Go to Top

‘Transfer Dessers vandaag afgerond’

‘Transfer Dessers vandaag afgerond’

Als we de Belgische media mogen geloven, is Cyriel Dessers na vandaag NAC-speler. De transfer van de aanvaller zou vandaag definitief zijn beslag moeten krijgen. 

NAC ziet in Dessers een welkome versterking voor de tot op heden matig bezette aanval. De 21-jarige spits had bij Sporting Lokeren nog een contract voor een jaar, maar zou dit in goed overleg hebben ontbonden. Voor hoeveel jaar Dessers tekent, is vooralsnog niet bekend.

Dessers stond al langer op het lijstje van NAC. Afgelopen winter deed de Parel van het Zuiden al een poging Dessers binnen te halen, maar toen wilde Lokeren nog niet meewerken. Omdat er in België geen toekomst voor de spits is, zijn de Geel-Zwarte Zuiderburen nu wel bereid hem te laten gaan.

Bron: B-Side Rats, HLN

69 Reacties op "‘Transfer Dessers vandaag afgerond’"

 • Matanza
  6 juli, 2016 - 09:40

  Kijk das mooi. Meteen kijken of owusu wil komen krijgt bij Heerenveen.geen.contract

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  6 juli, 2016 - 09:44

  Is echt hard nodig. Nog 4 weken om te wennen aan onze spits en een elftal er omheen zetten. Verbeek is trouwens goed ziek. Volgens mij gaan we die ook niet meer terug zien.

  0

  0
 • Coen
  6 juli, 2016 - 09:44

  Kan die man voetballen? Iemand meer info?

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  6 juli, 2016 - 09:45

  Ok, dus dat wordt de reservespits neem ik aan? Nu nog een goede spits aantrekken en die positie is ook dubbel bezet.

  0

  0
 • XaviBreda
  6 juli, 2016 - 09:46

  Benieuwd naar Dessers :) Hopelijk de spits die we zoeken en ons aan veel doelpunten zal helpen. Moeten nog wel een aantal spelers bij komen voor de zwaardere oefenwedstrijden om te zien waar NAC staat op het moment. Steeds meer zin in het nieuwe seizoen :)

  0

  0
 • NACBredaHB
  6 juli, 2016 - 09:48

  @Coen
  24 wedstrijden in het 1ste en 5 doelpunten. 1 wedstrijd in de beker en 3 goals. Vooral koelbloedig blijven voor het doel is een groot probleem voor de jonge spits.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  6 juli, 2016 - 09:51

  Ik lees de Belgische media. Dessers is afgeschreven in Lokeren en komt niet meer in de plannen voor. Dat zal niet voor niks zijn en geeft niet veel vertrouwen in deze jongen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@ ouwe spionkop
  6 juli, 2016 - 09:52

  Wat lul jij nu man rare vogel. Ga aub je vrouw (opblaaspop) vervelen ipv die kansloze reacties

  0

  0
 • nachoreca
  6 juli, 2016 - 09:52

  Tja…..maar afwachten of het iets is. Verder begint dijkhuizen het ook beu te worden volgens mij. Moet met de a1 en enkelen anderen er iets van te maken. Vrees dat de voorbereiding weer helemaal in niets voor gaar stellen….

  0

  0
 • Wanny
  6 juli, 2016 - 09:58

  NAC zal het toch moeten hebben van wat minder bekende jongens, waar meer uit te halen valt dan tot op heden gedaan is. Dat geeft geen enkele garantie op succes, maar er zijn ook voorbeelden waarbij dat goed gelukt is.

  Dijkhuizen kan het wel beu zijn, maar die is echt wel op de hoogte van de planning. Door het niet promoveren duurt het gewoon lang voordat je een nieuwe selectie hebt staan.

  0

  0
 • HenriJ84
  6 juli, 2016 - 09:58

  Afwachten, kans geven en dan pas echt beoordelen.

  Verder heeft Quincy Owusu-Abeyie door zijn hele carrière geteerd op een jeugd WK en jeugd bij Arsenal. Daarna nergens op de wereld langer dan een maand iets laten zien. Dan ook nog eens 30 jaar, dat lijkt mij gelukkig niet te passen in de nieuwe strategie.

  0

  0
 • Halve Liter
  6 juli, 2016 - 09:58

  Mannen besteed nou geen aandacht aan die Ouwe Spionkop, het enige waar hij op uit is zijn reacties op zijn domme uitlatingen.

  Verder ben ik blij dat deze transfer afgerond wordt, het team zal de komende week toch wel versterkt moeten worden om het team goed klaar te kunnen stomen voor de eerste wedstrijd op 5 augustus

  0

  0
 • arie
  6 juli, 2016 - 10:00

  Ouwe Spionkop

  Wij hebben jou hier ook afgeschreven en je komt niet meer in de plannen voor. Toch duik je elke keer weer op, dus ben je goed genoeg.

  0

  0
 • Dun Diëe
  6 juli, 2016 - 10:04

  Nee het is geen absolute top spits nee. Maar weet je, Kramer heeft bij NAC ook op de bank gezeten en mocht weg. Kijk wat daarvan terecht is gekomen. Oké, hij is niet geheel onomstreden maar hij schiet ze er wel in. Je weet het nooit. Als ze zover gekomen zijn kunnen ze echt wel voetballen. Alleen is het een kwestie van de juiste tijd op de juiste plaats met de juiste mensen om je heen zodat het in je kop ook goed zit.

  0

  0
 • Kees F7
  6 juli, 2016 - 10:08

  Tot nu toe aardige namen maar we zijn er nog lang niet. Heb vertrouwen in Hans Smulders maar de teruggelopen begroting gaat ook hier pijn doen. Dat Dessers afgeschreven is bij Lokeren zegt niets. Er zijn zat voorbeelden van “afgeschreven” spelers die bij een andere club opbloeien.

  0

  0
 • Kiske
  6 juli, 2016 - 10:10

  Leuk,nu nog een spits die er 20 inschiet

  Oh nee die hadden we twee maar die lieten we maar gaan

  Smulders heeft wel betere voor Nac

  Laat ze maar komen dan zou ik zeggen

  De spelers die tot nu toe aangetrokken zijn

  zijn in potentie allemaal minder dan de spelers die gegaan zijn

  Dit wordt een driejaren plan kijk maar naar de contracten

  Toch blijven we erin geloven

  jup Nac

  0

  0
 • Helter
  6 juli, 2016 - 10:13

  @Kiske
  Maar met die,volgens jou, betere spelers was het ook niets!

  0

  0
 • Zagge
  6 juli, 2016 - 10:14

  NAC weet heus wel wat ze aan het doen zijn en Dijkhuizen weet ook van alles echt wel de status. Ze zijn keihard aan het werk met hun gezamelijke plan. Geloof nou maar dat wat er mogelijk is ook nagestreeft wordt.

  0

  0
 • Timo
  6 juli, 2016 - 10:19

  Is het filmpje op zijn twitter waar ze een golfballetje slaan al bij NAC?

  0

  0
 • Bart
  6 juli, 2016 - 10:26

  Ik vertrouw Smulders met 110% hij liet bij Eindhoven ook zien dat hij met onbekende spelers een goed team neer te zetten. En aangezien ze lang met deze jongen bezig zijn geweest heb ik er vertrouwen in dat hij wel een bal kan binnenschieten👍🏼 geduld is een schone zaak hij had bijv ook jenner kunnen aannemen zoals dat vroeger wel gebeurde bij NAC. Alles komt goed geduld is een schone zaak!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  6 juli, 2016 - 10:28

  Vandaag in BNdeStem laat Dijkhuizen duidelijk blijken heel ongelukkig te zijn met deze voorbereiding. Hij zegt dat er nog een half elftal bij moet. De jongens van City komen in augustus en dan is de competitie zelfs al begonnen. Als de trainer zo vroeg in het seizoen al gaat miepen zit het niet goed.

  0

  0
 • Theo
  6 juli, 2016 - 10:31

  Nou als je in belgie nit mee kunt dan weet ik het wel!!

  0

  0
 • Arie
  6 juli, 2016 - 10:33

  Kiske

  In potentie horen we in de Eredivisie, maar dat hebben die zogenaamd betere spelers van jou niet gehaald.
  Mentaliteit is bij de nieuwe spelers een stuk beter, dus ik durf het gerust een vooruitgang te noemen, behalve dan dat gedroeftoeter met City.

  0

  0
 • JK
  6 juli, 2016 - 10:33

  Vergeet niet dat we Man City nog hebben. Wie weet wat die ons nog kunnen huren.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  6 juli, 2016 - 10:37

  Dessers is in België compleet gefaald. laten we nu a.u.b. niet doen alsof we hier een tor-instinkt-killer hebben binnengehaald, jongens. Want dat hebben we niet. Afin, ik ben toch benieuwd naar de ontwikkelingen van deze jongen binnen de huidige selectie van NAC, die toch al niet geheel stabiel te noemen is. We gaan het zien. Hopelijk weet Hans waar hij mee bezig is. Ik moet het allemaal nog maar zien.

  Even iets heel anders. Wat deed Piet de Visser op het nostalgische voetbalterrein van Madese Boys? Had hij gehoopt wat jong talent van City in actie te zien? Het viel mij tenminste op dat hij de wedstrijd met grote belangstelling aan het volgen was met, voor mij althans onbekende, andere personen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  6 juli, 2016 - 10:40

  NAC wilde deze speler Al eerder hebben maar Leekens dat is de coach wilde hem absoluut niet laten gaan 6 maanden geleden. Deze jongen is 21 jaar. Voor mensen die het niet weten Lokeren speelt op het hoogste niveau en wij niet. Hetzelfde als je bij Heerenveen Henk veerman halen daar de 2de spits maar speelt af en toe. Uit deze vijver moeten wij vissen. Wij kunnen de eerste spits van Lokeren niet halen en daarom deze keuze omdat er veel potentie in zit kwa leeftijd en toch al op het hoogste niveau heeft gespeelt

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@Los Pollos Hermanos
  6 juli, 2016 - 10:43

  Als je goed had gekeken zaten die naast hem. Dus idd niet op het veld maar dat wisten we al.

  0

  0
 • Jamie
  6 juli, 2016 - 10:45

  Ik ben een rasoptimist, en ook deze jongen verdient gewoon een eerlijke kans! Zal vast wel kunnen voetballen, de vraag wordt nu of hij er al meteen klaar voor is bij ons NAC. We zullen het gaan zien!

  Wat me wel ‘zorgen’ baart is die spits die min of meer een ‘zekerheidje’ is voor minimaal 20 goals. Ben heel benieuwd wie daarvoor uit de hoge hoed komt, maaaaaar; Ars kwam er ook pas last minute bij!

  Verder vooral nieuwsgierig naar hoe we in godsnaam een brede selectie gaan krijgen en hoe Smullie dat gaat doen. Bij Eindhoven heeft hij natuurlijk prima werk verricht, maar daar heeft hij nooit te kampen gehad met meer dan een elftal aan vertrekkende spelers..

  0

  0
 • Wanny
  6 juli, 2016 - 10:46

  Als Dijkhuizen niet blij is met de voorbereiding, dan had ie moeten zorgen dat we gepromoveerd waren. Had ie nu waarschijnlijk al meer spelers tot zijn beschikking gehad.

  0

  0
 • kiske
  6 juli, 2016 - 10:46

  Arie

  Alleen met een betere mentaliteit kom je er ook niet

  Een goede mix was volgens mij beter geweest

  Er moet wel voetbal inzitten zo heet het spelletje ook

  We gaan het zien

  0

  0
 • Barry
  6 juli, 2016 - 10:46

  In de Jupiler league kan iedereen veel doelpunten maken. Zelfs iemand met de techniek van Suk scoorde maar liefst 7 keer afgelopen seizoen.
  Het is volgens mij een sterke, snelle, balvaste spits. Zijn gebrek aan doelpunten in het verleden wil helemaal niets zeggen. Van Nistelrooij maakte er maar 17 bij den Bosch in de 65 wedstrijden voordat hij schitterde bij Heerenveen.

  Waar ik me wel zorgen over maak is dat geouwehoer van Dijkhuizen. Iedereen ziet dat NAC in een proces zit. Daar hoor je als trainer bij. Dus dan moet je geen dingen gaan roepen als “dat gaat dus helemaal nergens over”.

  0

  0
 • maarten
  6 juli, 2016 - 10:50

  Unal is in Belgie ook gefaald, anders had hij niet gekomen. Doch, Dessers, tja ik weet t niet. We gaan t beleven. Het is wel een speler die graag in zichzelf investeerd.

  0

  0
 • willem 4,5
  6 juli, 2016 - 10:54

  Waarschijnlijk zijn onze verwachtingen te hoog gespannen ten aanzien van promotie, Natuurlijk wil iedereen graag zo vlug mogelijk terug naar de eredivisie, maar dat is een moeilijke en lange weg. We zitten nog altijd met de erfenis van het verleden, toen er maar een potje aangekloot werd. Ik ben er van overtuigd dat er keihard gewerkt wordt aan een beter en stabiel NAC, dat zal z’n tijd nodig hebben. Promotie dit jaar is allesbehalve een zekerheid, daar zullen we aan moeten wennen. Dessers zal hier weinig aan kunnen veranderen, net zoals de City spelers. Het is niet zo als er een blik spelers wordt opengetrokken dat we even doorstomen naar plaats 1. We mogen hopen maar….

  0

  0
 • Wanny
  6 juli, 2016 - 11:13

  Natuurlijk promoveren we niet zomaar, maar ik kan me ook niet voorstellen dat iemand als Stans voor NAC kiest als ie het idee heeft dat we nog jaren in de Juup zitten. Dus er zal straks echt wel een aardig team staan.

  0

  0
 • G00ser
  6 juli, 2016 - 11:23

  @Theo

  “Nou als je in belgie nit mee kunt dan weet ik het wel!!”

  Dan heb je geen idee wat het voetbalniveau van Belgie is tegenwoordig. Als je alleen al naar de waardes van spelers kijkt, in vergelijking met bijv NAC:
  – Lokeren: Efltal waarde: +- 23milj
  – NAC: Elftal waarde: +- 3,5 milj

  Los van de waardes op papier, durf ik te stellen dat de Jupiler ProLleague zich goed kan meten met de Eredivisie. Vergeet niet dat een gepasseerde spits als Unal, meer dan waardevol is voor een club als NAC.

  Tot slot, NAC is sportief niet meer de club die het 10 jaar geleden was, maar toch denk ik dat NAC daar met Smulders en Dijkhuizen weer te kunnen komen.

  0

  0
 • Baske
  6 juli, 2016 - 11:35

  Lurling was ook overal al afgeschreven en kwam in niemands plan voor. Ik neem aan dat deze speler intensief gevolgd is door HS dus altijd het voordeel van de twijfel geven

  0

  0
 • Toontje
  6 juli, 2016 - 11:51

  Al lang geleden gezegd: schrijf de eerste twee periodes maar op je buik…we zijn pas ingespeeld in de winterstop.
  Op 5 augustus zijn we nog lang niet compleet.
  Dus lopen we (zoals al lang voorspeld) ook dit jaar weer achter de feiten aan.

  0

  0
 • Daan
  6 juli, 2016 - 11:52

  Wie Dessers

  0

  0
 • Naamloos
  6 juli, 2016 - 11:53

  Finbogasson, vlemminx allebei op de bank/tribune in belgie en allebei 20+ doelpunten in de eredivisie. Oordelen voordat je een speler met eigen ogen hebt gezien is idioot en daar zijn er veel van zie ik.

  0

  0
 • Daann
  6 juli, 2016 - 11:55

  Wie Dessers een beetje kent weet wel beter. Zeer talentvolle spits en voor NAC een hele goeie aankoop. Komt er steeds beter uit te zien.

  0

  0
 • karel1
  6 juli, 2016 - 12:23

  We moeten gewoon afwachten wat er komt technisch directeur doet zn best.
  We moeten een ding niet vergeten voor NAC staat niemand in de rij.
  En de vertrokken spelers die volgens de geleerden zo goed waren,hebben zelf ook hun inbreng wat zaken doen betreft.
  Maar financieel heeft NAC niets te bieden.
  We weten het allemaal zo te zien, maar de werkelijkheid is iets anders.
  Ik benijd deze trainer tot op heden niet maar komt goed.

  0

  0
 • DVAKG
  6 juli, 2016 - 12:26

  Weet dat sommige mensen er niet van houden, maar het potentiële basiselftal zou er toch zo uit kunnen zien;

  El Allouchi – Dessers – de Korte
  Haemhouts – Stans – Nijholt
  ? – ? – van Diermen – ?
  ?

  Dan mis alleen nog 4 plekken achterin, en natuurlijk nog speler voor de breedte erbij. Deze plekken moet toch wel ingevuld kunnen worden de komende 4 weken?

  0

  0
 • IZHNW
  6 juli, 2016 - 12:28

  Goed nieuws…Ik ken hem verder niet maar het is iig een jongen zonder “naam” die naam kan gaan maken in ons rat verlegh stadion.. Mijn vertrouwen heeft hij..nu moet hij het nog laten zien op het veld

  0

  0
 • nacman
  6 juli, 2016 - 12:39

  voor vrijdag staat er een selectie op de jongens van mc na

  0

  0
 • Brecht
  6 juli, 2016 - 12:48

  Koch zou voortreffelijk bij ons passen

  0

  0
 • Denicos
  6 juli, 2016 - 12:51

  Nu doorpakken met Jordy Buijs (!)
  Hij is transfervrij en met zijn NOAD mentaliteit past hij sowieso in het plaatje bij NAC, misschien is zijn leeftijd dan een discussiepunt, maar ach: Toch heb je met hem de ervaring dan in de verdediging en met Haemhouts heb je dit op het middenveld. Ik zie alleen maar voordelen. . .

  0

  0
 • Reflektor
  6 juli, 2016 - 13:14

  JORDY BUIJS ja juist!!!

  0

  0
 • Ad Lips
  6 juli, 2016 - 13:24

  Nou geweldig hoor die Dessers. Hopelijk wordt hij reserve spits want er hebben een bekwame spits nodig. Dessers heeft amper gespeeld bij een middelmatige ploeg in België en moet ons dan aan promotie helpen. Ze hadden Ars niet moeten laten gaan!!

  0

  0
 • Mike
  6 juli, 2016 - 13:54

  Ik ben niet van oude namen terughalen maar Buijs, mits hij nog achterin speelt of wil spelen(geen zicht op de laatste jaren) is zeer welkom in deze jonge ploeg denk ik. Een leider en veel ervaring en NOAD. Met 28 ook niet te oud.

  0

  0
 • Toontje
  6 juli, 2016 - 15:15

  Koch en Buys hebben beiden aangegeven niet in de JL te willen spelen

  0

  0
 • G00ser
  6 juli, 2016 - 15:26

  @Toontje,

  Pedro wilde ook niet in de Jupiler spelen, kijk eens waar hij terecht is gekomen.

  De kans dat Jordy komt lijkt me klein, de kans dat Kocht komt..lijkt me groter.

  0

  0
 • Svt076
  6 juli, 2016 - 15:41

  Jamie Vardy werkte 6 jaar geleden nog in een fabriek jongens ;)
  Gewoon afwachten wat deze jongen gaat laten zien.
  Welkom!

  0

  0
 • Vaque Geej
  6 juli, 2016 - 15:41

  Het zou toch geweldig zijn als Dessers naar NAC komt? Een jongen die begint vanaf nul, zonder gezeur en brengt geen drama mee. Kan alleen maar een win-win situatie worden. Hij is nog jong en het kost NAC geen pepernoot! Deze jongen kan vast wel een bal de goal in trappen of koppen… Gelukkig is Smulders TD en niet alle “voetbalkenners” hier op de site.

  0

  0
 • harm
  6 juli, 2016 - 15:47

  19.00 in Zevenbergen met dessers?

  0

  0
 • krimpson
  6 juli, 2016 - 15:53

  Wie heeft Dessers al zien spelen…?? Ik helaas wel, gaat het echt niet worden hoor.
  Nog niet goed genoeg voor op de bank bij NAC. Is echt amateur niveau en gaat het echt niet redden in het betaalde voetbal.
  Ik hoop dat NAC hem geen jarenlang contract aan gaat bieden want we blijven er dan mee zitten.
  Wacht maar af , ik wil de reakties weleens zien als hij een paar wedstrijden gespeeld heeft (al hoop ik echt dat er een andere spits komt die Dessers makkelijk op de bank houdt).

  0

  0
 • Uit je Naaht
  6 juli, 2016 - 16:07

  Wie Dessers heeft zien spelen, Krimpson? Smulders, onder andere denk ik. Wellicht zelfs vaker dan jij…

  0

  0
 • krimpson
  6 juli, 2016 - 16:09

  Denk Je ?????????? Uit je Naaht

  0

  0
 • gerrit39
  6 juli, 2016 - 16:10

  Mooi! nu nog snel een keeper ook niet onbelangrijk! .

  0

  0
 • azijnpisser
  6 juli, 2016 - 16:23

  @krimpson

  Mag ik je vragen welke voetbalachtergrond jij hebt en hoe vaak jij Dessers hebt zien spelen?
  Echte scouts volgen een speler soms meer dan een jaar eer zij een oordeel over een speler kunnen geven.

  0

  0
 • Balletje
  6 juli, 2016 - 16:52

  Jong, kneedbaar, enthousiast en goede conditie, beetje talent en een enorme bereidheid tot teamgeest! meer heb je niet nodig

  0

  0
 • Nac
  6 juli, 2016 - 18:31

  Heeft hij al getekend?

  0

  0
 • krimpson
  6 juli, 2016 - 18:57

  @Azijnpisser,
  Ik heb diverse amateurclubs in Brabant getraind.
  Ik ben meer dan 20 jaar naart mijn werk als fysiotherapeut hoofd coach geweest.
  Ik heb Dessers niet heel veel zien spelen in Lokeren (kan ook niet , hij heeft niet veel gespeeld).
  Maar wel altijd contacten gehad met technische staf en toeschouwers van Lokeren.
  Een klein gedeelte van die toeschouwers vindt het jammer dat Dessers naar NAC gaat omdat deze toeschouwers een goede band met NAC hebben, maar de meesten lachen zich helemaal gek omdat die “stoemme olanders” erin getrapt zijn met Dessers.
  Ik zou zeggen praat eens met mensen uit Lokeren, die kennen Dessers en zijn heel blij dat hij weg is.

  0

  0
 • Toontje
  6 juli, 2016 - 19:02

  Koch heeft aangegeven voor zijn kansen te willen gaan zeker nu Bruma weg is

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  6 juli, 2016 - 19:51

  Ik heb met mn maten uit Lokeren contact gehad. Ze zijn heel verbaasd dat NAC Dessers wil hebben. Laat ik het daar maar bij houden voordat ik weer een azijnzeiker wordt genoemd.

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  6 juli, 2016 - 19:57

  Mensen die om Buijs roepen sporen niet.
  Buijs was een matige middenvelder met een goede trap in twee benen, maar speelt in de achtersten linie omdat hij het niet kan belopen en teveel domme overtredingen maakt vanwegen zijn gebrek aan snelheid en slimme keuzes.
  Misplaatst arroganti en absoluut helemaal niks voor NAC.
  Verder wel een goeie gast.
  Maar dat is Kees L. ook.

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  6 juli, 2016 - 19:59

  Joey vd Berg; dat was de beste aanvoerder geweest voor NAC.
  Helaas voor Japie Stam gekozen.

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  6 juli, 2016 - 20:02

  Selectie komt op orde.
  Nog 2 “Nederlandse versterkingen en 4 versterkingen van MU.
  Komt allemaal beste mensen.
  Net zoals vorig seizoen: de rest (tegenstanders Jupp liek) kunnen er helemaal geen flikker van.
  Hup NAC, hup opportunistische speelstijl, hup baas zijn in eigen huis, hup gas erop in uitwedstrijden.
  Hup kampioenen!

  0

  0
 • Azijnpisser
  6 juli, 2016 - 21:53

  @krimpson

  Mag ik ook weten welke clubs jij hebt getraind en waar jij hoofdcoach bent geweest?

  0

  0
 • Gee
  12 juli, 2016 - 22:43

  Niet te geloven hoe hier geluld wordt door sommigen… Spelers beoordeel je op hun kwaliteiten en niet op geruchten. Volg Dessers al lang. Is een jongen met veel potentie en kwaliteiten. Heeft pech gehad vorig jaar supercoach Georges Leekens gehad te hebben. Een man uit het verleden die zichzelf t belangijkste vindt. Spelers die hij naar Lokeren haalde moesten spelen met of zonder conditie. Je ziet ook waar ze eindigden.Dessers is leergierig, tweevoetig en heeft de kans om toppertje te worden. Geef hem tijd en steun jullie spelers… Dan wordt t hopelijk een mooi seizoen

  0

  0