Overal waar we komen

NAC lijkt Schaken te kunnen vergeten

NAC lijkt de komst van Ruben Schaken uit het hoofd te kunnen zetten. De aanvaller van VVV staat in de belangstelling van de Parel van het Zuiden, maar lijkt dichtbij een transfer naar Feyenoord. Schaken windt er tegenover Voetbal International geen doekjes om: "Feyenoord is natuurlijk een droom voor me. (...) De interesse van de club is me bekend, maar ik kan het pas gaan vieren als ik daadwerkelijk mijn krabbel heb gezet." Hij houdt nog wel een slag om de arm: "Ook ik heb natuurlijk gehoord van de financiële problemen daar, dus ik ben nog voorzichtig." NAC ziet in Schaken een opvolger voor Cairo, die na dit seizoen bij NAC vertrekt.

Vorig bericht
NAC wil ook door met Aandewiel 2 reacties
Volgend bericht
Braamhaar fluit NAC-PSV 7 reacties
Terug naar overzicht
27 Reacties
0    
JoostjuhB

Had het al verwacht. Een speler van 27 jaar kiest altijd voor de voormalige topclub in plaats van NAC. Jammer maar helaas.

Hoeveel wedstrijden zonder publiek zou dit trouwens zijn:Aanrader! http://www.youtube.com/watch?v=YGIkLPix_uY

0    
mitchel

Als Feyenoord je droomclub is lijkt NAC me geen juiste bestemming voor hem....

0    
7Hills

Hier gaat geen grote aanwinst aan verloren voor NAC, dat is een ding wat zeker is! Die Schaken heeft jaren bij Veendam gespeelt en heeft zich daar ook nooit echt kunnen bewijzen. Nu doet ie het aardig bij VVV maar heb het nooit een aanwinst voor NAC gevonden. En bij Feyenoord zal ie alleen gehaald worden om de bank te komen warmhouden....

Laat de Ceulaer maar komen, dat is een betere speler dan die Schaken!

0    
Da Pope

Wellicht is het ook een optie eens te kijken naar Hasselbaink van PSV, die nu op huurbasis bij Go Ahead speelt. Hij is pas 19 en maakte toch bepaald geen onaardige indruk in de bekerwedstrijd tegen NAC.

0    
Brigadas

Hier missen we niks aan. Op naar de volgende!

0    
Wanny

Iemand die zo graag naar Feyenoord wil, die kunnen we van de lijst strepen. Al gaat het niet door, dan moet NAC er niet aan beginnen. Of je kiest voor NAC, of voor een andere club.

0    
Coer

Jammer, Schaken zou voor NAC een nuttige speler geweest zijn. Mijn voorkeur zou toch uitgaan naar jongere spelers die ooit nog een transferbedrag op kunnen brengen. Misschien valt er in de jeugd bij psv (zoals Gorter) nog wat jongens net buiten de boot..

0    
fanneke

Schaken naar Nerds? Laten lopen. Zo bijzonder is hij niet. Is een gemiddelde speler waar er veel meer van rondlopen.

0    
Eljé

Hoeven we niet rouwig om te zijn, en feyenoord krijgt er ook nog wel spijt van. Zeker voor hun is het een 13 in een dozijn voetballer, hooguit wat goedkoper dan een slory.
Bij NAC zou ie toch reserve zitten achter Leonardo en daar lijkt het me dan weer niet het type voor. (alhoewel je als Leonardo's stand in nog best wat wedstrijdjes meepakt...) Bovendien heeft Kolkka wel weer twee jaar contract verdiend ;-)

Over contracten gesproken, is die krabbel van Amoah al binnen?

0    
eric

Jammer was een leuke 14e man voor NAC.
Miskoop nr. 23.842 voor Feyenoord

0    
simmons

waarom staan hier alle woorden ONDER elkaar, of heb ik daar aleen last van?

0    
NM

Schaken is helemaal niet concreet aan de orde bij NAC. Hij staat op een schaduw lijst that's all.

Komt nog wel een leuk konijn uit de hoge hoed binnenkort, trust me.

Ik ben er iig erg blij mee. to be continued.

0    
nac6

je komt graag en met veel inzet naar nac anders niet.
zo simpel is het toch.

0    
scheppioni

Ik snap niet dat er nou nog spelers in de eredivisie bij lopen die in die bodemloze put van de kakkerlakken vallen ! Maar ja, tis graag of niet !

0    
Da Pope

@Simmons

Wellicht helpt uitzoomen met Ctrl -

0    
simmons

thanx levien, das stukken makkelijker lezen.;)

0    
Da Pope

@simmons

Graag gedaan ;)

0    
PJ

Fijn dat Feyenoord nog meer contractspelers kan halen terwijl ze al dik in de schulden zitten. Op hun begroting tellen ze het geld van eventuele transfers van talenten in de toekomst al mee. Financieel wanbeleid daar.
Voor dit soort dingen moet de KNVB een stokje steken. Laat eerst maar eens 20 spelers vertrekken voordat je nieuwe spelers contracteert.

0    
breda88

Tja balen zeg, was een zeer bruikbare speler voor ons geweest.

Effe een vraag; wie weet waar NAC morgenmiddag traint, wilde een kijkje gaan nemen, met een beginnend lentezonntje in de nek!!!

0    
Jasper

Ik denk, zoals het helen seizoen al, in zundert.

0    
Mafkees

Persoonlijk vind ik dammen ook veel leuker, eigenlijk.

0    
bolly

en helaas heeft feyenoord deze ronde van damen gewonen

0    
N. Aukesss

Schaken lijkt me niet beter dan schele Boussaboun of zo. Aangezien die het ook niet gered heeft in de badkuip, voorzie ik voor Schaken ook geen glorieuze toekomst. Nou is dat toch al lastig, als kakkerlak. Hoef 'm ook niet zo nodig bij NAC te zien, geef dan een jeugdspeler maar de kans achter de ervaren mensen die nu voorin lopen (niet Cairo).

0    
Benji

@JoostjuhB

Super mooi, en ik zou hier GEEN wedstrijden zonder publiek geven.. Dit is gewoon TE mooi om te zien, zou ook in NL moeten zijn, supporters de baas over voetbal..

0    
steebo

@da pope. nog over hasselbaink de enige indruk die hij maakte was dat hij van schoenen had gewisseld tijdens de rust.

0    
Junior

Leek sowieso onmogelijk race.. Ofrany van VVV is dat niet iets als vervanger, kan ook nog eens een paar jaar mee..

0    
Junior

@ Pope
dat is het probleem vaak, dat scouts (van alle clubs, niet alleen Dhr. van As) al te snel scouten. Naar een goede wedstrijd ben je nog geen constante speler en een goede voetballer Eredivisiewaardig. Ik geef voorkeur aan de jeugd en anders, zoals eerder gezegt, Ofrany misschien een optie?

Laad alle berichten na dit bericht in