Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na Fortuna Sittard-NAC (2-1)

De overwinning tegen Excelsior blijkt een eenmalige oprisping te zijn geweest van een elftal dat het verdient te degraderen. Ook in Sittard kon NAC geen potten breken. Hoewel alles technisch nog niet verloren is, is NAC vandaag eigenlijk wel gedegradeerd. Ruud Brood na de must win, die verloren werd.
[youtube_video]gIB_zgw9hyg [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

 

Vorig bericht
Liveblog: Fortuna Sittard - NAC 347 reacties
Terug naar overzicht
76 Reacties
0    
Tram

Stelletje kutlijers. Allemaal.

0    
Sp1

Voor iedereen die praten over een half vol glas.... We zijn keihard genaaid. Wat een kut elftal zeg.

0    
scheppioni

Wat een schande !!! Ik ben woest !! Ik ben helemaal klaar met heel deze kut selectie, vandaag allemaal een grove schande, terug laten kruipen naar BREDA !!! Ze kunnen in de les bij Mvd Poel als het over NOAD gaat !!! Dit seizoen pas ik voor afreizen naar BREDA !!!

0    
PatjeR

Fucking sukkels. Dat is alles dat ik erover kan en wil zeggen.

0    
van Flieger

Smulders was een onvoorstelbare bokhond, geen strobreed in de weg gelegd door Gielen en Goetzee. Toen er geld nodig was om de schade te herstellen gaf het Trio Infernale niet thuis. Walgelijke types.

0    
Nachoreca1

Echt bizar van zo'n rvc en die aandeelhouders dat ze zo voor lul willen staan en alles wat een geel zwart hart heeft diep en diep beledigd. Ik ben bloed agressief en verdrietig tegelijk.

0    
Yellowarmy

Om te JAAAANNNKKKKEEEE

0    
Des NAC’s

Heren Gielen, van Aalst en cs: jullie voelen zo weinig waardering voor alles wat jullie doen voor NAC dus bij deze: Bedankt voor dit fantastische seizoen! Ook dit jaar laag het allemaal weer aan een ander!

Ben echt ziedend...

0    
Moppernac

Tevrede zal nu wel niet voor de camera verschijnen .
Wat heeft die een kansen nodig zeg.
Door Tevrede vandaag verloren

0    
NAC

Misschien voor de heren voetballers of wat het voor moet stellen: finale van der poel laten zien en dan keer op keer herhalen 24 uur per dag ...het snot uit je ogen willen rijden...250 km vol gaan en dan nog eens ff een eindsprint eruit persen. Volledig NOAD...o nee dat kennen de heren bokhonden niet want ja het is natuurlijk maar Fortuna Sittard en o ja het is boven de 20 graden. Dus dan kunnen we natuurlijk niet te moe worden vuile verraders...misselijk makende klootzakken. Jullie zijn het NAC shirt niet waard...hopelijk echt maar dan ook echt alles maar weg contracten ontbinden en dan maar jong NAC erin. Liever dat dan deze malaise. En o ja voor de grote 3 heel erg snel je biezen pakken en nooit meer terug komen.

0    
Moppernac

Volgend seizoen kappen met MC.
Wat hebben die mij teleurgesteld

0    
De Lange

Ach vanavond zien we via de sociale media weer waar alle 11 zitten te ontspannen en eten na de zware inspanning van vanmiddag . Hopen dat Brood blijft na dit seizoen en EIST van de grote 3 om geld voor een degelijk elftal met vechters

0    
Ad B uit Roosendaal

Realisme klinkt in het betoog van Ruud Brood door.

Het is niet anders. Slecht gevoetbald, vele fouten, eredivisie onwaardig.

Toch blijven gaan, hoe moeilijk en hoe klein de kans ook.

0    
Geel/Zwart

Wat een verbolging bij sommigen.. Degradatie was toch wel officieus na Emmen? En we maken terecht geen enkele kans. Nog nooit een elftal zo slecht gezien, dat zo weinig inzet er tegenaan gooit en zo gelaten degradatie over zich heen laat komen. Wat een tactische onbenullen en zo extreem zwak aan de bal. Als je niet eens kunt over passen..

0    
Los Pollos Hermanos

Spelers zijn geen klootzakken en doen ook bewust niet niks. Ze kunnen gewoon niet beter, echt niet. Het zijn gewoon geen eredivisie spelers. Eigenlijk kan je ze weinig kwalijk nemen, behalve dat ze goed voor zichzelf hebben gezorgd. Maar ze moeten nu wel inzien dat ze, bijna allemaal, geen eredivisie voetballers zijn. Maar dat merken ze wel straks, want er is geen enkele club die deze jongens wil hebben. Dalen allemaal af naar middenmoot KKD en jongens als Korte en El Allouchi kunnen we binnenkort bekijken in Werkendam of Dongen.

0    
N.Os

Tom Egbers vanavond aan begin Studio Voetbal:"Als NAC een keuken moet voorstellen ,is dat een open keuken" Dit is Studio Voetbal"

0    
Belgische Naccer

Ook deze wedstrijd had je gewoon kunnen winnen, maar dan moet er wel INZET zijn.
De eerste helft is tekenend. Iedereen staat weer te dekken op 4 meter afstand, zo win je nooit een wedstrijd.
Hier komt ook de penalty uit. 4 spelers grijpen niet in buiten de 16, en dan word er aan de noodrem getrokken...De tweede helft stukken beter, omdat er dan iets meer inzet is.

Desondanks weinig weggegeven en heel veel kansen gecreëerd. Waarvan 2 opgelegde kansen voor onze wereldspits. en 2 voor Ilic. Allemaal vernaggeld...Daar hadden er minimaal 2 van in gemoeten.

Als je het schot van Ilic ziet en de redding van hun keeper, en je ziet het schot van Fortuna (de 2-0), en de reactie van onze wereldkeeper. Dan heb je het verhaal van dit seizoen te pakken.

We hebben gewoon een te zwakke keeper. Stompt hij die bal gewoon eruit (zoals de keeper van Fortuna wel doet) en hij houdt die 2 ballen van de vorige wedstrijden in de korte hoek, door zijn benen gewoon tegen dan had je nu boven de streep gestaan. De verschillen zijn echt heel klein. Maar tegen deze keeper valt helaas niet op te voetballen.

Daarnaast Allouchi ook weer waardeloos en Korte is meer uitgegleden dan hij recht heeft gestaan, maar die compenseert zijn onvermogen nog met werklust, dus die mag blijven. De rest exit please.

En verder nog 1 positief punt. Grad Damen. zeer solide gespeeld. DIe kun je erbij hebben in de KKD.

0    
Bart

Het vertrouwen in brood heeft bij mij toch flink afgenomen na vandaag.. weer EA erin en dan illic op rechts terwijl hij gewoon op de plek van EA moest staan en dan lunqtvist uit eindelijk wisselen... word er beetje moe van. Iedereen heeft zich er wel bij neergelegd dat we eruit gaan en het is dan ook zwaar terecht want dit is echt een kut selectie! Wat mij betreft hoeven ze woensdag ook niet meer te komen ook op een aantal spelers na! Ga lekker met de selectie van jong nac ballen en dwn krijg je maar op je ballen die jongens zullen iig alles geven!!

0    
Kip

Ik was in Sittard. Als je spelers hoort zeggen: “dat ze liever geen nacompetitie spelen”, “dat ze dan later op vakantie kunnen”, “dat ze komend jaar toch terug naar city gaan”, “of dat ze komend seizoen toch ergens anders spelen”...... ik citeer hè mensen...

Klaar met dit gedoe, passanten die de club kapot maken. We laten ons niet langer voor de gek houden. Klootzakken

0    
Kipiani

RvC aan de witte wijn bij hockey Push en Zwart Wit, hapje eten in het Ginneken, Chereli ?
Wat heeft NAC vanmiddag gedaan ?
Doe ze nog maar eens vol.
Niets aan de hand waar maken die domoren, sukkels, supporters, fans, kleine sponsoren, NAC kinderen zich druk om. De Belg en de Fries zoeken het maar uit. Wij wassen altijd onze handen in onschuld, hebben ons best gedaan en de rest van NAC Breda is dom volk met heen geld, geen fatsoenlijke auto, geen huis met zwembad, tweede huis in Nieuwvliet.
De KK boer in onze RvC denkt er met ome Ben ook zo over.
Dat Bredase publiek verdiend geen nederige excuses.
Minachting is hun lot. Wij weten en doen het aldus Gielen en van Aalst.

0    
Des NAC's

@Kip

Naam en toenaam svp... ben er helemaal klaar mee

0    
NAC4Ever

Tegen Feysnert is het de laatste kans, maar het kan ook zijn dat er na de wedstrijd van Excelsior donderdag op teletekst 2 sterretjes achter ons staan.

Maar extra genieten dat we tegen die zwijnen spelen. Wedstrijden tegen de meeste KKD clubs zijn gewoon minder qua beleving. Al geef ik het pas op zodra het ook in theorie niet meer kan.

0    
Pao

@kip ik snap dat je boos bent... maar ga geen onzin zitten verkopen hier!

0    
NAC4Ever

@Kip
Geloof je dit zelf? Als ze dat al denken zorgen ze wel dat niemand dat hoort. Maar ik geloof niet dat ze zo denken.

0    
Martinus

Kip, je zou als supporter daarheen zijn gegaan voor de vierde laatste strohalm en dan zoiets horen. Belachelijk. Niks dan respect voor supporters als jij, die blijven gaan. Maar geen greintje respect voor het gros van de selectie. De samenwerking was nergens te bekennen, spelers ontstijgen het niveau van de derde klasse amper en lijken allerminst te beseffen dat winst de enige optie is.

Ik heb de handdoek na Emmen gegooid. Mooi dat een stel optimisten er nog in gelooft. Ik kan dat niet meer opbrengen, maar onwijs veel respect daarvoor.

0    
van Flieger

Brood, die niet gelooft in statistieken, is nu al voor de 2e keer op rij door de ondergrens gezakt. Tegen Emmen had Allouchi nooit mogen spelen en vandaag stond het weer vreemd de eerste helft.

0    
scheppioni

Nu volledig mee eens Flieg !! Daarbij is hij o.a. ook nog zo'n oliedomme gast om met een keeper van 2.10 meter as tegenstander die bal contstant hoog voor te geven net as tegen emmen !?! Stel klunzen !

0    
Voetbalprofessor

De degradatie was al te verwachten na de oefencampagne waar we kansloos met 0-4 van Excelsior verloren. Het gevolg van wanbeleid. Goetzee en Smulders hebben er een potje van gemaakt en de RvC is incapabel. Alles gaat onder het motto: als het maar gezellig is en we bier kunnen zuipen.
Sommige supporters moeten zich ook schamen. Die duldden geen kritiek omdat het seizoen nog lang was. En zogenaamde experts dachten dat NAC sowieso niet kon degraderen omdat Fortuna, De Graafschap, Excelsior en Emmen altijd onder ons zouden eindigen. Eigen schuld dus. Zelfs Jules de Corte zag dit aankomen.

0    
Breda

Rare opstelling, waardeloze instelling.

Respect dat Brood er in gestapt is, maar het is geen milimeter beter geworden.

Zo’n programna en dan 5 punten. Die had NAC zonder trainer ook gehaald.

0    
Kip

@nac4ever; ik heb het zelf gehoord. Spelers van NAC en Fortuna stonden voor de wedstrijd met elkaar te praten!! Toen deden ze al deze uitspraken. Was ook duidelijk zichtbaar op t veld en naderhand in de catacomben. Het interesseert ze niet. Misschien 4 man die wel echt en oprecht balen, de rest zijn zakkenvullers, passanten, geef t beestje maar een naam. Het is te schandalig voor woorden.

0    
Joop

Het is over en uit er zijn een paar van die gasten die voor geen meter lopen vervangen voor wat jeugd de laatste 3 wedstrijden en aan een nieuw elftal bouwen Jammer

0    
Strijder

@Voetbalprofessor..

Des te zuurder is dat de mensen die dit toen al zaggen werden weggezet als azijnzeikers..

Inclusief B-siderats met een artikel om het negativisme de kop in te drukken..

Ja heren..dit was dus geen negativisme maar realisme..

Begrijp me niet verkeerd..jullie leveren top werk voor NAC..

Maar wat mis ik derat.nl van vroeger.. die gewoon overal kritisch naar keken..en niet omdat ze een paar spelers mogen interviewen enz mee gaan in de noord koreaanse manier van journalisme..

De grote 3 waren onze redders maar zijn uiteindelijk onze ondergang..

De club moet weer van ons worden..

Hup NAC

0    
Ata

@Kip: wie van die lamzakken zei exact wat? Namen en rugnummers aub!

Verder benieuwd waar de ruzie tussen Ilic en Kastaneer over ging. Ik was voor Ilic.

0    
Janmetdenacpet

Opa heeft geen zin om woensdag nog naar Nac Feijenoord te gaan, dus ga ik met mijn zoontje voor het eerst naar Nac Feyenoord.
BEDANKT KUT SELECTIE !!!!

0    
van Flieger

De misstanden die de afgelopen 12 maanden konden plaatsvinden werden vanaf dag 1 onder het tapijt gekeerd en met een ongekend agressief toontje bestreden. Zo erg zelfs, dat de redactie van deze site meende daarin mee te moeten gaan. Toen het te laat was kwam men tot inkeer, and now we are fucked.

0    
Fortunafan

Sterkte de komende tijd. Ik hoop vanuit Sittard op het wonder van Breda, NAC hoort in de eredivisie. Liever NAC dan Excelsior of de graafschap.

0    
H'wiel

Ik begrijp de frustratie van menigeen hier volkomen. Dit is gewoon het verhaal van NAC seizoen 2018 - 2019. Vanaf de eerste oefenpartij liep het al niet en alles wat ons daarna overkwam weten we.
Slecht voetbal, geen drive, een ongeīnspireerd van los zand aan elkaar hangend en lamlendige NAC-selectie, het steevast vasthouden aan het opstellen van spelers die niet voldoen. Daar kun geen sodemieter mee, laat staan wedstrijden winnen. Al met al kun je nu wel met zekerheid stellen dat we zijn gedegradeerd. Of dat terecht is? Kijk naar de wedstrijd van vandaag. Hebben ze alles gegeven? Hebben ze er alles aan gedaan om de drie punten mee naar Breda te nemen? Kortom, terechte degradatie dus.
Het is nu uithuilen en opnieuw beginnen. Het gros van de huidige selectie is volgend jaar niet meer welkom in het Bredase geel zwart. Hopen maar dat de nieuwe td en tm een betere kijk hebben op beschikbaar spelersmateriaal.

0    
Tram

Brood moest lachen om de 1-1 van Excelsior. Sukkel. Wat een arrogantie. Voor de zoveelste keer een kutweekend dankzij NAC. Bedankt heren. Hoop dat jullie je veel te dikbetaalde salarissen er lekker doorheen brassen en op je 35e erachter komen dat je in het normale leven geen euro meer gaat verdienen. Hufters. Kneuzen!!!!!

0    
Beultje

Als we volgend jaar in de kkd.moeten aantreden met deze selectie met de spelers waar de contracten van door lopen gaat het er slecht uitzien.
Met deze spelers wordt je nog geen kampioen in de hoofdklasse.
En die spelers die van Helmond afkomen daar kun je ook geen zak mee doen.
Staan niet voor niks mee onderaan .......

0    
Tram

En nu graag duimpjes omlaag v alle losers die t niet willen of kunnen zien wat voor kutploeg we hebben. Te Vrede met spatjes: geen hol laten zien. Nathan!

0    
Kip

@ata en pao: denk dat de meesten hier de namen en nummers wel in kunnen vullen, maar bij deze; rosheuvel, Kastaneer, palmer, karami, kali en helaas zelfs Ilic en te Vrede. Die laatste wil wel maar zie ook zijn reactie op omroep Brabant....

0    
van Flieger

Ruud Brood moest voor een waardig sterven van ons NAC gaan zorgen zodat niet 70% van de sponsoren of het sponsorgeld wegloopt. Dat is en was zijn enige opdracht: dignitas. En zorgen dat ze om je gaan vragen. De bal ligt zogezegd bij Ruud Brood. Hem wordt straks gevraagd hoe de samenwerking is verlopen en of hij het mondelinge pre akkoord graag zou willen bevestigen met een contract voor 2 jaar. Het ligt allemaal al in de week, het enige wat er tussen kan komen zijn grote onrust bij de sponsoren en fans en een elftal dat er de laatste 3 wedstrijden steeds met grote cijfers afgaat.

0    
Tonneke

Meneer Tevrede moet zeker na deze wedstrijd niet hoog van de toren blazen ......

Meneer Tevrede wilt niet in de kkd spelen, waar dan wel, je vindt jezelf wel heel erg goed ..... zag ik deze middag niets van, hoeveel kansen heb je wel niet nodig????

Mede door jouw onkunde, is degradatie onafwendbaar, bedankt, wegwezen bij NAC!!!

0    
j.d. BSIDE

Zegt veel over deze clubhoppers.....
Houdoe en bedankt, alles en iedereen de deur uit !
Bouwen aan een nieuw team, het liefst zonder city; zelfstandig.

0    
ome piet

maar gelukkig zijn er 11 mensen geselecteerd die een werkgroep gaan vormen om in te grijpen voordat het te laat is en er misschien wel eens nog meer sponsoren zouden kunnen gaan weglopen.
Wellicht is het ook een idee om eens een gesprek aan te gaan met een groep afgevaardigde van de rvc en de aandeelhouders?
We hebben dit allemaal zien aankomen en en het allemaal toegestaan. niemand heeft er ingegrepen en ons als makke schapen naar de slachtbank laten leiden.
NAC is dood en doodziek

0    
Bommel

Waar zijn nu al die Broodroepers die riepen dat het allemaal aan MvdG lag? Heracles, Fortuna, VVV, Excelsior en Emmen. Één van de 5 (fortuinlijk) gewonnen tegen een armzalig Excelsior dat al 5 duels niet wist te scoren, een puntje tegen een ongeïnteresseerd Venlo en een mazzelpuntje thuis tegen Emmen, dat ons bij vlagen van de mat speelde. Deze score had MvdG ook wel kunnen halen hoor. Er zit nog steeds geen enkel idee achter het voetbal van NAC. Heel even zag je een opportunistische opleving bij een paar spelers. De selectie komt gewoon kwaliteit tekort. Teams met nog niet de helft van onze begroting tikken ons van het kastje naar de muur. Zonder een paar city-klanten waren we vorig jaar al rechtstreeks gedegradeerd. Het wanbeleid is echt niet dit jaar aan komen waaien.
Kastaneer en Ilic werden door Brood gesommeerd het uitvak te bedanken. Het interesseert die gasten niets. Te Vrede had nog niets gehoord van NAC voor volgend jaar dus is al verder aan het kijken. KKD is absoluut geen optie voor hem. (omroep brabant). Wat iemand hier al eerder zei, heb ik ook gehoord. Hij schijnt al ver rond te zijn met FC Twente. Hij vergat uiteraard niet om de fans nog even een veer in de reet te steken. Hij weet dat hij daarmee punten scoort. Hij had het over 'weer' een vol uitvak. Misschien dacht hij dat het lege deel van het uitvak bij de thuistribunes hoorde, net als in Almelo. De meesten van de aanwezigen hadden beter thuis kunnen blijven. Met je armen over elkaar als een dood vogeltje met je Fuji NAC-shirtje in een uitvak gaan staan, heeft weinig met steunen van doen. Om na afloop wel met gebalde vuist of middelvinger de spelers (die gewoon echt niet beter kunnen, dat is inmiddels wel bewezen) een nog groter kutgevoel te geven. Potsierlijk. Alsof zij ook maar enig schuld hebben aan de bestuurlijke wanprestatie.

0    
Buurman

Kip is typisch de boodschapper die men wil vermoorden. Ik denk echter dat hij , helaas, gelijk heeft. Deze selectie is door en door rot.

0    
076YBlck

Spelers die naar het supportersvak moeten en daar middelvingers krijgen... het team is niet veel maar de supporters zijn minder. Lekker anoniem blazen net als de meesten hier op de website. 18.000 fans?? Nee, een stuk of 7.000 uit breda en 11.000 uit westbrabant en zeeland ondat ze ook zo nodig voor een eredivisieclub willen zijn. Volgend jaar is de groep gewoon 7.000 man groot en staan ze bier te gooien in hun blote puberlichaampje omdat ze scoren tegen Dordrecht. De andere 11.000 zullen wel voor Ajax zijn dan. Jankers

0    
Fred1

@ mopperaar, misschien moet ik het niet doen, het is blijkbaar ook bij jou aan dovemansoren besteed, want héél veel hier zijn ziende blind en horende doof, maar vooruit nog één keer dan.
Jij en velen met je hebben een heel ander en verkeerd beeld van de samenwerking met MC.
Het is namelijk niet zo dat er jaarlijks 5 basisspelers klaar staan.
De afspraak is en was dat NAC zelf dient te zorgen voor minimaal 14 potentiële basisspelers en dat MC lopende de voorbereiding of aan het begin van het seizoen een vijftal spelers ter beschikking stelt.
Dat zijn geen spelers waarvan het zeker is dat ze meteen in de basis kunnen , NAC heeft ook een opleidingsfunctie, dat is bekend bij NAC dus niemand moet nu plots verontwaardigd zijn.
MC heeft ook nooit dwang van speelminuten opgelegd.
Het was tevoren aangegeven door MC dat de lichting waaruit men nu kon putten behoorlijk minder was dan de vorige. ( en laten we niet vergeten dat het toen met de toppertjes ook hakken over de sloot was omdat toen ook al de nitwits Elalouchi, Koch, Korte er tussen liepen, het negatieve impact van dit soort losers is immens op een elftal)
Smulders heeft toen ook de afschuwelijke blunder gemaakt om de spelers die van MC kwamen in die kern van 14 mee te nemen, hierdoor ging ook de voorbereiding naar de klote, bovendien heeft MC dwingend afgeraden om weer opnieuw Fernandes te pakken, maar Smulders wist het beter, ook volgens MC was Ilic de enige die wellicht op termijn inpasbaar was als basisspeler.
Komt bij dat Smulders ook nog de keuze had uit een 12 tal spelers en gewoon de verkeerde keuzes heeft gemaakt, dat is MC niet aan te rekenen.
Met het volle verstand is de samenwerking met MC aangegaan ze hebben veel in NAC geïnvesteerd en met een goede technische leiding hadden we grote stappen kunnen maken, maar alles is naar de verdommenis geholpen, ze moeten zich werkelijk kapot schamen.
Als je vandaag toch weer zo'n dramatische Elalouchi alleen maar terug en breed ziet spelen, ( waarom stelt ook Brood dat ventje op?) geen enkel duel wint en grossiert in balverlies , 4 man in de verdediging die er helemaal niks van kunnen en bang van de bal en het duel zijn, bij die tweede goal draaien ze zich collectief om.
De twee open kansen die Tevrede mist , hopeloos gewoon, vecht je dan voor je laatste kans, ook bij hem straalt de lusteloosheid en berusting er van af.
Korte die op de goal af gaat en twee man die meelopen over het hoofd ziet, anders gezegd gewoon voor jezelf gaan en niet aan het team denken, voor de rest is hij alleen maar uitgegleden of lag hij op de grond.
Het is met dit team over en sluiten en om te janken, ze zetten alles en iedereen voor schut wat maar een beetje NAC hart heeft, ik schaam me kapot.
En wat ik nog het ergste vind is dat bij degradatie gewoon die vreselijke Koch en Elalouchi nog een jaar onder contract staan, die moeten ze er als eerste uitflikkeren want daar gaat ook het volgende seizoen alle ellende mee beginnen.
Ben er even klaar mee, het gekke is ik ben er niet eens meer kapot van er is sprake van een zekere berusting.
Kon er van de week vanwege dagopname in het ziekenhuis helaas niet bij zijn met de meeting van de BC met de Fabeltjeskrant vertellers, moet nog bijgepraat worden maar heb wel begrepen dat er niet veel uit is gekomen.

0    
Tram

Volkomen terecht dat spelers middelvingers bij het uitvak krijgen. En stel stenen in zundert was nog beter geweest. Ze snappen niet dat het menens was en dat wij nu net als in jaren 80 nu tien jaar in eerste divisie moeten gaan spelen. Respect voor iedereen die erbij was. Flink rellen was normaal geweest maar we zijn zon slap zootje geworden dat zelfs dat er niet meer in zit. Totale berusting en apathie. Bij alles en iedereen om NAC. Helaas ook bij mij.

0    
Tram

Ps. Ik ga mijn vier seizoenkaarten gewoon verlengen. NAC kennende nul euro verlaging. Kijk naar Groningen. Heel creatief: gratis seizoenkaart als je energieabonnement neemt. Ben benieuwd waar onze Friese wielerfan mee komt. Mijn voorspelling: geen ene ruk! En Gielen ook niet. Die gaat zijn suede gaatjesschoenen poetsen en zn lange regenjas strijken en blijft lekker zitten.

0    
JN

Ik zei gisteren nog tegen een collega dat Te Vrede in een elftal met goede vleugelspelers er wel 20 in zou leggen in een seizoen. Ik word dinsdag weer keihard uitgelachen...

El Allouchi, Korte en Verschueren. Jullie zijn geen spelers die het ooit tot de subtop van de Eredivisie gaan schoppen, maar jullie zijn in ieder geval het NAC-shirt waard. De rest mag echt de hoogste boom in. Sommigen hoef ik echt niet meer te zien...

0    
Tram

Hehe. Ben het weer even kwijt. Tien bier helpt na zon kutwedstrijd.

0    
F3

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2986523/Mitchell-te-Vrede-hoort-niets-van-NAC-over-aflopend-contract-Hoef-er-dus-niet-over-na-te-denken

Als je jezelf te goed vind voor de kkd dan laat je dat gdvr niet zien op het veld mitchell, ook vandaag wederom een 100% kans vrij voor de goal.

Ze trekken de deur dicht en gaan naar het volgende shirtje, daar ligt bij bijna alle spelers de kern van ons probleem dit seizoen. Stelletje amateurs.

0    
Ata

@Buurman: ik verwijt de boodschapper niets. Sterker, op één of twee spelers na ben ik volkomen klaar met deze selectie (evenals met 'onze' eigenaren natuurlijk). Ik ben alleen benieuwd wie precies welke uitspraken heeft gedaan.

0    
Tram

F3: goed gezien. Te Vrede vindt zich te goed voor de KKD en voor NAC. Hij zou eens kritisch op zichzelf mogen zijn. Het is al maanden niks met hem. Maar aan zn praatjes ligt het niet. Vandaag ook weer hopeloos gefaald Mitchell.

0    
scheppioni

Mee eens Fredje, ik was via collega toch maar weer getuige en ik was er zo bang voor dat ik juist iets anders moois door dit lamlendig kut nac met idd een zeer waardeloze el al het andere mooie zou missen, op de terugweg vernam ik het op de radio en kreeg toch een glimlachje wat wel NOAD is, ondertussen die beelden al 10 keer bekeken, vrolijkt me iets op !!

0    
niksweerd

fortuna fan; nu is het Nac wie degradeert, volgend jaar zijn jullie aan de beurt; ook een bagger elftal dat Fortuna.

0    
niksweerd

jammer dat Nac niet scherp genoeg was tegen dit zwakke fortuna, Nac had en moet kunnen winnen als ze de kansen hadden benut, maar had telt niet, jammer, dat fortuna is ook 10x niks weert. Bah.

0    
NAC!!!

Zolang er niet vanuit het stadion getoond word dat de RVC en aandeelhouders pannenkoeken zijn word het niks met NAC. Zolang het bovenin niet klopt zal de selectie ook niet goed zijn. Simpel zat..

Breda moet zich laten horen dat het goed is geweest

0    
Castle

Dit elftal kan in de kk divisie nog niet mee opzouten allemaal maaaaar ook egt allemaal bange kwasten

0    
Judge M.

Te Vrede heeft al lang ergens anders getekend. Anders is zijn waardeloze vorm van 2019 niet te verklaren..

0    
Badeend

Volgend jaar helemaal op nul beginnen? Nog niet eens zo'n slecht idee. De enigen waar ik een uitzondering voor zou kunnen maken, in de KKD, zijn Koch, Verschueren, Korte en Te Vrede. Eventueel.

Woensdag Leigh in de spits, gebeurt er tenminste wat.

0    
Nacman

Ik hoop dat brood voor 2 of 3 jaar tekent bij nac en samen met de td een basis kan leggen voor een goed elftal liefst zonder onze maffia aandeelhouders met hun stroman el capone gielen.
Zij hebben nac in een jaar ten gronde gericht .
Ruud brood is een prima trainer zit alleen met het brandhout van Smulders op gescheept.
Hij kan geen wonderen verrichten maar wat ik van hem zie is beter dan dat hele seizoen van die lapzwans van de gaag en pastoor penders nu Bassie Jelle ten rouwelaar er nog uit en proberen van de zwam terug te halen.
Hoe nac weer gezond te maken.
Ten eerste het vertrek van de aandeelhouders en de rvc
Ten tweede alle contracten ontbinden en alleen de goeie spelers aan houden
Ten derde een goed gesprek van NAC uit met mc dat ze spelers sturen met meerwaarde anders hebben we ze niet nodig of een samenwerking verband aan gaan met een andere club.
Ten vierde ondanks alles dat wij massaal op de tribune blijven zitten want wij zijn nac niet de elf passanten op het veld
Steun je club en wees er fucking proud of.
Ondanks dat we degraderen wat pijn doet sta ik er volgend jaar weer.
EN JULLIE OOK WANT WIJ ZIJN NAC!!!!!!!!

0    
misterbean

1e goal tegen: bal weggegeven door Palmer Brown
2e goal tegen: bal weggegeven door Koch
Korte krijgt ze er van 2 meter nog niet in, dus waarom probeert hij dan te schieten als er 2 anderen vrij staan?
Te Vrede mist de bal op 2 meter van een open goal en krijgt hem tegen zijn andere knie.
Zomaar 4 domme individuele fouten eruitgevist.
Als je die niet maakt pak je gewoon punten, hoe slecht je ook speelt.

0    
Alfred Tratlehner

Ik kan de boosheid van iedereen hier wel begrijpen, de emotie nu de (aller?)laatste kans wederom niet is gepakt. Maar degraderen doe je niet in de paar laatste wedstrijden maar over het hele seizoen. En over het seizoen kunnen we kort over zijn : te veel matige spelers, te veel matige wedstrijden en te weinig beleving binnen de spelersgroep. Het is vanaf nu zaak om heel kritisch te kijken naar de selectie, afscheid nemen van het legioen aan broodspelers ( en hopen dat ze nooit ergens meer aan de bak komen ) en met het handjevol spelers dat overblijft én wat jeugdspelers ( al loopt de kwaliteit niet over, zo lijkt ) gaan kijken wat nodig is om een KKD - leger te creëren, vooral slim scouten. Advies aan iedereen : blijf niet te lang hangen in de negatieve sfeer, het was al een heel seizoen lijden. We blijven toch allemaal naar het stadion wandelen, laten we ons focussen op leuk spel ( in de KKD welleswaar, maar goed, daarvoor gaan we immers naar NAC kijken ) en spoedige promotie met een gezonde basis.

0    
Moppernac

[email protected]

OPA heeft gelijk om niet naar NAC- Fijenoord te gaan.
Ik ga volgend seizoen in de KKD helemaal niet meer.
Mijn kaart op de hoofdtrubine vak B3 komt er een stoeltje vrij

0    
ome cor

Wat een domme aanhang hebben we toch ...
We spelen een heel seizoen zwaar onder de maat, verliezen thuis van Fortuna Sittard en dan moeten we er uit spelen onder de zware druk dat we MOETEN winnen en als dat dan niet lukt gaan er mensen liggen janken.

Hebben die de rest van t seizoen gemist of zo ?

0    
Los Pollos Hermanos

Van hero naar zero. Mtv in 3 weken.

MTV is gewoon een héle matige spits. Had de eerste seizoenshelft alle geluk van de wereld en zakt nu door het ijs. Heb die hele euforie om die gast nooit begrepen. Pure middelmaat.

Misschien moeten sommige eens leren zaken wat meer te relativeren. Als hij er een keer 2 maakt komen superlatieven te kort. Nu zijn het dezelfde mensen die hem neersabelen.

NAC heeft geen enkele fatsoenlijke speler. Sorry, 1, lundqist. De rest is allemaal KKD niveau of, in het geval van korte, El all en ook Koch, nog lager. Daar verandert 1 fatsoenlijke pot op een blauwe maandag helemaal niets aan.

0    
R. Burgundy

Eigenlijk moeten de supporters afdwingen dat die gasten die die praatjes hadden gewoon geen wedstrijd meer spelen voor NAC en aan de schandpaal worden genageld. Ik zie momenteel liever 11 supporters op het veld die die niet de kunde maar wel de wil hebben. Dan vermaken we ons iig og een beetje de laatste wedstrijden. Die praatjes kan echt niet(als dat echt zo is) die hadden gelijk aangepakt moeten worden(verbaal)

0    
Moppernac

Met onze nieuwe mensen die NAC weer op de kaart moet zetten zie ik gebeuren dat we de komende 3 jaar een middenmoter worden in de KKD.
De nieuwe TD en AD zijn nou niet bepaald mensen met voetbal kennis en heb er een zwaar hoofd in.
Als je iets wilt moet je nu al beginnen met nieuwe spelers voor de KKD te contracteren anders kunnen we weer overal te laat achteraan lopen en kun je 3de en 4de rangsspelers verwachten met blessureleed van een jaar.
Neem bijv. Schoofs, hebben we lekker veel aan gehad.

0    
Dutchbird

Ruud Brood is echt niet beter dan Mitchell van der Gaag. Het ligt aan de selectie van Smulders en daar had zelfs Stijn Vreven al veel last van. Want Smulders had een hekel aan mondige spelers en dus hadden we dankzij de zichzelf vreselijk overschattende Eindhovenaar meer dan 30 spelers onder contract, zonder ook maar één enkele leider daartussen.

Vreven loste dat op door zelf de rol van leider in te vullen langs de lijn. Door als een bezetene tekeer te gaan kon hij de lamzakken van Smulders op scherp houden. Daardoor promoveerde NAC en handhaafde NAC zich vervolgens in de eredivisie. Als Stijn net zo tam en berustend in de dug out had gezeten of in het coachvak had gestaan als Mitchell en nu Ruud, dan was NAC nooit gepromoveerd of had NAC zich vorige jaar niet gehandhaafd.

Na vorig seizoen moest het laatste beetje passioneel leiderschap weg. (Naar verluid heeft Smulders enkele weken geleden verteld dat het ontslag van Vreven niet zijn keuze was, maar een opdracht van van Aalst.) Geen leider in het veld en nu ook geen leider meer langs de lijn. Van der Gaag en Brood zijn prima trainers maar het zijn geen types die succesvol zijn als ze niet kunnen terugvallen op een leider in het veld.

0    
Judge M.

@Dutchbird: Brood is wel beter. Nu worden er tenminste nog kansen gecreerd terwijl onder vd Gaag dit een zeldzaamheid was. Dat vervolgens die prutsers die kansen niet benutten dat reken ik Brood niet aan.. Ik hoop echt dat hij blijft.

0    
The Cosmic Gate

Stelletje zakkenvullers / profiteurs

0    
De muzikant

Ik heb vorig seizoen en twee seizoenen geleden al aangegeven dat Smulders de club NAC Breda onherstelbare schade aan zou brengen, maar ik werd door velen weggehoond. Degradatie is een feit, op zich niet zo erg, maar er dreigen en behoorlijk aantal sponsoren te stoppen en in de relatie "grote" drie vs overige sponsors lijkt een enorme breuk te zitten.
Het werd door velen hier ontkent, men vond het belangrijker om bijvoorbeeld de satire van Flieger af te kraken en er een ban voor te vragen. De inhoudt van zijn boodschap is altijd duidelijk en waarheid geweest: geen controle en toezicht. De vrije hand geven aan een ongelooflijke kneus uit het Eindhovense. De toekomst van NAC hangt nu werkelijk aan een zijde draadje, en daar is Smulders de hoofdoorzaak van. Zijn ontslag, 28 september jl. , was anderhalf jaar te laat. In plaats daarvan heeft iedereen zich zand in de ogen laten strooien door de toevallige promotie en de, zichzelf toegekende, absurde salarisverhoging van 50% (!!!!) werd zelfs verdiend genoemd en tot op het scherpst van de snede verdedigd. Nu zijn we met z'n allen aan het janken over de degradatie terwijl deze al vanaf aanvang competitie zichtbaar was. Door meerdere mensen is hiervoor gewaarschuwd, Flieger, JVT, ondergetekende en nog een paar anderen. We werden verketterd en neergezet als zogenaamde kruiken. Degradatie is een feit, we waren afgelopen jaar veruit het slechtste elftal , maar de beste supporters van het land........ waren wij ook niet, al lang niet meer. We stonden erbij en we keken er naar. Bier vloeide rijkelijk en we hebben er na iedere verliespartij een feest van gemaakt, "het zou wel goedgekomen, toch"? Nog een pilsje voor mij en we gaan weer door..... onze club is door één man naar de verdommenis geholpen, en deze crisis is erger dan ooit tevoren. Al het wisselgeld, trainingsvelden en stadion, zijn al verpand, vraag is of het ooit nog goedkomt. Ben benieuwd of de verdedigers van Smulders cs. nog iets te melden hebben.... het zou ze sieren.

0    
van Flieger

Muzikant - het One Tier Board orkestje blies een uitermate valse mars. Gielen is de slechtste Chairman sinds mensenheugenis, nog slechter dan vd Hoeven en van Bavel, ook non-valeurs. Iedere keer is het hetzelfde liedje. Mensen die er voor zitten maken enorme blunders en blijven volhouden dat het allemaal niet aan hen ligt. Arrogantie steekt de kop op. In kleine kring zijn het kwaadsprekers, van Flieg heeft dit al meegemaakt. Ze zijn verschrikkelijk.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja