Go to Top

Een week langer voor Adarabioyo

Een week langer voor Adarabioyo

Fisayo Adarabioyo heeft de technische staf van NAC nog niet kunnen overtuigen van zijn meerwaarde. De beoogde stormram achter Cyriel Dessers kon zichzelf gisteren nnog niet voldoende bewijzen in de wedstrijd tegen Baronie.

Nu was die wedstrijd in het algemeen van NAC-zijde ook niet heel sterk. Adarabioyo scoorde wel de 0-2, maar de Engelsman bracht niet de rust die hij wel geacht werd te brengen. “Hij is nog wat ongepolijst en robuust in zijn spel. Hij heeft ook goede dingen laten zien, maar hij moet vooral in de zestien van de tegenstander spelen en niet te ver van de goal”, legt meester Dijkhuizen uit. Omdat men toch verwacht dat er meer potentie in de aanvaller zit, heeft de technische staf besloten om hem nog een week langer op proef te houden.

Wordt dus vervolgd.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

15 Reacties op "Een week langer voor Adarabioyo"

 • Jopie
  17 juli, 2016 - 12:26

  Een stromram is het! Kan de conectie met het Bredase publiek zijn die we nodig hebben als wedstrijden op slot zitten. Qua spel een soort Perica. Als teamgenoot krijg je van zulke spelers zelf ook een boost.

  Zeker gezien zijn connectie met zijn broertje (nu mee met City naar China). Hij kan gebruikt worden als lokmiddel, zeg ik halen!!!

  0

  0
 • Cool Hand
  17 juli, 2016 - 12:33

  Zou hij beter zijn dan Mustapha, de spits van Baronie? Of is alles wat van ver komt automatisch beter?

  0

  0
 • maarten
  17 juli, 2016 - 12:42

  Had gisteren toch de lachers op zijn hand. Sjokt over het veld, kijkt om zich hern of hij wel in goede positie staat, traag, absoluut niet technisch. Nee gaat het niet worden.

  0

  0
 • Dutchbird
  17 juli, 2016 - 12:54

  Als broertje niet komt vrees ik voor Fisayo Adarabioyo dat hij geen contract krijgt.

  0

  0
 • Martinus
  17 juli, 2016 - 12:55

  Perica was ook niet erg technisch, maar scoorde wel de nodige doelpunten. Zie ik hem eerlijk gezegd ook wel doen, zoals Jopie al zegt. Maar als er betere alternatieven zijn, moeten we daar zeker naar kijken. Hij is wat mij betreft geen eerste keus…

  0

  0
 • maarten
  17 juli, 2016 - 13:04

  @Martinus,
  Hem vergelijken met Perica? Ik vergelijk hem eerder met Pollack. Als hij uiteindelijk bij NAC mag blijven dan snap ik er geen biet meet van.
  Je kan toch zien dat hij er werkelijk niks van kan? Doelpunt gescoord tegen Baronie, maar die had mijn oma ook gemaakt.
  Ik ben daartegen enorm lyrisch over Rommens. Wat een baas is dat. Die gaat t ver brengen. Wat een inzicht en loopvermogen.

  0

  0
 • Dromer
  17 juli, 2016 - 13:19

  Veel clubs gehad nadat hij een jaar of drie geleden niet langer bij mc kon blijven. Komt denk ik toch behoorlijk wat kwaliteit tekort. Speelt op het vijfde niveau in Engeland op het moment. Zal het niet echt worden en als lokmiddel voor zijn broer een contractje geven zal niet helpen om City te overtuigen.

  0

  0
 • Bash
  17 juli, 2016 - 13:28

  Iedereen heeft gisteren kunnen zien dat hij er niets van kan.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  17 juli, 2016 - 14:23

  Gister was die man een drama. Ik snap niet dat hij nog een week mag blijven. Heeft heel wat niet te missen kansen verprutst. Die goal die hij maakte was ook in 2e instantie. Faalde alleen voor de keeper maar kreeg de bal toch weer terug en schoot toen raak vanaf 2 meter.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  17 juli, 2016 - 14:23

  Goed dat ie nog een week extra krijgt, maar wordt uiteindelijk toch niks.

  0

  0
 • Mafkees
  17 juli, 2016 - 14:28

  Dromer: op het 3e niveau in Italië

  0

  0
 • Dromer
  17 juli, 2016 - 16:21

  Dank je Mafkees. Daarvoor in Engeland. Laatste wedstrijd van Padova niet in wedstrijdselectie.

  0

  0
 • Baa-Baas
  17 juli, 2016 - 18:32

  Kan er echt helemaal niets van. Lijkt wel of hij continu naar de wc moet. Technisch heel beperkt, geen gevoel voor de ruimte, geen aanspeelpunt. Nee, ik hoop dat we MC niet te vriend hoeven te houden. Gewoon terugsturen. Geldt in mindere mate ook voor die Glendon.

  De aanwinsten uit de koker van Smulders bevallen mij stukken beter (met name Rommens en Desserts). Dus niet teveel buigen voor MC.

  Corryn is voor mij ook nog steeds een vraagteken. Misschien al stand-in, maar niet voor de basis. Sporkslede dan weer wel. We blijven doorpuzzelen.

  0

  0
 • henk
  17 juli, 2016 - 20:57

  @Baa-Baas
  Je verhaal mbt MC slaat nergens op (in dit geval). Er wordt tot nu niet gebogen.
  F Adarabioyo heeft geen contract bij MC. Glendon loopt stage (is niet op proef). Die blijft in principe niet. De twee MC jongens die worden gehuurd hebben nog niet gespeeld.

  0

  0
 • Pike Mujkic
  17 juli, 2016 - 23:55

  Zonde van de tijd.
  Kan er bijzonder weinig van (laat ik het positief benaderen).

  0

  0