Overal waar we komen

BSR-Poll: Wie zijn de grootste concurrenten van NAC?

De voorbereiding is begonnen, NAC heeft inmiddels een groot aantal spelers zien vertrekken en een klein blik met nieuwelingen opgetrokken. Of de Parel van het Zuiden dit jaar al mee kan doen om de titel is nog even afwachten, maar toch willen we de komende tijd inzoomen op onze grootste concurrenten voor plaats 1 op de ranglijst. Nu zijn wij zelf goed in het samenstellen van lijstjes, maar toch doen we het liever met jullie hulp. In deze poll kan je invullen wie jij denkt dat komend seizoen de zes grootste concurrenten van NAC zullen zijn. Vervolgens zullen wij dan deze clubs onder een vergrootglas leggen. Altijd goed om je in te lezen voor de competitie begint. Let op! Je mag dus zes stemmen uitbrengen! [poll id="190"]

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
Kudimbana en Yaisien op proef 128 reacties
Volgend bericht
Amissi verliest met Burundi 13 reacties
Terug naar overzicht
86 Reacties
1    
JohanB

Kun je nu nog lang niet zeggen, met de onbekende spelers die we nu gehaald hebben kunnen we zomaar een seizoen als Roda tegemoet gaan. Maar ze kunnen het ook zomaar goed gaan doen.

Dat is het spannende aan deze aankopen, het kan alle kanten op. Iedereen heeft een mening maar niemand kent ze echt.

0    
F4

Het is een cliché, maar wat mij betreft De Graafschap en Excelsior. Beiden hebben zich al aardig versterkt, terwijl ploegen als Den Bosch en Go Ahead Eagles na de nacompetitie flink ontwricht zijn. De jeugdploegen doen niet mee om de knikkers, dus zie ik niet als concurrentie.

0    
Beest

Ik heb voor cambuur gekozen want de graafschap en nac worden 1 en 2 of andersom .

Dus dat betekend dat je maar 1 concurrent gaat hebben voor promotie en dat zal cambuur zijn puur kijkend .

Excelsior had al geen cent te makken en gaan nu nog 2 x in mindering. Den Bosch, NEC en Roda kampen met financiële problemen en er is geen geld om te versterken. Go ahead Eagles zou eventueel kunnen maar zou een schande zijn

0    
Divine Naahcompetitie

Waar staat NAC in dit lijstje?
Ze kunnen alleen van zichzelf verliezen...

0    
Johan o

Een van NAC zijn grootste tegenstander zal het hoge verwachtingspatroon zijn...

Laten we de ploeg na een aantal nederlagen vallen of gaan we met een gezonde dosis strijdlust achter de ploeg staan...

Het zal lastig genoeg worden om te promoveren!

Hup NAC

0    
Kinderkaartje

Eerst maar eens zien of we zelf bovenaan mee kunnen strijden.

Dan pas gaan we denken over en kijken naar de topposities.

Ik doe niet mee met deze pol. Kom in oktober nog maar eens terug.

1    
JohanB

Kun je nu nog lang niet zeggen, met de onbekende spelers die we nu gehaald hebben kunnen we zomaar een seizoen als Roda tegemoet gaan. Maar ze kunnen het ook zomaar goed gaan doen.

Dat is het spannende aan deze aankopen, het kan alle kanten op. Iedereen heeft een mening maar niemand kent ze echt.

0    
Bredaaaa

telstar, mvv en helmond sport denk ik.

0    
NAC4Ever

Ik vind dit nog erg moeilijk in te schatten. Weet de selecties nog niet en er is nog geen wedstrijd gespeeld.

Maar op dit moment zeg ik in (willekeurige volgorde):
De Graafschap
Excelsior
Go Ahead
Den Bosch
NEC
Cambuur

Hierbij heb ik gelet op wat ze vorig seizoen gepresteerd , maar ook welke potentie er in de clubs zit. De beloften ploegen heb ik niet meegerekend.

0    
Breda-mike

Beetje raar dat belofte elftallen er bij staan.als ze voor spek en bonen meedoen kunnen ze moeilijk als concurrent worden gezien.

0    
Steefl

De Graafschap haalden met Breinburg en Seuntjens alvast 2 serieuze versterkingen voor de KKD.
Die zullen best een aardig elftal hebben.
Excelsior haalde Fischer,. Ebecilio en V erhaar, maar verloor ook Koolwijk, Matthij, Burnet en vermoedelijk Bruins. Die schat ik lager in.

NAC is totaal niet in te schatten met al die onbekende aankopen.

0    
Lamington

Bullshit vraag die niemand kan beantwoorden nu.

Alles waar 'jong' voor staat

0    
Tom076

Ik gok Roda. Nieuwe eigenaar met veel poen. Als daar de salarissen om hoog gaan. Wordt het ineens een geduchte concurrent. Kijk naar fortuna. Die hebben de salarissen ook omhoog gegooid.

0    
Martinus

De grootste concurrent staat er niet tussen, dat zijn wij zelf. Ik ben er van overtuigd dat als we een eenheid weten te vormen, we de beste zijn in de divisie. En dat moet ook het streven zijn. We moeten niet naar anderen kijken, maar vooral kijken naar onszelf. NAC kan zeker terugkeren naar de Eredivisie, maar het begint bij onszelf.

De reden dat ik vertrouwen heb, is dat er meer wordt teruggegrepen naar de basis. Minder geld naar zogenaamde specialisten, terwijl ze op het veld hun schouders laten hangen en niet eens de bal twee keer over kunnen spelen. Eerst de basis op orde. Gasten die trots zijn voor NAC te spelen, die knokken voor de club, met een over-mijn-lijk-mentaliteit. Mijn vertrouwen wordt versterkt door de woorden van de TD, die lijkt echt te begrijpen waar NAC behoefte aan heeft en die presentatie in de stad: Prachtig. Het zijn details die de binding met de club zó veel groter maken.

NAC kan het. Zolang wij er achter staan. Ook op een mindere dag, wat je bij een jonge ploeg zo eens kunt hebben. Het kan een mooi seizoen worden.

0    
Toontje

Jw moet Jong Ajax enzovoorts eruit halen. Dat zijn geen concurrenten want die kunnen niet promoveren

0    
10diego

Maak maar een lijstje met de spelers budgetten dan ben je er.

Vervolgens komt het er op neer hoe de club met het budget omgaat en of de trainer het maximale uit zijn selectie haalt.

Top 6 zou dan in willekeurige volgorde zijn (2e elftallen rekening ik niet mee) Go Ahead, NEC, De Graafschap, Cambuur, Excelsior en NAC.

Denk dat Go Ahead en De Graafschap de voornaamste concurrenten zijn.

Over een maand kun je er meer over zeggen.


Outsider: Volendam met nieuw elan in de vorm van Wim Jonk als trainer en Keje Molenaar in de diirectie.

0    
Jetpaction

De grootste tegenstander is NAC zelf. Ik stel me er, net als bij de vorige degradatie, vast op in dat een moeizame start erg reëel is. We hebben een compleet nieuw elftal, spelers moeten aan elkaar wennen, aan de KKD, aan de trainer, aan de omgeving en aan ons, de supporters.

Ik zou al erg blij zijn als we de nacompetitie in het 1e seizoen KKD gaan halen maar het zou me niet verbazen als het niet lukt het 1e jaar. Genoeg voorbeelden met NEC, Sparta, RKC die hetzelfde doorgaan.

Het belangrijkste voor mij is dat we progressie gaan zien in de loop van het seizoen en het spel minder wisselvallig wordt. Daarin zit de grootste winst. Dan moeten de resultaten uiteindelijk ook gaan komen.

0    
Babosje

Ik heb voor de grap ook helmond gekozen!
Wie weet....

0    
De Lange

De grootste concurrenten krijg je eerst allemaal thuis, en al vrij vroeg in de competitie ook, is dit een voordeel of nadeel?

0    
NAC4Ever

@De lange
Ligt eraan of je die wedstrijden wint.

0    
scheppioni

Dus wij gaan er nu alweer vanuit dat wij om de bovenste plaatsen meegaan voetballen, ja het zou wel moeten, dat klopt, maar waar is dit op gebaseerd !!! Ik heb als NAC supporter afgelopen seizoen mijn kop veel te hard gestoten in een meestal lam NAC, ik wil hef eerst allemaal zien, mijn NAC hart is nog flets voor goede bedoelingen, dat blij worden met een dooie mus voert nog argwaner de boventoon !!! Laat het masr zien .....???

0    
malpolon

Op grond van de eindstand van afgelopen seizoen zou je Den Bosch er inderdaad bij verwachten. Die zijn echter gedwongen om een niet-sluitende begroting in te dienen, zo las ik gisteren. De kans is groot dat ze puntenaftrek krijgen. Bovendien werkt dergelijke onrust vaak door op de selectie. Daarom denk ik niet dat Den Bosch bij de zes grootste concurrenten hoort. Verder eens met de top-5.

0    
RV

Met de huidige aankopen zie ik de Graafschap en Excelsior als favorieten en een stuk of 5 ploegen daaronder (waaronder NAC) als outsiders. Maar goed, dat kan over een paar weken er heel anders uitzien.

Positief: NAC heeft al een aantal spelers gehaald, speelt een flinke voorbereiding dus spelers moeten fit starten en daarnaast is het speelschema normaal gesproken niet verkeerd voor NAC.

0    
Moppernac

Er zijn geen concurrenten, het is allemaal niks.

0    
H.V.M.

Zullen we eerst eens een wedstrijdje of tien afwachten?
Alle clubs hebben nog een slordige twee maanden om hun selectie wat op orde te brengen.
Daarbij komt dat er elk seizoen in de baggercompetitie wel een (tijdelijke) verrassing bij de top drie staat.

0    
Das Phantom

Nee, lieve mensen. Ook wij weten nu nog niet waar NAC gaat eindigen of hoe de concurrentie er precies uitziet. Daar is deze poll dan ook precies voor bedoeld. Uiteindelijk willen we van zes clubs een verhaal maken, een soort uitgebreide voorbeschouwing.

Natuurlijk weten we niet hoe NAC het gaat doen, maar ik hoop in ieder geval van harte dat we de concurrentie minimaal bij de bovenste zeven moeten zoeken, vandaar!

0    
Nacman

De grootste concurrent van NAC
Is NAC zelf op het veld

0    
Tombola Breda

De Graafschap en Excelsior. Maar als gevaarlijke outsider Roda JC met z'n buitenlandse investeerder. Uiteraard nog wat "Jong" teams waar punten blijven liggen. Die doen natuurlijk niet mee voor promotie. Maar die kunnen door een ongunstig speelschema wellicht wel bepalend zijn voor het al dan niet behalen van een periode titel. Zul je zien dat NAC op stoom is voor een periode titel en in de laatste wedstrijden Jong Ajax nog even moet verslaan.

0    
Buurman

Ik durf er niks over te zeggen. Je moet minimaal eerst eens twee oefenwedstrijden rustig bekijken. Dan zie je al wel of er voetbal en vechtlust in zit. De Spanjolen en Stok zie ik al zitten. De rest is afwachten. Ook belangrijk wie komen van MC ?

0    
Des NAC’s

Subtop en mazzelen in de nacompetitie

0    
GeelZwartHart

Allemaal! Ze willen allemaal van ons winnen.

0    
G00Ser

Graafschap en Excelsior. Verder heb ik GOA, NEC, Roda en Cambuur aangevinkt. Met name gebaseerd op spelersbudget en successen uit verleden.

Anyway, ik denk dat NAC geluk heeft met deze KKD samenstelling. Als Twente en Sparta erbij zaten zag het er minder rooskleurig uit.

0    
Gele kaart

Telstar uit is altijd lastig

0    
am

Over NAC kan je helemaal niks zeggen. Het zijn klinkende namen, maar het moet nog wel een team worden. Ik denk dat we niet te hoge verwachtingen mogen hebben!

0    
Brecht

Met zulke tegenstanders moeten we toch wel kampioen kunnen worden. Voor minder doen we het niet.

0    
Optimist

Interessante vraag is ook wie de grootste tegenstanders van NAC gaan worden.

Op het veld vallen op basis van hun begroting (onder de 3 miljoen) alvast Eindhoven, Telstar, Top Oss, MVV, Dordrecht en Helmond af.

Iets daarboven zitten Den Bosch met 3,6M inclusief gat, maar die hebben potentieel wel geld, al dan niet zwart en Cambuur met 4 miljoen, waarmee je normaliter geen potten breekt.

Een groot aantal clubs zitten rond de 5 miljoen, zoals Go Ahead, Excelsior, Volendam, Roda JC en het ambitieuze Almere, dat zelfs op 5,5M zit. Vermoedelijk zit NEC inmiddels ook in dat rijtje, die zitten in een flinke neerwaartse spiraal sinds Dessers het op zijn heupen kreeg.

De enige die daar nog bovenuit steekt is de Graafschap met een begroting tussen de 6 en 6,5 miljoen.
Met 9,5 miljoen + heeft NAC dus veruit de hoogste begroting van de keuken divisie.

De grootste concurrenten worden De Graafschap, Almere, Volendam en mogelijk Roda of zelfs Den Bosch.

De grootste tegenstander zal ik het maar niet over hebben, anders wordt dit bericht weer verwijderd,
het zal ongetwijfeld dezelfde worden als vorig seizoen, de rattenvanger van Breda.

0    
Sander h

Ik denk dat het zal gaan tussen de graafschap, cambuur en nac. Met als outsider Roda en nec. Ik heb zelf gekozen voor Cambuur puur omdat er daar al jaren een stabiel beleid gevoerd wordt en dat gaat zich uitbetalen.

0    
kletskop1968

Eigenlijk veel te vroeg om te zeggen en te beweren dat je met deze spelers gaat promoveren...laat het een positieve verrassing zijn.
Winnen zullen we in ieder geval meer dan vorig jaar!
Ik verwacht veel van Roda en Den Bosch.

0    
Michel

Even in alle eerlijkheid: we staan waar we horen na zo’n rampseizoen, de klootzakken die te lamlendig waren zijn bijna allemaal vertrokken. Maar we zijn toch nog wel zo zelfverzekerd dat we top KKD moeten zijn. Alles aan NAC is groter dan bij veel van de genoemde teams. We zijn. Aan onze stand verplicht top te zijn. En dat begint erbij dat we zo gaan voetballen. Veel dwing je ook af!

0    
misterbean

Daar gaan we weer! Luchtkastelen en promotie-polonaises op voorhand. Op niets gebaseerde verwachtingen dat NAC wel weer bovenin mee zal doen en grote kans heeft het 1e seizoen te promoveren. Een scheepslading aan nieuwe onervaren spelers die elkaar niet kennen, en wij gaan dat varkentje wel even wassen? Aan het eind van het seizoen gaan we het zien, maar een iets bescheidenere opstelling zou toch wel op zijn plaats zijn na vorig seizoen lijkt mij! Maar loop toch vooral door in de polonaise als je wilt.....

-1    
ome cor

Pfff gewoon even lezen en desgewenst de clubs aanvinken en stemmen. Er hoeft geen uitleg bij, je hoeft de namen niet over te typen.....

0    
Cees

Misterbean,

Je haalt me haast de woorden uit de mond, NAC haalt op een uitzondering na spelers waarvan ik niet eens wist dat ze voetbalden! Een allegaartje bij elkaar hebben we nu, laten we hopen dat het een goed allegaartje gaat worden? Want op een uitzondering na, je kunt geen zinnig woord over een aantal spelers zeggen. En dan moet het nog een eenheid worden, nou ik geef het Ruud Brood te doen. Niemand gaat mij wijsmaken dat Brood deze nieuwelingen “ook” zelf op zijn lijstje had staan. En zo zijn er vast veel meer bij NAC in de organisatie.

0    
Dun Diëe

Ik denk dat het tussen de Graafschap Excelsior en Nac zal gaan metals outsider Go Ahead. Ik denk niet dat NEC en Roda JC een grote rol van betekenis zullen spelen.

Venga vamos los muchachos de Breda!

0    
Tombola Breda

@misterbean, het klopt wel wat je zegt hoor. Het zijn veel nieuwelingen die zeker nog even de tijd nodig hebben om aan elkaar te wennen en als degelijk team te opereren. Maar dit is een typische uitdaging voor de meeste KKD teams. Het verloop van spelers is binnen de KKD namelijk groter dan in de ere. Dus vrijwel iedere KKD club start de competitie met een team dat voor meer dan de helft uit nieuwe spelers bestaat.

0    
Belgische Naccer

Eerst zien dan geloven. Hopelijk hebben we nu een keeper die WEL een bal pakt? Dat scheelt al 24 punten. De rest zal moeten blijken allemaal. Verder zit je nog steeds met rot vlees, dat weggesneden zal moeten worden in de vorm van Kali, Koch en Allouchi.

Je moet er toch niet aan denken dat Brood straks gewoon weer begint met Kali en Allouchi op het middenveld?
Hij heeft het al eerder gedaan...toen de hele wereld hem smeekte om dat nooit meer te doen! Met als resultaat nederlaag 1032.

Het afgelopen seizoen heeft mij verbitterd tot op het bot. Onder Smulders leek het op papier ook een aardige selectie. Laat ze eerst maar eens 5 wedstrijden winnen op rij met overtuiging. Dan zal ik zeggen wie de concurrenten zijn. Op dit moment zijn dat alle 19 andere ploegen.

Hup NAC!

0    
ctk

@NAC4Ever,

Zonder jou lijstje gezien te hebben had ik precies dezelfde 6 clubs aangevinkt als zijnde grootste concurrenten van NAC.
Al moet ik nog zien of NAC om promotie mee kan strijden, is nu nog moeilijk in te schatten met een geheel nieuwe selectie!

0    
Ivo

De nieuwe aanwinsten lijken prima spelers, maar veel belangrijker is of ze door de negativiteit kunnen breken als het tegenzit. De vorige selectie kon dat totaal niet.

Het is helemaal niet zeker dat NAC een rol van betekenis gaat spelen komend seizoen. Een deel van de selectie is matig en mogelijk ook niet meer gemotiveerd om er bij NAC nog iets van te maken.

Ook Ruud Brood is niet onomstreden. Heeft rare keuzes gemaakt en kan dat zo weer doen.

Ik zie zoals de vlag er nu bij hangt NAC eerder op plek 5-8 eindigen dan plek 1-4. Maar dat is puur op onderbuikgevoel en ook ingegeven vanuit de teleurstelling van vorig seizoen en de moeite die we in de jaren ervoor hadden om in de KKD het verschil te maken.

0    
Sjef de gevulde koek

Even Off Topic. Word er zondag nog een wedstrijd gespeeld ?

0    
Van "taajlaand

Heb 6 ploegen aangevinkt.
En dan puur vanwege de opzet die Das Phantom hier beschrijft, ik zou graag even "in de keuken" van desbetreffende clubs willen kijken, en meelezen hoe hun over dit seizoen gaan denken.
De tombola KKD zal, op Twente vorig seizoen na, normaliter niet te voorspellen zijn .
Wat gaan de jong teams dit jaar doen, en met welke spelers?

0    
Real Robert

Met de selectie, die nu hebben, dik rechterrijtje!
Nog teveel verzakers van vorig seizoen zijn gebleven en een aantal van de nieuwe aankopen is niet goed genoeg voor de top van de 1e divisie.
De degradatie was ook niet moeilijk om the voorspellen.
Als je tenminste geen geel-zwarte zonneplaat voor je kop hebt.

0    
Los Pollos Hermanos

Het zal gaan tussen Excelsior en de Graafschap. Maar ik geef Excelsior de beste papieren voor de titel.

NAC gaat daaronder hangen, op gepaste afstand. Ik denk dat NAC met Eagles, MVV, Roda en Den Bosch gaat strijden om plek 3/8 waar ik NAC inschat op een plek 5/6 en niet hoger.

Ik verwacht een rampzalig slecht seizoen. Plek 7/9 zou mij ook niets verbazen. kampioen worden we echt nooit. Hoe mensen daar bijkomen is mij echt een compleet raadsel.

0    
NAC4Ever

@ctk
Haha, dat is toevallig.
Ik vind het ook nog lastig te zeggen. Kan best zijn dat er van die zes maar 2 of 3 daadwerkelijk bovenin mee gaan doen, misschien zelfs niemand van deze zes. (Al verwacht ik dat niet). Het is lastig te voorspellen.

Wat ons betreft hoop ik dat we tijdens het seizoen in de top 3 gaan spelen en dat we uiteindelijk rechtstreeks promoveren.
(Het kampioenschap zou de kers op de taart zijn).

Maar rond deze tijd blijft het moeilijk in te schatten.
In deze tijd hoop ik op een droomseizoen, maar het seizoen kan natuurlijk ook tegen gaan vallen en dat we promotie mis gaan lopen.
Maar zolang er nog geen bal is aangeraakt in de compentitie hoop ik op het beste.

0    
DunErwt

@ivo

"De nieuwe aanwinsten lijken prima spelers"

Vraag me af waar je dat op baseert, je hebt ze al zien wedstrijden zien spelen of er staat een goede kop op en ze zijn spontaan?

0    
DunErwt

Geel zwarte brillen uitverkocht?

0    
Dos

Het is nu onmogelijk een voorspelling te doen en positieve of negatoeve verwachtingen uit te spreken.
Heb totaal geen beeld bij de spelers die gehaald zijn, ik weet niet wie er nog komen of weg gaan.
Het enige wat we kunnen doen is de hoop uitspreken dat het een geweldig leuk seizoen wordt.
Heb er in ieder geval zin in!

0    
Buurman

Zo ist DOS.

0    
Wanny

Ik kan me ook nog herinneren dat hier in de winterstop comments geschreven werden dat we zulke goede versterkingen hadden gehaald. Zelfs BNDeStem kopte dat NAC best een zorgeloze tweede seizoenshelft tegemoet zou kunnen gaan. Terwijl niemand Devite, Gersbach of Kaikai nog had zien spelen.

Dus ik ben een beetje voorzichtig met verwachtingen uitspreken, aangezien er tot op heden alleen spelers zijn gehaald die ik nooit heb zien spelen.

Daarom is het ook lastig aan te geven wie de concurrenten worden, want spelen we om de titel of een periodetitel.

0    
10diego

@dunerwt,

Ivo doet mee aan het nieuwe denken. Alles is goed en alles is positief. De kritische noot is verboden, zeker als je daar de naam van de kleine Dalton aan koppelt.

Dus het nieuwe denken: alles is goed tot het tegendeel bewezen is. De aandeelhouders zijn fantastisch, hebben een duidelijke visie, hebben toppers om zich heen verzameld, de RvC doet ook niks fout en alle belangrijke stoelen zijn super bezet. Alle mensen aan het roer ( adh, RvC, directie) hebben gezamenlijk evenveel wedstrijden in het betaald voetbal gespeeld als Bennie Nijman en Frans Duits bij elkaar.

Het komt allemaal goed en als het onverhoopt mis gaat, dan is het ons allemaal overkomen. Want er was niets dat er op duidde dat er te weinig kennis en ervaring aan boord was toch?

0    
Buurman

Helemaal onbekend zijn enkele spelers niet. Olij , onze Spanjolen en Stok schat ik in als goed voor de KKD. Kali , mits gemotiveerd ook goed voor de KKD. ElAl is altijd gemotiveerd ; voldoende in de keuken. Dan komen er nog van MC waarvan Ilic , mis fit, is heel goed is voor de KKD. Dan zijn zeven plaatsen gemiddeld goed ingevuld. Maar vier zwakke schakels breekt je dan op voor het kampioenschap. Hoe goed zijn dus de anderen nieuwe ? Ik mis daarnaast een goeie buitenspeler. Of spelen we 4-4-2 met middenvelders die buitenom doorkomen ? En hoe wordt de mentale sfeer onder Ruud Bread en Weijs ?

0    
DunErwt

@buurman

Jij hebt die spanjolen al wedstrijden zien spelen Dan?

0    
DunErwt

@10diego

Weet er alles van heb vorige week de volle laag gehad van de positivos hier.
Net als vorig seizoen, hadden ze de grootste mond en wijsheden. Je weet hoe dat afgelopen is.

0    
10diego

@Dunerwt, hou is op, als Tom zegt dat ze goed zijn, zijn ze goed. Hou op met die lastige vragen man. Want het is weer tijd voor de polonaise.......

0    
Bredaaaa

wat los pollos zegt. 100% mijn gedachtegang. De graafschap haalt breinburg, seuntjens...nou dat zijn eredivie waardige spelers. Wij halen met alle respect 3e divisie spelers uit het buitenland. Hoe kon Sparta vorig seizoen wel een geweldig team hebben en wij nu niet. Ik geef het op.

0    
Budje

Ik wilde ze allemaal als concurrentie aanvinken maar ik mocht er maar zes?

0    
Bredaaaa

en de 2e of 3e spits van f shittard. Ik kan het gewoon niet geloven. Ik hoop dat ik ongelijk heb. Dan geef ik alle positieve fans gelijk. Maar met ons onveranderlijke beleid geloof ik er helemaal niks van. Waar blijft die commissie sportzaken om van Abbeele te inspecteren of ie zijn werk goed doet? Dat zou toch gebeuren??
Hopen op echte goede versterkingen nu, maar ik heb er weinig vertrouwen in. Plezier van de haagse amateurs willen aantrekken bijvoorbeeld...pff.

0    
Buurman

Beste d’n Erwt en 10 Diego. Polonaise lopen vind ik sowieso een onprettige bezigheid. Maar ieder zijn heug. De Twente man heb ik 2x zien spelen , ik vond hem goed. De andere werd/wordt door mensen getipt die ik vertrouw. Al kreeg Gersbach ook een mooie referentie van Arnold. Maar jullie hebben gelijk hoor , eerst zien en dan geloven. We gaan het zien ....

0    
henk

@Bredaaa
Sparta haalt ook spelers van amateurclubs; Verhaar, Drenthe e.a. Sparta haalt ook spelers die reserve staan bij andere clubs, zelfs van clubs die doorgaans lager staan dan Sparta. Dat is juist wat een goede TD doet. Die haalt niet alleen spelers die uitblinken bij andere clubs, maar juist ook spelers die bij andere clubs om wat voor reden dan ook niet uit de verf komen. Jouw logica volgende had Groningen nooit Virgil van Dijk moeten halen, of Leicester Jamie Vardy en was Haisselbaink nooit profvoetballer geworden. Kees van Wonderen is ook zo'n laatbloeier. Die werd pas op zijn 22e prof. Zo'n Plezier bijvoorbeeld heeft heel wat pech gehad in zijn carrière, maar ooit heeft hij potentie gehad. Het is niet gezegd dat dat er niet alsnog uit kan komen. Of de nieuwe NAC spelers goed zijn weet ik niet. De meeste heb ik nog nooit zien spelen, maar spelers afschieten omdat ze van Fortuna komen of van een derdeklasser is zeldzaam kortzichtig.

0    
Wanny

Polonaise lopen is sowieso voorbarig. Op voorhand heel negatief zijn ook.
Dat is ook wel het mooie van een nieuw seizoen, dat onbekende en dat alles weer mogelijk is.

0    
Bredaaaa

Ja henk. We zien het wel he. Niks zeldzaam kortzichtig. Het technisch beleid van de afgelopen jaren is zeer zeldzaam slecht. Daarom mijn bezorgdheid.

0    
10diego

@henk dat is waar.. maar om nu je selectie er mee vol te stoppen is toch wel wat riskant toch? En dan allemaal voor 2 jaar vastleggen. Ik zie de hopeloze Rutjes nog staan, einde herfst/ begin winter., Bus spelers gehaald die niet goed genoeg waren, centjes op, of we even wilden storten.

Toen kwamen Maaskant en een bus vol ongeschikte spelers. Geen RvC lid met kennis die tegengas gaf. Toen degradeerden we en herhaalde Robert zijn kunstje. Zonder tegen gas van een RvC lid met kennis van zaken.

Toen kwam Smulders, weer een bus vol spelers die niet goed genoeg waren. Weer geen RvC lid met kennis die tegengas gaf.

Toen kwam het technisch hart en toen kwam TVA. Je mag het zelf aanvullen. De Belg is niet het probleem, de structuur, de besturing en de controle zijn het probleem.

Noem mij een pessimist of beter, leg mij uit waarom het nu wel goed komt? Het is oude wijn in nieuwe zakken, de 4e op rij die zijn gang kan gaan.

0    
Bredaaaa

Juist 10diego!

0    
Phage

De grootste tegenstander van NAC is NAC zelf. Deze club hoort echt niet thuis in de kk divisie. Als alle dingen uitgevoerd zoals het moet, zien ze ons hier 1 jaar en daarna nooooooit meer maar dat dachten we in 1993 ook.

0    
NAC4Ever

@10diego
Als je alle spelers maar voor 1 jaar vast zou leggen lopen ze straks allemaal gratis weg.

0    
10diego

@nac4ever, niet als je als club een eenzijdige optie in het contract opneemt. Wil je een speler houden, dan licht je de optie. Dan blijft de speler of je hebt transferrechten.

Wil je er vanaf? Dan licht je de optie niet. Je voorkomt een herhaling van zetten.

0    
Real Robert

Een heel blik spelers, waarvan maar moet blijken of ze geschikt zijn voor zelfs dit niveau heeft alweer contracten voor meerdere jaren gekregen. Wanneer zelfs de helft geschikt blijkt, zitten we al weer met een load aan weggegooid budget.
En dan hebben we nog steeds types als Kali rondlopen.
Het wordt op deze site door meerder scribenten aangegeven: weer ee technische man zonder enige controle door mensen met voetbalverstand.
En de critici maar zeikerds noemen
l'Histoire se repete!
Ik vrees voor weer een rampjaar.
Waar blijven de jaarcijfers?

0    
Blister

Geen concurrentie. NAC gaat ongekend vlammen

0    
10diego

@realrobert, er is ook meer controle op kritische posts. dat krijg je als je als eens zo kritische site tegen de communicatie afdeling van de club aanschurkt. Je groeit als site, doet er BSRtv bij ( wat ik overigens veelal erg interessant vind) wordt een soort verlengstuk van de club, maar verliest ook beetje bij beetje je onafhankelijkheid en loopt in een fuik.

0    
Los Pollos Hermanos

Ja 10Diego pas op wat je zegt. De alsmaar zalvende woorden van onze Uber positivo Buurman nemen hier weer de overhand. We hebben gezien hoe al die positivos hier vorig jaar snoeihard de mond werd gesnoerd.

Feit is: het is een rotzooi. Een complete misère die haar gelijke nog moet treffen. We halen gvd spelers uit de Belgische 4e klasse! Waar zijn we in godsnaam mee bezig zeg. Maar iedereen op de banken want hij heeft zo'n goede kop en mentaliteit, dat NOAD weet u wel. Man man man, lachwekkend. Triest. Zet 3 spelers die kunnen voetballen en nauwelijks lopen tegen 11 spelers met dat kut NOAD en de NOAD mannetjes staan na 1 helft met 4-0 achter en gaan met de tong op de schoenen de rust in. Nou, dan heb je het goed voor elkaar hoor jongens, met je NOAD.

Dan halen we een back die uit ellende door Twente daar is neergezet door een blessure. Is eigenlijk gewoon een centrale verdediger namelijk. Alle mooie woorden over deze man ten spijt, maar hij kreeg in de 2e seizoenshelft al te horen dat zijn contract niet werd verlengd en werd ook nog afgewezen door Fortuna Sittard die hem hebben gewogen en te licht bevonden. Maar wij staan weer op de banken, want hij is er ! Onze Spaanse Instagram knappert! Hou toch op zeg. Gelukkig hebben we een goede back up in de vorm van een man die helemaal geen voetballer, maar rugbyspeler blijkt te zijn, Gersbach.

Een keeper die zichzelf presenteert als een prof. Dat mag gezegd worden. Maar naar mijn idee wat misplaatste arrogantie. Heeft het redelijk gedaan bij Oss maar stond al bekend als blessuregevoelig en dat is ook daar weer uitgekomen. Verder had niemand interesse in deze jongen, behalve Cambuur. Omdat hij zo verschrikkelijk goed is ? We zullen nog weleens zien beste mensen.

En dan Stokkers. Ook zo'n geval van als je maar allemaal hard genoeg roept dat hij zo fantastisch is, roepen de positivos hier graag met je mee. Feit is, kwam te kort voor Fortuna, mocht zo gaan. 2/3 e spits daar. Maar wij op de banken, yes, Stokkers komt eraan! Werkt zo lekker hard hé.. maakt zo lekker oorlog in de 16 hé. We zijn diep gezonken.

En dan nog een aantal buitenlandse championsleague fenomenen waarvan we de naam niet eens kunnen uitspreken en die niemand nog ooit een bal heeft zien trappen in een competitie die zo slecht is, dat hij niet eens wordt uitgezonden op tv. maar goed zijn ze hoor. Zeker weten.

Plek 4/6 voor NAC. Meer wordt het niet. En dan schat ik het nog positief in.

0    
10diego

@lospollos, exact. Dat dus.

0    
Da Pope

@10diego

Geef mij eens één concreet voorbeeld waaruit blijkt dat wij niet onafhankelijk zijn. Ik ben heel benieuwd wanneer ik niet gedaan heb wat ik zelf wilde. Jullie roepen allemaal heel hard dat je geen kritiek mag uiten, maar uiten ondertussen al maanden alle kritiek die je kwijt wil. Dat mensen het daar niet altijd mee eens zijn, is iets anders dan het niet mogen.

Ja, wij werken op een aantal momenten samen met NAC. Zo vreemd is dat niet. Deze website draait namelijk om de voetbalclub. Als je dan bijvoorbeeld een interview wil doen, is het wel zo handig als je dat geregeld krijgt. En als we live verslag willen doen, helpt een accreditatie. De open houding van NAC is wat mij betreft echt een voorbeeld voor andere clubs.

Nog nooit, maar dan ook echt nooit heeft NAC ook maar iets gedaan om invloed te krijgen op wat wij zeggen of schrijven. Sterker nog, NAC kreeg de afgelopen maanden klachten van andere supporters, dat we ons in onze berichtgeving en columns te negatief-kritisch opstelden. NAC moest verdedigen waarom ze met ons samenwerken en waarom ze het belangrijk vinden dat wij ons eigen verhaal doen. Het waren dus supporters, die ons wilden muilkorven, niet de club.

Voor je 'ja maar, Flieger!' roept: Voor Van Flieger is het simpel. Hij heeft de regels voor reageren nogal flink overtreden. Dan is het klaar. Hij gaat dan meteen wijzen naar anderen, maar wat die doen is niet relevant. Hij is verantwoordelijk voor zijn gedrag en draagt daarvan de consequenties.

Als je klachten hebt over bepaalde reacties van anderen, kun je je altijd bij ons melden. We zien niet altijd alles op tijd en staan open voor feedback.

0    
DunErwt

En nou voetballen verdorie!!!!!!

0    
10diego

@da pope: de blokkade van von Flieger, de blokkade van reacties waar de naam V A N A A l S T in voor ook komt ?

0    
10diego

@Da pope, ik stuur net een reactie en kom niet door het filter. 2 namen: 1 uit zwitserland en 1 vd aandeelhouders.

Genoeg voorbeelden?

0    
10diego

Van Aalst

0    
10diego

Ok. Het ligt aan der Schweiz

0    
Da Pope

@10diego

Ik heb afgelopen week onder een ander topic al uitgelegd waarom die reacties gefilterd worden. Dat is geen argument. Ik had op iets beters gehoopt.

0    
10diego

@dapope we zullen zien hoe er omgegaan wordt met de recente info over het bedrijf van de TD waar hij nog steeds de enige zaakvoerder is en waar zijn beweringen niet kloppen met de onlangs gepubliceerde cijfers.

Laad alle berichten na dit bericht in