Overal waar we komen

Ex-NAC: Fischer tekent bij Excelsior

Ex-NACer Sander Fischer keert terug bij Excelsior. De 30-jarige verdediger heeft vandaag een tweejarig contract bij de degradant getekend. Fischer droeg tussen 2013 en 2016 ook al het shirt van de Kralingers en speelde er ook in de jeugd.
De verdediger speelde afgelopen seizoen voor het Deense Vendsyssel FF. Hij keert voor zijn gezin terug naar Nederland. Bij Excelsior wordt hij niet alleen voetballer. Hij gaat ook commercieel manager Daan Bovenberg ondersteunen. Fischer: "Dat is helemaal nieuw voor mij. Op deze manier biedt Excelsior mij de kans om mijn eerste stappen te zetten voor mijn maatschappelijke carrière. Ook op dat gebied wil ik graag mijn schouders eronder zetten om de club verder te helpen. Daan ken ik al vanuit de jeugd en ook in het eerste hebben we samengespeeld. We reden vaak samen vanuit het centrum op de fiets naar de club. Nu wonen we allebei in Kralingen, dus wie weet kunnen we die twee straten ook weer samen naar de club gaan fietsen." Fischer debuteerde in het seizoen 2007/2008 namens NAC in het betaald voetbal.

Bron: B-Side Rats, RTV Rijnmond

Vorig bericht
Ex-NAC: Sprangers aan de slag bij Telstar 21 reacties
Volgend bericht
Amissi maakt zijn debuut bij Burundi 7 reacties
Terug naar overzicht
86 Reacties
0    
scheppioni

Gaat er nog wat bij NAC getekend worden ???

0    
Henk

Word tijd voor trainer en spelers, duurt weer lang zeg

0    
Ouwe Spionkop

Blanco is met vakantie. NAC wacht met spelers aantrekken tot hij terug is ?

0    
Bert1591

Uit betrouwbare bron vernomen dat half november de nieuwe trainer gepresenteerd wordt.

0    
Arie

Klopp neemt als zn contract in 2023 afloopt een sabbatical. De verwachting is dat hij daarna trainer wordt in Breda. Tot 2024 doen we het dus met een lege bank.

0    
Tico

Gaan we nou werkelijk onder elk bericht liggen mekkeren waar de spelers en trainer blijven?

0    
voetballiefhebber

nac wacht gewoon tot na de laatste promotie/degradatiewedstrijden bij de amateurs. Er is namelijk interesse in een aantal spelers uit de 4de klasse. Bij degradatie zijn ze goedkoper.

0    
Wanny

Of we nou 1 dag voor de eerste training de selectie 90% compleet hebben of vandaag. Dat maakt weinig uit.

0    
fu

ex who cares artikelen

0    
Jgiw

@schep
Tekenen is nog wat te lastig maar er is morgen wel een kleurwedstrijd bij NAC.

0    
Fanneke

Leuk? Wat moeten we er mee. Lees liever dat NAC een nieuwe trainer heeft aangesteld en er een stuk of wat spelers bijkomen. Anders wordt de eerste oefenwedstrijd een partijtje van 7 tegen 7.

0    
Nachoreca1

Snap er werkelijk geen klote van wat er allemaal gebeurd...of eigenlijk niet gebeurd... zou ons tommeke weten dat we dit jaar nog gaan voetballen?

0    
Castle

Deze week worden er 9 spelers gepresenteerd en een trainer

0    
Gjoewie

Petrovic en JP de Jong worden het in elk geval niet. John van 't Schip als plan B?

0    
Ernie

Volgens mij hebben we nog steeds spelers genoeg.

0    
Sp1

Ja om een potje te tienen tegen de gevel van de rosada.... Ernie

0    
Sp1

Automatisch invullen...;)

Stada

0    
Henri

Ik weet niet hoe de TD invulling gaat geven aan de ervaren as van het elftal. Maar op KKD had deze ex NAC speler met de nodige ervaring in mijn ogen niet misstaan. Bovendien is er op de salesafdeling ook nog genoeg plaats. NAC had dus dezelfde deal kunnen maken. Ik ben benieuwd waar ze straks mee aankomen, maar Fisher en Seuntjens hebben ze in ieder geval al laten lopen.

0    
rade

@Henri
Fischer is minder dan Koch. En ook echt geen goedkope jongen. Met Koch, Klomp en JP hebben we al drie centrale verdedigers die beter zijn of kunnen worden dan Fischer.

0    
Ouwe Spionkop

Ik snap niet dat iedereen zo zit te stressen. Competitie begint 2e week augustus. Dat is over 2 maanden ergens.

0    
Dun Diëe

Ik zal de zaken even verhelderen voor de mensen hier die zich afvragen over het wanneer van spelers en trainer: Tom van den Abeele is een patjepeeër die er vooral van houdt geen flikker uit te voeren. Hij zit de hele dag op zijn luie bureaustoel maar wat uit het raam te turen. Dat is goed te verifiëren want we horen namelijk niks. Dus is het enige wat er aan de hand kan zijn natuurlijk dat onze TD helemaal niks uitvoert met z'n luie reet. Waarschijnlijk komen er geen spelers uit zijn koker omdat hij de hele dag alleen maar aan frieten met Andalusië saus denkt.

Zodoende mogen we ons gelukkig prijzen als we na de winterstop een trainer aan kunnen stellen. Dat er eerst spelers weg moeten die moeilijk te slijten zijn om ruimte te maken voor nieuwe is natuurlijk niet meer dan een slechte smoes om zijn onwil tot werken te verhullen. Beter had hij al een flink aantal grootverdieners aangetrokken zodat we met de volle mep, met 50 man aan de nieuwe training onder leiding van Ben van Bilzen kunnen beginnen.

Zo, verder nog iemand wat te zeiken hier?

0    
Dreman

Een club die letterlijk "de dood" vorige week in de ogen had hebben wel al middels JP de Jong een trainer.
En als je die Mexicaan mag geloven komt er nog veel meer.

Zo rap kan het gaan in het voetbal met een investeerder

0    
Ernie

Zolang er geen spelers vrijwillig opstappen zullen er weinig nieuwe spelers bijkomen.
En om een paar mensen uit hun droom te helpen. Koch en El Allouchi zullen blijven.

0    
Lamington

Ja Din Diëe

Er is nog geen trainer. Bij Roda hebben ze nu drugsgeld..

0    
Henri

@Ernie
Ze moeten waarschijnlijk blijven omdat er geen belangstelling voor ze is.

0    
Dun Diëe

Als toevoeging, de enige op wie we kunnen zeiken zijn de mensen die er voor gezorgd hebben dat we in deze penarie zitten (en die zelf nog in functie zijn). Dat zijn de geldschieters die het beleid bepaald hebben en de RvC die er vooralsnog zit. Het schieten op staf en spelers is, naast dat ik het erg respectloos vind, totaal zinloos. Zonde van de energie en tijd. Die mensen doen hun best met wat ze hebben. Het moet nou maar eens afgelopen zijn.

Zelf woon ik momenteel in Madrid. Alwaar de plaatselijke koninklijke een mooie geschiedenis heeft, maar tevens een erg onsympathieke club is. Omdat mensen totaal geen ruimte krijgen hun werk uit te voeren. Je hoort nooit wat, totdat er een keer verloren wordt. Geen wonder dat Ronaldo het zat was onder die voorzitter te werken. Alleen maar commentaar en weinig waardering. Is dat de club die we willen zijn? Waar alles bij voorbaat verkeerd is en alles en iedereen constant afgezeken moet worden zodat ze nooit fatsoenlijk hun werk kunnen doen?

0    
Sp1

Of zou onze Tom niet in de mappen van zijn vrouw mogen kijken?....

0    
Ernie

@henri
Klopt !
30% Inleveren en ze zitten nog beter dan bij elke andere kkd ploeg (helaas).

0    
Braze

Onze voormalige top TD Mommers zei altijd:” Hoelanger je wacht,hoe goedkoper ze worden.”

Onze nieuwe TD wikt en kijkt wat je met het beschikbare budget kunt doen. Frankie de Jong valt af transfersom 80 miljoen, de Ligt idem etc.etc.

We moeten dus wachten tot het eind van de opruiming en zelf onze winkeldochters nog kwijt zien te raken.
Ik wens onze TD veel sterkte met deze klus.

0    
Dreman

@lamingtin

Omdat?
Je bent onschuldig totdat schuld bewezen is.

Laat dat maar aan de desbetreffende instanties over
Als hier een investeerder zou staan uit een van dat soortgelijke landen of Oost Europa zouden we ook content zijn.
Zolang het zuiver i en goedgekeurd is.

Bij alles en iedereen is het dan ineens drugs,zwart of belastingontduiking geld.

Ik wil wel eens zien of de nieuwe heren bij ons NAC het staande kunnen houden.
Ook na mss 2 jaar KKD

0    
buurman

Toch heeft Dun Diee een sterk punt. De veroorzakers, eigenaren en RVC, hebben rust en wij spugen onze gal op de mensen die een onmogelijke opdracht uitvoeren. TvdA moet , voorlopig ook nog zonder trainer , eerst spelers die niemand wil verkopen en vervolgens goeie spelers aantrekken die ..... ook niet willen. Daar komt het toch wel op neer. En wij maar schieten op Tom. Altijd wordt bij NAC de boodschapper vermoord. En ook waar we energie in zouden kunnen en moeten steken , Hart voor NAC en de werkgroep ,weten we vooral te melden wat er NIET kan. De eigenbelangetjes spatten er vanaf. Een pluspunt ; we gaan naar de 10.000 seizoenkaarten. Maar eigenlijk bevestigt dit dat we tegenwoordig alles over onze kant laten gaan. Goed het is niet anders , nu gaan we weer lekker zeiken over Belse Tommie.

0    
buurman

Met mijn bovenstaande tekst zeg ik NIET dat de posten van AD en TD door de juiste mensen zijn bezet.

0    
Breda1965

Ad interim trainer..nicole edelenbos..Vroeger wilde iedereen trainer worden bij NAC,of zie ik het verkeerd

0    
Diep Holland

Trainer ongewisheid ongeloofwaardig.


Sorry, maar het is inmiddels onaannemelijk en ongeloofwaardig. Dit is nogal onwaarschijnlijk . Het gaat niet meer om punten op de I, maar apen uit de mouw. Gaandeweg is de uitkomst al zoveel minder belangerijk dan wat hier echt speelt. Dat verhaal is nieuws. Ook als ze het niet uit de doeken doen. Dan nog meer.
Is er niet iemand die hier een aannemelijk verklaringsmodel voor heeft?

0    
Los muchachos del Breda

Het enige wat ik TvdA gewijd is dat hij op de forumavond heeft gemeld dat 'hij bijna rond was met een trainer (hij wilde hem zelfs diezelfde middag vastleggen)', maar dat we twee weken later nog niemand hebben. Dit was niet handig van hem. Voor de rest neem ik hem en Eisinga niet kwalijk voor de verschrikkelijke rommel die voorgangers hebben achtergelaten.

Ik ben ervan overtuigd dat er deze week nog een trainer wordt gepresenteerd en er nog enkele aankopen worden gepresenteerd.

0    
Belgische Naccer

Koch mag blijven, maar die El Allouchi moet oprotten. Daar ben ik zo klaar mee. Heeft werkelijk helemaal NIETS gedaan het afgelopen seizoen. Ja staan blaaaaaaaten voor de camera en taan wijzen in het veld.

Na van Leer, en Muhren, met afstand de slechtste in de selectie van het afgelopen seizoen.
Zijn Anholt, Kali en Kastaneer al opgerot?

Hebben we al een trainer?

Mensen die hier roepen dat het wel goed komt, en dat er nog tijd zat is....die kennen we. Dat zeiden ze vorig jaar ook, toen het bij Smulders zo lang duurde....en kijk waar we nu staan.

ACTIE TOM! En SNEL!

0    
Henri

Het grote probleem is dat de spelers waar NAC vanaf moet totaal geen meerwaarde hebben voor welke (eredivisie)club dan ook. Het zijn geen dragende spelers. Het zijn spelers die tegen het eind van de transferperiode bij enkele clubs in beeld komen en als aanvulling (reserves) voor de nog beschikbare posities in de selecties moeten gaan dienen. Deze spelers zullen dus pas laat vertrekken, als ze al vertrekken omdat zoals Ernie ook zegt ze met 30% korting op hun huidige salaris nog meer zullen verdienen als bij de meeste andere beschikbare clubs. Als deze spelers pas laat vertrekken kan de TS van NAC ook pas laat tot actie overgaan. En wat is er dan nog daadwerkelijk beschikbaar van de door hem gewenste spelers? Zijn er niet veel al op andere opties over gesprongen. Daar komt bij dat deze laat arriverende spelers dan nog in het team ingepast moeten gaan worden terwijl de competie al loopt. Ik denk dat het er in alle realiteit op korte termijn erg slecht uit ziet voor ons NAC. En de heren die dit alles hebben veroorzaakt verroeren geen vin. Waarom financieren zij niet een deel voor dat meteen wordt terugbetaald als een aantal spelers zijn verkocht. Dan kan er in iedergeval een echte start gemaakt worden met de ombouw van NAC. Dan wordt de patstelling in ieder geval doorbroken, want starten met de verzakers van het vorig seizoen is een no go!

0    
Felix

Trainer komt goed maar ik hoop echt dat we snel afscheid kunnen nemen van lamzakken Kali, Kasteneer, Carolina en van Aanholt!!

Mischien wil Chiasso ze gratis overnemen ?

Komt er weer wat ruimte voor spelers die hopelijk wel wat toevoegen.

0    
Geelzwartwit

Je kandidaat trainer staat op het punt te tekenen en opeens is er interesse van een betere optie.
En hup NAC staat opeens een stuk verder weg van "we zijn op wat details na rond“.

Simple as that

0    
Felix

En nog bedankt het kut Smulders en die waardelozen RVC voor het topbeleid en de noodzakelijk controle op het fantastische beleid.

0    
Felix

El Al vooruit geen lamzak maar moet wel weg! En snel

0    
Geelzwartwit

Oh en als plan B ondertussen elders ook gesprekken is gaan voeren ben je nog verder van huis.

Resultaat. Het wordt alsnog Brood (want andere optie koos voor een ander) of een niet voor de hand liggende naam

0    
Fan uit Zevenbergen

Van het Schip word het die heeft een City football group verleden ?

0    
Lamington

@Dremin

Is een grap, knøppol

:-)

0    
NB

@Geelzwartwit

Ik denk dat Brood plan B is. De vraag is alleen: waarom duurt het tekenen zo lang? Mogen we al zenuwachtig worden?

Wij supporters gaan richting de 10K kaarten. Hoe gaat het intern bij NAC?

0    
Diep Holland

Kennelijk mag je als diep Holland niet opmerken wat het merendeel ook noteert. Wellicht wat te helder, want wat verklaart 10 duimpjes omlaag, bij weinig anders dan wat zich daar als standaard gemopper groepeert . Supporters van welke club dan ook , onderhouden zelf hun soort isolement, waarin ze slechts onderling hun rochels willen wisselen , zonder enige ruimte voor ' other behavior ' , dan wat ze alleen herkennen en accepteren als streek-eigen Was het niet . NACity , toch ? Maybe a item within the support circle to realise that proffesionals are mostly a gathering of people from anywhere. Mostly not really familiar with nac-tribunes very local habits .

0    
Kinderkaartje

Diep Holland

Volgens mij mag je neerkwakken wat je wil. Persoonlijk zit ik niet te wachten op jouw semi intellectuele geneuzel, maar dat is ook maar een mening.

0    
Dutchbird

Zou Eisenga wel beseffen dat hij als statutair directeur ook verantwoordelijk is voor de TD?
Niemand anders gaat onze Belg vertellen dat wij hem niet kunnen missen maar het toch gaan proberen zonder hem.

Daar kan Eisenga mee wachten tot de winterstop, maar dan is het probleem hem waarschijnlijk al boven het hoofd gegroeid, waardoor ook zijn eigen positie onhoudbaar wordt. Schop die Belg nu buiten Luuc, neem snel iemand aan als Remco Oversier en redt daarmee de seizoenstart voor NAC.

Ik weet het dit is ferme taal die een heleboel omgekeerde duimpjes gaat opleveren. Maar ik ben echt niet de enige die nu al voor geen stuiver vertrouwen meer heeft in VDA. Doorgaan met hem betekent per definitie dat je directe terugkeer kunt vergeten. Bovendien is deze man in staat om de puinhopen van Smulders zodanig te overtreffen dat we er nog twee jaar last van hebben. Persoonlijk heb ik niets tegen Tom van den Abbeelen maar hij is totaal ongeschikt voor de TD functie bij NAC. Hoe lang moet je hem nog de kans geven om te bewijzen dat hij wel strategisch kan denken, handelen en communiceren? Smulders kreeg tot in september de kans. VDA ook?

0    
Dutchbird

Ex-NAC: Karol Mets kreeg er acht om zijn oren van de Duitsers

0    
Nr. 20

Beste Tom en Luc wil je deze week al richting 12.000 seizoenskaarten gaan presenteer dan vandaag je nieuwe trainer en zeker 2 aanwinsten......tis maar een tip hè...morgen start vrije verkoop....
Dan presenteer je in juli nog 3 aanwinsten en hoppa....

0    
jvt

Is er alleen maar 'nieuws' als ex-Naccers elders tekenen?
Over twee weken zou 80% van de selectie rond zijn of is het wachten op vertrekkende spelers opdat we slechts 20% van ons budget op het veld en bij Helmond mogen hebben staan? Met voetbal heeft het allemaal weinig te maken maar je koopt er wel je seizoenkaart voor.

0    
Sjef de gevulde koek

Blijf toch mooi wat sommige idioten hier elke dag voor onzin hier op de site plaatsen. Al zelfs in de vroeger uurtjes.

0    
wave

Mijn F5 knop gaat al wat tekenen van slijtage vertonen........ Is er nog 'vers' nieuws? ;-)

Enfin..... Breda, graadje of 12 en regen, veul regen

0    
van Flieger

Zürich Kloten, regenbak, 14 gr,

Brave mensen, van Flieg is op weg naar Hong Kong en Macau. Volle agenda en natuurlijk komt de Consensus weer voorbij.

Ruud Brood gelooft niet in statistieken en dit management. En deze directie moet loyaal blijven aan van Aalst en Roberto de Lujo dus zijn ze ingegaan op het waardeloze bevel om een selectie van 2 miljoen samen te stellen. En dat wringt natuurlijk enorm met de doelstelling: asap terug. Daarom duurt het allemaal zo lang. Van Flieg heeft nog altijd dat verhaal van die uitsmijter over Brood op de plank liggen uit zijn Rotterdamse tijd, Maar laten we ons eerst even concentreren op wat zijn opdracht was: ons NAC waardig laten sterven in de eredivisie. Is dat gebeurd ? Eigenlijk niet. De defibrilator werkte maar kort, het hart was te zeer beschadigd en na 4 potjes Brood waren we ook al hersendood. Brood scoorde 1x boven de Consensus (Excelsior-uit, MC was 1-1) en 2x eronder (Fortuna-uit, Emmen-thuis), tegen Heracles, Venlo, Zwolle, Feyenoord en Heerenveen zat hij op de Consensus. Dus qua statistiek heeft hij niets bijzonders gepresteerd. Hoe zit het dan met zijn spelwijze, optreden en aanpak ? Van Flieg begrijpt de vraagtekens die hierbij gezet worden, de verademingstrainer zoals de gebruikelijke crew van meelopers hem al noemde, is hij zeker niet. Ruud Brood heeft wel de ervaring om een elftal terug naar de ere te brengen. Het zou de aandeelhouders sieren deze ervaring ter harte te nemen en hiervoor ook het benodigde budget te garanderen. Zoals het de afgelopen maanden is gelopen is het volk stevig verlakt en bij de neus genomen.

Bon, het wordt een mooie reis naar de Oost in de First, tot later.

0    
buurman

Beste Dutchbird. Ik lees je stukjes graag , vooral van de BV en NV heb je verstand. Maar ‘ met het nu al buiten zwieren van TVDA’ sla je echt door. Of is het chargerend bedoeld ? Henry heeft in mijn ogen het begin van de oplossing te pakken. Onze eigenaren dienen een vooraf financiering te doen om uit de patstelling te geraken. Zonder dat zit onze Tom in een spagaat waar hij niet uit kan geraken. Waar niemand uit zou geraken. Ook als de trainer er is zijn we er nog lang niet. De trainer gaat ze namelijk niet binnen schieten. Overigens deel ik niet de mening dat alle spelers maar op moeten zouten. Een aantal kan in de KKD onder coaching van een goeie trainer van toegevoegde waarde zijn.

0    
van Flieger

Oh ja, er is blijkbaar ook geen haast meer bij het samenstellen van de nieuwe RvC nu er geen overname meer is. Mevrouw Ooievaar is weer in haar eigen kaartenbak aan het scharrelen, zeer geschikte mensen worden opnieuw overgeslagen, reden: onbekend in het Rotterdamse circuit en/of zich eerder kritisch uitgelaten hebbende over van Aalst en Co.

0    
buurman

We zijn volwassen mensen. Is een deal met ‘ Hart Voor NAC’ niet mogelijk. Daar ligt 5 miljoen klaar. En dat is een begin. Of blijven we met zijn allen lekker aanzeiken tegen Vlaamse Tom.

0    
van Flieger

Buurman - dit is DE kans om een niet presterende medewerker, die ook nog eens met een opgepimpt CV bij ons NAC is aangemonsterd en loog over zijn eigen bedrijf, kostenvrij te lozen, namelijk in de proeftijd. Want laten we wel wezen, wat we de eerste 2 maanden van de Belg met bijwagen hebben gezien is niet bepaald broekbollend ?! Overigens heeft de Fries het nog moeilijker, want sponsoren houden hun hand op de knip.

Vanuit de Lounge aan het Schampusontbijt.

0    
buurman

Beste Tom. Bij NAC krijg jij een geweldige kans je mooie CV nog verder op te poetsen. Je krijgt de titel TD en een niet representatief salaris omdat je onervaren bent. Nu je opdracht. Je moet een flink aantal spelers slijten. Dat wordt moeilijk want deze spelers zijn , deels door eigen schuld , zwaar besmeurd. Maar jij kunt dat wel. Vervolgens is er na de verkoop budget en mag je van ons goeie spelers gaan kopen. Ook dat wordt moeilijk want goeie spelers willen niet meer naar Breda. NAC heeft namelijk het imago van een Carnavals vereniging met een echte Raad van 11 die niks controleren. Een vrolijk gezelschap dus. En een narcistische Prins Carnaval. Maar jou gaat het lukken jongeman. O ja , eerst natuurlijk dien je de juiste trainer te strikken want die moet wel de selectie mee samenstellen. Het tijdsbestek is een week of vier. Succes. PS. Niet komen zeuren om geld , de kas van onze Carnavalsvereniging is leeg. Zorg maar snel dat deze kas gevuld raakt. Komt vast goed.

0    
buurman

Ok. We zwieren Vlaamse Tom buiten in zijn proeftijd. Wie wil Tom zijn opdracht over pakken ?

0    
Neerwaarts duimpje

Hihi , kinderkaartje

0    
buurman

Beste Flieger. Andersom kan ook. Dat Vlaamse Tom in zijn proeftijd de pijp aan Maarten geeft. Wie zou er bij dit NAC TD willen worden ?

0    
diep holland

Weijs: "Je wordt serieus genomen als je aantoonbaar vakwerk levert"

0    
van Flieger

Buurman - met deze aandeelhouders komen er alleen desperado's en psychopaten voor ons NAC werken. Geen top, geen zwaargewichten, niks. Allemaal gelogen om de achterban rustig te houden. Zeven maanden en ze komen hiermee aanzetten ! Dat deze lieden niet begrijpen dat zij het probleem zijn is weerzinwekkend. Final Boarding call.

0    
Van "taajlaand

Euh BSR,

Ik zag vorige week een reactie van (Da Pope?) jullie, dat er m.n. door Hansje ALLEEN maar gereageerd mocht worden op het bovenstaande 'topic', anders werden zijn reacties verwijderd.

Lees ik vandaag hier alle 64 reacties even door, zie ik slechts 4/5 keer de naam Fischer voorbij komen.

Mag ik een verklaring over de 'plosts verandering van regels'?

0    
Van "taajlaand

En natuurlijk snap ik verrekte goed dat haast iedereen zich zorgen maakt om trainer, sponsor(s) en spelers.

Maar was die reactie 'tot verwijderen' er niet een van meten met twee maten?

0    
vriendjespolitiek

FC De Kampioenen 2.0

Sjoeke geef nog es een dagschotel aan ons Tommekke.

Man man man.

0    
Ernie

Is het thee-kransje van onze huisazijnzeikers eindelijk klaar? Pfff...

0    
maikolg

Is het zout bijna op?

0    
Lamington

Iedereen die azijnzeikerds azijnzeikeds vindt, vind ik azijnzeikends.

Fischer

0    
buurman

O ja. Ik vond die Fischer helemaal niet zo’n slechte speler. Koch vond ik de laatste wedstrijden iets beter spelen. Die twee kopballen gaven hoop. Met een normale keeper en een goeie coach is Koch voor de keuken wellicht geen verkeerde. Daarnaast moeten we roeien .... Beste Ernie. Ik heb interesse voor jouw reacties. Niet omdat ze goed geschreven zijn of omdat je iets hebt te melden. Dat juist niet. Maar opvallend vind ik de dubbele bodem. Zelf ben je in veel reacties over NAC met oneliners (terecht denk ik) hartstikke sceptisch en gelijktijdig reageer je altijd negatief, ook met oneliners, op kritische reacties van mede supporters. Is je goed recht hoor maar het viel me op. Kun je een en ander motiveren met bv. minimaal 5 zinnen waar een zekere samenhang in zit ? Dan kan ik het misschien volgen.

0    
Ivo

Komkommertijd.

Terwijl in het amateurvoetbal de laatste nacompetitieduels worden afgewerkt, ligt het betaald voetbal al lang en breed stil. Ik vind dat nog steeds raar, dat je in kou en regen alle wedstrijden moet afwerken terwijl je als het mooi weer wordt al klaar bent. Nou, ok vandaag is het ook gewoon Hollands zomers kutweer.

Trainers en spelers zijn nog op vakantie, achter de schermen doen zaakwaarnemers hun werk. Er wordt gepolst, gepraat, concept contracten gaan over en weer. Daar zien wij niks van. Alleen de jongens die echt desperate zijn, hebben al een nieuwe club.

In de week van 24 juni verwacht ik pas echt meer actie. Clubs beginnen weer met trainen, spelers worden nerveus en willen zekerheid.

Voor die tijd hoop ik dat er al wel een nieuwe trainer gepresenteerd is, want de achterban staat op scherp na zo'n kutseizoen. En terecht.

0    
Wanny

Die Fischer krijgt toch mooi ff 100+ reacties zo.

0    
Sjef de gevulde [email protected]

Spijker op z'n kop zo is het en niet anders. Jammer dat niet iedereen dat hier snap en elke dag dezelfde onzin plaatst. Ben blij dat er niet gelijk overhaast weer een hoop idioten word aangetrokken. En over de eerste 2 hoor je alleen maar positiviteit verhalen. Nederlandse frisse jongens

0    
Dreman

Bij ons blijft het verdacht stil en ben je andere clubs ene nieuws na het andere nieuws.

Vooral in Kerkrade.
Een Spaanse TD.
V Veldhoven ziek gemeld maar dus gewoon op non actief gezet.
Kunstgras gaat daar eruit.
En Abeele?
Slaapt hij nog?

0    
Andre

Kampioenen

0    
Wanny

@ Dreman

Ik hoor liever niks dan de berichten die je over Roda hoort. Dat gaat weer helemaal mis daar.

0    
Jf

Wordt net gebeld ruud brood trainer

0    
7hills_rules

Ruud Brood trainer van NAC. Zojuist bevestigd

0    
Breda-Loyal

Fischer vind ik altijd zo'n speler waarvan ik altijd meer verwacht heb.

Is opzich een degelijke robuuste centrale verdediger die voetballend ook wel wat toevoegd

Alleen dit is helaas geen speler die eventueel een aanwinst voor ons zou zijn.

Heeft stiekem ook wel een leuke carriere achter de rug tot dus ver

0    
Dreman

@wanny
Sorry.daarvoor.
Maar wanneer komt hier eens wat nieuws naar buiten.
Over 2 weken begint het hele gebeuren weer allemaal.
Dan zal er toch minimaal al een trainer en assistent moeten zijn

0    
Stef Stuntpiloot

@JF Jij ook al? Heb hem even aan de telefoon gehad, getekend voor 2 seizoenen. Hij leek wel pas net wakker te zijn..

0    
Jf

Haha wel een leuke manier van bekend maken

0    
Dreman

Kijk dat schiet op.
Ruud Brood blijft als trainer.
Dat gaat al de goede kant op.
Nu kan er gewerkt worden aan soelers

0    
Onfire

leuk telefoontje ruud brood

0    
Tante Annie

Ik weet niet heel veel meer over fischer, maar wat ik wel weet is dat ik net mijn uitjes heb laten aanbranden door dat belletje van ruud en ik er nog steeds om kon lachen! Mijn dag kan niet meer stuk. Ik heb iig hoop in brood.HUP NAC

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja