Overal waar we komen

BSR TV: Mikhail Rosheuvel na PSV - NAC (2-0)

Mikhail Rosheuvel is inmiddels terug in het elftal van trainer Van der Gaag, maar zijn basisplaats heeft de vleugelspeler nog niet heroverd. In Eindhoven kwam Rosheuvel in de tweede helft binnen de lijnen. Wij spraken hem na de wedstrijd.
[youtube_video] S7uFm8_EIDk [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
Liveblog: PSV - NAC 180 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Mounir El Allouchi na PSV - NAC (2-0) 26 reacties
Terug naar overzicht
12 Reacties
0    
Geel/Zwart

Ik heb vaak geprobeerd nog enigszins positief te blijven, maar onze selectie en staf is in en in dood. Er zit he-le-maal niks in. We kunnen spelers afzonderlijk afbranden, maar ik zie het systeem toch iedere week hopeloos falen. Doordat je met 5 verdedigers speelt, heb je geen middenveld. Hierdoor mis je de aansluiting naar voren en wordt je continu overlopen. Het maakt niet uit tegen wie je speelt. Je kunt zo dagen doorspelen, maar niks creëren. Je staat laatste, je moet punten pakken. Je zit gewoonweg niet in de positie om de hele wedstrijd te verdedigen. En het levert totaal niets op.

Lundqvist. Een speler die gehaald werd en het bij jong PSV prima deed met goals en assists. Een jongen waarvan je ziet dat hij techniek en kwaliteit heeft. Hoe haal je het in je hoofd op hem al twee wedstrijden op linksbuiten te zetten. En wat denk je als je een verdediger wisselt voor een aanvaller, in minuut 89! Ik weet dat Te Vrede nog een van de weinigen is die echt bij onze club past en kwaliteit heeft, maar ook hij loopt iedere wedstrijd steeds bozer te foeteren op de rest en loopt niet meer op ballen. Het is moedeloos, het is gedaan. Vd Gaag pakken alsjeblieft je spullen. Ik weet dat je het met hopeloos materiaal moet doen. Maar je maakt spelers en/of het team als collectief niet beter. En er is geen enkel perspectief

0    
Sjoebaloe

Deze reactir heeft niks met rosheuvel te maken maar moet het toch ff kwijt.

El Allouchi krijgt geen bal normaal overgespeeld naar een tegenstander. Absurt dat hij betaald voetbal speelt.

0    
Sjoebaloe

Tegenstander = medespeler

0    
Sharkskin

Anholt en Dervite de enige spelers met een kleine voldoende vanavond . De rest werkelijk niet om aan te zien.
PSV, bakte er ook vanavond weinig van maar van dit NAC heeft geen enkel team wat te vrezen.
Laf, geen enkele voetbal intentie en werkelijk geen speler die zich positief ontwikkeld.
Ludqvist, begon nog frank en vrij na de winterstop maar deelt inmiddels ook in de malaise en dat kan je hem niet kwalijk nemen.
Van der Gaag, trek je conclusies en hou de eer aan jezelf.

0    
Charelli

Trainertje, trainertje, trainertje.

Slechte opstelling, slechte tactiek, slechte uitvoering etc.
Wisseltrucs slaan wederom nergens op. Bij 2-0 achterstand twee aanvallers brengen om nog een paar doelpunten om je oren te krijgen. Doelpunten die je op doelsaldo nog verder wegdrukken. Ik begrijp deze tactiek echt niet. Dan speel je met korte als hangende rechtsbuiten maar zonder rechtshalf waardoor er op rechts steeds twee a drie man van psv vrij op kunnen komen. De Jong die werkelijk elke bal heeft mogen raken die in zijn buurt kwam.
Wie gaat hier nu iets aan doen?
Overigens Jeugdtrainer van O19 heeft inderdaad goede commentaren is misschien kandidaat om tijdelijk in de TS opgenomen te worden (met inspraak uiteraard). Als er toch niemand iets aan wil doen of gaat die binnenkort ook weg? Ik zag trouwens Ten Rouwelaar niet, was hij er niet bij?

0    
Bredastrijder

Dervite van de veldspelers de enige met een minimale voldoende, en van Leer pakte gelukkig wat.

Van Anholt, Koch, Palmer brown waren een speelbal voor Gakpo, De Jong en Bergwijn, wat waren die weer zwak.

Van Anholt ziet Gakpo letterlijk voor zijn neus vertrekken bij de 1ste goal net als PB de Jong. Daarnaast kwam bijna elke aanvalsopzet van PSV kwam vanaf onze rechterkant de eerste helft.

Het is dat er niks beter is dan van Anholt (want dan was hij allang geslachtofferd).. maar het is echt om te huilen. Hij moest dan ‘een van de versterkingen zijn’ pff

0    
misterbean

@ geel / zwart
Amen

0    
ome cor

Deze jongen kan best leuk ballen, maar dat komt er nu veel te weinig uit.
Duidelijk is dat hij er geen zin meer in heeft.
Hij praat zoals hij moet praten en zegt braaf het standaard riedeltje op, maar denkt maar 1 ding: was het maar vast einde seizoen.

Hoe leuk hij ook kan ballen....deze meneer oogt niet als een NACcer.

0    
Badeend

Dat Van der Gaag uit deze selectie geen team heeft kunnen maken - of nog gaat maken, is al lang duidelijk. Dat een andere trainer dat ook niet voor elkaar gaat krijgen, is ook wel een feit. We hobbelen naar het einde van de competitie toe. Te Vrede is de enige momenteel die nog een beetje vuur heeft, en hij houdt zich nog in over alle onkunde om hem heen.

Rosheuvel is zo'n speler die niks extra kan brengen als niet iedereen om hem heen in zijn dienst speelt.

Dat Lundqvist linksbuiten staat, is natuurlijk alleen op papier. Dat ziet een leek. Overigens zou het wel verklaarbaar zijn, want meeverdedigen doet hij niet, dus centraal is hij veel te gevaarlijk in dit systeem (of wat daarvoor moet doorgaan). Drie bange centrale verdedigers, of je die drie van gisteren of Klomp en Mets opstelt, maakt geen zak uit - doet de rest. Verschueren en Nijholt moeten ineens gaan toveren en die hebben het al zwaar genoeg met hun eigen spel.

Nu hebben we PSV gehad, laatste 9 wedstrijden gewoon 4-4-2 en op de aanval. En Lundqvist een videoband van Manu Garcia geven.

0    
van Flieger

Bij de 1-0 hief die Palmer Brown buitenspel op en liet zich vervolgens door de Jong kinderlijk aftroeven. Die had er meteen vanaf gemogen, want zoiets flikte hij ook al bij Emmen en Grunn uit.

0    
scheppioni

Ik hoor het kut smulders nog zeggen, we kijken naar spelers met NAC DNA ???? Wat een farce !
Rosheuvel, mets, koch, pb, ea moet ik nog verder gaan !! Wat een kut beleid bij ons nac !

0    
van Flieger

Bokheuvel.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja