Winst Jong NAC

Jong NAC heeft gisteren in eigen huis gewonnen van Jong FC Utrecht. Doelpuntenmakers waren Bayram en Bouwman. NAC staat nu op een derde plaats, op 7 punten achter koploper Heracles Almelo en 4 punten achter FC Den Bosch. Update John Karelse over de wedstrijd: "We kwamen op 1-0 na een goede actie van Bayram. Hij zette goed voor en een FC Utrecht-speler kreeg de bal op de borst, waarna hij zo binnenviel. Het tweede doelpunt kwam tot stand door een rake kopbal van Bouwman uit een corner." In de tweede helft hield NAC het vooral bij tegenhouden: "Toen hebben we de voorsprong vooral moeten verdedigen. We kregen nog wel een paar goede kansen, maar het bleef bij 2-0."