Wij gaan niet opzij

Beek Vooruit in de bres voor 'Samen voor NAC'

Ook voetbalvereniging Beek Vooruit springt in de bres voor ‘Samen voor NAC’. Alhoewel de amateurclub 2 juli tijdens het oefenprogramma de directe tegenstander is van NAC, helpt de opponent NAC buiten de lijnen met een mooie donatie. Beek Vooruit stelt namelijk een deel van de wedstrijdrecette beschikbaar aan de stichting ‘Samen voor NAC’. Wanneer de club op 2 juli meer dan 1500 betalende bezoekers trekt, dan begint de teller te lopen. De oefentegenstander doneert in dat geval voor elk extra Beek Vooruit – NAC kaartje €2 per volwassenen kaartje en € 1,- per kinderkaartje. Met een verwachte opkomst van ± 2500 bezoekers betekent dit voor ‘Samen voor NAC’ een bijdrage van € 1.500 - tot € 2.000. Wij zeggen: massaal naar die wedstrijd toe! Hoe meer mensen er komen, hoe meer het Samen voor NAC oplevert. En even lekker een wedstrijdje kijken en een pilske pakken is natuurlijk sowieso niet een geheel vervelende bezigheid. Hiernaast doneert Beek Vooruit per direct € 100 aan het initiatief ‘Samen Voor NAC’. Beek Vooruit hoopt natuurlijk dat nog meer voetbalverenigingen in de voetsporen volgen om een zo groot mogelijke olievlek te bewerkstelligen en ‘De Parel van het Zuiden’ te steunen bij een snelle terugkeer naar het hoogste niveau.

Beek Vooruit

Bron: B-side Rats, Samen voor NAC, Beek Vooruit

Vorig bericht
Dat gekke bondje toch... 16 reacties
Volgend bericht
De dromen van Divine Naah 35 reacties
Terug naar overzicht
16 Reacties
0   0  
Henri

Goed initiatief van Beek Vooruit. Je kunt zien dat voorzitter Jan Hoppen een echte NAC man is. Hij hoeft dit tenslotte helemaal niet te initiëren. Jammer dat Jan bij NAC zo enorm is tegengewerkt. Had een goed uitgewerkt sociosmodel klaar liggen. Als Jan Hoppen bij NAC meer te vertellen had gekregen hadden we voor zeker niet gestaan, waar we nu staan. Jan heeft namelijk charisma, visie en internationaal netwerk. Maar ook Jan werd in de rug geschoten. En zo houd je als club alleen nog maar personen als JG over. Zonder enig charisma en visie zich in alle bochten wringend om als loonslaaf zijn baantje te behouden. Ik hoop Jan ooit nog eens terug te zien bij NAC, de club van zijn hart.

0   0  
Alpha Ville

@ Henri: Daar heb je 300% gelijk in. De grootaandeelhouders zitten niet te wachten op mensen met een visie. Liever de ja-knikker en allermansvriend JG aan het bewind. Zo wordt het natuurlijk nooit iets met onze club.

0   0  
nacvakg

Trots op mijn plaatselijke VV en en op ons dorpje. Hoppen is inderdaad een zeer bekwaam voorzitter voor onze club. Door zijn komst komt Beek Vooruit in een stroomversnelling gekomen op tal van gebieden. Hoppen is een echte NAC man en kan ondanks het floppen van HEJA ook voor het huidige NAC van waarde zijn!

0   0  
oosterhout3

henri, hoppen werd afgeschoten door vooral de 3 eigenaren....

de rest wist niet veel van de plannen af!
ikzelf heb al zijn plannen op papier staan,, maar naar goed gekeken te hebben is dat met nac´s achtergrond haast onmogelijk om ffe 51% aandelen in handen te krijgen, laat staan ±3mil investeren in de jeugdopleiding ....
juist met SvN willen we laten zien dat nac supporters heus niet alleen maar aanmoedigen maar ook mee willen en vooral kunnen denken!!
nogmaals iedereen die een beetje verdiept in nac ziet dat de kosten haast altijd gelijk blijven.

om winst te maken moet je dus zeggen als algemeen directeur,, spelersbudget krijgt zoveel euro, voorlopig geen euro meer!
lopen we voor op inkomsten en gaat het sportief slecht kunnen we altijd nog kijken wat we doen in de winterstop, net als afgelopen seizoen dus.....
om een dikke winst te maken heb je gewoon transfers nodig, das simpel!

dan pas kun je weer gaan bouwen aan een echt nac,, langzaam maar zeker de kosten af laten nemen en de inkomsten te vergroten!!

hupnac!!

0   0  
Made4NAC

Bij hoeveel oefenwedstrijden komen er meer dan 1.500 betalende mensen?!? De bijdrage van Beek Vooruit zal minimaal zijn. Uiteraard een leuk initiatief.

0   0  
RV

Kunnen de andere amateurverenigingen ook niet iets? 10 cent per pint bijvoorbeeld dat zou in Hoeven of Zundert best leuke bedragen op kunnen leveren.

0   0  
NAC de Parel

Mooi initiatief van onze vereniging.
Vervolg gevend op de reactie van Made4NAC: mooi moment voor de NAC supporter om deze wedstrijd dan te bezoeken, al is het alleen maar voor de gezelligheid (en het bier natuurlijk).
"Hoe meer zielen, hoe meer geld"

Bij zulke dingen komt de Beek wel los en er zal genoeg man langs de zijlijn staan. Het is dan ook alweer een aantal jaar geleden dat NAC op bezoek kwam (6 of 7 dacht ik)

0   0  
Kees F7

We komen goed vooruit met Beek Vooruit! Top!

0   0  
Wessel

In mijn ogen is jan hoppen juis,indirect, een van de grootste veroorzakers van de financiële problemen bij NAC.
Ben het dus geheel oneens met bovenstaande meningen.

Dat hij nu via beek-vooruit (weet niet eens of dit uit zijn koker komt) wat terugdoet is in vergelijking met hetgeen NAC te goed had een druppel op de gloeiende plaat.

0   0  
Der Wilhelm

Voor alle duidelijkheid: dit was niet een idee van Hoppen maar van iemand anders binnen Beek Vooruit!

0   0  
Fhritp

Met pek en veren het stadion uitgejaagd maar hoppen bewijst weer clubliefde gaat nooit verloren.
Super veel respect voor dhr hoppen!

0   0  
P'hage

Is het nu zo moeilijk om on topic te reageren?
Dit is gewoonweg een fantastisch initiatief van Beek Vooruit. Ze zijn middels twitter ook al volop aan het lobbyen om overige amateurverenigingen mee te laten doen.
Hetgeen wat jullie moeten doen is zoveel mogelijk mensen op te roepen om te gaan. En gezellig en goed voor de opbrengst aan SamenvoorNAC.

En ja ik kan bevestigen dat wij niet door dhr. Hoppen zijn benaderd voor dit initiatief. Wellicht heeft hij achter de schermen iets geregeld, maar contact loopt via iemand anders. Al doet dit ook helemaal niet ter zake.
Focus op hetgeen wat positief is, daar komen we verder mee!!

0   0  
die ne gast

Voordat deze Jan Hoppen als redder wordt binnengehaald:
Is dit dezelfde Jan Hoppen die met HeJa-projectontwikkeling failliet ging en daardoor NAC met een groot financieel gat opzadelde, omdat HeJa de betalingsverplichtingen aan NAC niet meer kon nakomen?
Mocht het inderdaad dezelfde persoon zijn, dan begrijp ik dat zijn plan is afgeschoten. Door wat ik van hem gezien heb (weliswaar vooral via de media), schaar ik hem toch in het rijtje gevaarlijke luchtkastelenbouwers en jezelf-rijk-rekenaars als Mommers, Jan Willem van Dijk, Munsterman, Scheringa e.d.

Maar goed, ik neem aan dat dit initiatief van Beek Vooruit los staat van eventuele persoonlijke ambities van Jan Hoppen.
Dus: mooi initiatief en weer een reden extra om naar de wedstrijd te gaan.
Nog even en Samen voor NAC brengt nog meer op dan RED NAC! ;-)

0   0  
EP

Jan is een goede gast. Maar NAC heeft nog wel een paar centjes tegoed van heja. Dus dat verhaal over verlosser etc. zou ik nog maar eens goed over nadenken.
Anyhow: waar het om gaat: leuk initiatief en goede reden om naar een leuk potje bier, uh ik bedoel voetbal, te gaan kijken.

0   0  
buurman

Een schitterend initiatief. Zo verbetert ook nog eens de interactie tussen NAC en de amateurploegen uit de regio. En dat kan zelfs doorwerken in de scouting. Mooie club Beek Vooruit.
(Plan Hoppen was m.i. wel haalbaar met de nodige aanpassingen. Echter Jan kwam zelf in de problemen, dat had los moeten staan van NAC. De factuur die hij NAC toen stuurde voor zgn. huur van parking grond was niet zo netjes. Overigens was het Busselaar die daar bewust intrapte. Hoppen is verder zonder meer een NACman.)

0   0  
oosterhout3

uiteraard juich ik dit initiatief toe, hetzelfde geldt voor morgen een uurke of 6 bij het stadion!

Laad alle berichten na dit bericht in