Go to Top

Willem Reijn komt langzaam op stoom

Willem Reijn komt langzaam op stoom

Jawel, het kost even wat tijd, maar dan komt er vanuit het NAC’se ook wel wat aan mededelingen.

Zo valt er op de officiële site te lezen dat de 2e fase van de verbouwing van start gaat, maar dat dat enkel de sloop van het één en ander is en dat op 7 juni pas echt begonnen wordt. En ook dat de 3e verdieping op de Hoofdtribune pas volgend jaar gerealiseerd zal worden. En ook nog (heel informatief allemaal) dat de veiligheidsplannen nog goed gekeurd moeten worden. Iets dat gisteren al op deze site, maar ook op diverse (ook landelijke) media terug te vinden was.

Truste Willem.

Bron: NAC.nl

12 Reacties op "Willem Reijn komt langzaam op stoom"

 • Johan
  18 mei, 2010 - 19:39

  Goed nieuws dat er vandaag gestart is met de uitbreiding van het stadion. Op 23 juli hebben we weer een beetje mooier stadion. Ok, het is niet de uitbreiding die we gedacht hadden maar het lijkt me toch toch kicken vanaf Vak G en de Bside bovenop het veld te zitten. Lijkt me vrij intimiterend voor de tegenstander:>) Het is wel te hopen dat mensen die bij op het veld zitten de discipline hebben geen bier en dergelijke te gooien. Anders ben ik beng dat we heel snel geen biertje mogen drinken bij de thuiswedstrijden.

  0

  0
 • hedu
  18 mei, 2010 - 19:47

  je kan beter eerst de schuld wegwerken dan het stadion verbouwen

  0

  0
 • VakG
  18 mei, 2010 - 19:50

  lijkt me beter dat er hierwordt afgezeken op degene door wie we in deze shit zijn gekomen dan naar willem reijn

  don't shoot the messenger, al is dat dat wel het makkelijkste

  want zolang jullie theo mogen zeggen, is het goed he

  0

  0
 • rudie
  18 mei, 2010 - 19:59

  @VakG

  Hoeveel verdient deze messenger dan? Hij heeft mij nog nooit kunnen overtuigen van enige waarde te zijn voor NAC.

  0

  0
 • VakG
  18 mei, 2010 - 20:22

  Ik maak me al maanden zorgen om de situatie bij NAC, iets wat veel belangrijker is dan wat Willem Reijn doet en verdient.

  Iedereen zou zich daar op moeten richten in plaats van als lamme schapen toekijken. Maar wel constant andere personen (in dit geval Reijn dus) via internet verbaal aanvallen (=de makkelijkste weg, zonder weerstand).

  0

  0
 • Joop NAC
  18 mei, 2010 - 20:38

  Heb het verhaal op NAC.nl ook even gelezen, maar dat is een stuk duidelijker dan wat hier te lezen valt. Ik had verwacht een warrig stukje te lezen, maar vind het eerlijk gezegd een duidelijk verhaal. Het is wel erg makkelijk om alles wat van NAC uit komt gelijk weer af te zeiken. Vind dat niet echt bij de stijl van deze site passen. Een beetje jammer…

  0

  0
 • TpT
  18 mei, 2010 - 20:52

  Ik stel voor om de berichtgeving over die verbouwing maar gewoon stop te zetten.

  Er komt geen zinnig woord uit bij de bestuurders van ons NAC, en als er wat uitkomt word dat een dag later weer tegengesproken.

  Stel ongelofelijke amateurs…

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  18 mei, 2010 - 20:52

  @ Joop NAC

  Misschien is BSR wat ongenuanceerd, misschien. Maar toch, ik word zelf ook een beetje moe van het gedraai en gesodemieter van de communicatie van NAC. Duidelijkheid!! Dat is wat iedereen wil! Elke communicatie over de bouw veranderd er wel weer wat. Dat kán toch niet??? Als ik zeg dat mijn personeel door de crisis even op zijn vakantie geld moet wachten zullen ze niet erg blij zijn, maar als ik het NIET zeg zullen ze WOEST zijn!

  Eerlijkheid duurt het langst.

  EN die gegevens zoals steeds anders worden gecommuniceerd kunnen niet zo stel op sprong veranderen. Alleen wordt de NAC supporter al een tijdje een dikke vette verbouwingsworst voorgehouden, die van een lekkere UNOX worst nu langzamerhand een Euroshopper knakworstje wordt. En dat samen met het WOuter Bos achtige kontgedraai doet mij steeds meer vermoeden dat die dikke worst er nooit is geweest! Ja in de fantasie van menig persoon binnen NAC. Die allerlei kosten hadden voorgerekend (en uitgegeven) die ons NAC wel in de toekomst toegegooid zou krijgen.

  Crisis… anyone?????

  Wanneer wordt er nu eens realistisch geregeerd daar in de torens van het mooiste stadion (nouhja…) van Nederland!!!!

  0

  0
 • scouting nederland
  18 mei, 2010 - 21:06

  Men snijdt steeds kleinere plakjes. Dit lijkt toch niet eens meer op het plan en de voorgestelde maquette van 2 jaar geleden.

  0

  0
 • jan-dorstig
  18 mei, 2010 - 21:07

  Dit staat o.a op de site van NAC, dus de gemeente regel alles wat met de verbouwing te maken heeft, dus als er iets met de verbouwing niet goed gaat, graag bij de gemeente klagen, en over de rest, bij NAC klagen.

  Vandaag meldde BN/DeStem dat de verbouwing vertraging zou oplopen omdat er geen veiligheidsplan zou zijn ingediend bij de gemeente. Dat is wel het geval. De politie en brandweer zullen parallel aan de planning dat plan toetsen, zodat er geen vertraging wordt opgelopen. De gemeente Breda heeft bij de aanbesteding de strakke planning als nadrukkelijke voorwaarde gesteld. Het is ook de gemeente Breda die het project leidt

  0

  0
 • NAC------------
  18 mei, 2010 - 21:34

  wat word er nu eigenlijk bijgebouwd de korte of de lange zijdes

  0

  0
 • Badeend
  18 mei, 2010 - 22:59

  Bij de aanstelling van willem reijn werd ook door van der hoeven aangegeven dat hij de vinger aan de pols ging houden bij de verbouwing en ontwikkeling van het Stadionkwartier. Helaas voor willem, maar het lijkt erop dat hij met open ogen in een (mislukt) plannetje van theo is getuind.

  Een moeilijke journalist? Weet je wat – keep your friends close and your enemies closer. En vervolgens mag hij verzinnen hoe hij de achterban voor gaat liegen.

  0

  0