Go to Top

Veenstra: “Misschien kies ik wel voor een clubje dicht in de buurt”

Veenstra: “Misschien kies ik wel voor een clubje dicht in de buurt”

Niet alleen gevestigde namen als Reuser, Zwaanswijk en Van der Leegte nemen deze zomer afscheid van NAC. Ook Rogier Veenstra trekt de deur van het Rat Verlegh Stadion voor het laatst achter zich dicht. De aanvaller kampte afgelopen seizoen met een slepende rugblessure en kreeg daarom van NAC geen nieuw contract.

De Middelburger nam deze week samen met de andere vertrekkende spelers alvast afscheid van de Parel van het Zuiden. Veenstra: “Het was geen groots afscheid, maar natuurlijk wel speciaal. Als ik terug kijk op de afgelopen tien jaar overheerst het goede gevoel. Het is natuurlijk jammer dat het door mijn blessure zo afloopt, maar het is niet anders.

Inmiddels ziet de wereld er weer een stukje zonniger uit. Veenstra is hard op weg weer fit te worden: “Ik kan weer normaal functioneren in het dagelijks leven. Dat is het belangrijkste. Mijn volgende doel is een wedstrijd voetballen. Ik richt me op het komend seizoen. De voorbereiding meemaken wordt misschien lastig, maar ik denk wel dit kalenderjaar weer te kunnen spelen.

Wáár hij weer gaat spelen, is vooralsnog de vraag. Veenstra heeft nog geen idee: “Ik ben daar nu nog niet mee bezig. Er hebben al heel wat clubs gebeld, ook uit het profvoetbal, maar ik zeg tegen iedereen dat ik eerst fit wil worden. Dan zie ik wel verder. Ik voel me ook helemaal niet te groot om voor een Zeeuwse club te gaan spelen. Hoek speelt Topklasse, Kloetinge gaat naar de Hoofdklasse en daar maakt RCS ook nog kans op. Dat soort clubs mogen mij altijd bellen en dat hebben ze ook al wel gedaan. Misschien kies ik ook wel gewoon voor een clubje dicht in de buurt.

Bron: B-Side Rats, Omroep Zeeland, n@©

5 Reacties op "Veenstra: “Misschien kies ik wel voor een clubje dicht in de buurt”"

 • nacbreda
  19 mei, 2010 - 19:34

  toch jammer dat veenstra nooit is doorgebroken bij NAC.

  0

  0
 • Wanny
  19 mei, 2010 - 19:51

  Ik hoop maar dat hij een goede opleiding heeft afgemaakt en niet alles op het voetballen heeft gezet. Want het zal niet meevallen om daar een boterham in te blijven verdienen.

  0

  0
 • @Wanny
  19 mei, 2010 - 22:50

  Wanny, die jongen heeft Atheneum en gaat nu verder studeren. Echt eeuwig zonde dat hij dat hij door die rugblessure
  en de ziekte van Pfeiffer tijdens de verhuurperiode aan Excelsior/Haarlem niet uit de verf kwam, ondanks z.n 6 goals.

  0

  0
 • Laus-0113
  20 mei, 2010 - 10:04

  enkele weken geleden stond hij langs de kant bij Hoek te kijken en ook bij wedstrijden van Kloetinge is hij al enkele keren gesignaleerd.

  0

  0
 • @Laus
  20 mei, 2010 - 10:27

  Ja, komt ook regelmatig bij z'n oude amateurclub RCS en ik zag hem onlangs ook bij
  Dauwendaele – Zaamslag staan.

  0

  0