Schoolkrant met een camera

13.221 seizoenskaarten verkocht

NAC maakt zojuist melding dat er 13.221 seizoenskaarten zijn verkocht. Dat zijn er een hoop meer dan in 2016, toen NAC er op 15 augustus zo’n 10.500 had verkocht.

Dit betekent dat er nog maar een beperkt aantal seizoenskaarten verkocht gaat worden, aangezien NAC ook nog kaarten achterhoudt voor de losse verkoop. Met deze aantallen lijkt het erop dat er ondanks de degradatie er dit seizoen wederom een paar keer het uitverkocht bordje voor de kassa mag komen te staan.

Van de 13.221 seizoenskaarten hebben er een flink aantal geld gedoneerd aan de jeugdopleiding. In totaal is er een bedrag van €48.552 opgehaald om de pareltjes nog meer te laten ontwikkelen.

Bron: B-Side Rats, NAC

Terug naar overzicht
29 Reacties
0    
Marco van Bavel

Zoo lekker!

0    
Tico

WTF!!!
Lekkerrrr hoorrrrr!!

0    
Andre

Niet normaal... Zit in ons hart...... Zin innnnnnnnnn

0    
Fanneke

Super trouwe supporters hebben we in Breda.en we gaan ze steunen zodat ze snel terugkomen.
Heb vertrouwen in de frisse wind die er nu waait.

0    
Canaar

Bizar zeg, wat hebben we een voetbalstad hier tussen Mark en Aa, ...

0    
Sjef de gevulde koek

Na 3 gewonnen wedstrijden zit het dus elke week weer zo goed als vol. Nieuw fris team op het veld ik begin er al weer zin in te krijgen. HUP NAC

0    
Ouwe Spionkop

Van dit soort berichten krijgt een NAC supporter het warm.
Lekker op naar een nieuw seizoen met een compleet nieuw fris elftal.

0    
076

Blijft speciaal he..Meer SCC dan pak m beet een club als willem 2 totaal aan plaatsen heeft (ex uitvak). In de kkd.

0    
RaraNAC

Bizar. Na de vorige degradatie hing er zo’n sfeer van; we gaan er allemaal achter staan om meteen terug te keren.
Bij deze degradatie zijn we een jaar lang uitgehold en murw geslagen.
En dan toch meer scc verkopen! Ik had dit niet verwacht.

Nu hopen dat we niet zoals die andere twee jaar in december al zijn uitgespeeld en moeten wachten op de nacompetitie.
Dit jaar twee directe promovendi. Gewijzigde regelgeving die in ons voordeel kan uitpakken. Ook dat is al historisch!

Lekker hoe de NAC koorts in een zomer waar juist niet gevoetbald wordt altijd toeneemt. Elk jaar weer.

0    
Geel/Zwart

Wat is het toch heerlijk dat onze club na een rampjaar in de eerste divisie volle vak steun van de supporters gaat krijgen. Hiermee laten we zien een echte volksclub te zijn in hart en nieren. Als het slecht gaat sta je er ook massaal.

Mensen die structureel onze club naar beneden proberen te halen, zoals het Orakel van La Manga, voorspelden al dat we niet meer dan 10.000 kaarten gingen verkopen. Het blijkt maar weer dat we geen doorsnee club zijn, die in een macause consensus te vangen is. Heerlijk!

0    
JanO

Dat is weer fantastisch, zoals ieder jaar.
Hopelijk zorgt dit ook voor een extra impuls aan de kwaliteit van de selectie.
Een paar bewezen eredivisiewaardige spelers zou toch mooi zijn.

0    
scheppioni

Onze wereld kut club !!???
Ook even wat passie voor het geel in de Tour !

0    
Roberto

Absurd! Wat mooi.

0    
Bolle Damen

Trots!
En ik spreek voor mezelf maar zou het niet mooi zijn als we ook eens met absurd veel mensen de uitwedstrijden gaan bezoeken ? In al die kutstadionnetjes voor een ware “armada” zorgen. Voor onze club iedere wedstrijd een thuiswedstrijd maken.
Volle bak achter NAC , ook on den vreemde !

0    
grozzie

Hoi,

Ik ga volgend jaar in amsterdam studeren en weet dat er in het verleden wel eens van die avonden in amsterdam werden georganiseerd om met meer nac supporters een uitwedstrijd te kijken. Dit lijkt mij echt wel erg leuk, maar dat gebeurd niet meer volgens mij. misschien een idee om dat weet eens te doen? 1 of 2 keer per seizoen misschien? Zijn er meer mensen die in amsterdam wonen/werken/studeren en die dit wel zien zitten?

0    
Dutchbird

Gooi er nog maar een miljoentje tegenaan VDA, want de druk om te presteren neemt hierdoor stevig toe. Als je die 13.221 in de steek laat door niet te promoveren, doe je het immers slechter dan Smulders en waarschijnlijk weet je inmiddels wel hoeveel pek en veren over je voorganger zijn uitgestort door diezelfde 13.221 supporters.
Liefst twee ervaren spelers met leiderschapskwaliteiten die in staat zijn de jonkies overeind te houden in de wedstrijden waar het wat lastiger wordt. Kost dat een paar ton meer dan lossen Eisenga, Edelenbos, van Aalst, van Weelde en Burema dat wel weer op. Ruud Brood zal je eeuwig dankbaar zijn.

0    
Nac-till-I-die

Dit is toch niet normaal! Dit is NAC! Als onze spelers het gras opvreten gaan we mooie avondjes NAC beleven. Zo veel zin in.

@bolle damen ben het volledig met je eens. Dit jaar geen 18, maar 38 avondjes NAC. Thuis- en uit gaan we voor onze club strijden.

0    
ome cor

Respect !

Na vorig seizoen had de verkoop van scc's wat mij betreft best wat later op gang mogen komen om een signaal af te geven. Het enige signaal wat er nu is afgegeven is veel negatieve berichten op dit en andere fora.
Die kun je lezen of simpelweg niet bezoeken.

Maar na alle boosheid, teleurstelling en verdriet over de degradatie zijn de stofwolken verdwenen en is de lucht geklaard en leven we in het hier en nu !

20.000 man met de neuzen dezelfde kant op laten wijzen is natuurlijk onmogelijk en wat de ene goed vindt ziet de ander niet zitten, maar laten we de staf en de selectie wel met het voordeel van de twijfel beginnen aan de competitie. Het is niet dat in Breda alles perfect gaan, alleen omdat wij NAC zijn. Niet nu, niet in het verleden, dus vast ook niet in de toekomst.

Maar met de positieve ondersteuning van de achterban, het geven van een duwtje in de rug aan de mindere goden ipv een keiharde sliding op diens enkels zie ik hier liever.
Betekent dat dan dat je niet kritisch mag zijn ? Tuurlijk niet, maar alleen iemand afzeiken of uitschelden is ook niet kritisch zijn, maar kort door de bocht je ongenoegen uiten.
Als we heel eerlijk naar onszelf kijken, zijn we als achterban ook wel een beetje gedegradeerd. In het stadion massaal aanwezig, mooie vlaggen, maar ook wij hebben onze minpunten en verbeterpunten.
Niet alleen de mensen binnen de burelen van NAC.

We zijn dan wel gedegradeerd, we spelen tegen minder aansprekende tegenstanders in de competitie, maar de liefde voor NAC is er gelukkig nog wel bij een heleboel mensen.
De jaren dat er aan de Beatrixstraat 2000~3000 man zat op een koude winteravond liggen mijlen ver achter ons. HUP NAC en ook en beetje HUP onszelf.

0    
ibio

Maar wij komen niet voor het voetbal
Het is een sociaal gezellig Bredaas samenzijn

0    
Brabo F1

Wij, mij zoon en ik balen dat we de eerste wedstrijd thuis tegen "Hellimond Kattemeppers" moeten missen... Zou liefst 3 dagen eerder terugkomen van vakantie! Wat een kluppie. Hup NAC riep mijn Pa.

0    
NAC4Ever

Hoe slecht het ook gaat, wij gaan nooit verloren!??

0    
Mocambola

@grozzie. Zie onze Facebook pagina ‘avondje Nac in smdtrrdam’. Next event: Volendam - NAC op 30 augustus.

0    
grozzie

@Mocambola

Okee, top! laat ik nou net al van plan zijn om 30 augustus naar Volendam te gaan ;)

0    
Heksenketel

Dit is iets om trots op te zijn!

0    
DunErwt

Vooral een buiging en applaus, top!

0    
Piet

Zelf verzonnen Chris? Knap jongen ??

0    
Buurman

Geweldig.

0    
The Cosmic Gate

Dat had niemand verwacht...maar wat gaaf !

0    
0ma

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/07/01/typisch-breda-a3965617

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja