Overal waar we komen

BSR TV: Mitchell te Vrede na Vitesse - NAC (4-1)

Een zichtbaar aangeslagen aanvoerder verscheen na de verloren wedstrijd in Arnhem voor onze camera. Te Vrede heeft er geen woorden voor. Bij afwezigheid van Koch mocht de spits de band dragen, die vertelde dat er na afloop harde woorden waren gevallen.
[youtube_video] Yh9u4NLv-RY [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
Liveblog: Vitesse - NAC 302 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Daan Klomp na Vitesse - NAC (4-1) 26 reacties
Terug naar overzicht
72 Reacties
1    
Ad Lips

@ome cor

Weggooier, lekker populistisch geneuzel uitkramen tegen DunErwt om duimpjes te kunnen scoren. Bah bah wat misselijk zeg

0    
Rubenac

Onze pijn is jou pijn en misschien van nog een paar.
De rest interesseerd het geen ene KUT!

0    
Maarten

Elke week valken er rake woorden.....

0    
Los Pollos Hermanos

Het begon gewoon heel aardig. Het positiespel was best goed, zeker de 1e helft. Ik wist niet wat ik zag. Korte speelde (weer) een hele goede wedstrijd. De 4-1 is echt zwaar vertekend. Zo slecht was NAC niet. Jammer dat na de belachelijk goedgekeurde 2-1 (die stond gewoon buitenspel) ze de tik niet meer te boven kwamen. Maar ik vond NAC niet slecht. Een punt was hier gewoon verdiend geweest.

0    
Catweazle

En voor de rest van het seizoen: naar voren voetballen en afdwingen!!

0    
Ed

Zelfde resultaat volgende week zou een wereldprestatie zijn, nou ja, koe haas enzo

0    
ibio

We zijn wel een stuk beter met MTV.
Verschueren was gisteren ook prima.

De wedstrijd tegen PSV als voorbereiding gebruiken en zorgen dat MTV en Verschueren niet geblesseerd raken.

Daarna vlammen tegen VVV en Utrecht thuis.
En dan hopen op een narrow escape..
30% kans dat we de nacompetitie halen
15% kans dat we die overleven

0    
van Flieger

Harde woorden ? Fernandez, Dervite, Leigh etc spreken geen woord Nederlands. Zijn die harde woorden ook vertaald of was het van het niveau "fuck this" en "fuck that" ?

We gaan nu naar PSV. Vorig seizoen werd het daar 5-1. Dit jaar zeker niet minder, maar dat weten ze al. Daarna ook verliezen van Utrecht, waarschijnlijk iets van 1-2. Als het een beetje "meezit" hoeven we ons over 3 weken al nergens meer zorgen over te maken, behalve het voortbestaan van de club.

Bij ons NAC worden trainers traditioneel ontslagen zodra spelers over hun trainer klagen bij "het bestuur". De huidige spelers hebben nul contact met "het bestuur" zoals bijvoorbeeld Gielen. Wanneer zou die voor het laatst bij een NAC training zijn geweest ? MvdG, JtR, RP en de selectie zijn door die wanprestatie bij de kruiken en op de Vijverberg in feite al gedegradeerd. Iedereen weet dat.

Toch worden er geen maatregelen genomen. Flikt van Aalst dat ook als er ergens op 1 van zijn boten een containertje ontploft of er een schip zinkt ? Ook maar gewoon lijdzaam toezien ?

Het is een grove schande hoe zij deze club laten afzinken naar de bodem van het betaalde voetbal.

0    
Zefilho

Een van de meest realistische spelers uit de selectie. Zonder twijfel geschikt als aanvoerder. Zegt tenminste wat hij denkt en blijft inhoudelijk toch correct. Vergelijk het eens met dat robotinterview van Rosheuvel bij Fox. Toont direct een verschil in karakter. Zo zonde dat we Mitchell na dit seizoen kwijt zijn.

0    
Rien

Gewoon voortaan 45minuter spelen endan omkleden en naar huis, en de supporters moeten helemaal niet meer naar het stadion gaan .

0    
Joop

Over en uit keuken divisie dit schip is niet meer te redden wat wordt er slecht verdedigt er wordt door 7 tot 8 spelers voor nog geen meter gewerkt afspraken worden niet nagekomen 18000 supporters worden voor de gek gehouden sponsers lopen weg geen bestuur we moeten uitkijken dat we niet de zelfde kant opgaan als rbc

0    
Tony chocolonely

Wat ie eigenlijk wil zeggen.

Wat een kut keeper, wat een kut keeper.
Wat een kut keeper, wat een kut keeper.

Verschrikkelijk wat een kut keeper hebben wij zeg.
Godverdomme wat een kut keeper.

Alle 4 de goals kun je van Leer aanrekenen! Allemaal binnen zijn 5 meter.

0    
scheppioni

Radeloos ten top !
Een goeie spits voor ons NAC, maar wordt door de rest in de steek gelaten !

0    
H'wiel

Mijn commentaar is op.. ik krijg geen goed gevoel meer bij dit NAC. Bij de club(leiding) niet (meer), bij de meeste spelers niet en vooral niet bij de technische staf die ook maar wat aanmoddert.
Een enorm katergevoel overheerst.
Weg met al die rotte appels die de club verkloten.
IK WIL HET NAC TERUG WAAR IK TROTS OP KAN ZIJN SUPPORTER VAN TE ZIJN.

0    
Breda-Loyal

Mitchell , ik gun jou een andere club bij degradatie !

Jij snapt hoe de bezem in de steel zit net als de supporters.

Je zou ook gek zijn als je nog een seizoen met dit bestuur wilt spelen

0    
Oldie

Maakte gisteren onnodig veel misbaar jegens zijn medespelers. Heeft zelf ook niet alles uit de kast gehaald.
Zit met zijn gedachten al lang bij een andere club. Hij speelt het spel mee. Is hierin duidelijk onderwezen door " schoonvader" Henk. Dat heet professioneel.

0    
Dromer

@ van Flieger. we weten nu dank zij uwer veelvuldige herhalingen hoe slecht onze grote drie aandeelhouders onze club leiden of zoals u roept niet leiden. Ik roep u op zoek binnen uw relaties iemand die onze club kan en wil kopen of kom met een ander kansrijk reddingsplan.
Ook wij gewone en misschien niet zo geleerde mensen balen van de slechte resultaten en hopen op een toekomstige sterke club geleid door kundige mensen die veel betekenen voor de club

0    
Semsi

Ik denk dat ik maar eens een seizoen over sla. Kan mezelf niet meer identificeren met de spelers, apathische TS en een visieloos "bestuur". Dit doet pijn na 32 jaar onafgebroken naar zowat elke thuiswedstrijd....

0    
van Flieger

Harde woorden ? Laat ons niet lachen. Als er echt harde woorden waren gevallen waren liepen er nu een paar met een hazelip of blauw oog rond.

Tijdens het gesprek van afgelopen donderdag dat een paar supportertjes met Dwergbaas hadden mochten ook geen harde woorden vallen. Dat was vooraf zo afgesproken. Kritiek mocht niet. Ja, zij mochten achteraf wel kritiek geven aan de Roover en Smulders, maar kritiek op Gielen, van Mierlo, Burema en van Aalst was ten strengste verboden. Deze foutlozen hebben in 5 jaar tijd alles goed gedaan. Het ligt allemaal aan "die lui".

Zo dachten en denken zij nog steeds. Plannen, biedingen, alles wezen zij af. Zij zitten op de aandelen en houden dat nauwgezet in de gaten. Niemand mag erbij met nieuw geld (verwateren, oh oh oh !), je mag alleen een paar kleintjes uitkopen, daar hebben ze toch alleen maar last van die kikkertjes.

Er wordt ingezet op de ene Redder die hen verlost van hun pakket. Maar die Redder komt niet, want die is ook niet gek. Je ziet binnen no time wat voor een spookhuis zij ervan gemaakt hebben. Als nu de sponsoren afhaken, de toeschouwers wegblijven en de TV gelden naar beneden gaan, dan zullen zij met 3 man op kantoor het hele verhaal zelf moeten runnen. Het gat dat dan nog te garanderen valt (KNVB eis) wordt steeds groter, en gaat steeds meer pijn doen. Dit is de negatieve spiraal die zij gestart zijn.

0    
Vreven4president

Strijd mannen! Blijven strijden!

Nooit Opgeven Altijd Doorgaan!!!

0    
Mo

Ons NAC is zoooo rot als een nispel. Dat wordt jaaaren bivakkeren in de KKD!

0    
Dun Diëe

Die arme Mitchel zal toch ook gillend gek worden van die ploeggenoten die op halve kracht de wedstrijd in gaan. Respect voor hem, ik hoop dat hij een mooie club vindt volgend seizoen maar stiekem, tegen beter weten in, hoop ik dat hij blijft om ons volgend jaar terug de eredivisie in te knallen.

0    
Charelli

Ik blijf het zeggen; bestuur, sponsors, RVC en aandeelhouders zijn indirect verantwoordelijk maar degenen die direct verantwoordelijk zijn voor deze chaos mogen gewoon blijven zitten. Ongelofelijk. Er is niemand meer die de verantwoordelijkheid durft te nemen om MVDG te ontslaan omdat ze zelf onder vuur liggen. Een ontslag van deze alom geliefde trainer zou teveel de aandacht op de man/vrouw zelf richten. Daarnaast is, waarom weet ik niet, MVDG een soortement van "the best there is" deze man mag niet ontslagen worden want a; hij is zo'n goede trainer; b. hij is het talent van de eredivisie en c; ligt zo lekker bij de KNVB.Nou al vanaf de derde wedstrijd heb ik mijn vertrouwen in deze man opgezegd, tot nu toe ben ik terughoudend geweest maar nu moet er echt iets gebeuren. Deze technische staf met MVDG voorop moet echt plaatsmaken. Het is aan mevrouw Edelenbosch dit te organiseren. Dat is de prioriteit en niet de AD, TD of wat dan ook. Kijk niet weg van het probleem maar los het op. Laat MVDG niet zwemmen maar verlos hem uit zijn lijden. Zelf kan hij niet opstappen om allerlei redenen. Nogmaals alle zeilen bij voor Ruud Brood als redder met een optie voor nog een jaar en desnoods John Karelse op de brug van het schip. 100% zeker dat ze dan wel NOAD hebben. De huidige combinatie van TS en spelers is allang uitgewerkt. Overigens ben ik wel benieuwd wat daar onderhuids speelt want gezond is het niet.

0    
Emar

Waarom van der Gaag ?
Van Leer
El Allouchie
Hoe dom kun je zijn
Leg het mij uit, stuur je aan op ontslag.

0    
Fred1

Hij heeft zich constant op lopen winden vanwege het feit dat er geen bal in zijn richting werd gespeeld met name Elalouchi en Lundquist kregen er steeds van langs en volkomen terecht.
Waar Lundquist gisteren mee bezig was weet ik niet maar letterlijk elke bal verspeelde hij, lopen met een bal tot je tegen een tegenstander oploopt het was niet om aan te zien.
Elalouchi is al jaren een drama daar komt aanvallend niks vanaf, verdedigend nog minder dan minder en hij loopt overal behalve op zijn plek, het ergste van alles is dat hij constant zijn team in de steek laat. Leigh stond gisteren continue tegen 2 , 3 mannetjes nu heeft Leigh de grote gunfactor en wél NOAD maar heeft niet de kwaliteiten om dat te belopen.
Ik vind het echt schandalig hoe die gast al seizoenen de kantjes er af loopt en alleen maar negatieve ballast is. Dan lopen er nog een stel spelers rond waar je structureel niks aan hebt , Koch, Klomp, korte , Muhren , van Anholt en in dat rijtje hebben Nijholt en Rosheuvel zich nu ook gevoegd terwijl de overigen ook maar net onder de middelmaat zijn, met dit team wordt je gewoon twaalfde in de KKD.
En tel er dan die vreselijke KUT KEEPER bij op dan zijn we er, die durft echt niks en komt niet van zijn lijn, die is alleen maar bezig om ongeschonden uit de strijd te komen, als je zegt mietje of oud wijf doe je die categorie beledigen voor zo'n angsthaas is geen benaming. Was Birri minder? Ik denk het niet.
Maar wij constateren het allemaal alleen die 3 jokers op de bank weten van niks , die hebben geen plan en kijken apathisch toe hoe hun foute beslissingen nu weer gaan uitpakken.
Het overleg met de aandeelhouders heeft uitsluitend opgeleverd dat ze niet meer willen investeren dan dat ze nu hebben gedaan, dat ze geen visie hebben laat staan toekomstvisie en dat het ze eigenlijk niet uitmaakt waar we spelen, we zitten met zijn allen dus inderdaad gevangen in de wurggreep van mensen die het allemaal niet zoveel uitmaakt en die niet de juiste beslissingen durven nemen.
Als ze ballen hadden gaven ze de club terug aan de supporters hun geld zijn ze toch al kwijt want in de huidige setting is het over en sluiten met NAC. En als je net als ik alles al met die club hebt meegemaakt op alle fronten je ziel en zaligheid er in hebt gelegd tot op heden dan zoo het bijna een bevrijding zijn als er ech5 een streep door ging. Want wat doen we onszelf en wat doen ze ons aan? We worden week in week uit belazerd en achter onze rug om uitgelachen. Ik voorzie een enorme leegloop bij de supporters maar ook bij de sponsoren wij hebben vrijdag met een groep van 15 man overleg gehad naar aanleiding van het gesprek met de supporters groepen, de uitkomst is dat er 9 definitief gaan stoppen, aan ons verzoek en aan dat van meerdere sponsoren om met de TS de aanvoerder en Gielen samen te zitten werd geen gehoor gegeven.
Maar wij willen graag die oetlullen Penders en V d Gaag en mevrouw Koch eens persoonlijk zeggen hoe we er over denken dat zijn tenslotte degenen die wekelijks op de groene mat wanpresteren en met de banen van onschuldige mensen spelen. Dan weten we precies waar we staan en hoe er over ons wordt gedacht.
Negeer het maar zou ik zeggen, er zullen volgend jaar veel lege plekken en lege boxen zijn.

0    
Henk

@Rien halve zool

0    
Bredastrijder

Liep er verloren bij op het veld. Kreeg weinig tot geen ballen en ging vervolgens maar druk zetten zonder het idee dat hij de bal zou afpakken.

Bewonderingswaardig dat hij zo fanatiek zijn medespelers op hun klote geeft, maar deelt net zo hard mee in de malaise en het matig spel.

Wat dat betreft denk ik wel is terug aan een Ambrose of Sadiq die met individuele acties uit het niets nog wat creëerde. Te vrede zonder toe voer maakt ook niet het verschil.
Wat des te knapper zijn huidige doelpunten aantal is.

0    
van Flieger

Het grote probleem is natuurlijk wel de afwezigheid van een gedeelde en breed gedragen voetbalvisie. Over herkenbaar NAC voetbal met herkenbare spelers.

TeVrede kan er nog mee door, maar het houdt ook niet echt over.

De spits moet de kapstok zijn, 15 doelpunten per jaar, langer dan gemiddeld, laat anderen aansluiten en beter voetballen, wint 60% van de kopduels van zijn tegenstanders en heeft ook een vrije trap in huis.
De keeper moet een beer zijn in de goal, de linksback en rechtsback zijn lokaal opgeleide jongens uit de regio en het middenveld is solide, met een creatieve en krachtige centrale middenvelder.

Als je in detail definieert wat NAC voetbal is en wat daarbij hoort, waar ze vandaan komen (opleiden of kopen), dan rolt daar vanzelf uit wat je gaat halen. Wat voor types je in huis haalt van het 1e tot en met de C-jeugd. Qua samenwerking past City niet. Dit is de verkeerde club, waar we op het verkeerde niveau een deal mee hebben. Daardoor is de constante en benodigde kwaliteit niet verzekerd. En NAC moet af van het accepteren en geven van speeltijdgaranties aan (City) spelers. Dat is waardoor je in de markt zo'n slecht imago hebt gekregen.
Een samenwerkingsverband is mogelijk, maar kies dan een andere club uit, liever uit Nederland of Belgie, ons eigen achterland.

Het spelsysteem (4-4-2, 5-3-2, 4-3-3 etc) is geen onderdeel van de visie, dit is een tactische keuze van de trainer die per wedstrijd moet kunnen worden afgewogen. Zolang het maar met NAC spelers gebeurt en niet met kinderen uit de UK, halve kruiken of rare snuiters die even langskomen voor een huurjaartje.

In 5 jaar tijd zijn al die betaalde TD's niet in staat geweest zo'n visie en beleid te produceren. Dit is Gielen en van Aalst ernstig kwalijk te nehmen. Het betekent eigenlijk dat je de core business niet managed, niet leidt.

Niemand begrijpt de heiligverklaring van de huidige trainer nog. Is hij de Heiland die in de NAC voetbalvisie dwingend nodig is, of spelen er heel andere, veel banaler argumenten zoals afkoopsom en gezichtsverlies ?

Iedere dag dat Dwergbaas en Walgvogel nog in de club rondhangen gaat het verder achteruit. En dat, brave mensen, is jammer.

0    
Vreven4president

Ruud Brood zat gister achter mij op de tribune. Zou het kunnen dat er wat speelt? Of hij de verlosser is, zal niemand weten. Als een boom rot is, moet je bij de wortels beginnen. Dus alleen een nieuwe trainer of een goede TD maakt nog geen zomer.

Ik ben groot voorstander om als supporters de directiekamer te bestormen en het heft in handen te nemen. Maar voordat we dat doen moet er uit het BSR initiatief een gedegen plan komen, over wat te doen na coupe.

Viva la revolution!!!

0    
Moppernac

Het maakt niet uit of Korte, Rosheuvel of Kasteneer aan de buitenkant spelen , ik heb van een NAC speler nog nooit EEN fatsoenlijke voorzet gezien op Tevrede waar hij wat mee kan doen.
Vooral Korte kan met zijn kippe kracht de bal nog niet eens in de 16 krijgen.
De enige die het af en toe lukt is Leigh

0    
Wijnkunst

Van Flieger, ik ben dat gezeik van jou helemaal zat. Het is al vaker tegen je gezegd. Roepen langs de zijlijn is makkelijk. Denk jij nou werkelijk dat jij de enige bent die weet hoe het zit en de rest van de supporters gek is. Teveel eer! Je valt eindeloos in herhaling. Ik begin er van te gapen. Ik kan me niet onttrekken aan de gedachte dat jouw enige doel is om via dit medium zieltjes te winnen om de druk op de verantwoordelijken op te voeren. Kom eindelijk eens met concrete voorstellen voor de periode na deze vervelende tijd. Denk eindelijk eens in oplossingen of zwijg anders voor altijd.

0    
ome cor

Wat een infantiel groepje hier zeg. Eerst een hele week lopen zeiken hoe slecht het allemaal gaat met NAC en dat we rechtstreeks degraderen etc. Mekkeren over het feit dat we nooit gaan winnen in de 2 komende wedstrijden, wat natuurlijk een blinde kan voorspellen.
En dan heeft NAC gespeeld en ook inderdaad verloren en dan komen de reacties:

Godverdomme ! We hebben van Vitesse verloren.
Die had ik niet zien aankomen.
Damn
Als we niet oppassen degraderen we nog rechtstreeks ook.

Nou, lekker allemaal even oefenen of alvast de teksten klaar zetten voor zaterdag 9 maart 21:30 uur:

Godverdomme ! We hebben van PSV verloren.
Die had ik niet zien aankomen.
Damn
Als we niet oppassen degraderen we nog rechtstreeks ook.

0    
Charelli

@Fred1
Ik ben het volledig met je eens. Iedereen laat het gelaten over zich heenkomen maar diep van binnen brandt het. We stoppen, maar willen het niet, sterker nog we zijn bereid nog veel meer te geven, sponsoren of met nog meer mensen naar het stadion te komen of naar uitwedstrijden te gaan niets zou te gek zijn, de liefde zit heel diep maar er is een grote barrierre en dat is NAC zelf. Al jaren is er niemand die alle geledingen verbindt en als het voetbal dan ook nog verschrikkelijk ondermaats is dan houden velen het voor gezien. Waar doen we het voor? Ik denk echt dat er inderdaad maar één mogelijkheid is deze ondergang op de korte termijn te stoppen en dat is afscheid nemen van de technische staf met MVDG voorop. Nogmaals no hard feelings maar deze combinatie past niet. Waarschijnlijk bij 90% van de clubs wel maar op de een of andere manier niet bij NAC. Waar we altijd op zoek zijn naar spelers met een krasje hebben wij trainers nodig met een krasje, die net buiten de lijntjes lopen maar wel voor de bezieling zorgen die een club als NAC nodig heeft om te overleven want blijkbaar zit besturen ons ook niet in het bloed als ik de afgelopen decennia nog eens de revue laat passeren.

0    
michel simons

Ik was er gisteren ook bij. Nac was helemaal niet goed in het begin. Vitesse was ontzettend slecht, bang en afwachtend. Als Vitesse in de eerste minuut wel had gescoord had het zo 8-0 of zo kunnen worden. Korte speelde inderdaad vol inzet. Verdediging was weer erg broos op het moment dat er dan een tegendoelpunt valt. Keeper durft inderdaad niet van de lijn af te komen. Klomp heeft pech met de lat maar maakt ook domme overtredingen met als gevolg rood en benadeling van de gehele ploeg.
Dit is het zinkende schip zoals zo mooi verwoord op dat spandoek van de NAC-aanhang. We geven het zo gemakkelijk weg, je had moeten strijden totdat je er bij neerviel, nu vielen de doelpunten weer als rijpe appels van de boom. Helaas.

0    
Judge M.

Waarom niet op de man af gevraagd waarom hij zo treuzelt met zijn contractverlenging? Ik denk dat ik het antwoord wel kan raden maar ik hoor het zo graag van Mitchel zelf.. Intern houden my ass, ben gewoon eens eerlijk!

0    
ibio

@wijnkunst
Van Flieg is de enige die ons al jaren waarschuwt voor deze bestuurlijke malaise en al het mismanagement.Hij heeft genoeg oplossingen aangedragen.
Ik heb van jou nooit een oplossing op waarschuwing gezien. of ben je hier net nieuw?

on topic
MTV is een waardige aanvoerder, niet meer veranderen

0    
Fred1

@ Wijnkunst vind jij het in deze situatie nu het juiste moment om op Flieger af te geven?
Het getuigt ook van enige klasse om achteraf iemand gelijk te geven.
Ik vind jouw post zéér misplaatst en duidelijk een reactie van iemand die nog steeds niet inziet hoe nijpend de situatie is.
En geef jij Flieger ongelijk dat hij zieltjes probeert te winnen om de druk op te voeren op de verantwoordelijken? Deden er dat maar wat meer!
Volgens mij heeft Flieger maar zat opties aangegeven maar je moet ze wel willen zien beste kerel.
Ik zou jou graag de raad willen geven om maar gewoon te zwijgen , nogmaals in deze situatie zijn deze opmerkingen volledig misplaatst en schieten bij mij in het verkeerde keelgat.
Struisvogels als jij daar hebben we niets aan die staan er al genoeg aan het roer in de TS en in het veld.
Echt schaam je, de intentie van je post ontgaat me volledig en is slechts gericht op de persoon en raakt kant nog wal.

0    
Chiel Gabriels

Snel heeeeel snel Ton Lokhof ophalen!!!!!

0    
Vergane Glorie

Natuurlijk deden we in de 1e helft goed mee. Maar toen was het tempo op het nivo 3e klasse.
Begin eerst eens met Zwarthoed op het doel. Misschien dat hij wel "los" kan roepen o.i.d. Hoewel Van Leer er een paar goed uithield.
Daarnaast Korte naar het trainingsveld verbannen. : . We kunnen trots zijn op "zijn " doelpunt. Maar hier was van toepassing "zonder geluk vaart niemand wel". Als er 1 keer van Vitesse uit gewonnen had kunnen worden dan was dat gisterenavond wel.
Dat Te Vrede dik ontevreden is snap ik wel. Hoopte dat het viermanschap op de bank dat ook door had. Helaas!!!!
Dit is het echt absoluut maximale nivo van deze groep.
En het maximale van deze trainersstaf. Dervite met lengte vervangen door Daan. Heeft hij wel over nagedacht. Op de bank zullen ze waarschijnlijk denken "zo weer een concurrent minder voor Menno". Nou ja dieper zinken in de ere kan niet.

0    
Sp1

We kunnen niet meer spreken van de vinger op de zere plek, alles wat je al aanwijst mbt NAC doet pijn, in alle gelederen moeten we iedereen maar zijn hobby gunnen. Zo kun je toch geen BVO leiden?

Als al die mensen nu eens inzien dat hun clubliefde meer kapot Maakt dan goed, dan moeten mensen dat begrijpen en plaats maken. Voor nieuw vaarwater met nieuwe mogelijkheden en kansen.

0    
Moppernac

Luzano heeft het slimmer gedaan tegen Excelsior.
Die heeft geel gepakt voor swalbe en is geschorst tegen NAC.
Dat had Te Vrede ook moeten doen en was hij geschorst tegen PSV.

0    
van Flieger

Als jij nu niet snel dit of dat doet of zus of zo zegt moet jij voor altijd je bek houden.

Zo kennen we ze weer. Wat een niveau. Man man man.

De achterban tot het bot verdeeld, dat is het resultaat van hun optreden. Zonder plan, zonder drive, zonder commitment. In het diepst van de crisis laat 1 van de 3 bezitters het gewoon lopen en komt niet eens opdagen. Smulders ontslaan (daarbij en passent Gielen & Co passeren) zonder plan B is zeldzaam amateuristisch en goedkoop. Natuurlijk had hij de boel verkloot, Maar Gielen & Co letten toen even niet op, waren met andere heel erg belangrijke zaken bezig oa vakantie.

Volgens van Flieger is wanbeheer en onbehoorlijk bestuur gepleegd door de huidige heren, alhoewel dat in NL niet eenvoudig is te bewijzen en de fraudekant hier niet speelt, eerder de onbeholpen amateurstische kant met grote gevolgen (illustratie LVH Advocaten):

Bij het ondernemen hoort risico's nemen. Derhalve heeft een bestuurder een grote mate van beleidsvrijheid bij het besturen van de vennootschap. Het feit dat een bepaalde beslissing achteraf bezien niet gelukkig of verlieslatend is geweest, leidt derhalve niet noodzakelijk tot bestuurdersaansprakelijkheid. Wanneer de bestuurder de grenzen van het redelijke te buiten gaat, dan kan hij echter persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.

Artikel 2:9 Burgerlijk Wetboek bepaalt dat de bestuurder gehouden is zijn taken jegens de vennootschap behoorlijk te vervullen. Een nadere invulling van dit criterium geeft de wet echter niet. De Hoge Raad heeft bepaald dat sprake is van onbehoorlijk bestuur indien de bestuurder een 'ernstig verwijt' kan worden gemaakt. Er is sprake van een ernstig verwijt indien een redelijk handelend en ervaren bestuurder in dezelfde omstandigheden van de gewraakte beslissing had afgezien. Indien sprake is van onbehoorlijk bestuur, is de bestuurder jegens de vennootschap persoonlijk aansprakelijk voor de schade.

Enkele voorbeelden van onbehoorlijk bestuur zijn:
•Het onttrekken van gelden van de vennootschap voor persoonlijke doeleinden
•Het plegen van frauduleuze handelingen of strafbare feiten
•Het nemen van onverantwoorde en buitensporige financiële risico's
•Het niet afsluiten van voor de bedrijfsvoering noodzakelijke verzekeringen

Alleen de rechtspersoon zelf mag de bestuurder aanspreken uit hoofde van artikel 2:9 BW. Derden die door het handelen van de bestuurder zijn gedupeerd, zullen de geleden schade moeten pogen te verhalen via het instellen van een vordering uit onrechtmatige daad. Het is inmiddels vaste rechtspraak dat wanneer een bestuurder namens de vennootschap betalingstoezeggingen heeft gedaan (schijn van kredietwaardigheid opwekt), terwijl hij wist dat de vennootschap haar verplichtingen ter zake niet kon nakomen, de bestuurder onrechtmatig handelt. De bestuurder is dan gehouden de hierdoor bij de gedupeerde crediteur ontstane schade te vergoeden.

Hun uitlatingen en public zijn er steeds weer op gericht om bovenstaande criteria niet zo te laten lijken. Hen valt niets te verwijten en zij nemen geen onverantwoorde risico's. Zodra iets op een risico lijkt wordt het "gegarandeerd" en verzekerd. Dat ondertussen de business steeds verder afglijdt naar beneden is een gevolg van hun handelen. Degradatie is in feite een faillissement.

Waarom heeft de Jurist in de RvC namens de "supportertjes" niet alle juridische middelen op een rijtje gezet om te kijken hoe we van deze 3 bezitters af kunnen komen (starten enquete procedure, schorsing stemrecht, schorsing aandelen etc) ? Oh wacht, hij is er niet voor de achterban maar voor zichzelf en de 3....

0    
Kees

Een bvo die zo slecht omgaat met zijn wrrknemers, verdient gewoon niet beter.....

0    
Vergane Glorie

Hele gelijkenis heeft veel overeenkomsten met BC Image Centerm - Virtus. Toen als 2e geëindigd in de competitie en pakte de beker. Het ging niet helemaal zoals Ceen den Braven wilde en trok de stekker eruit.
Slot van het liedje. De proftak failliet en men speelt nu op amateurnivo. Ook leuk maar een totaal ander nivo.
Het lijkt er steeds meer op dat het met dit NAC dezelfde kant op gaat.
Buiten de selectie is het ook op bestuurlijk nivo zwaar maar dan ook zeer zwaar onder de maat.

0    
Henri

Mensen die zich irriteren aan bepaalde schrijvers van posts heb ik een raad. Lees ze niet! Dan irriteert het je niet. Ik lees de posts van misschien 10 mensen omdat daar in ieder geval een duidelijke visie uit blijkt. Hoeft niet eens de mijne te zijn.Televisieprogramma's die ik niet wil zien, daar kijk iniet naar, radioprogramma's die niet mijn muziek draaien beluister ik niet. Kranten met info of een politieke kleur die niet de mijne is lees ik niet. Het is niet zo moeilijk, maar zeg niet tegen medeforumleden wat ze wel of niet moeten/mogen doen. Velen van ons zijn opgegroeid in de zestiger jaren. De tijd van vrijheid, blijheid en ook ik laat me door niemand de les lezen.

0    
Fred1

@ Flieger, dat is het niveau van sommigen zoals Wijnkunst, als het boven hun petje gaat en het iq het niet meer kan volgen dan proberen ze je monddood te maken.
De brenger van de boodschap is de lul.
Ik baal er al jaren van dat de NAC supporters niet achter en naast elkaar staan maar vaak recht tegenover elkaar , volgens mij is dat bij geen enkele club zo extreem.
Iedereen uit zijn zorgen op zijn eigen manier maar het uitgangspunt is allemaal hetzelfde we willen het beste voor NAC.
Ik begrijp alleen niet dat er nu nog steeds mensen zijn die alles bagatelliseren en vergoelijken, dat is ook direct de instelling waar NAC van binnenuit aan kapot gaat.
Het maakt me zo enorm boos en wanhopig.

0    
ome cor

@Chiel Gabriels
Als jij denkt dat hij met liefde en plezier in deze puinhoop stapt dan ben jij erg goed gelovig.

0    
van Flieger

Kijk/lees de interviews met Gielen, het interview met van Weelde of het "verslag" van de vergadering supporters/bezitters er nog maar eens op na. Dan valt 1 ding op: ze geven zogenaamd fouten toe die dan door anderen gemaakt zijn en die zij dan hersteld hebben (voorbeeld Smulders). De grote boze buitenwereld beschouwen zij als "die lui" en daar hebben zij niets mee te schaften.

Zij geven eigenlijk helemaal niks toe. Gielen zegt helemaal niet dat hij gesprekken heeft gevoerd met een super kandidaat maar dat hij die opeens niks vond vanwege de link met van Flieger en zijn ideeen over reorganisatie RvC, namelijk opdoeken Gielen. Dan was het opeens een slechte kandidaat. Een heel slechte.
Gielen gooide puur uit compliance redenen voor de kerst dat vrouwtje over het hek om niet het gevaar te lopen een juridisch verwijt te krijgen. Liever een peperdure slechte oplossing dan voor iets aangepakt kunnen worden. Zo denkt en handelt deze knakker. Het belang van NAC is helemaal niet aan de orde.
Zo denken ook de Grote Drie, alhoewel die nog een extra dimensie erbij hebben, namelijk het proberen te beschermen van hun inleg. Die inleg is al 3x verdampt maar zij willen het niet geloven.

Degradatie kan ze geen zak schelen. Ze ondernemen helemaal niets om dit tegen te gaan.

0    
H'wiel

Dat Van Leer niet van de doellijn komt is geheel te wijten aan Ten Rouwelaar. HIJ is de keeperstrainer. HIJ bepaalt hoe de keeper in de goal moet staan. Dat jij zelf jouw beste keeperswerk op dd doellijn kon laten zien, wil niet zeggen dat dat voor iedere keeper geldt Jelle ten Rouwelaar!!! Het hele zestienmetergebied moet voor de keeper zijn. Op deze beperkte manier manier maak je elke keeper waar jij mee werkt niet beter maar slechter.
Dan die knuppel van een Penders die zijn krediet grotendeels opbouwde aan de zijde van Zwaanswijk. Daar teert hij nu nog steeds op. Hij heeft gewoon niet de gave om zijn verdedigers verder op te leiden en ook beter te maken. Ik zie in hem dan ook niet een toekomstige hoofdtrainer. En zeker niet van ons NAC.
Deze contracten niet verlengen en gauw ook van beide heren afscheid nemen.... wat ze in het verleden ook voor NAC betekend hebben.
Van der Gaag. Goede trainer toch?! Aanvankelijk dacht ik dat NAC hiermee de juiste man had binnengehaald. Het lukt hem alleen niet om NAC met deze assistenten aan het voetballen te krijgen. Volgens mij delen ze niet dezelfde voetbalvisie. Laat Van der Gaag daarom zelf zijn technische staf samenstellen...
Wat NAC in ieder geval moet doen is het scoutingsapparaat -met daarin bij voorkeur ex-NACspelers- weer in ere doen herstellen. Laat deze scouts de velden afstruinen naar potentiële spelers voor NAC. De scouts dienen spelers mede ter beoordeling voor te stellen bij de technisch manager en directeur. Dit mag nooit meer in handen van één man komen te liggen. We weten nu allemaal wat voor gevolgen dat heeft.
Aandeelhouders en RVC neem aub nu de juiste beslissingen voordat het echt te laat is.
"Onze club mag nooit verloren gaan..."

0    
van Flieger

Fred - wat helemaal gekmakend is, is dat ze niks ondernemen. Too little too late was het technisch hart. Maar waar is nu de Taskforce Behoud Eredivisieschap die dag en nacht aan de bak is ? Ze hebben gewoon opgegeven en durven dat niet te zeggen.

0    
Sjak

Vraag me al een tijdje af is het bewust onbekwaam of onbewust onbekwaam, andere optisch zijn wat mij betreft er niet, het ontbeert aan bekwaamheid op alle niveau's
Zelf neig ik naar het 2e als het de selectie betreft, het eerste als het gaat over het bestuur..

0    
Ratjeduneerste

@ Flieger

Wat word ik, en menig ander hier met mij, steeds moeier van jou.
In elke post valt wel een uitgebreide uiteenzetting te bewonderen (als het er niet meer zijn) met wat er allemaal fout is en wat de 'grote mannen' verkeerd doen.
Dit probeer je te onderbouwen door met dure woorden en leuke citaten te spelen maar het is zo simpel.

Blijkbaar ben jij de enige van duizenden mensen die het al jarenlang helemaal bij het rechte eind schijnt te hebben, maar kom dan eens met een oplossing. Een voorstel, een manier hoe het wel moet.

Dat constante gezeik en gemekker weten we nu wel en wat er allemaal wel niet mis is dat ziet iedereen.

Ja, van de week riep je wat initialen rond over deze site, maar wijzer wordt menig van ons niet door jou.

Dus ik zou zeggen, kom eens uit dat zuur bedekte kamertje met PC van je en draag iets bij aan de toekomst van dit NAC. Anders ben je niet meer dan alle anderen die hier lekker zitten te zeiken op mekaar.

0    
Fred1

@ Flieger inderdaad de handdoek is in de ring gegooid en er wordt een mistgordijn opgetrokken.
Het is trouwens te gek voor woorden dat ze vanwege relaties met personen potentiële kopers afwijzen , en dat is bij meerdere partijen het geval geweest, in het belang van de club zeggen ze dan.
Maar in mijn optiek kan niemand het slechter doen en kunnen we niet dieper vallen dan nu.
Ik weet dat er meer serieuze partijen zijn geweest de afgelopen 3 jaar maar ze werden allemaal met een kluitje in het riet gestuurd hautain afgewezen of niet eens telwoord gestaan.
Nergens is er aan het belang van de club, de stad Breda en de achterban gedacht.
Ik snap verder ook niet waarom ze zich zo star opstellen het dient geen enkel belang.

0    
am

In deze selectie zitten nog geen handvol spelers die geschikt zijn voor de eredivisie. Als je het aan objectieve mensen vraagt (de niet NAC supporters), vindt iedereen NAC de zwakste ploeg van de eredivisie. De fouten zijn voor het seizoen al gemaakt en dat ga je niet meer repareren met een andere staf. Spelers individueel afzeiken vind ik te makkelijk, er zitten geen betere op de bank namelijk. Er moet nu al worden nagedacht over de toekomst. Daarom zo snel mogelijk een AD en TD aanstellen.

0    
Cees

Supporters al enkele maanden lees ik de vele ingezonden berichten op deze site. Een mooi podium, dat wordt aangeboden. Ik merk, al is dat niet zo moeilijk, dat de tegenstrijdigheden enorm zijn. Verder hele serieuze berichten, of goed bedoelde worden afgewisseld met opruiende ondoordachte/kwetsende teksten.

Die laatste categorie neem ik niet al te serieus, maar je hebt er wel mee van doen. Het geeft toch aan dat er een aantal mensen, hm een bepaalde manier van corresponderen op nahouden. Toch ga ik er ook dan nog steeds vanuit dat het gross het beste met NAC voor heeft!

Stop met dat overloe geneuzel naar elkaar toe. Bijt door die schijnbaar zure appel heen, dat in het algemeen belang van NAC en organiseer je als een massief sterk blok. Nogmaals cijfer je jezelf op de tweede plaats in het belang van NAC. Oersterk zul je terugkomen, voor je eigen club.

0    
DunErwt

@cees

Zie jou eigenlijk pas vanaf deze week reageren............weet nog niet of ik je serieus wil nemen.

0    
Cees

Dun Erwt

Ik geef jou als eerste het woord, leg dat laatste eens uit. Dan reageer ik. Ga de discussie met mij eens aan!

Groeten, Cees

0    
willem 4,5

@ Cees Maak je niet druk, Erwtje wordt door niemand serieus genomen, komt alleen maar slap gelul uit en meestal ook gescheld, let maar eens op als ie deze mail heeft gelezen.

0    
DunErwt

@cees

Zie zoveel nieuwe namen de laaste week en dat zijn, denk ik trollen en/of kruiken zoals willem 4,5.
Kgeloof dat het meeste wel besproken is de laaste maanden, dus discussie, kzie de laaste tijd alleen dezelfde discussies.
Maar als je zo graag wil discussieren zou ik zeggen doe dat met de mensen op het pluche bij onze club.
De supporters zijn er al over uit, namelijk:
DIT GAAT NIET ZO LANGER!

Fijne avond verder Cees!

0    
Cees

DunErwt

Oogt mijn eerste bericht echt niet serieus genoeg? Het NAC straalt er toch vanaf. Komt deze welgemeende berichtgeving echt zodanig over, zoals jij het verwoord, "ik denk van een troll", of kruik, zoals willem 4,5.

Waar baseer jij dat op? Nergens op, want je denkt het simpelweg maar. Daarnaast heb ik nog 5 duimpjes naar beneden, voor mij een raadsel, Alhoewel.

Je suggereert namelijk in je eerste reactie iets, zoals in je tweede opnieuw doet. Jij lokt in beginsel toch een discussie uit! En nu kap je het af. Het zoveelste foutje?

Verder ben je nu ook enigszins denigrerend. Draai je daarnaast met drogredenen om de brei (mijn vraag) heen. Nogmaals, vergeet niet dat er ook mensen zijn die wel graag iets serieus over de club willen vertellen.

Een tip. Oordeel niet te snel, laat iedereen in zijn waarde, tel eerst tot tien alvorens te reageren. En denk aan, want ik blijf daarop hopen, aan het NAC-belang.

P.s: Verder zeg jij dat de supporters er al lang uit zijn. Dan lees de site nog maar eens aandachtig door. Tientallen voorbeelden dat de meningen ver uiteenlopend zijn.

En afsluitend, ji verder ook een fijne avond DunErwt

0    
DunErwt

@Cees

Heb je er een duimpje omhoog voor gegeven.
Top!

0    
DunErwt

Top=trol

0    
Dutchbird

@van Flieger
Meestal is jouw analyse van de oorzaak van de ellende bij NAC inhoudelijk OK.
Maar waarom lardeer je menig analyse met niet ter zake doende kwalificaties en poenerig gepoch?
Daarmee ontkracht je de waarde van je analyse en dat is zonde.

Ik vraag me regelmatig af hoe je een goede baan bij de Deutsche Bank kunt combineren met zo weinig sociale intelligentie? Soms doe je goed je best om ook bij de gewone supporter geloofwaardig te zijn. Maar even verder verziek je dat weer. Drie voorbeelden.

1) Dat je het handelen van van Aalst afkeurt is prima. Maar zodra je in je betoog deze aandeelhouder belachelijk gaat maken omdat hij klein is of op Simon van Collem lijkt, is het risico groot dat iedereen die klein is zich beledigt voelt door jou. Dat bedoel je waarschijnlijk niet, maar zo werkt het wel.

2) Dat Hans Smulders de MAVO heeft doorlopen en uit de Eindhovense wijk Woensel komt is helemaal correct. Maar zodra je zijn handelen afkeurt c.q. domheid verwijt en hem daarbij aanduidt met MAVO ganger uit Woensel, maak je geen vrienden. Althans niet onder de mensen uit Woensel en ook niet bij iedereen die hard heeft geknokt voor zijn MAVO diploma. Of voor nog lager onderwijs. Je strijkt deze mensen onnodig tegen de haren, want ik neem aan dat je geen bloedhekel hebt aan alle Woenselnaren en aan mensen met een MAVO diploma. Vervolgens scheer je ook nog eens iedereen met een buikje als Smulders over dezelfde kam. Ook die mensen haken af tijdens het lezen van jouw reactie. Dat is zonde.

3) Dat je een goed leven hebt gun ik je van harte.Van sigaar tot goed glas whisky (of was het cognac). Dat je een baan hebt waarvoor je naar andere landen moet reizen lijkt misschien wel leuker dan het is, maar er zijn veel mensen die dat niet beseffen. Dat je zoveel geld hebt verdiend dat je regelmatig een vakantie kunt boeken, of even naar Nederland kunt komen voor een wedstrijd van NAC, gun ik je ook van harte. Maar als je een reactie doordrenkt met dergelijke geneugten voelt dat niet goed. Dat wordt uitgelegd als pocherigheid, of minachting voor iedereen die het met wat minder moet stellen in het leven. Veel mensen lezen daardoor jouw reactie op een heel andere wijze dan jij bedoelt. Menig lezer voelt zijn nekharen overeind gaan, wordt boos en haakt af op de boodschap van van Flieger.

Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, maar ben daarvan niet op voorhand overtuigd. Want graaiende bankmedewerkers die Nederland hebben ontvlucht en spontaan klaarkomen als ze in de spiegel, naar hun bankrekening, of HAVO diploma kijken, hebben doorgaans een belachelijke mening als het over voetbal of BVO-besturing gaat. Doorgaans zijn ze immers zo dyslectisch dat ze deze reactie niet begrijpend kunnen lezen.
(Voel je nu een klein beetje wat ik bedoel?)

0    
ome cor

@Cees
Discussiëren met Dun Erwt is als voetballen met NAC in de eredivisie dit seizoen: totaal onmogelijk !
Verder dan beperkte teksten als "dit gaat zo niet langer" en het idee namens alle supporters te spreken gaat het niet.
Prima NAC supporter hoor, Dun Erwt, waar het gaat om bier drinken en kut roepen, maar verder geen materiaal voor discussies. Als het te moeilijk wordt (en dat is al snel, bij deze Ginnekenees) dan ben je een trol, dat is nl. de makkelijkste weg.

0    
Badeend

Dutchbird, zonder teveel mensen over één kam te willen scheren of bepaalde beroepsgroepen tegen mij in het harnas te willen jagen, het antwoord op je eigenlijke vraag, de eerste zin van de alinea direct boven je eerste voorbeeld.

Die 'goede baan' is als IT-er. Geen vakgebied waar 'sociale vaardigheden' bovenaan de requirement list staan. Wél een waar je - tot een bepaald niveau - heel automatisch (no pun intended) verder 'promoveert'. Net zoals bij alle andere functies binnen een bank overigens. Dubbel belast dus.

Begrijp me overigens niet verkeerd, ook ik moet helaas (want ik had het voor NAC heel graag anders gezien) moet ook ik toegeven dat Hans Deelen het in een aantal gevallen zeker al een tijd bij het goede eind heeft gehad, maar ook ik erger me kapot aan dat denigrerende toontje en die hautaine houding die op niets gebaseerd is. Ja een paar jaartjes 'Latijns' aan de Nassausingel.

Als je je daardoor zoveel beter voelt dan anderen, en die meent te mogen kwalificeren op uiterlijk, dan heb je (a) je wereldbeeld niet op orde en (b) een tekort aan valide argumenten.

0    
van Flieger

Nederlandse vogel - verder alles ok ? Van Flieg is al een paar stappen verder dan wat jij suggereert.
Stuur gewoon even een Linkedin invite.

Als je NAC serieus neemt en je geeft de hele core business in handen van een mannetje met denkniveau mavo dan heb je er als toezichthouder niets van begrepen. Zeker als je die man ook nog eens carte blanche geeft. In de ogen van van Flieg is zoiets keihard wanbeheer, niks meer en niks minder. Het gevolg van die mavo achtergrond is namelijk dat er geen plannen zijn, dat niemand weet wat de voetbalvisie is, dat ons NAC onherkenbare spelers in huis heeft gehaald die je totaal niet in een visie kunt plaatsen en dat meneer zich heeft laten leiden door de waan van de dag. Mavo heeft dus een prijs, die van geklungel en kaartenhuis cq ruine achterlaten. Geen structuren in ieder geval. Smulders deed maar wat, soms had hij geluk, soms had hij pech. Van Flieg neemt het de mensen die hem aanstelden heel erg kwalijk dat zij hem in de euforie van de handhaving alleen lieten en van hem niet de juiste dingen verlangden. Dat zinnetje van Gielen dat hij zichzelf zo'n grote kerel vindt, daar moest van Flieg echt even een teiltje voor bijnemen.

De beurzen zijn weer geopend, faites vos jeux.

0    
DunErwt

@ome cor

Gadde gij oew eigen nou maar druk maken om de duimpjes ( zie topic karelse)
Huillie huillie hahahahaha

0    
Dutchbird

Gegeven de reactie van van Flieger (4 maart, 2019 - 09:13), moet ik je gelijk geven @Badeend :-)

1    
Ad Lips

@ome cor

Weggooier, lekker populistisch geneuzel uitkramen tegen DunErwt om duimpjes te kunnen scoren. Bah bah wat misselijk zeg

0    
Ad Lips

@van Flieger

Wat praat jij nu allemaal weer met je burgerlijk wetboek en neerkijken op de mavo
Gij kan beter fan worden van ajax, daar hebben ze ervaring met arrogante kwallen

0    
Martin

Wie is in hemelsnaam Ad Lips?
Wat een aanwinst is dit zeg, mooie verhalen en ook zo oplossing gericht , daar kunnen we wat mee.

0    
Je leraar Nederlands

Ad Lips ?
Gekke Adje uit Princenhage ?
Over welke duimpjes heb je het ?

0    
ome cor

Adje lip(s) houden

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja