Overal waar we komen

Braamhaar fluit NAC-PSV

Komende zaterdag zal het Brabantse duel  tussen NAC en PSV onder leiding van Eric Braamhaar staan. Dat vinden wij uiteraard een bijzonder lieve mens. We horen de spreekkoren al langskomen. "Oh, wat is die Braamhaar lief" en "Het is een aardig jong" en dat soort dingen meer. De wedstrijd wordt gespeeld in een (wederom) uitverkocht stadion.

Vorig bericht
NAC lijkt Schaken te kunnen vergeten 27 reacties
Volgend bericht
En dan nu: de andere scheidsen 2 reacties
Terug naar overzicht
7 Reacties
0    
nac6

bramhaar heeft schaamhaar ook een leuke

0    
NBFC

Braamhaar Braamhaar, je bent een nare man.

0    
Nick

Prima scheids!
Hoewel, dat zei ik over Kuipers ook..

0    
N. Aukesss

Tja, lood om oud ijzer, zeg maar.

0    
scheppioni

Ik hoop wel dat wat we zaterdag ook gaan doen (hopelijk winnen natuurlijk) dat we ludiek blijven net als zondag bij sparta en dat we ons niet verlagen aan zoveel andere 'supporters' die maar elke keer over de moeder van iemand zingen ! Dat vind ik nou zo laag bij de grond, dat vond ik bij NAC-utreg NAC onwaardig, en ja ik was ook furieus dat de scheids wel rood trok bij Lurling, maar niet bij die overtreding op Gorter ! EN als je dan daags erna nog die overtreding van die loosy kakkerlak fer ziet, tja dan zou ik zingen ipv voetbal verziek het niet, scheids verziek het niet ! Nee die uilenberg en consorte maken er een grote puinhoop van ! Het zijn bijna allemaal nare mannen die als een gefrustreerde zak hooi een eredivisieduel moeten leiden !

0    
Junior

Mij is inmiddels opgevallen dat scheidsrechters waar je een negatieve naam van kunt maken mooi kut zijn!
In mijn ogen is van Boekel en misschien een of twee andere Eredivisiewaardig, de rest moet maar wedstrijden gaan verknalen op de amateurvelden, bij bierteams die er niet zoveel om geven..

Braamhaar: Schaamhaar
Luinge: Luie
Vink: Blinde Vlink
en ga zo maar daar, fluiten hun eigen wedstrijd en vaak de wedstrijd daardoor kapot!

0    
Danielle

tja en nu maar hopen dat hij een goede dag heeft en normaal fluit!

Laad alle berichten na dit bericht in