Overal waar we komen

Amissi maakt zijn debuut bij Burundi

In aanloop naar de African Cup of Nations heeft Mohamed Amissi zijn debuut gemaakt voor de nationale ploeg van Burundi. In een oefenduel met Algerije mocht de aanvaller veertig minuten meedoen. 
Gisteren werd bekend dat Amissi in de definitieve selectie zat van Burundi. Eerder dit jaar speelde de 18-jarige jeugdspeler van NAC al op de Afrika Cup onder 20. Hierin stond hij in twee van de drie wedstrijden in de basis. De African Cup of Nations start voor Burundi op 22 juni met een wedstrijd tegen Nigeria. Daarna volgen er nog wedstrijden tegen Guinee (26 juni) en Madagascar (30 juni).

Bron: B-Side Rats, Joost Blaauwhof

Vorig bericht
Ex-NAC: Fischer tekent bij Excelsior 86 reacties
Terug naar overzicht
7 Reacties
0    
Hugo

Brood twee jaar getekend

0    
Zwampie

Ruud brood blijft de trainer bij NAC.
Zojuist een belletje gehad vanuit NAC van Ruud

0    
Michel

Gefeliciteerd Mohammed! Denk toch dat we het van dit soort jongens moeten hebben tenzij er hele dikke knaken bijgestort worden...

0    
Pietjebel

Die speel dadelijk net zon toernooi als richters en is weg
Alleen die leverde wat knakkers op

0    
Henri

@Michel
Ik las gisteren in de pers dat hij nog geen contract heeft aangeboden gekregen en het ook waarschijnlijk niet zal krijgen. Ook deze jongen loopt dus zo de deur uit.Ik las op dit forum een tijd geleden dat Willem Weijts het niet zo in hem ziet zitten.

0    
Real Robert

Wellicht heeft het te maken met niet EU-nationaliteit?

Wie weet daar iets over?

0    
Henri

Speelt geen rol. die jongen speelde voor NAC al jaren bij Anderlecht en Beerschot. Hij woont dus al zo'n 10 jaar of langer in Europa.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja