Wij gaan niet opzij

Blom fluit NAC - FC Groningen

Kevin Blom is door de KNVB toegewezen voor de wedstrijd NAC - FC Groningen. De leidsman, die de play-offs finale floot in Nijmegen, is voor het eerst dit seizoen in de Eredivisie eindverantwoordelijk voor een duel van de Parel van het Zuiden. Het bekerduel in Waalwijk was voor Blom zijn enige NAC-wedstrijd dit seizoen tot noch toe. Zaterdag om 20.45 uur, een ouderwets Avondje NAC dus, zal er voor het eerst worden afgetrapt.
Blom zal zaterdag geassisteerd worden door de heren Polman en Janson. Vierde official van dienst is de heer Bos. Natuurlijk zal er ook weer een VAR en Assistent-VAR aanwezig zijn: dit zijn Perez en Dobre.

Bron: B-Side Rats, KNVB

 

Terug naar overzicht
24 Reacties
0   0  
van Flieger

Die reactie van Vreven op 10 meter van van Flieger toen Blom van de VAR te horen kreeg dat het een penalty was in Nijmegen, geweldig..

0   0  
WS

Is een sfeeractie (hoeft niet groots of duur, laten we onze creativiteit gebruiken) geen idee? Dan weten de nieuwe jongens ook voor wie ze het doen. Het is immers geen onbelangrijke wedstrijd

0   0  
Geel/Zwart

Van Flieger; tal van keren een ban gekregen en weer toegelaten onder strikte voorwaarden. Wetende dat hij weer een permanente ban krijgt als hij niet fatsoenlijk en inhoudelijk kan reageren. Omdat hij eigenlijk toch zo naarstig bij ons als ‘supportertjes’ wil horen, houdt hij zich netjes aan de regels. Van flieger reageert tegenwoordig met gemiddeld twee zinnen. Geen monologen meer. De langspeelplaat blijft af en toe nog even hangen, maar weet dat hij monddood is gemaakt. Blij dat we de zelfverheerlijking van onze enfant terrible niet meer aan hoeven horen. Maar dit, beste mensen, is eigenlijk gewoon gênant. Een fijne dag gewenst

0   0  
BredaCentrum

Ik vind dat wij deze week afscheid moeten nemen van de negativiteit! Wij als supporters hebben de kracht om zaterdag een driepunter te pakken.
Dat begint echter wel bij onszelf. Vanaf minuut 1 (liever daarvoor al) met het hele stadion erop klappen en zingen...

Bloed aan de paal!!!

0   0  
tjevi076

En Te Vrede is waarschijnlijk inzetbaar, dit heeft hij gisteren zelf verteld (was aanwezig bij jong nac). Het groen licht van de fysio is zo goed als binnen. Heeft gisteren weer heel de training mee gedaan. Van wat duels wat lichte pijntjes maar dit stelt niks voor zegt hij. Geeft aan geen extra druk te voelen en de kansjes die we krijgen hopen te benutten.

Ik zeg 3 punten zaterdag!

0   0  
Bart

Zaterdag gaat het stadion ontploffen van het geluid! Deze moet gewonnen worden en is van het zelfde belang als tegen NEC!

0   0  
scheppioni

Aan ons zal het als supporters nooit liggen natuurlijk, wij gaan er wel voor !!

0   0  
Heksenketel

Prima scheidsrechter!

@scheppioni
Ik ben eigenlijk wel klaar met het cynisme en azijn hier, maar die van jou gaat er in als koek!

0   0  
van Flieger

De Macause consensus voor NAC- Grunn is 1-1. Daar zal ons NAC het snot voor de ogen voor moeten werken. Bruns, met wie PvH op de handtekening na rond was, koos voor zijn matties Te Wierik en Bel Hasani. Die gast zal vanaf de 1e minuut moeten voelen dat hij verkeerd gekozen heeft. Blom zal dat begrjpen.

0   0  
Babosje

Een vuurwerkshowtje of andere actie vooraf kan het vuurtje aardig opstoken!!!
Dan volle bak erachter zodat ze vleugels krijgen!
Bam!
Hup NAC!

0   0  
van Flieger

Zou Blom begrijpen dat het 1 voor 12 is in Breda ?

Dat de stemming somber, depressief, gelaten en geladen is ?

Dat de 3 eigenaren alles en iedereen uit elkaar blijven spelen om maar in het zadel te kunnen blijven zitten ? Zou Kevin 1-4 Blom weer verlangen naar een warme dag in mei waarin alles opeens goed valt en alles en iedereen feestviert, inclusief KB zelf ?

Of zou het Kevin geen reet kunnen schelen als ons NAC degradeert met een puntje of 20 in totaal ?

0   0  
Ric

As zaterdag zullen we weer ouderwets heel de wedstrijd achter de ploeg moeten staan. Sentimenten, frustraties alles moet even aan de kant. Ook als het wederom slecht gaat, ballen weer niet aankomen en er ongetwijfeld weer slecht verdedigd gaat worden. We moeten alles geven het in aanhaken bij de Graafschap of vermoedelijk (Vitesse en PSV uit) afhaken.
Fluit of scheld ze dan desnoods maar na het laatste fluitsignaal terug de kleedkamer in. Maar tijdens de wedstrijd zullen we echt als een blok achter de ploeg moeten staan. Ze moeten steun voelen en horen dat we ze naar voren schreeuwen, dat ze voelen dat ze overal kort op de man moeten zitten.

Als iedereen fit is en het publiek erachter gaat staan zouden we de nacompetitie met wat geluk toch moeten overleven. Kortom alles op alles om minimaal de 17e plek veilig te gaan stellen.

0   0  
Gaoperd

Bla bla ..."we gaan lawaai maken "
Bla bla ..." nu gaat het gebeuren"
Bla bla..." we gaan als 1blok achter t elftal staan

Hoe vaak hebben we dit nu gehoord?
na 10minuten geklungel en gestuntel begint het gezucht en geklaag weer

Ik wil het allemaal eerst op het veld zien én dan pas geloven...als die klojos op t veld de pollen er uit lopen zal vanzelf de vonk naar de tribune over slaan

Daar hebben we geen sfeer acties of vuurwerk voor nodig toch? Nog effkes en dr zitten van die jostis met een trommel of staat zo'n popie jopie als een volksmenner met zn rug naar het veld de meute aan te voeren

Voor alsnog heb ik zéér weinig vertrouwen in een goede afloop (jaja noem me een azijnpisser of weet ik wat)

Maar..ook ik laat me graag positief verrassen door onze knaapjes in t geel/zwart

0   0  
BredaCentrum

@gaoperd,

Juist door reacties zoals die van u blijft er een gedeelte van het publiek luidkeels zuchten en steunen.
Wanneer we er zaterdag als volledig stadion achter de ploeg gaan staan, zullen deze zuchtende en steunende weggooiers niet hoorbaar zijn!

Positiviteit kan je als publiek zelf creëren. NOAD, verdomme!

0   0  
Sp1

De supporters hoeven zich niet op te laden..... Ik wil nu eens een NAC zien dat de tegenstander bij de strot grijpt en niet meer los laat tot de drie punten binnen zijn! Al moeten ze het gras opvreten en met de koppen door de boarding vliegen... Nu moet er lef getoond worden... Ook door jou MvdG!

0   0  
D'n opletter

Eens met Gaoperd. We kunnen hier wel de positivo gaan uithangen, maar op het veld moet het gebeuren.
Als het daar gebeurt, dan komt de spreekwoordelijke 'vlam in de pan' vanzelf wel.
We zijn te vaak 'bedrogen' door mooie praat vooraf...

0   0  
Den Hoge

Ik lees hier reacties als 90 min lang zingen etc. Begrijp me niet verkeerd, ik snap het ook wel, maar ik vind dat wij supporters moeten stoppen het bij onszelf te zoeken.

De sfeer is doorgaans meer dan goed. Een heksenketel kan je niet forceren. Dat is iets wat spontaan onstaat bij ons.

Ik ervaar het als een gevolg van de wisselwerking tussen spelers en publiek. Mooi voorbeeld vind ik altijd Lurling tegen Roda. Dat kwam echt in de eerste plaats door de mentaliteit van Lurling zelf. Dit seizoen zag je dat bij Leigh tegen Vitesse.

De vraag die ik heb: wie o wie van de basiself gaat er op staan en voor die wisselwerking zorgen?

Ik vestig mijn hoop op Dervite puur alleen omdat ik nog niets van hem heb gezien (Ajax daar gelaten).

0   0  
NAC de Parel

Iets 'simpels' zoals wel vaker gebeurd. Enorm veel vlaggen op de Bside lijkt me al een mooie sfeeractie om de wedstrijd mee te beginnen. Verder zal het van ons moeten komen en dan hoprn dat die vonk eens overslaat naar het veld i.p.v. dat het voor vele andersom moet gebeuren

0   0  
nacman

ik ben het er mee eens dat gezeik op NAC bij goed of slecht spel moet ophouden met positief achter de ploeg blijven staan bereik je meer oké Koch zal ook geen wereldverdediger worden maar laat iedere speler zien en horen dat wat hij doet gewaardeerd wordt uitfluiten hierbij is ten strengste verboden geef veel applaus bij elke goeie bal voorzet scandeer de naam en blijf dat doen.
wij zijn NAC wij gaan ervoor.
van af zaterdag gaan we operatie behoud eredivisie NAC inzet.
dit moet en zal slagen wij achter de ploeg en de ploeg voor ons NAC het seizoen kijken we verder en gaan echt opbouwen.
aan een beter NAC
wij de supporters wij zijn NAC ons hart ons bloed ons adem ons dna alles wat we doen is NAC.
zolang wij er achter staan gaan er wonderen gebeuren in het stadion de ploeg gaat vleugels krijgen en boven zich zelf uitstijgen als we positief achter NAC staan..
OPERATIE POSTIEF NAC GAAT ZATERDAG VAN START

0   0  
Dutchbird

Hoppa, dit weekend de superboeren voorbij op de ranglijst en vervolgens Henkie en zijn mannen onder ons houden. Na een hoopgevende laatste reeks waarschijnlijk toch de nacompetitie in. Misschien wel samen met Willem II. Dan handhaven en de kruiken veel succes wensen volgend jaar in Helmond, Doetinchem, Oss, Maastricht en Kerkrade.

Zou een mooi scenario zijn, zeker als ondertussen de zaak bestuurlijk flink wordt opgeschud en Gielen wordt bedankt voor bewezen diensten.

0   0  
Baosje

@Dutchbird.... en toen schoot je ineens wakker ?

0   0  
Ernie

En de eerste die een eigen speler uitfluit zetten we in zijn blote reet op het veld.

0   0  
NAC4Ever

@Dutchbird
Ik hoop met je mee! Wij horen in de Eredivisie en de kruiken kan ik missen als kiespijn.

0   0  
scheppioni

Dank Heksenketel !

Laad alle berichten na dit bericht in