Overal waar we komen

BSR TV: Grad Damen na Fortuna Sittard-NAC (2-1)

Grad Damen maakte vandaag zijn eerste minuten van het seizoen. Onder Van der Gaag werd hij compleet genegeerd, maar onder Brood gloort er wat licht aan de horizon voor de middenvelder. Damen deed het niet onbehoorlijk, maar kon niet voorkomen dat NAC verloor. 
[youtube_video]spc4_c9a2Qs [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

 

Terug naar overzicht
40 Reacties
0    
PatjeR

Volgend seizoen in de KKD gewoon basisspeler.

0    
Moppernac

Deed het best aardig.
Maar dat deed Marshart ook zijn eerste wedstrijd.

0    
Sp1

Eindelijk een paar ballen cross over 30/40 meter....

0    
Beultje

Als dat basis spelers worden dan wordt het weer niks volgend jaar in de kkd....

0    
Los Pollos Hermanos

Kan er helemaal geen zak van natuurlijk. Dat deze jongen opvalt toont alleen maar aan hoe ontzettend slecht onze selectie is. Diep triest.

0    
Wolfmanjack

Gaf twee mooie ballen en ja hoor hij moet weer in de basis. Stond anders weer ongelooflijk slecht te verdedigen. Als een bang oud wijf.

0    
scheppioni

Eerste is wel te kip, het tweede betreft opvallen heb je wel een punt ! Mooi voor de kkd, samen met Bart !!

0    
Kipiani

De jongetjes van de RvC bij monde van Joost kan geen technische man vinden in hun Raad. Wie o Wie ?
Niemand uit Breda e.o. wil of is aanwezig.
Zelfde voor AD, in Breda e.o. Is helemaal niemand beschikbaar.
Vinden ze gek. Nou, Wij Niet !
Zoveel is inmiddels wel duidelijk met hun speelgoed en ijdeltuiterij.
Praat eens met 90 er + Kees Rijvers Joost en hij laat je alle hoeken van Breda zien.
De degradatie is het Bredase schandaal van 2019.
Al moeten we ook oom Depla nog bedanken: Breda gastvrij, open die poort. Lul.

0    
Helter

@kipiani
Onbeschofte boer! Ik zou maar rap blij zijn met deze burgemeester. Is geen banghaas. Laat de meeste risico wedstrijden gewoon ‘’s avonds spelen. Daarom mag jij woensdagavond weer naar NAC-Feijenoord

0    
Rubenac

Woensdag

Damen
Loshi
Sydney
Mashart
Karel
Hecke
Reuver

Allemaal erin en de rest vullen ze maar aan
Liever zo eruit , dan met k(w)Ali teit tekort en concorten

0    
Tonneke

Goed ingevallen!

0    
van Flieger

Vreemde actie toe een Fortunees net deed of hij ging schieten en Gradje al opsprong met zijn rug half gedraaid, dat zijn geen sterke beurten.

Ons NAC met zijn 18.500 man in het stadion en duizenden in binnen en buitenland voor de tv of aan de radio gekluisterd heeft helemaal niets te zoeken in de eerste divisie. We horen in de ere, ergens tussen plaats 9 en 14. Wat er de afgelopen 5 jaar is gebeurd met die van Aalst en zijn jester Gielen is een grof schandaal en een diepe belediging voor de achterban. Zij moeten asap weg. En geen eisen stellen, gewoon opdonderen.

0    
Ouwe Spionkop

Ik heb een besluit genomen.
De komende 2 thuiswedstrijden laat ik met pijn in mn NAC hart lopen.
Ik heb niks maar dan ook helemaal niks met dit zootje op het veld
Schande voor het NAC shirt.
Bij de oefenwedstrijden ben ik weer van de partij.

0    
van Flieger

Het zou de Stichting NOAD sieren om genoeg aandelen uit te schrijven om het meerderheidsbelang van de hufterige Rotterdammers te breken in plaats van bang en angstig de bevelen uit Teteringen voor zoete koek te slikken.

0    
Bredafun

wat n gezeik dat deze grad slecht was?? hij en korte waren de enige 2 die goed waren. Maar, wat onze aanval betreft: het moge duidelijk zijn dat te vrede er alleen zo niets van bakt. Of, we vervangen hem voor loshi met fernandez achter hem ( dan is er teminste actie voorin), of fernandez achter tevrede. hem daar alleen laten staan is wederom punten verspillen zoals vandaag. dank zij hem pakken we geen punten. 3 mooie kansen gemist.
fernandez, loshi en hooijdonk erin.

0    
van Flieger

Grad werd glad genegeerd door Gaag. Dat moest nog even vermeld worden ? De hele achterban wordt al 5 jaar genegeerd door die zakkenwassers die voor het eerst in ruim 63 maanden de tijd namen om sponsoren toe te spreken. Met een verhaal waar de honden gern brood van lusten. Van een dermate laag niveau en gehalte "wij zijn kwaad op de Bredase clan die ons voor rotte vis uitmaakt" dat het gewoon stuitend is. Gielen die zichzelf met zij lelijke kop op het strand met biertje afficheert du moment dat ons NAC op sterven na dood is. Wat hebben zij zich in hun hoofd gehaald ?

0    
Cool Hand

Gradje moet wel een schot durven blokkeren. Het verdedigen bij het tweede doelpunt was vrij tragisch. Afstand houden en wegdraaien; stap dan gewoon opzij, is iets minder hypocriet.

0    
van Flieger

En vergeet niet de houding van Goetzee. Toen hij doorkreeg dat de jacht op Smulders was geopend (van Flieg onthulde tegen de stroom in) begon hij zich individueel te profileren met een stortvloed aan tweet, linkedin en facebook boodschappen. Een paar zelfs tijdens werktijd totaal niet NAC gerelateerd. Dat begon mensen op te vallen. Een grote sponsor riep nog "geen focus", maar toen was het al te laat.

0    
Europa league

@ bredafun Korte goed ? Werkte hard alleen jammer dat hij zijn schaatsen aan had i.p.v. schoenen zit totaal geen Noad in bij deze hele selectie

0    
Buurman

Misser Te Vrede hilarisch. Inspeelbal Palmer hilarisch. Overtreding Palmer waaruit penalty hilarisch. Missen kans struikelaar Korte hilarisch. Inspeelbal Koch hilarisch. Laatste lange bal Damen hilarisch. Etc. Etc. Ik ga woensdag wel kijken. Gewoon onbevangen voetballen zonder druk op te leggen. Wie weet. Na gaan denken hoe we op een fatsoenlijke manier onze eigenaren kunnen buiten werken.

0    
Bredafun

@europa league, goed gelezen kerel, korte was een van de best acterende spelers van vandaag samen met Gradje.
Als de rest de zelfde mentaliteit zou hebben als deze 2, dan hadden we nu niet als degradant klaar gestaan om de Ere te verlaten voor weet ik hoeveel jaren.
Dat het niet perfect wordt afgewerkt heeft veelal te maken met passende assists voor hem.
We missen nu gewoon een scorende spits. de huidige spits is helaas niets meer na de winterstop, wat de oorzaak daarvan is weet ik niet maar tijd om te vervangen.
We missen gewoon teveel punten door hem. zet hier nu voor die laatste 3 wedstrijden eens een vervanger.
Het lijkt wel of ze bang zijn om hem te vervangen?
Op deze manier wordt er voorin helaas helemaal niets meer gecreëerd. geef de jeugd eens de kans: Loshi en hooijdonk samen als spits,
fernandez op 10. dan heb je n aanvallend NAC!

0    
Insider

Ik vindt het ontzettend knap dat mensen damen hier afbreken terwijl het hele elftal kut was en die jongen als middenvelder gewoon goed is ingevallen op en positie die niet zijn plaats is. En met zijn rug naar de bal is iedereen vergeten hoe Koch de bal zonder enige druk aan de tegen stander geeft. De mensen die hier over het algemeen zitten kunnen alleen maarnegatief zijn over alles.

0    
ome cor

@ouwe spionkop
Jij ook al geen NOAD meer ?
Dat je thuis blijft is 1 ding, dat je het hier gaat roepen maakt het een beetje sneu, maar goed Pasen hè...die eierdop zal je vast beeldig staan, Calimero.

0    
Jaja

Flieger, je was er donderdagavond niet bij. Dat wist ik al, ik heb je ook niet gezien maar je laat het nu ook nog heel duidelijk merken. Dat je je informatie uit tweede, gekleurde hand hebt maakt dat alles wat je er over schrijft totaal geen waarde heeft en geen indruk maakt. Jammer, want in de kern heb je af en toe best een punt. Laat de herhalingen, de extremen en je frustraties weg uit je betogen en je krijgt wellicht nog wat gelijkgestemden met je mee ook.

0    
Insider

Gelukkig waren karami ilic allouchi Koch tevrede korte kali van anholt en de rest een stuk beter dan damen. Waarom wordt het hier toch altijd gepresteerd dat een eigen jongen altijd afgebroken. Wordt. Stelletje kut supporters hier in het algemeen. Van de 10000 berichten zijn er 10 positief. Bah bah bah

0    
Tram

Goetzee heeft slim een goed moment gekozen om eruit te stappen. Veel te voorzichtig financieel beleid, elk jaar stuk minder. Die zag dit ook aankomen. Hebben we niks aan gehad. Gladjakker die popie jopie bij supporters speelde.

0    
Tram

Grad: geweldige pass op Te Vrede. Wat zouden we graag zien dat hij doorbreekt. Succes jongen. We houden van je!!!! Hup NAC!

0    
Breda

1 voordeel. Behalve Leigh en Verschueren zal ik om niemand een traan laten als ze vertrekken.
We zijn schuldenvrij met een komend tekort. Ben benieuwd wat het budget wordt. En of dat stadion nog doorgaat.

0    
Zwampie

Over grad damen mag men op basis van een helft geen wonderen verwachten.
Men denkt zeker dat hij even een elftal wat totaal niet draait,waar niks in zit, waar verschillende spelers ( Koch, Karami, el allouch, kalii) nog geen vrije bal bij elkaar in de voeten kan schuiven, dat Grad dan een wereldpartij speelt waarbij alles foutloos gaat en het elftal op sleeptouw kan nemen.

Wat denken deze mensen, teleurstelling hebben we nu allemaal maar reageer het niet af op Grad.

0    
Castle

Ik zeik deze bredase jongen niet af,zeg mij wie er beter is dan grad in dit bud team niemand maar ook egt niemand waardeloos team wat ik ooit heb gezien ...hou grad er maar gewoon bij volgend seizoen en de rest oprotten en noooooitttttt meer terug

0    
NAC!!!

Zolang er niet vanuit het stadion getoond word dat de RVC en aandeelhouders pannenkoeken zijn word het niks met NAC. Zolang het bovenin niet klopt zal de selectie ook niet goed zijn. Simpel zat..
Breda moet zich laten horen dat het goed is geweest

0    
G00Ser

Ik ben wel voorstander voor een ludiek afscheid, een paar mooie doeken met zelfspot voor de laatste (thuis)wedstrijd.

Laten we het niet zoals Twente doen met het verzoek om ons massaal te haten op een arrogante toon.

0    
Henri

@Buurman
Ik ben het met je eens dat de laatste bal van Damen hilarisch was, maar van de andere kant heb ik voor het eerst dit seizoen een verdediger ballen over 30-40-50 meter zien geven. Hij zette zelfs Te Vrede in één keer alleen voor de keeper. Dat heb ik heel het seizoen nog niet gezien. Okay, Grad was een groot deel van het seizoen geblesseerd, maar tegen FC antwerp speelde hij al onder Pernders, waarom is die lijn tien niet doorrgezet? Nee, ook Brood koos voor tikkie terug en tikkie breed!!!

0    
Buurman

Beste Henri. Klopt. Maar ik noemde een aantal van de vele momenten dat je denkt “ mijn God hoe is dit mogelijk. “ Daar zat de redelijk spelende Grad ook tussen met die lange bal. Ben er nu van overtuigd dat deze spelers , enkele uitgezonderd , niet willen. Een heel rotte verziekte groep. Ze willen op vakantie !

0    
tsjonge tsjonge

G Damen was een verademing.spel werd gelijk opener en daardoor gevaarlijker en sneller!

0    
Frans

Gradje, viel prima in. Is geen pure verdediger maar zijn passing was van een ander niveau dan die schijt eksters als Koch en Kali met hun tikjes terug en breed.
Het is een grote schande wat Van der Gaag heeft aangericht .
Kijk voor de gein is even na het aantal blessures gedurende dit seizoen en het moedwillig afbreken van spelers .

0    
Cool Hand

Zijn er echt mensen die Korte goed vonden spelen? Echt? Veel lopen = goed spelen? Hij werkt hard, ik kan zijn inzet niet bekritiseren, maar wat was hij vreselijk slecht vandaag. Zal me niet verbazen als hij een 3 of een 4 krijgt bij de verschillende waarderingen.

0    
Gvd

Ben toch heel benieuwd naar volgend jaar. Stel gewoon eigen spelers op ipv niets toevoegende city boys.
Indien Grad een doorlopend contract had was zijn transfer waarde vandaag flink gestegen.

0    
Steven73

@vanflieger, Dat jij de deur gewezen bent betekent niet dat anderen het fout zien. Laat je persoonlijke vete die je hebt achterwegen en wees objectief . Je maakt als "nac supporter" meer kapot dan je denkt. prutser dat je er bent.
En wat betreft Grad Damen, was voor mij de enige die een voldoende kreeg gisteren. Eindelijk passes over 30/40 meter op de stropdas. was niet bang, was fris en verdedigde goed genoeg.

0    
van Flieger

73 - van Flieg is niet de deur gewezen. Nu jij weer.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja