Go to Top

Vermoedelijke opstelling NAC – De Graafschap

Vermoedelijke opstelling NAC – De Graafschap

Vrijdag moeten de mannen van Marinus Dijkhuizen de nare smaak van Dinsdag wegpoetsen. Ook om te voorkomen dat ‘Rat Verlegh stadion vrees’ een waar begrip gaat worden voor de relatief nieuwe spelersgroep die op de grasmat van Breda staat. Aankomende Vrijdag zal daarom het basiselftal op een paar posities gewijzigd gaan worden. 

De grootste verassing is dat Gianluca Nijholt zijn basisplaats kwijt is aan Olivier Rommens. Daarnaast zal Brondeel het stokje weer overnemen van Andries Noppert en zal Ekangamene weer vanaf de bank moeten toekijken hoe Smith-Brown het gaat doen op de linksback positie. Ook Verbeek zal weer aan zijn zitvlees mogen gaan werken aangezien Barker (mits niet in de file) weer de voorkeur krijgt. Dessers blijft een vraagteken, maar mocht hij vanaf het begin mee kunnen spelen dan staat hij gewoon weer in de punt van de aanval ipv Faupala.

 

Vermoedelijke opstelling:

Brondeel
Sporkslede  – Verschueren  –  Van Diermen  –  Smith-Brown
Haemhouts  –  El Allouchi  – Rommens
Korte  –  Dessers  –  Barker

Kaarten nog verkrijgbaar via NACtickets.nl, de S&I-desk tot 17:00 en vanaf 18:00 aan de Stadionkassa.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

80 Reacties op "Vermoedelijke opstelling NAC – De Graafschap"

 • Bart
  22 september, 2016 - 16:32

  Hoop dat Jesse vb snel terug komt want vind Verschueren tot nu toe wel wat tegenvallen.. Voor de rest zou ik dit prima begrijpen! Ben ontzettend blij dat mounir is gebleven! Aanwinst voor dit NAC.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  22 september, 2016 - 16:36

  Het klinkt misschien bot en zal wel veel
  Duimpjes omlaag gaan krijgen. Maar zoals Hans kraaij al zei met deze 3 kabouters op het middenveld ga je de oorlog niet winnen

  0

  0
 • nash
  22 september, 2016 - 16:49

  Smith-brown……Kan iemand die vent ff uitleggen hoe je iemand moet dekken en wat de binnenkant betekend…..wat is die zwak zeg voor iemand van Man city.

  0

  0
 • Oost-Rijense Naccer
  22 september, 2016 - 17:06

  Ook al is het een luxe probleem, waarom brondeel? Ik vind andries noppert het toch net even wat beter doen; zelfvertrouwen uitstralen en gretig zijn.

  0

  0
 • Bart
  22 september, 2016 - 17:10

  @oost-rijnse naccer ik denk dat de meerderheid noppert liever ziet staan als we kijken hoe hij elke week word toegezongen en zeker na z’n prestatie van dinsdag. Maar brondeel keepte ook goed tegen RKC dus snap Marinus wel dat hij hem erin laat staan.

  0

  0
 • RV
  22 september, 2016 - 17:10

  Vind de keuze om Nijholt te passeren echt onbegrijpelijk.
  Hij heeft juist in de wedstrijden waarin er gebikkeld moest worden laten zien dit te kunnen.
  Aan de bal is het een stuk minder, dat klopt maar iedereen heeft toch kunnen zien dat Rommens echt niet kan op het middenveld. Die is fysiek echt veel te licht en is nog te onervaren om überhaupt vooruit te durven spelen. Prima speler hoor, aardige jongen maar toch niet voor de komende wedstrijd tegen de Graafschap.

  Nijholt goed gespeeld?
  Absoluut niet.
  Maar die kan in zo’n wedstrijd echt heel veel meer brengen dan Rommens.

  Bryan Smeets en Parzyszek staan er morgen tegenover, geen A junioren van RKC.
  Echt onbegrijpelijk naar mijn mening.

  0

  0
 • G00ser
  22 september, 2016 - 17:10

  Wat mij betreft de best mogelijke opstelling, waarbij je nog een sterke en brede bank achter de hand hebt, met spelers als Stans (mits fit).

  0

  0
 • ome cor
  22 september, 2016 - 17:14

  @Bart
  Ik had hoge verwachtingen van Jesse, maar helaas raakte hij geblesseerd.
  Waarom hij het beter zou doen dan Verschueren zou ik 1-2-3 niet kunnen zeggen. We hebben een elftal in ontwikkeling, dus met Jesse d’r in zal het niet ineens heel anders zijn. Hooguit stof geven voor mensen die graag spelers afzeiken om zijn naam eens te noemen, wanneer hij niet de reddende engel blijkt te zijn.

  Ik ben wel benieuwd naar hoe het zit met de kansen van onze Amerikaanse Ier.

  @nash
  We moeten nu ook weer niet doen alsof die jongen uit het 1e komt van Man City.
  Daarbij is ie beter dan de voorgaande LB (Gorter), een jongen in ontwikkeling én een stuk minder slecht dan jij doet voorkomen.

  0

  0
 • ome cor
  22 september, 2016 - 17:19

  @Oost-Rijense Naccer en Bart
  Brondeel keept omdat de trainer heeft bepaald dat Jorn 1e keeper is.
  Wij zijn nu eenmaal in de gelukkige omstandigheid dat we 2 gelijkwaardige keepers hebben, dus wie er ook staat, het zal kwalitatief weinig uitmaken.

  Overigens wel grappig dat Noppert vorig seizoen mocht spelen toen Jelle z’n moeder overleden was en dat er hier al een discussie was over zijn geschiktheid (want de 1e wedstrijd moet je meteen spelen alsof je 20 jaar ervaring hebt op het hoogste niveau). Nu is er discussie of Noppert wel of niet 1e keeper zou moeten zijn.

  De coach maakt de keuze dus het antwoord is nu nee en aangezien het verschil in kwaliteit niet heel duidelijk is heeft het puur met de gunningsfactor te maken.
  Mij maakt het niet uit wie het doel schoon houdt, als het maar schoon blijft ;-)

  0

  0
 • Wanny
  22 september, 2016 - 17:29

  De hoop op Van Bezooijen is mij ook niet geheel duidelijk. Die jongen heeft 5x meegedaan, waaronder vorig jaar bij Jong Ajax en toen liepen ze hem aan alle kanten voorbij. De rest van de defensie overigens ook.
  Hij is ook nog niet helemaal fit begreep ik en als ie wel fit is, zal ie eerst een paar maanden ritme moeten opdoen in Jong NAC.

  Dat wil niet zeggen dat ie geen talent heeft en niet nog een paar mooie stappen vooruit kan zetten, maar dit is niet de speler die je op dit moment uit de brand gaat helpen. Die druk moet je hem ook niet opleggen.

  0

  0
 • Johnnyboembastik
  22 september, 2016 - 17:30

  Als oud keeper snap ik helemaal waarom Brondeel speelt en niet Noppert. Uiteraard haalt Noppert er afgelopen dinsdag weer een paar ballen heel goed uit, dat staat buiten kijf. Maar het gaat ook om slimheid, mee voetvallen, anticiperen op situaties en daar zag ik hem echt afgelopen dinsdag toch wat foutjes maken. Daarnaast begrijp ik niet dat Rommens boven Nijholt wordt verkozen. Als je hem wilt laten spelen op de plek van Stans en dus nu onze vriend El Allouchi, dan snap ik dat wel. Maar je mist nu power en toch ook handelingssnelheid. Ik vind het enthousiasme en inzet van Rommens ook geweldig hoor en zie hem graag, maar er moet wel balans zijn !

  0

  0
 • Dierman
  22 september, 2016 - 17:35

  @bsr
  Maar er gewoon Smithbrown van

  En deze jongen is een meer dan prima linksback

  0

  0
 • Gman
  22 september, 2016 - 17:38

  Ik kan de wissel van nijholt wel begrijpen. zowel tegen RKC was hij zeker in de omschakeling niet altijd even op tijd. Laatste wedstrijd heeft denk ik geen uitleg nodig.
  Ben blij dat barker speelt ipv verbeek in ieder geval!!

  0

  0
 • Jf
  22 september, 2016 - 17:40

  De reden voor Rommens snap ik niet. Nijholt speelt niet geweldig maar Rommens was slecht afgelopen dinsdag. Nijholt wil ook nog wel eens schieten en voor gevaar zorgen.

  0

  0
 • Nr. 20
  22 september, 2016 - 18:01

  Begrijp keuze Rommens en de Korte niet.

  0

  0
 • JM
  22 september, 2016 - 18:27

  Ben ik hier de enige die het een logische keuze vindt om Rommens in de basis te zetten? Rommens begon het seizoen als basisspeler, heeft het uitstekend gedaan als CV (hoewel dat niet zijn positie is). Tegen RKC is hij goed ingevallen op het middenveld. Dat terwijl Nijholt al vanaf het begin tegen valt (evenals Stans). Ook afgelopen dinsdag werd hij weer gewisseld in de rust. Nu ben ik het er volkomen mee eens dat Dijkhuizen Rommens de kans geeft om het vanaf het begin te laten zien op het middenveld, hij verdient het!

  0

  0
 • Ritchey
  22 september, 2016 - 18:39

  Nijholt buiten de basis laten als middenvelder is inderdaad niet logisch. Niemand ziet waarschijnlijk wat een werk hij verricht tussen de linies. Zei het toevallig dinsdag nog op de tribune tegen een maat van me (ja zelfs dinsdag deed hij dat, maar dichtlopen was uiteindelijk onbegonnen werk met die gatenkaas). Nijholt is qua middenveld denk ik de enige die enigszins zijn verwachtingen waar maakt. vergelijk hem maar met Gilissen, daar zag ook nooit iemand het nut van die jongen in het elftal, tot hij werd vervangen of geblesseerd was.
  een middenveld met Rommens, Haemhouts en El Allouchi is gewoon fysiek te beperkt. Mits je De Graafschap helemaal dol speelt waardoor er genoeg ruimte ontstaat. maar dat zal verwacht ik wel meevallen.. Hoop dat Dijkhuizen nog tot inkeer komt, niets ten nadele overigens van Rommens. Die komt er ook nog wel (maar dan liefst in een andere samenstelling van het middenveld).

  0

  0
 • NAC4EVER!
  22 september, 2016 - 18:45

  3 punten pakken en de periode titel (zo goed als) in eigen hand houden.
  Come on NAC!

  0

  0
 • Zwampie
  22 september, 2016 - 18:50

  Baker een snelle speler,maar moet ook nog veel leren. Qua snelheid loopt hij denk ik iedereen eruit,maar hoeveel goede ballen zijn er voor gekomen waar iemand iets mee kon doen.
  Verdedigend tja dat kent hij niet en sta je gewoon met 10 man even als hij een duel aan moet gaan heb je bal verlies,hij zal de ballen echt in de voeten moeten krijgen anders komt er weinig vanuit.

  Daarom snap ik de meeste supporters niet die dessers afkeuren en lyrisch zijn over barker ,vind het geen slechte speler maar het rendement is er ook nog niet. Hopelijk gaat dit ook komen als het middenveld beter wordt.

  En Marinus stap er is een keer ervan af om met 11 man voor de goal te gaan liggen met corners of vrije trappen tegen ,je helpt alleen maar de tegenstander ipv je eigen keeper/elftal

  0

  0
 • Arnac
  22 september, 2016 - 19:01

  Yes! Als Rommens maar speelt, maakt niet uit voor welke speler. Die jongen heeft denk ik veel potentie binnen NAC.

  0

  0
 • Halve Liter
  22 september, 2016 - 19:15

  Begrijp niet waarom mensen hier Jesse van Bezooijen zo graag terugwillen, die jongen heeft in de wedstrijden die hij meedeed niets laten zien, met als dieptepunt die uitwedstrijd tegen Jong Ajax waar hij nu nog nachtmerries van heeft verwacht ik. Verder vind ik Rommens een goede toevoeging aan dit elftal, Nijholt viel de afgelopen wedstrijden in balbezit erg tegen.

  Enige waar ik bang voor ben morgen is hoe onze centrale verdedigers zich gaan wapenen tegen Parzyszek en Van Overbeek want van zowel Verschueren als van Diermen ben ik nog niet overtuigd.

  0

  0
 • scheppioni
  22 september, 2016 - 19:47

  @ zwampie
  Thanks, scheelt mij wat type werk haha, elk woordje met je eens !
  Misschien een hele kleine aanvulling dat er morgen toch echt een getergt NAC verwacht mag worden !
  Ik heb by the way morgen een kaartje van de B-Side over, ik ben samen met mijn dochter op uitnodiging op D9 !
  Interesse ?
  Dan kunnen we tussen zeven en kwart over zeven in de Beatrix afspreken, HUP NAC !

  0

  0
 • die ne gast
  22 september, 2016 - 19:53

  Voor Centrale Verdediger komt Rommens lengte te kort, maar op het middenveld kan hij prima ‘stofzuigen’.
  Van het trio Nijholt – Haemhouts – Stans beviel Nijholt mij het best, dus jammer dat de basisplaats van Rommens ten koste gaat van Nijholt, maar er kunnen er helaas maar 11 spelen en Rommens lijkt op dit moment een basisplaats verdiend te hebben.
  Hopen dat hij het waar kan maken en het middenveld deze keer eens niet overlopen wordt…

  0

  0
 • NAC!!
  22 september, 2016 - 20:27

  De keuze voor de korte begrijp ik ook niet, alle begrip voor de jongen.
  Hij werkt hard maar er komt geen gevaar van. Maar ja, Verbeek was nu ook niet geweldig om me zacht uit te drukken.

  En dan onze captain, dat is ook onbegrijpelijk, ik heb zelden zo een beperkte voetballer bezig gezien, er zit geen pit in zen spel durft amper naar voren spelen en als je wat geluk hebt gaat hij een duel aan.
  Ik zie hem liever op de bank zitten of ergens….

  Verder wel goede opstelling.
  Hopelijk morgen een heel ander NAC!!

  0

  0
 • Tom Smits
  22 september, 2016 - 21:11

  De beste opstelling lijkt me in een 4-4-2 formatie, te weten
  Noppert
  Sporkslede
  Van Diermen
  O Neill
  Smith Brown

  Rommens ruit naar achter
  Nijholt links
  Korte rechts
  Haemhouts of allouchi punt naar voren

  Dessers met Barker voorin

  0

  0
 • Brecht
  22 september, 2016 - 21:15

  De korte is een heel begrijpelijke keuze. Slimme speler en harde werker met prima gevoel waar hij de bal voor dessers moet leggen

  0

  0
 • 1010
  22 september, 2016 - 21:26

  Grappig dat mensen zo goed hebben opgelet dat ze Korte in de basis een onbegrijpelijke keuze vinden, maar vervolgens niet ik staat zijn om zijn naam goed te spellen!

  manmanman

  Hup Giovanni!!!

  0

  0
 • Buck
  22 september, 2016 - 21:31

  @tom smits
  Serieus van diermen en noppert? Hilarisch dit!

  0

  0
 • RV
  22 september, 2016 - 21:52

  Hoe langer dat ik er over nadenk hoe onrustiger ik er eigenlijk van wordt.
  Iedereen heeft toch gezien dat het middenveld met Rommens en El Allouchi echt niet kan.
  De analysten bij Fox (die niet heilig zijn maar toch kennis van zaken hebben) waren dan ook terecht zeer kritisch op deze jongens.

  Nijholt zeer slecht geweest maar als je dan toch een team in opbouw bent dan geef je die jongen toch gewoon vertrouwen? Of is het normaal dat je bij een team in opbouw elke keer van formatie gaat wisselen? Waarom een Verschueren of Van Diermen wel krediet geven en Nijholt niet? Krijg gelijk een deja vu naar vorig jaar waarin Dijkhuizen ook van die vreemde keuzes maken door ineens spelers op de bank te zetten en elke week met een andere samenstelling te spelen.

  Ben de eerste die morgen zal roepen dat ik geen gelijk heb gehad maar dat zou me enorm verbazen.Heb er gewoon een slecht gevoel bij. Ik sta er niet minder voor achter mijn club overigens morgen. HUP NAC en komaan El Allouchi en Rommens.

  0

  0
 • RV
  22 september, 2016 - 21:55

  Korte overigens gewoon een goede speler maar dan wel met een spits om hem heen die in beweging is, keihard werkt en ook ruimte voor Korte maakt.

  Dessers heeft dat absoluut laten zien, zoals het hoort.
  Faupala was passief en dan moet een Korte (maar ook Verbeek) dus zelf geforceerd de actie gaan maken.

  Nee hoor, laat Korte en Dessers maar schuiven.
  Vind ik een prima duo voorin met gif in hun spel.

  0

  0
 • nachoreca1
  22 september, 2016 - 22:06

  Nijholt passeren zegt genoeg over het inzicht van dijkhuizen en penders….dat is een van de weinigen die het niveau en wellicht hoger aan kan..zucht…zal me.benieuwen morgen…

  0

  0
 • Sjef de gevuldekoek
  22 september, 2016 - 22:22

  Waardeloos middenveld kan idd echt niet. Is niveau Helmond sport niet meer niet minder. Dijkhuizen wakker worden zo verliezen we morgen weer elke 2de bal en loop je contant achter de feiten aan.

  0

  0
 • Bredanaar in Oegstgeest
  22 september, 2016 - 22:35

  Die op t veld gaan t zeker weer niet doen…

  Wij moeten het doen! Wij zijn NAC he niet vergeten.. Wij, de NAC-supporters die overal zitten in Nederland, van Hoogeveen tot aan Vlissingen en van Sittard tot aan Texel!

  Passanten zijn slechts tijdelijk.. Wij zijn er voor altijd!

  0

  0
 • Jf
  22 september, 2016 - 22:36

  Ik hoop dat Rommens morgen echt op de bak begint en Nijholt gewoon speelt. Is toch een speler met een mooie trap en die een doelpunt kan maken en daar hebben we er niet veel van.

  0

  0
 • Zwampie
  22 september, 2016 - 22:39

  Scheppioni kleine moeite haha

  Rv
  Idd waarom die wel alle krediet geven, terwijl v diermen als de ervarende speler de rust zou moeten geven aan de verdediging en hij al moeite heeft om zijn eigen spel op orde te hebben. Hij maakt teveel overtredingen,wint weinig duels en durft bijna niet vooruit te spelen,waardoor de middenvelders en aanvallers te snel met lange ballen geconfronteerd worden.

  Alles is in opbouw maar v diermen zou toch al verder moeten zijn en zijn mede spelers moeten sturen.Maar als we in een flow kunnen komen,kan het zijn dat ook zijn spel beter en rustiger wordt.

  Op na morgen en volle bak erachter.

  0

  0
 • Andre
  22 september, 2016 - 23:26

  Zegt iemand dat barker geen goede voorzet heeft gegeven maar hij is RECHTS en staat op links… Dan is dat best lastig. Zet hem op rechts en stttt niet schelden… Verbeek op links sttttt

  0

  0
 • TheBeek
  23 september, 2016 - 03:52

  Wij gaan het vanavond fysiek zwaar afleggen tegen de graafschap!

  Toch zeker met 3 tuinkabouters op het middenveld.

  Lengte en fysiek is zo belangrijk in het hedendaagse voetbal.

  Maar blijkbaar zien alleen de supporters dat en dijkhuizen niet.

  0

  0
 • Kunstliefhebbert
  23 september, 2016 - 06:19

  Kvind t wel heel bijzonder dat er zo weinig tot niets te lezen valt over de prestaties van van Diermen.
  Want die viel mij (samen met Verbeek ) het meest op!
  Helaas wel int negatief

  0

  0
 • Frankie
  23 september, 2016 - 07:31

  Kabouters op het middenveld …. Sneijder – Clasie- Nigel de Jong- David Silva- Vd Vaart- Xavi- Iniesta en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat een bullshit discussie . In het hedendaagse voetbal heb je centraal achterin lengte en goede koppers nodig. Die hebben we helaas niet! Misschien dat Shane een goede kan worden maar die wordt vooralsnog door Dijkhiizen genegeerd . Middenveld gaat om voetbalvermogen- techniek -duelkracht en mentaliteit.
  de Graafschap speelt trouwens met jongens als Koolhof( een vlieggewicht ) en Driver beide ook in de categorie kabouter als ik sommige hier moet geloven.
  Wordt tijd dat Dijkhuizen wakker wordt en zijn heilige huisjes ter discussie stelt!

  0

  0
 • Ritchey
  23 september, 2016 - 08:33

  Frankie, als je de klasse van een Xavi of Iniesta hebt dan is dat geen probleem. Wanneer je het moet compenseren met duelkracht dan is dat net een ander verhaal he…..

  0

  0
 • H.V.M.
  23 september, 2016 - 08:37

  Leuk Frankie dat jij (kabouter)middenvelders van wereldklasse aanhaalt!!!
  Echter, die hebben wij niet!
  Valt het jezelf óók op dat het inmiddels vrijwel allemaal dertigers zijn???

  Onze middenvelders zijn hoogstens van Juup niveau.
  In de Juup worden overigens andere kwaliteiten gevraagd. Met Power in alle linies kom je in deze lompe divisie vaak het verst, en laat dat nu juist bij ons ontbreken.

  0

  0
 • Nonkel Frans
  23 september, 2016 - 08:55

  Wisselvalligheid van dit Juup “Toffe Jongens” team blijft nog even ons lot vermoed ik .
  Ik wacht vanavond gewoon op een wonder, oftewel op de wissel met O Neil :-)
  Maar een Mounir en een Dessers right time right place mag uiteraard ook.

  Come on NAC!!!

  0

  0
 • Toontje
  23 september, 2016 - 09:10

  Onbegrijpelijke wissel Nijholt voor Rommens…weg weer een stukje onverzettelijkheid waar we voor staan.

  0

  0
 • Andre
  23 september, 2016 - 09:17

  Vanaf nu niemand meer zeuren en de spanning opbouwen. En vanavond vanaf minuut een gillen. Schreeuwen en drinken… Links naar rechts enz…
  ONZE JONGENS STEUNEN…. VOLGENDE WEEK DAN STAAN WE 6 PUNTEN LOS….GA GENIETEN…

  0

  0
 • Andre
  23 september, 2016 - 09:45

  Ha ha. Toontje toch…. Sneu. Ga nu weer opletten in je brugklas……

  0

  0
 • Granada CF
  23 september, 2016 - 10:09

  Onbegrijpelijke keuze, een middenvelder voor een middenvelder! Ik zeg Dessers op doel en Noppert in de spits! Oh, en zet Rommens op de schouders van El Allouchi, want al die kabouters op het veld, dat moet ook niet kunnen…

  Hup NAC en hala Breda

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  23 september, 2016 - 10:22

  Vanavond weer een serieuze krachtmeting, De Graafschap thuis. Laat je niet misleiden door de huidige tussenstand in de competitie. NAC heeft de onderste 4 namelijk allemaal al gehad als tegenstander. Tegen iedere ploeg in het linkerrijtje, hebben ze het heel lastig gehad en onterecht punten gepakt. Houd dat in je achterhoofd als je nu denkt “die rollen we wel ff op” De Graafschap zijn vechters, grote kerels. Daar kan dit piepjonge NAC niet mee omgaan. (zie den bosch en MVV)

  Ik laat mij verassen, maar heb er een heel hard hoofd in. Ik heb zomaar het vermoeden dat vanavond pijnlijk duidelijk gaat worden dat we niets te zoeken hebben in de sub-top van de Juup-league, maar gewoon behoren in de grijze middenmoot.

  Hopelijk bewijst deze, naar mijn mening on-gebalanceerde selectie, mijn ongelijk.

  0

  0
 • Bredafun
  23 september, 2016 - 10:28

  Wat n gezeikspier weer over, dat de middenvelders TE KLEIN. zijn??? T is niet gauw goed bij sommige dropjes hier. Beter n snelle kleine middenvelder, dan n lange slome, die net niet boven zn knieen afbreekt als ie n tandje bijzet.
  Succes NACCIE!!!

  0

  0
 • dierman
  23 september, 2016 - 10:42

  Nijholt is gewoon zeer matig,
  net als Haemhouts (,maar die heeft de mazzel dat ie aanvoerder is)

  Rommens is een prima verdedigende middenvelder,
  die ook nog een goed kan opbouwen

  0

  0
 • Sp1
  23 september, 2016 - 10:45

  Sorry hoor mensen maar zie maar 3 spelers bij heel NAC die momenteel lekker draaien…. Barker, Korte en de reservekeeper…. De rest is plekjes en diepe dalen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  23 september, 2016 - 10:49

  Ik hoor niks over de kaartverkoop hoeveel man zot er vanavond ? En staat straks die brigade tifosie op het suportersplein dan blijf ik lekker bij het hoekske haha

  0

  0
 • Balletje
  23 september, 2016 - 10:51

  Kan een trainer wel elke wedstrijd hetzelfde elftal opstellen?? Want wanneer er dan geblesseerde zijn hebben ze niet ingespeelde spelers die het veld op moeten. Denk dat ze allemaal hele wedstrijden moeten spelen.

  0

  0
 • RV
  23 september, 2016 - 10:53

  Nijholt heeft juist in de wedstrijden dat er gebikkeld werd laten zien ook duels te kunnen winnen, af en toe een vieze overtreding te maken (soms ook om het publiek er weer achter te krijgen) en het team op sleeptouw te nemen. Had een ander type speler verwacht toen Nijholt kwam (een mooie voetballer) maar hij loopt juist veel, is overal en schroomt de duels niet.

  Was niet best hoor aan de bal in veel wedstrijden maar kom op…
  Nijholt is in de basis toch altijd nog een stuk verder dan een Rommens, Damen, Vermeer, Brusselers en El Allouchi. Daar hoeven we toch geen geleerden voor te zijn. Geef die gast gewoon vertrouwen man.

  Is dit nu een disciplinaire straf ofzo?
  We zijn toch geen kleuterklas meer…

  Ik zou echt heel graag Nijholt eens op de nummer 6 zien en Haemhouts verder vooruitgeschoven.

  0

  0
 • Daan
  23 september, 2016 - 10:57

  Rommens , is geen verdedigende middenvelder maar speelde heel de opleiding bij PSV op 8 en 10.
  Laatste jaar bij jong PSV hoofdzakelijk op de back positie gespeeld.

  0

  0
 • Gman
  23 september, 2016 - 11:05

  moet overigens zeggen dat ik de graafschap goed voetbal vind spelen trouwens, onze jongens moeten vanavond van erg goede huize komen willen ze de punten eruit slepen!
  Vandaag winnen is zo goed als zeker de periode!!! Dat is hopelijk duidelijk bij de mannen!

  0

  0
 • Fred
  23 september, 2016 - 11:09

  Van Bezooijen is hetzelfde kaliber als van Diermen en Verschuren , dus lood om oud ijzer .
  Er moet een sterke vent in het midden staan .
  Vandaag gaan we het weer tegen de fysiek sterke spitsen van de Graafschap afleggen .
  Die O Neill viel goed in tegen RKC en is ook meer een kerel maar waarschijnlijk heeft Marinus zovéél spelers dat hij deze over het hoofd ziet .
  Romnens én Haemouts op één middenveld vind ik ook te veel van het goede .
  Rommens speelt ook steeds met zijn gezicht naar de grond gericht dat is mij al meermalen Opgevallen .
  Dan mis je onherroepelijk overzicht en ben je vaak te laat en heb je onnodig veel balverlies .
  Dat het 4-3-3 zo bewierookt is snap ik nog steeds niet met dese samenstelling van selectie moet je Nasr 4-4-2 .
  Heel het Nederlandse voetbal is mede kapot gegaan aan 4-3-3 , de kansen op succes zijn met 4-4-2 vele malen groter .
  Al zou ik met NAC zelfs 4-5-1 durven spelen .
  Wat ik ook niet begrijp is dat we bij corners alkes mee terug laten komen , houdt gewoon substantieel 3 van die dwergen voorin dan ben je in de omschakeling veel gevaarlijker .
  Ook zie ik dat de ruimtes veel te klein gemaakt worden en iedereen in de dekking gaat lopen , bang om aan de bal te komen .
  Er is ook veel te weinig beweging .
  Een keer raken is er niet meer bij , de snelheid is er uit en het is eindeloos doorbreien tot ze de bal nergens meer kwijt kunnen of de kans om te schieten om zeep is .

  0

  0
 • Brecht
  23 september, 2016 - 11:14

  Nijholt moet gewoon spelen . Tegen Dordrecht was hij ook prima coachend aanwezig. Zwakste is op dit moment Haemhouts . wisselen als hij weer niet brengt wat hij zou moeten brengen

  0

  0
 • a
  23 september, 2016 - 11:16

  Week na week wordt het middeveld overlopen, maar toch steeds dat heilig verklaarde 4-3-3 systeem blijven spelen in plaats van 4-4-2 . En met het vermoedelijke middenveld van vanavond vrees ik weer het ergste.
  We zullen zien!

  0

  0
 • Papagaai
  23 september, 2016 - 11:19

  Sommige reageerders hier denken echt dat ze het voetbal hebben uitgevonden. Ik denk echt dat jullie als jullie zoveel verstand van voetbal hadden gehad nu niet achter je schermpje andere mensen hun stoelen aan het doorzagen waren. In de vorige weken was de opstelling niet goed omdat Rommens er niet in stond, dan speelt die 1 slechte wedstrijd tegen VVV en gelijk is die niet goed genoeg meer. Bijna iedereen ziet dat Korte 10 x meer gevaar sticht dan Verbeek en omdat Verbeek 10 minuten goed speelt moet die erin staan. Stop nou is met die onzin kritiek. Eindelijk wordt er beleid gevoerd is het nog niet goed dan kun je wel zeggen dat wij ‘positivo’s’ die sluiten hun ogen voor de fouten. Laat Dijkhuizen gewoon de keuzes maken die heeft er veel meer verstand van als de supporters die traint heel de week met deze selectie en kan daaruit conclusie’s trekken. Laten wij nou maar weer is achter het team gaan staan want dat is ook absoluut niet meer zoals het geweest is.

  Vanavond erop klappen en de 3 punten pakken en dat wordt absoluut niet makkelijk.

  Hup NAC!!

  0

  0
 • SjorsNac
  23 september, 2016 - 12:21

  Er zijn vanavond echt geen excuses meer, de druk staat er vol op! Vanavond verliezen kan maar ik wil gewoon noad zien gvd! Dat heeft niks met kwaliteit te maken maar de wil om er alles voor te doen om te winnen.

  0

  0
 • van "taajlaand
  23 september, 2016 - 12:29

  Hoi Papagaai.,

  Ook ik ben geen trainer en heb niet veel verstand van tactisch voetbal, ben daarom misschien wel NAC supporter.
  Maar ik ben niet blind en zie dus wel dat Marinus met zijn wissellingen in de opstellingen nog niet echt heeft laten zien dat wel te zijn.
  Janmer, maar hij en Smulders vragen even nog wat tijd aan ons ist nie?

  Hoi Schepp,

  Kan ik een keer op vrijdag weg, ga je zo maar “vreemd”.
  Misschien brengt dat wel geluk straks.
  We gaan het zien en zullen het nodig hebben ben ik bang, maar de bal is rond en hopelijk hebben trainer en spelers een hoop geleerd van de absoluute afgang in de beker…..
  Hup NAC!

  0

  0
 • gaoperd
  23 september, 2016 - 12:33

  helaas op naar de volgende zeperd ………

  0

  0
 • Andre
  23 september, 2016 - 12:40

  Gaoperd waarom typ je dit. Ga je vanavond niet of ga je nooit. Ik betaal 609 euro per jaar en hoop dat ze winnen. Dat we lol hebben eb bier drinken. En aanmoedigen en steunen… nac is al 40 jasr mijn spanning…. Dus waarom typ jij dit.. Voor jezelf je vrouw doe geen zin heeft of je vriendje….. Mij op je er geen plezier mee en ben je geen toegevoegde waarde.. Steun je club of blijf hier weg

  0

  0
 • gaoperd
  23 september, 2016 - 12:56

  andre veel plezier vanavond in dat gedrocht van een competitie (vervalsing) genaamd jupiler league…

  ik hoop dat NAC wint , maar iedere keer krijgen we de deksel op deneus gedrukt

  ik zie totaal geen progressie , en is het trekken aan een dood paard

  maar ja joh , no worries , neem een pint en roep een keer kut , en je hebt de avond van je leven ……

  zou alvast maar naar een andere hobby gaan zoeken , want het kan zomaar eens je laatste seizoenskaart zijn….als NAC dr straks niet meer is

  0

  0
 • Bredafun
  23 september, 2016 - 13:01

  ’t middenveld van t huidige NAC:
  .
  .
  BETER ‘N KLEINE RAPPPE, DAN N GROTE SLAPPE!

  0

  0
 • Toontje
  23 september, 2016 - 13:44

  Heb er een hard hoofd in voor vanavond.
  Nijholt wordt de Kevin Brands van vorig seizoen.
  Draait nu redelijk mee in Deventer..MD heeft zijn “vriendjes” en voorkeuren.
  Er zijn er maar een paar die zich tot nu toe redelijk staande hebben gehouden en daar hoort Nijholt ook bij.
  Zo krijg je nooit een ingespeeld team.
  Nijholt schiet ook nog wel eens…Rommens is verdedigend…weet je gelijk wat er vanavond gebeurt.
  Heimwee naar de thuiswedstrijden van weleer.

  0

  0
 • Toontje
  23 september, 2016 - 13:48

  Heb me de laatste weken ook afgevraagd:
  Als MD vorig jaar Unal wat meer had opgesteld i.p.v. die zwakke Ars hoever waren we dan gekomen?

  0

  0
 • 1010
  23 september, 2016 - 13:50

  Gaoperd bedoelt het niet zo slecht.

  We kunnen moeilijk ontkennen dat NAC voor een hoop mensen tegenwoordig meer een sociale ontmoetingsplaats is dan een avond beleving.

  Wanneer spookte het voor het laatst? Wanneer was er voor het laatst een kolkend rat Verlegh stadion? Ik mis die tijd en de momenten waarop we beseften dat wij als publiek een belangrijke bijdrage hadden in het binnenslepen van een punt of zelfs overwinning.

  Ik zal ons NAC nooit afvallen en nooit roepen dat ik thuis blijf maar ik snap wel wat gaoperd bedoeld.

  Ik verwacht vanavond geen overwinning, maar wel NOAD. Zowel vanaf het veld als vanaf de tribunes!!!

  0

  0
 • Andre
  23 september, 2016 - 13:53

  Laten wij het dan spoken… Vanaf minuut 1

  0

  0
 • svt076
  23 september, 2016 - 14:01

  helemaal eens met met papagaai en 1010,

  ipv te lopen zeiken op internet kunnen we ook gewoon 90 minuten lang schreeuwen voor ons cluppie
  aantal jaren geleden ging dat nog zo, tegenwoordig is het 5 minuutjes feest…
  spoken heeft het idd lang niet gedaan

  hup nac! en laten we zorgen dat het liedje ”wij zijn de beste supporters van het land” weer terecht gezongen mag worden

  0

  0
 • Jp
  23 september, 2016 - 14:04

  Ik weet het niet hoor maar als je twee keer een muur weg zet in twee thuis wedstrijden en ze vliegen er zo simpel in en over de muur en nog de hoek die je klein houdt nee ben je niet goed bezig als keeper en ik vindt brondeel bij hoge ballen ook niet zo sterk. Dan vindt ik noppert zo als in de breedte als hoogte velle malen sterker heeft ook met lengte temaken dus er zit wellicht een groot verschl in de twee keepers brondeel is meer voetbaldekeep en noppert meer een lijnkeeper dus ik zou voor noppert kiezen

  0

  0
 • XaviBreda
  23 september, 2016 - 14:07

  Laten we inderdaad weer eens achter onze club gaan staan :). NAC-supporter ben je in voor- en tegenspoed! Ja, soms is het kut! Maar laten we dan is achter onze club gaan staan om zo weer eens echt een goede 12e man te zijn i.p.v. alles af te lopen zeiken. Ook niet meteen bij de eerste de beste tegenvaller. Ik mis ook het gevoel dat er niks te halen valt in Breda, dus laten we daar als supporters ook eens mee beginnen, want de sfeer kan ook een stuk beter!

  0

  0
 • a
  23 september, 2016 - 14:08

  @ papegaai

  Waar leid jij uit af dat Dijkhuizen meer verstand van voetballen dan de gemiddelde supporter?

  Het vertoonde spel is ronduit slecht. Zowel achterhoede als middenveld is zeer matig en er zit ook nog eens geen vooruitgang in. Uit frustratie schrijf je dan wel eens een stukje op deze Side.

  0

  0
 • Tvb
  23 september, 2016 - 14:24

  Gezeur over lengte..
  Stans en nijholt zijn 183cm en 185cm
  De langste middenvelder op ek 88 bij oranje was 179cm😁

  0

  0
 • Andre
  23 september, 2016 - 14:34

  Jp wat interesseert ons welke keeper jij wil… Echt nutteloos. Ga je club steunen.of anders elke twee weken naar Barcelona vliegen. dan heb je zekerheid wat de opstelling is… Nu nirlsmd meer zeiken ik wil de spanning gaan voelen.. Nog 5 uur 👻👻👻👻👻👻👻🔮👻👻

  0

  0
 • Dromer
  23 september, 2016 - 14:46

  Kom op verras de supporters en hou de drie punten gewoon in Breda. Ik hoop dat spelers en trainers stiekem nog tv hebben gekeken de afgelopen dagen. Strijd en passie is volop te zien geweest en voor degene die graag over Dessers zeuren: ook andere spitsen missen niet te missen kansen. Het schijnt toch meer voor te komen dan dat zou mogen gebeuren.En sommige scoren wel heel op een heel erg bijzondere manier. Kortom het is en blijft een spel. Overigens werd de koploper uit de eredivisie gister ook regelmatig uitgefloten. Wanneer zijn wij als supporters, en dan bedoel ik het in zijn algemeenheid, tevreden? Nu lijkt het of we dat al zijn met NOAD maar als er een paar wedstrijden met volop inzet verloren worden is dat ook niet meer genoeg. Steun de ploeg door dik en dun en denk er aan dit zijn de jongens die het moeten gaan doenl

  0

  0
 • Tosh
  23 september, 2016 - 15:28

  Als we nou eens stoppen met alleen de reservespelers aanmoedigen en weer eens 200% achter de jongens op het veld gaan staan kunnen ze vanavond misschien net iets extra’s brengen

  0

  0
 • De Rechter
  23 september, 2016 - 15:33

  @ H.V.M.

  Waar je gelijk hebt dat een fysiek sterk team altijd meer kans zal maken in de Juup, spreekt het niet echt van ambitie om een team te bouwen enkel met het doel om te promoveren. Als er geen of te weinig technische spelers bij zitten knikker je dan gelijk weer terug na 1 seizoen. Nu hebben we een jong team met veel techniek en groeipotentie. Misschien is het wat lastiger om te promoveren, maar je richt je zo wel meer op de toekomst. Ik denk dat Dijkhuizen en zijn staf (en dit klinkt cliche) toch echt een visie hebben wat dat betreft.

  0

  0
 • Geeren-zuid
  23 september, 2016 - 18:41

  T wordt tijd dat de “ervaren” spelers een keer op gaan staan ,en t team op sleeptouw nemen ,want tot nu vallen die me echt vies tegen!
  Spelers waar iets meer van verwacht mag worden(van diermen ,haemhouts,stans en nijholt(in mindere mate), Verbeek ( dramatisch) brengen tot nu toe veel te weinig, en t wordt echt tijd dat er in eigen huis geen punten meer worden weggegeven, we willen NOAD zien in thuiswedstrijden vooral, en je zal best nog tegen een zeperd aanlopen met deze jonge ploeg, maar pak de tegenstanders bij hun strot en geef allemaal 100%, want na die schandalige bekernederlaag , hebben ze mijn inziens zeker wat goed te maken aan deze trouwe achterban!

  0

  0
 • Jb
  23 september, 2016 - 19:47

  Andre dat is niet wat ik wil sukkel dan moet je ook meer op de trainingen gaan kijken kan je meschien nog wat van leren. En steunen dat doe ik al 4o jaar.wat loop je nu tezeiken man denk je wat iji vindt dat wij daar van wakker liggen eikeltje… wie ben jij nou sukkel. …..

  0

  0