Go to Top

Zwaanswijk wil gepast afscheid nemen

Zwaanswijk wil gepast afscheid nemen

Onderstaande komt 1-op-1 (inclusief Privé style opmaak) van de Hyves pagina van Patrick Zwaanswijk:

===========================================

Patrick Zwaanswijk wil op gepaste wijze afscheid nemen van zijn fans en hij wil zijn fans een jaar lang op de hoogte blijven houden via de nieuwste media- en communicatie middelen.

Omdat Patrick bezig is met een locatie in Breda voor deze fandag wil hij weten hoeveel mensen er komen op deze dag die uiteraard bol zal staan van de aktiviteiten rond om en door Patrick Zwaanswijk. Daarnaast kan iedereen een lidmaatschap krijgen zodat je maandelijks op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van Patrick waar ook ter wereld. Met dit lidmaatschap heb jij recht op de maandelijkse digitale nieuwsbrieven , filmpjes en veel voordeel, voorrecht en voorkeur.

Graag wil Patrick weten of jij wil komen. Klik op ‘super ich bin dabei’ en vul even dit vragenlijstje in zodat wij weten of je wil komen met hoeveel personen je komt enz enz !!

Wil jij op deze dag komen ?
Met hoeveel mensen kom jij ?
Van welke leeftijd ?
Welke sporters ( anders dan voetballers ) zou jij graag willen zien op deze dag Denk aan Co Stompe of . . . . ?
Wil jij een lidmaatschap voor een heel jaar ?
Heb jij voor een heel jaar lidmaatschap incl. de fandag 24,95 euro over ?
Wat mag niet ontbreken bij het lidmaatschap ?

Meer info wanneer de fandag is en waar de fandag is komt nog !

Ook is het mogelijk om alleen naar de fandag te komen wat de kosten dan zijn melden we later nog

We willen dus weten hoeveel van jullie belangstelling hebben om te komen en of er belangstelling is in een lidmaatschap om zo op een unieke manier Patrick te blijven volgen !!

=============================================

Mocht je meer willen weten, dan kan je naar Zwaanswijk zijn Hyves pagina gaan: http://zwaanswijkpatrick.hyves.nl/

Bron: B-side Rats, Zwaanswijk op zijn Hyves

26 Reacties op "Zwaanswijk wil gepast afscheid nemen"

 • Helsie
  14 mei, 2010 - 09:22

  Dus op zijn eigen Hyves-pagina praat hij over zichzelf in de derde persoon?

  Tuurlijk…

  0

  0
 • 4
  14 mei, 2010 - 09:33

  Deze site wordt beheerd door een bureau..
  Hij heeft gewoon opdracht gegeven om een stukje erop te zetten.
  Af en toe doet hij er zelf iets mee.
  Als hij écht zo begaan is met zijn fans had hij beter persoonlijk een stukje kunnen plaatsen! Dat is mijn mening dan hé!
  Hij is trouwens bijna rond in Australië…..
  En dat je moet betalen om op de hoogte te blijven??? Tja..

  (Bron: van Patrick zelf)

  0

  0
 • hanz
  14 mei, 2010 - 09:39

  Helsie: nee joh. Dit komt van de de officiële patrick zwaanswijk fan hyves. Niet die van hemzelf.

  0

  0
 • Zero76
  14 mei, 2010 - 09:45

  Ik wil helemaal geen afscheid nemen: PATRICK MOET BLIJVEN!

  0

  0
 • Willemf5
  14 mei, 2010 - 09:53

  Zelf zwembroek en wostenbrood meenemen?

  0

  0
 • Eljé
  14 mei, 2010 - 09:59

  Naar welk goed doel gaat dat geld? Dat is even buiten het stukje gevallen.

  0

  0
 • guuske
  14 mei, 2010 - 10:19

  Vind het allemaal wel een beetje overdreven, hij doet net alsof hij de grote voetbal vedette is. Gewoon een goede NAC speler, idd heeft wel een afscheidje verdiend net als andere afzwaaiers. Zoals NAC het altijd doet, op een regenachtige woensdag avondwedstrijd, met een woordje wat door de beroerde geluid instalatie meestal niet te verstaan is. een bosje bloemen wat de tribune in gaat. Haudoe en bedankt

  0

  0
 • SBO
  14 mei, 2010 - 10:22

  @Willemf5 en je wordt thuisgebracht!

  0

  0
 • LG
  14 mei, 2010 - 10:24

  Op een of andere manier krijg ik toch een beetje mijn twijfels bij dit verhaal.
  Als het daadwerkelijk waar is, is het een leuk initiatief van hem, maar ik denk niet dat hij hier zelf iets van af weet.

  Welke sporters moeten er nog meer komen, denk aan Co Stompe…………………….

  0

  0
 • scheppioni
  14 mei, 2010 - 10:59

  Ik zal dit mijn dochterje laten lezen, maar bij ons NAC is altijd nog vanalles mogelijk, enne over stilburg, voor de tweeluiken in de competitie zou het wel jammer zijn, qua financien zou ons NAC er wel baat bij kunnen hebben als zij degraderen !

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  14 mei, 2010 - 11:45

  Gaat dit nog steeds over Patrick Zwaanswijk ?
  Die blonde centrale verdediger van NAC die menig lomp foutje maakte waarmee hij zijn collega-verdedigers of keeper in serieuze problemen bracht ?

  Die man die gewoon keurig bedankt wordt voor bewezen diensten en op een leeftijd is om te stoppen met eredivisievoetbal, althans bij NAC, waar iedereen zeikt dat er geen jeugd wordt ingepast, maar gelijktijdig ouwe knarren wil behouden.

  Get alive jongens.
  Als Zwaanswijk al zoiets gaat krijgen, dan moet Rob Penders volgend jaar bij z'n afscheid maar meteen tot president worden benoemd.

  0

  0
 • JoostjuhB
  14 mei, 2010 - 12:08

  @Dun Nakkenist

  Zwaanswijk is gewoon een van de sympathiekste NAC-supporters van de laatste jaren. Neemt uitgebreid de tijd voor de supporters en geniet ervan. Ik ben het er mee eens dat dit een aparte manier is om afscheid te nemen. Geef hem gewoon een paar minuten voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd komend jaar een ereronde en laat hem dan tussen de mannen van Vak G of B-side zitten en genieten van het publiek waar hij zo van houdt. Zwaanswijk is gewoon een degelijke centrale verdediger geweest die een stuk vaker fit was dan Penders. Daarnaast dus een sympathieke man!

  Patje bedankt!

  0

  0
 • since1912
  14 mei, 2010 - 12:18

  Patrick moet blijven!

  0

  0
 • WallieNAC
  14 mei, 2010 - 12:27

  Ik wil Leontien van Moorsel, Fatimah de Morelo (ofzoiets), Marianne Timmer (als Henk maar thuis blijft), Annette Gerittsen. Als deze sporters komen dan kom ik ook, maar dan wil ik wel een garantie dat ze komen

  0

  0
 • Tim
  14 mei, 2010 - 13:32

  Ik wil dat scandinavische schaatsmeisje!

  0

  0
 • WallieNAC
  14 mei, 2010 - 14:20

  Ervik…het zusje van het scandinavosche schaatsjongentje. Ja, ik stem in!!!!

  0

  0
 • lee
  14 mei, 2010 - 15:21

  zijn vrouw?

  0

  0
 • ratkopf
  14 mei, 2010 - 16:07

  @ wallie

  ff serieus die vrouwen die jij opnoemt mogen er zijn al heb ik mijn twijfels al bij de schoonheid van mevrouw Timmer met die enorme theezakken onder haar ogen, maar waar mijn bek echt van openvalt is dat jij die mannelijke trol van Moorsel erbij wil hebben… getuigt niet echt van smaak mijn beste freund!

  0

  0
 • VieRi
  14 mei, 2010 - 17:11

  Goed om te zien dat zo'n speler zo betrokken is bij de club. Maar om nu 25 euro per jaar te vragen (ik weet dat het puur een onderzoekje is, maar toch). Als supporters dit gaan doen dan vraag ik me toch af waarom het altijd zoveel moeite kost om donateurs te werven voor de loco's, museum etc.

  0

  0
 • nacchick
  14 mei, 2010 - 17:38

  heb gister al gepast afscheid genomen van zwaanswijk tijdens de prijsuitreiking van het zevende hemel toernooi in terheijden! groot feest!

  0

  0
 • Wanny
  14 mei, 2010 - 20:03

  Bericht is een beetje niveautje klassefuif in de brugklas. Zwaanwsijk is een sympathieke vent, maar er zullen geen honderden supporters zien die hiervoor warmlopen. Is toch meestal uit het oog, uit het hart.

  0

  0
 • hedu
  14 mei, 2010 - 20:06

  Hoezo afscheid???

  Hij blijft gewoon nog 1 jaar bij NAC voetballen.

  0

  0
 • naxioma
  15 mei, 2010 - 07:46

  Zwaanswijk wil zelf graag bij NAC blijven en met een of twee anonieme externe geldschieters schijnt dit mogelijk te zijn. Hoewel ik ook voor verjonging ben van de selectie, heeft NAC Zwaanswijk volgend jaar keihard nodig. Penders is over de top en als hij volgend jaar nog vaak speel (wat ik betwijfel) dan gaat dat NAC veel punten kosten, helaas… . NAC had Zwaanswijk al in eerste instantie contractverlenging moeten aanbieden en niet Penders (of Kolkka). Onbegrijpelijk dat NAC hierin zo enorm veel foute keuzes heeft gemaakt. Nu kan Penders net als Van der Leegte wellicht beter de eer aan zichzelf houden…..
  NAC heeft Zwaanswijk nodig en Zwaanswijk hoort bij NAC…. Door zijn niet aflatende inzet, positieve opstelling en prestaties is Zwaanswijk voor mij nu de enige echte Mr. NAC geworden en die hoort gewoon in Breda na nog een goed seizoen afscheid te nemen van het betaalde voetbal….

  0

  0
 • Ultimate!
  15 mei, 2010 - 07:53

  Patrick bedankt jongen, maar dit is toch iets te groots opgezet vent! (als 't al waar is)

  Kom gewoon nog eens kijken bij ons NAC 't komend jaar! Als ik je tegen 't lijf loop krijg je 'n hand en 'n vriendelijk woordje….

  Je bent geen Romario, Ronanldo, Ronaldinho of Beckham die ons aan de 'cup met de grote oren' heeft geholpen! Maar Patrick Zwaanswijk uit Ulvenhout die verdienstelijk voor NAC heeft gespeeld! Patje bedankt voor de bewezen diensten en wellicht tot weer 'ns 'n keer in 't Rat Verlegh!

  0

  0
 • Dimmer
  15 mei, 2010 - 14:22

  Patrick bedankt nog voor de beker in Traaie, hij was bijna nie te tillen die wisselbeker haha.
  Het was weer gezellig dit jaar met t 7e hemel tournooi.

  0

  0
 • michel
  27 mei, 2010 - 19:40

  ff voor de mensen die zeuren over dat het patrick zwaanswijk zelf niet is enzo idd het is patrick zwaanswijk zelf op zijn hyves en de patrick zwaanswijk fan hyves wordt niet door een bureau beheerd maar door mij !
  het bureau waar jullie het over hebben helpt patrick alleen mee om deze dag te organiseren zonder winst of wat dan ook dus zou zeggen oordeel niet als je iets niet weet !

  0

  0