s, dit is te gek voor woorden.
  Het is tijd om eens respect tegaan tonen naar je trouwe aanhang.

  0

  0
 • Emarino
  30 mei, 2016 - 19:02

  Moet zijn À.U.B.

  0

  0
 • scheppioni
  30 mei, 2016 - 19:50

  Fredje, ge voelt het verrekenis goed aan lijkt me, gezien de resultaten en de vaak gelaten houding van de staf zegt genoeg, al ben ik in ieder geval wel zeer verheugd dat in ieder geval die sleen weg is, over foute keuzes gesproken de laatste jaren !!

  0

  0
 • Oosterhout3
  31 mei, 2016 - 09:18

  Let op! Dit gaat hij dus niet doen!!!

  Tobiassen zit ook half bij de technische staf van het eerste!
  Ik denk dat hij de jonkies onder zijb hoede krijgt van city…. vooral de persoonlijke begeleiding!

  Ik zou hem juist een contract geven om en de a1 vast te houden, en de talenten door te trainen en te begeleiden!

  0

  0
 • Freek
  31 mei, 2016 - 09:20

  Waar het omgaat is dat de club het iedere keer voor elkaar krijgt om de verkeerde mensen aan te stellen ze alles te laten verkloten en daarna pas stoer in te grijpen en te reageren alsof ze deze zelf niet hebben aangesteld?! Kijk eens naar Excelsior wat die allemaal doen met beperkte middelen, het gaat er om dat je als club goede mensen hebt die goede keuzes maken. Het wanbeleid is al meer dan 5 jaar aan de gang hetgeen ook terug te zien is in de sportieve prestaties. NAC is van binnen bekleed met ego’s en mensen die graag in een NAC pak lopen. Eigen belang en vriendjes politiek zorgen voor deze situatie. Let maar op volgend jaar wordt Dijkhuizen weer afgeserveerd door de mensen die hem zelf aan hebben genomen. Ga eens goed scouten investeer in je eigen opleiding ga eens voor de lange termijn. Leid op en verkoop en maak kapitaal dat is de enige weg naar succes in sportief en financieel opzicht. Nogmaals een sponsor of seizoenkaart meer of minder is allemaal rommelen in de marge.

  0

  0
 • Oosterhout3
  31 mei, 2016 - 09:30

  Scheppi,
  als je team alleen functioneerd als er 12.000 toeschouwers of meer zijn…
  Dan heb je gewoon een team dat uit gewoonweg verkrampt en dus geen goede uitwedstrijd speelt…
  Ze kunnen het wel,(gae thuis had alles behalve goals) maar ze lieten het wel heel weinig zien(bijna alle uitwedstrijden, en als we achter kwamen)…..
  Kun je de trainer totaal geen schuld geven!
  Nac mistte gewoon een natuurlijke leiderstype in de selectie… stam probeerde het… dingsdag idem dito…. en jelle was vooral bezig met zijn doel leeghouden….n dan hou je ars over… die ook niet alle 100% kansen maakt en heel vaak buitenspel staat…..

  0

  0
 • scheppioni
  31 mei, 2016 - 12:41

  Wijze woorden Freek !
  Groten deels met je eens Oosterhout3 en je weet nooit alles zeker van te voren want dan zou alles veel makkelijker maken, maar ons NAC is de kampioen de laatste drie jaren in het maken van foute keuzes !
  Want toeval of niet een Hans de Koning krijgt een volledig dolend go ahead wel ineens met bravour aan het voetballen en nu is het nooit een 100 procent garantie dat dit bij ons NAC ook was gelukt, maar tis hem wel bij meerdere gelukt en de woorden van Marinus over bv topsportklimaat en zijn insteek afgelopen november waren prima, maar met name dus in uitwedstrijden ging het wederom betreft beleving en passie bergafwaarts en niemand ook van de staf bv die er op in kon grijpen ! Dit NAC heeft mentaal een zo’n groot probleem er aan over gehouden, we zullen nu echt helemaal vanaf nul moet beginnen denk ik zo en met Marinus, dan blijf je in mijn ogen in de neerwaartse spiraal, maar we gaan het zien en vooral hopen !

  0

  0