Overal waar we komen

Agougil mee met Marokko O17

Sabir Agougil mag zich opmaken voor een nieuw avontuur met Marokko onder 17. De middenvelder mag zich op 18 maart melden in Rabat voor een vierdaagse trainingsstage. 
Voor Agougil is het niet de eerste keer dat hij zich mag melden bij Marokko. In juli mocht de jongeling zich ook opmaken voor een trainingsstage. De middenvelder heeft nog geen officiële wedstrijd voor Marokko gespeeld. Ondanks dat Agougil pas zeventien is, maakte hij dit seizoen al veel minuten bij de onder 19 van NAC. In twaalf wedstrijden bij NAC onder 19 wist Agougil één keer te scoren.

Bron: B-Side Rats, NAC

Vorig bericht
Ook Kastaneer geselecteerd 40 reacties
Terug naar overzicht
8 Reacties
0    
Pizzabakker

Mooi dat zo'n jongen nu al in beeld is van een nationale bond. Blijft echter wel een probleem dat er op een gegeven moment moet worden gekozen voor een land door die ellendige dubbele nationaliteit. Lijkt me ook niet makkelijk om op zo'n leeftijd zulke belangrijke beslissingen te moeten nemen, waardoor druk vanuit familie vaak de doorslag geeft.

0    
Tonboo

Viel afgelopen maandag in bij Jong NAC en heeft me wel kunnen bekoren.

0    
Judge M.

Succes Sabir! Proficiat!

0    
Erik bevers

Goede speler die moeten ze erin zetten ipv mounir op verschuren.

0    
JimGoose

Gefeliciteerd! Zou mooi zijn als de opleiding steeds meer bruikbare spelers gaat leveren. Zo wordt die opleiding ook aantrekkelijker voor talenten.

0    
DunErwt

Tante snor kom er maar in.............#doeslief

0    
Arie

Goed genoeg is oud genoeg, dus kets er maar in. De rest kan sowieso weinig.

0    
Nacdictive

@Arie: bedankt voor je zinvolle bijdrage!! Kun je het zelf beter?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja