Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi na PSV - NAC (2-0)

LarsW

Mounir El Allouchi heeft inmiddels al bijna alles meegemaakt: degradatie, promotie, onrust, noem het maar op. Voor onze camera ging El Allouchi na de verloren wedstrijd tegen PSV uitgebreid in op de huidige situatie en het net gespeelde duel.

 

 

 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
26 Reacties
0    
Rubenac

Geef deze jongen eens wat meer credits.
Eigen jeugd en nooit negatief.
Klaagt nooit en zet zich altijd 100 procent in.
Geen mouwen opstroper , maar laten we hem vooral steunen.

0    
Sjoebaloe

Totaal ongeschikt voor betaald voetbal. Lang proberen iets positiefs in hem te zien, nog steeds niet gevonden.

0    
Realist

Een van de zwakste schakels. Heel snel op de bank of tribune zetten!

0    
robert

Helaas een doorlopend contract. Met dank aan Smulders en Goedzee.

0    
Fred1

Dit interview beluister ik niet eens.
Dat hij opgesteld staat is al een heel groot raadsel maar dat hij na de wedstrijd nog aan het woord mag komen is al helemaal niet te begrijpen.

0    
die ne gast

Veelzeggend dat Mounir niet meteen ja zegt op de vraag of het hele team beseft dat het vanaf nu erop of eronder wordt.

0    
Dutchbird

Wel een open boek onze Mounir. Op de vraag of iedereen het beseft twijfelt hij lang en komt dan met een politiek correct antwoord.

Een speler met ballen zegt op zo'n moment: "Daar twijfel ik wel eens aan, ik noem geen namen maar ik neem in de kleedkamer en Zundert geen blad meer voor m'n mond. Het is mijn club en ook mijn boterham. Desnoods stuur ik ze daar zelf met een rotschop naar de tribune. Ik weet zeker dat we 11 man in het veld kunnen brengen die wel tot op het bot gemotiveerd zijn. De trainer mag bij twijfel iedereen naar binnen of naar de tribune sturen, ook mij!"

0    
H'wiel

Ik hoor het hem nog zeggen aan het begin van het seizoen. "Ik word een van de dragende spelers bij NAC". Gelijk heeft ie wel gekregen hoor. Hij is zeker wel een dragende speler, maar wel van die zware last op zijn schouders om ons maar iets wat op voetbal lijkt te kunnen laten zien.
Dragende speler, ha, hij wel....

0    
Kudeta

tip voor El Al
Als je een schouderduw aangaat voor 60% en je tegenstander doet het met 100% dan weet je bijna 100% zeker dat je die gaat verliezen
Inderdaad vandaag 7X maar ga lekker zo door joh prutser
Hoop dat je vanaf er staat, is een verplichting naar ons

0    
Kudeta

Stop met deze interviews
Is wel een directe vraag hoor
Ja natuurlijk
Maar weer een slap antwoord
Met drie of vier op het middenveld
Het begint met kwaliteit om een een bal langer vast te houden dan 1,5 seconde
En naar de goede kleur te spelen

0    
RV

Zou op een goed draaiend middenveld wel mee kunnen, dat kon hij ook met Garcia. Maar wat je nu ziet is stuitend.

Jammer voor El Allouchi maar de begeleiding en ontwikkeling rondom deze jongen is ronduit slecht geweest. Als hij zich verantwoordelijk gaat voelen om een team bij de hand te nemen dan worden er verkeerde keuzes gemaakt. Zou van der Gaag het hem nog steeds vertellen? Staat alleen maar in zijn handjes te klappen als zijn medespeler een bal over de zijlijn speelt en constant met zijn armen te wijzen om iedereen op zijn plek te zetten. En ondertussen wordt er 90 minuten lang lucht gedekt en naar de tegenstander gekeken. Als je dan een keer de bal hebt moet je hem wel naar een geel zwarte krijgen of gelijk diepgang kunnen vinden, zeker op een 2 mans middenveld!

0    
ome cor

Lekker makkelijk om El Allouchi af te zeiken.
Ik denk dat hij niet alles wil, kan of mag zeggen wat hij zou willen.

Persoonlijk vind ik hem te licht voor de eredivisie, maar dat is op deze manier het hele team al een heel seizoen lang.
Mounir is een NACcer die we volgend seizoen hard nodig hebben in de eerste divisie.
Hij is niet de allerbeste, maar wel een karaktermannetje. Had een Mühren bijvoorbeeld maar wat meer El Allouchi karakter in z'n flikker gehad. Dan hadden we kunnen genieten van zijn invalbeurten.

0    
Wanny

Eens met ome Cor.

Mounir is wel een goeie gast. Wat er mis is gegaan is dat Smulders dacht dat dit een dragende speler kon worden. En daar zijn selectie ook op heeft gebaseerd.

Zelfde verhaal met Verschueren en Sporkslede. Volgens mij wel goeie jongens, maar geen kartrekkers. Die kun je best opstellen, maar dan met 3 of 4 man er omheen die wel het verschil maken. Daarvan zit er eigenlijk maar eentje in de hele selectie, Te Vrede.

0    
Martin

Waardeloze speler.
Net een mossel die heeft ook geen ruggengraat.
Elk duel verliest hij en wordt opzij gezet of hij er biet staat.
Heeft geen passeerbeweging tikkie terug tikkie terug en nog erns tikkie terug. Geen bal komt bij dezelfde kleur aan en is een grossier in balverlies.
Wat hij wel goed kan is met zijn irritante vingertje wijzen daar moet je gek van worden als medespeler.
Loopt overal ( vooral in de weg ) behalve op zijn plek , verdedigt geen meter mee , althans doet alsof en heeft het inzicht van een blinde juffer.
De vraag waarom Voeg jij niets positiefs toe zou eerder op zijn plek zijn dan dit soort vragen.

0    
van Flieger

Balverlies, slecht inpassen, geen fysiek. Vorig jaar was zijn max, ze hadden hem op zijn hoogtepunt moeten verkopen in plaats van aan de trog te leggen. Nu is hij aan de straatstenen niet te slijten.

0    
Wouter

Snel afscheid van nemen want zo eentje kost naast punten ook supporters en sponsoren.
Kijk naar het aantal reacties als het over hem gaat , nihil, ze pruimen hem gewoon niet.

0    
Sp1

Ik mis echt diepgang en overzicht, iets wat je van een nummer 8 echt wel mag verwachten.

0    
Arie

Die jongen kan er niks aan doen dat hij opgesteld wordt, maar hij is gewoon een beperkte parodie op een voetballer. Als je zulke keer op keer opstelt ben je vantevoren al afgeschreven.

0    
Nr. 20

Wint geen duels...als hij die al aangaat
Laat zich idd 7x van de bal afzetten met kinderlijke schouderduw
Verdedigt lucht
Geen enkele passeerbeweging
Denkt achteruit ipv vooruit
Elke pass vooruit is in de voeten tegenstander

Kortom ongeschikt

0    
Nac breda 123

De mensen hie overdrijven wel heel erg vind ik, vond Mounir gisteren stabiel spelen, maarja aangezien wij kudde volk supporters hebben, waait iedereen maar met de wind mee en zeggen we dingen die niet kloppen.

0    
scheppioni

Ik sta er ver vanaf, maar mijn gevoel zegt dat deze jongen niet in taak gericht kan voetballen, deze jongen heb je misschien alleen iets aan als je hem frivool op 10 laat voetballen al heb je voor die plek Fernandes die een klasse beter is maar weer nooit fit !! Wat hebben we toch een geweldige kut staf en dit gewauwel steeds voor de camera pfff

0    
Charelli

Veel te licht voor de eredivisie, laat staan als dragende speler maar inderdaad prima speler voor de eerste divisie, kost niet teveel, mag misschien wat salaris inleveren en is dan weer een jaartje ouder en ervarener. Kan voor de jongens die terugkomen uit Helmond een goeie buddy zijn of wordt voor een kleine vergoeding verkocht. Dus hier kunnen we nog plezier aan beleven in de KKD.

0    
RV

Ben het niet eens NACBreda 123.
Ik heb altijd El Allouchi verdedigd en ook Menno Koch maar gisteren ben ik eens in de bank gaan zitten en op mijn gemak mezelf gefocust op deze twee. Het is lastig om individueel spelers te beoordelen want op Te Vrede en Lundqvist na is het allemaal zes keer niks. Maar moest gisteren na 90 minuten toch wel de conclusie trekken dat Koch en El Allouchi alleen maar lucht dekken en bij balbezit echt de helft inleveren. Als je net als Koch en El Allouchi maar 1 van de 5 wedstrijden een voldoende kunt halen dan is dat te weinig.

Zijn alleen maar bezig met druk doen en druk wijzen.
Zou me niets verbazen als ze vandaag last hebben van spierpijn.
In de nek van het afwachtende en kijken naar de tegenstander, in de armen van het wijzen naar medespelers waar ze moeten staan en in de handjes van het klappen als een medespeler een keer een goede pass geeft of een bal over de zijlijn speelt.

0    
Donald Trump

Hij houdt zich heel goed staande tussen zijn antwoorden door zie je zijn mening.. geen 5-2-3 geen geloof in team en zeker niet in trainer.. volgend jaar opnieuw beginnen helemaal opnieuw zo enorm zonde!!!

0    
Donald Trump

Trainer heeft mede sekectue bepaald en krijgt het niet voor mekaar. Degradatie en opnieuw beginnen. Haal wil boessen en een goede trainer!! Nette versie van vreven!!

0    
Dutchbird

en Donald Trump als opvolger van Joost Gieen

Laad alle berichten na dit bericht in