Go to Top

Win kaarten voor het #EerbeTeun!

Win kaarten voor het #EerbeTeun!

Het is je vast niet ontgaan, maar aanstaande vrijdag speelt Anthony Lurling nog één keer in het Rat Verlegh Stadion. Graag willen wij jullie oproepen om massaal naar het stadion te komen en onze Teun het afscheid te geven wat hij verdient. Op dit moment zijn er nog voldoende kaarten beschikbaar. Wij zijn er uiteraard bij om de nodige interviews en verslag te doen van deze dag. Hier hebben wij jullie hulp bij nodig! 

Wij mogen in samenwerking met NAC maar liefst drie keer twee kaarten weggeven voor het afscheid van Teun aanstaande vrijdag! De leukste inzending krijgt van ons zelfs nog een speciale prijs! Hiervoor vragen wij jou om via een kort filmpje Teun te bedanken voor alles wat hij voor NAC heeft betekent. Nog liever horen we natuurlijk wat jouw mooiste herinnering is aan onze Teun.

Dit filmpje kun je uploaden naar Instagram en taggen met de #EerbeTeun. Heb je geen Instagram? Mail het filmpje dan naar bsiderats@bsiderats.nl. Wij kiezen de leukste en mooiste filmpjes er aanstaande donderdag om 19:12 uur uit en nemen daarna contact op met de winnaars. Wij zullen deze filmpjes verwerken tot een mooie compilatie. Deze bieden wij na de wedstrijd aan aan Teun!

Heb je al kaarten voor aanstaande vrijdag? Dan kun je uiteraard je broer, vrouw, tuinman, neef, buurman, kapster, oom of goede vriend meenemen voor een echt Avondje NAC!

Bron: B-Side Rats

2 Reacties op "Win kaarten voor het #EerbeTeun!"

 • Zak hooi
  30 augustus, 2016 - 13:00

  Ik ben erbij! Hoop dat zoveel mogelijk mensen naar het stadion komen. Deze speler kun je niet anders dan een mooi afscheid geven. Hij heeft het verdiend!

  0

  0
 • vakg
  30 augustus, 2016 - 22:15

  hoe zit het met de controle in het stadion
  is dat van een wedstrijd ,
  of net de training

  0

  0