Go to Top

Verbeek mee op trainingskamp

Verbeek mee op trainingskamp

Hoewel niet zeker is dat Danny Verbeek ook na dit weekend nog NAC-speler is, neemt de club hem toch mee op trainingskamp. De aanvaller heeft een aanbieding van Sydney United op zak, maar twijfelt nog altijd of hij daarop in zal gaan.

NAC hanteert het standpunt dat Verbeek, zolang hij nog niet gekozen heeft tussen Breda en Australië, een volwaardig lid van de selectie is. De club neemt hem daarom gewoon mee op trainingskamp.

Verbeek is de laatste grote naam, die door Maaskant (terug) naar Breda werd gehaald. Alle andere ervaren spelers vertrokken of stopten al. De kans is daarom groot dat er komend seizoen geen enkele speler aan de aftrap verschijnt, die vorig jaar ook een basisplaats had. En dat is best wel bizar.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

19 Reacties op "Verbeek mee op trainingskamp"

 • HenriJ84
  12 juli, 2016 - 09:18

  Volgens mijn informatie heeft hij Australië afgezegd.

  0

  0
 • F4
  12 juli, 2016 - 09:24

  Ik hoop dat Danny blijft. Ondanks dat hij een matig tot slecht seizoen heeft gedraaid, heeft hij in het verleden bewezen tot één van de beste spelers van de Jupiler League te kunnen horen. Daarbij word ik wel vrolijk van ten minste één bekend gezicht en is Danny gewoon een erg toffe gozer. Kan in deze frisse groep misschien wel opstaan en weer een beslissende speler worden.

  0

  0
 • Mafkees
  12 juli, 2016 - 09:44

  En waar komt jouw informatie dan vandaan, Henrij84?

  0

  0
 • HenriJ84
  12 juli, 2016 - 09:53

  Van diegene die mij ook wist te vertellen van het aanbod. Heb ik hier nog cryptisch omschreven voordat het in de Stem enz kwam. We gaan zien of de informatie weer klopt :).

  0

  0
 • Walhalla
  12 juli, 2016 - 09:54

  Verbeek mag van mij wegblijven, ik heb me vorig jaar zo zitten ergeren aan Verbeek. Hij besloot op het einde van het seizoen toch maar eens zijn best te gaan doen. Hele matige wedstrijden gespeeld en hij heeft geen goeie voorzet.

  Als Danny beseft dat die beter zijn best moet gaan doen kan die gaan verbazen maar dat zie ik niet gebeuren

  0

  0
 • Roy
  12 juli, 2016 - 10:03

  Misschien ipv een wedstrijdje tegen de amateurts, potje pokemonGO spelen onder het nom van gezellig teamuitje! ;)

  0

  0
 • dierman
  12 juli, 2016 - 10:15

  hoop dat hij blijft

  0

  0
 • maarten
  12 juli, 2016 - 10:16

  Verbeek kan goed voetballen, maar mist de drive om echt beter te worden. Voetbalt een beetje op automatische piloot. Misschien dat een van de stafleden hem eindelijk eens wakker kan schudden anders bellen we zijn vrouw. Bloed aan de paal deze keer.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  12 juli, 2016 - 12:41

  Als onze vriend van city fit is zal Verbeek gewoon op de bank plaats gaan nemen. Daar komt namelijk veel meer dreiging van af. Ik heb ook met de verbijstering na de opmerkingen van Verbeek geluisterd dat hij bijna een heel jaar z’n best niet deed en op het einde oas wakkert is geworden. Voor mij ben je dan gewoon Een waardeloos persoon die niks om NAC geeft. Want in de situatie waar we zaten en nog steeds is het niet meer dan normaal om je best te doen denk ik haha. Verbeek is einde oefening

  0

  0
 • scheppioni
  12 juli, 2016 - 13:02

  Prima voetballer op zich maar niet echt voor de jupiler en daar staan we helaas voorlopig nog !
  Standpunt blijft, NAC supporter ben je niet voor even, maar voor het leven !
  Goed voor mijn bloeddruk wanneer we weer eens een herkenbaar NAC gaan zien !

  0

  0
 • Toontje
  12 juli, 2016 - 13:56

  Misschien hebben we hem nog hard nodig, in potentie misschien wel de meest getalenteerde.

  0

  0
 • ad lips
  12 juli, 2016 - 14:02

  Als danny weg gaat leveren we zo 16 goals in dit seizoen, vorig jaar een minder jaar maar dit seizoen gaat hij knallen.

  Dit is zijn laatste kans

  0

  0
 • wolfmanjack
  12 juli, 2016 - 14:31

  Ooit opgevallen hoe hij meeverdedigt. Wel meelopen, voor de vorm, maar nooit een duel aangaan. Ik hoop itt velen hier , dat hij vertrekt. Een profvoetballer die durft te zeggen dat hij het ineens snapte toe zijn vrouw hem zei dat het ook aan hem kon liggen. Zelfreflectie is hem vreemd. Weg ermee.

  0

  0
 • pierre
  12 juli, 2016 - 15:52

  Ik heb danny vanmorgen zien trainen in oudenbosch, de spetters vlogen eraf. Hij was echt gemotiveerd in alles.Het gehele team was ook in het partijtje heel gretig.We gaan de goede kant uit. hup nac

  0

  0
 • Mark 44
  12 juli, 2016 - 16:50

  Op YouTube staat een filmpje :”Vlugheid op de vleugels” maakt me erg positief over de huurling van city! Thomas Agyepong gaat het over.

  0

  0
 • badeend
  12 juli, 2016 - 17:41

  Het was toch ‘graag of niet’?

  Verbeek. Ach, hij doet leuk mee maar het verschil heeft hij nog nooit gemaakt. Kan hij dat wel? Je zou het zeggen als je weet wie er (ooit) allemaal interesse in hem hadden. Dan moet ie nu wel een keer op gaan staan. Een beetje zoals Seuntjens het afgelopen seizoen eindelijk het licht een beetje is gaan zien. Ik hoop het want blijkbaar is het een geschikte gast en heeft hij iets in zich.

  0

  0
 • ome cor
  12 juli, 2016 - 18:00

  Ik wordt altijd een beetje missijk van die pedante betweters die spelers uit eigen selectie afzeiken.
  Danny was niet top, de rest wel soms????
  Dan waren we wel gepromoveerd.
  Niet meer achterom kijken maar alleen vooruit

  0

  0
 • Seuter
  12 juli, 2016 - 18:31

  Ik denk dat Danny in deze selectie wel tot zijn recht zal komen,nu al de zo genaamde vedetten zijn vertrokken.
  Laten we hem eerst maar het voordeel van de twijfel geven en als hij het niet oppakt dan alsnog wegwezen.

  0

  0
 • D'n Klaagmuur
  12 juli, 2016 - 20:54

  @ Ome Cor: je kunt pas vooruit kijken door juist wel naar het verleden te kijken en te leren van je fouten. Een speler die pas in de play offs het besef krijgt dat ie misschien eens een keer zn best moet doen voor z’n goedbetaalde centen, die mag van mij linea recta de deur uit.

  Maar blijkbaar doen veel supporters liever aan liefdadigheid omdat het “zo’n aardige gozer is”. Succes ermee dan, ik heb liever 16 teringlijers die het gras opvreten als je het niet erg vindt…

  0

  0