Overal waar we komen

Reuvers, Brusselers en Loshi afvallers eerste selectie

Het jeugdige trio Bodi Brusselers, Marwin Reuvers en Skender Loshi is niet mee op trainingskamp naar Oudenbosch. Trainer Ruud Brood gaf al eerder aan met een uitgedunde kern te willen werken naar de start van het nieuwe seizoen.
Van de drie spelers heeft alleen Skender Loshi geen contract. Brusselers en Reuvers liggen allebei nog vast in Breda, maar maken (voor nu) geen deel uit van de kern die traint in Oudenbosch. Van de proefspelers is alleen Boris Kudimbana nog bij NAC 1. De spits lijkt daarmee af te stevenen op een contract. Wat er precies gaat gebeuren met Brusselers, Reuvers en Loshi is nog niet duidelijk.

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
36 Reacties
0    
Overal

Zonde voor Loshi, maar de spits positie is straks al 3 dubbel bezet.
Verhuren aan Helmond lijkt me de beste optie en dan volgend jaar kijken of hij genoeg gegroeid is.

Brusselers en Reuvers lijken mij eerlijk gezegd niet goed genoeg om ooit voor NAC 1 in aanmerking te gaan komen.

0    
Flieger prins van ut kielegat

Loshi scoorde er vorig jaar 27 bij jong NAC weliswaar maar toch geef die gast een contract en laat hem bij Helmond rijpen Maarja NAC zal NAC niet zijn als hij straks gratis de deur uit loopt en een carrière maakt waar menig speler een puntje aan kan zuigen

0    
JohanB

Flieger prins

Loshi gaat het hier niet redden, is een erg beperkte spits. Ik zou proberen alle 3 de jongens voor een doorverkooppercentage en evt terugkoopbedrag te laten vertrekken naar bijvoorbeeld Helmond Sport.

0    
Youssef

@ ....,kielwater
Daarentegen kun je de € maar één keer uitgeven hè!

De andere twee (weer) naar Helmond?!

0    
Rubenac

Dan heeft Brood het snel gezien met oa polizzi en lederman.
Hij ziet ze elke dag trainen, maar vooral polizzi heeft alleen een kans gehad tegen Made.

0    
Cool Hand

v Hooijdonk ontspringt de dans?

0    
7Hills

@Flieger prins van ut kielegat

Jep. Tegen Jong Achilles, Jong Go Ahead en Jong Eindhoven.

Feit is dat zowel van der Gaag, als Brood, als vooral Weijs het niet in hem zien zitten. Zij werken dagelijks met hem, dus vertrouw op hun oordeel.

Dacht trouwens dat Reuvers naar Helmond zou gaan samen met van der Gaag, stond laats in de krant?

0    
Vincie

Zijn Polizzi en Lederman al afgevallen, gezien ze niet mee zijn?

0    
Dirk

Wat gaat er gebeuren met Lederman ??

0    
Cool Hand

Gaat niet gebeuren Flieger prins. Je schat Loshi te hoog in.

0    
Ivo

Kwaliteit boven kwantiteit, dat roepen we hier allemaal al een jaar. Maar Smulders deelde contracten uit alsof het niets was.

Reuvers en Brusselers hebben nog niet het gewenste niveau, verhuur is een optie maar voor Brusselers is dat dan het 2e seizoen op rij.

Loshi lijkt een talent maar de reservecompetitie is geen goede graadmeter. Ik twijfel of NAc hem een contract moet aanbieden. We hebben al 4 spitsen.

0    
Breda

@overal

Een speler verhuren zonder contract lukt zelfs Tom niet. En iemand een contract geven om gelijk door te verhuren in de hoop dat... is precies wat we Smulders verweten toch? Dan speel je City in het klein.

0    
Rijen is NAC

Naar mijn idee is V. Hooijdonk echt niet beter als Loshi, gewoon eerste prof contract geven aan die jongen hij heeft zich afgelopen zeker bewezen.

0    
Naccienac

@rijen is NAC

Ben het volkomen met je eens. Als we het over beperkte spitsen hebben zou ik eerder voor Loshi kiezen dan v Hooijdonk. Loshi schiet er in jong NAC nog 27 binnen, dat gebeurt niet zomaar.

Van Hooijdonk vorig jaar 15 invalbeurten en 0 assist en 0 goals. Geef ook andere jeugdige spitsen de kans die ook potentie hebben.

Ik zou Loshi zeker een contract geven voor verhuur of als 3e spits

0    
Oud Gastel NAC

Loshi een contract geven kost volgens mij kapitalen. Denk dat hij anders allang een contract gehad had.

0    
Sp1

Svh afrekenen op afgelopen seizoen is gewoon niet fair, er moet nog een hoop gebeuren bij hem maar hij kan wel de vrije trappen heerlijk nemen en is een aanspeelpunt.. Loshi heeft een heerlijk seizoen gedraait maar komt voor nu echt meer tekort dan Sidney.

0    
Kwast

Hoe graag ik het ook anders zou zien is het niet meer dan terecht, deze jongens komen helaas gewoon te kort.
Dit geld ook zeker voor van Hooijdonk.
We hebben te lang aan middelmatige spelers contracten uitgedeeld (en opgehemeld) omdat het lokale jongens uit eigen jeugd zijn. De voetbalkwaliteiten zouden altijd op 1 moeten staan en het lijkt erop dat dit eindelijk het beleid wordt.

0    
Geel/Zwart

Het is hierboven ook al een paar keer afgevraagd, maar ik ben benieuwd wat dit betekent voor Plezier, Lederman en Polizzi?

0    
Jeroen Remie

Lederman en Polizzi zijn afgetest, Plezier gaat aan de slag bij de jeugd begreep ik.

Men houd bewust ruimte voor echte kwaliteit. Ik mag dat wel. Het is echt maar 1 keer het geld uitgeven aan echte toegevoegde waarde, al smacht ik ook naar een echte nummer 10.

0    
Jeroen Remie

Zie de Stem: https://www.bndestem.nl/dossier-nac/van-alle-proefspelers-gaat-alleen-kudimbana-met-nac-mee-op-trainingskamp~a4f7aa0c/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

0    
Dutchbird

Die hebben hun outfit ingeleverd en zijn in polonaise vertrokken Geel/Zwart.

0    
ome cor

Jammer, ik had verwacht dat Loshi een speler was die wel zou kunnen aansluiten.
Maar als NAC hem ook niet vast wil leggen, op geen enkele mogelijke manier, dan zullen ze te weinig groeimogelijkheden in hem zien.

Zijn toekomst wordt dan nog een jaar jong NAC wellicht en dan een overstap naar de amateurs.
Of via een andere eerste divisieclub met minder hoge eisen (of eventueel buitenlandse club en een lagere league) een ingang vinden in het betaald voetbal. Wat dan niet per se NAC's ongelijk hoeft te betekenen.

Ik wens hem in ieder geval veel succes.

Reuvers en Brusselers valt me een beetje tegen gezien hun ervaringen vorig seizoen. Misschien moeten zij bij bijv. Helmond Sport nog wat verder ervaring op doen en groeien om zich volgend jaar in de picture te kunnen spelen.
Ook voor hen veel succes komend seizoen.

0    
kopspion

Sydney van Hooijdonk is in mijn ogen toch ook echt niet goed genoeg; teert op zijn vaders naam ben ik bang !
mag van mij ook wel verhuurd worden, er zijn echt wel meer spelers die een vrije trap van 15-20 op/in de goal kunnen trappen hoor....

wat betreft Kali: geef hem 1 week de tijd om topfit en op het juiste gewicht te komen, voldoet hij daar niet aan kun je m.i. aansturen op werkweigering en op die manier kosteloos van zijn contract afhelpen !!

0    
Shane uit de Keen

Brood heeft in het interview van gisteren al duidelijk aangegeven waar voor hem de prioriteiten liggen. Voor Lederman en Polizzi heb je strak ook nog Luka Ilic beschikbaar, dus vleugelaanvallers en een hele goede linksback zijn belangrijker.

0    
Flieger prins van ut kielegat

Let op mijn woorden
In Van Dijk zagen ze het ook niet zitten bij NAC volgens mij was ene van Nistelrooy ook niet goed genoeg
Die Loshi heeft gewoon echt het talent om het te gaan maken

0    
F2

Hoe veel mensen hier hebben Loshi daadwerkelijk zien spelen deze voorbereiding??
Schoot geen deukje in een pak boter tegen de amateurs uit Zundert of Made.
Jullie praten elkaar allemaal na!

0    
NoadPB

Laten we vooral blij zijn dat we in ieder geval doorselecteren. Goede spelers zijn er genoeg, nu moeten we vooral kijken wat we nodig hebben, helemaal nu de gebroeders Ilic erbij komen.

Loshi, brusselers en reuvers kunnen verhuurd worden. Vooral voor die laatste twee wordt het tijd dat ze het op KKD niveau gaan laten zien ergens. Loshi heeft de pech dat de spits positie als driedubbel bezet is. Ik vraag me af of hij elders aan spelen toe zou komen of dan ook als reservespits acteert. De (vorige) trainers die hem dagelijks bezig zien hebben in ieder geval twijfels. Vast niet zonder reden.

0    
TheBeek

Loshi komt nog niet los haha

0    
henk

@Naccienac
Loshi heeft veel kansen nodig om er tegen amateurs eentje te maken. Daarnaast is hij ook al 20. Die is op dit moment gewoon niet goed genoeg. Verder is de appels en peren vergelijking tussen Loshi en Van Hooijdonk van een zeldzaam stompzinnig niveau; Van Hooijdonk speelde eredivisie (met name invalbeurten van 5 minuten) en Loshi in de beloften eerste divisie. Verder kan je ook stellen dat Loshi vooral scoorde tegen de zwakste teams uit die competitie. Van Hooijdonk is gewoon verder en een jaar jonger. Ook nog niet goed genoeg, maar dat kan nog komen. Dit is zijn jaar om het te laten zien. Loshi kan zich nog revancheren via het tweede.

0    
robbierafello

enige reden dat van Hooydonk mee mag is zodat we met Pierre "on spreaking terms" blijven en dat is een goede zaak. Maar qua voetballend vermogen kan ie echt niet mee. Net als de andere jeugdspelers, gaan deze het verschil zelfs op KKD niveau echt niet maken. Als we willen promoveren heb je ook een sterke bank nodig en die gaan onze " eigen Jeugd" niet maken.

0    
rade

Het verhaal van Plezier snap ik niet. Sluit aan bij Jong NAC, maar er is toch geen afzonderlijke selectie voor Jong?? Geldt ook voor Sabir
Agougil. Heeft contract gekregen, maar is volgens mij te oud voor O19. Waar sluit zo’n jongen dan aan?

0    
Hoge Vucht

Ik snap niet zo goed dat ze Brusselers er niet bijhouden, is toch best een fris spelende jongen? Die kan je er zeker bij het trainingskamp en de oefenwedstrijden goed bijhouden.

0    
Dirk

Komt er nog een ervaren keeper??

0    
Ga eens bier halen

Lees hier mensen over Loshi verhuren maar ik geloof dat je iemand met een amateurcontract niet kan verhuren? Verder volledig mee eens dat zo'n jonge een paar stappen verder is dan zoontje van..Hoop dat ik het mis heb want v. Hooijdonk blijft een mooie voetbalnaam

-1    
Yaya

En vergeet ook KL Huntelaar niet Von Flieger !! .. kwam van agovv af , maar niet gowd genoeg , whahha ,, waardeloos beleid bij NAC ,, zal altijd zo blijven helaas

0    
Dun Diëe

De jeugdspelers die zonder twijfel goed genoeg voor NAC 1 zijn, spelen al lang niet meer bij NAC. Die zijn al lang opgepikt door de Ajaxen en PSV's van deze wereld (en tegenwoordig zelfs Barcelona en Manchester United schijnbaar). Dat is het treurige van dit verhaal. Dat er twijfels zijn aan de bestaande jeugdspelers is dus niet meer dan logisch en het is prima dat er flinke eisen worden gesteld aan doorgroei. Zodat ook de volgende generatie daar een voorbeeld aan kan nemen en weet wat er gevraagd wordt. Geen consessies op kwaliteit, hoe jammer dat ook voor deze jongens is.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja