Overal waar we komen

BSR TV: Daan Klomp na Vitesse - NAC (4-1)

Daan Klomp, die doorgestroomd is uit eigen jeugd, keerde in Arnhem terug van een lichte blessure. Samen met Dervite en Palmer-Brown vormde hij het hart van de Bredase defensie. De verdediger was heel dichtbij een treffer, maar wist niet te voorkomen dat NAC verloor. In de slotfase pakte Klomp zelfs nog zijn tweede gele kaart. Tot slot sprak Klomp zich uit over zijn toekomst bij NAC.
[youtube_video] ASWV0fKRrfs [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
26 Reacties
0    
Bart

Iig blij dat derevite en brown het goed doen. Volgende week 4-4-2 met deze 2 central

0    
van Flieger

Bijna de held, uiteindelijk de schlemiel en geen goede wedstrijd.

Maar Palmer-Brown die bij m in de buurt stond was nog zwakker. Wat is er nu weer gebeurd ? Een familielid in de US die een scheet heeft gelaten ofzo ? Moet er weer iemand bij de psycholoog langs ? Verschrikkelijk, is toch geen verdedigen zo.

0    
scheppioni

Twijfel is nooit goed !
Hij zegt veel maar eigenlijk ook weer niet !

0    
Fred1

Zwaar onder de maat, echt een slap ventje zonder NOAD.
Ik zei het gisteren al als antwoord op Henri.
Ik weet niet wat er mis is met die gast maar staat met een slome holle blik in het veld en heeft geen flauwe notie waar hij mee bezig is. Afschuwelijk om aan te zien.
Uiteindelijk zagen ze het bij TOP wel goed .
Bij elke hoofdklasser of eerste klasser lopen jongens op die positie die echt beter zijn.
En dan te weten dat er beteren in de jeugd staan maar waarschijnlijk heeft de TS daar nog nooit naar gekeken. Een ding is zeker die gaat er niet komen met deze instelling.
4 goals rond je oren in een 5 mans verdediging?
In plaats van elkaar te versterken en te helpen staan ze naar elkaar te kijken en hopen van elkaar dat de ander het wel oplost.
Met dit soort spelers ben je ten dode opgeschreven.

0    
Kipiani

Rosheuvel nog meegedaan gisteren ?
Geert Brusselsers al gesproken ?
Ralf Seuntjens al gecontracteerd ?
Gielen al op gesprek geweest bij Depla in zake de gastvrijheid in de KK divisie ?
RvC al gearriveerd in de sneeuw ?

0    
Wolfmanjack

Die tweefe gele kaart zegt alles over hem. En dan vooral de actie daarvoor. Hoe kun je op dit niveau zo een bal afgeven aan de tegenstander. En daarna zo'n domme overtreding maken.

0    
Geelzwartwit

5 verdedigers en wederom veel doelpunten tegen... hallo techcische staf? Zet er maar minder verdedigers neer ze staan elkaar toch maar aan te kijken. Dan kan je vooruit verdedigen door het middenveld juist beter te bezetten.

Steeds weer 5 man en veel goals tegen.

0    
Dos

Eens met Fred1
Het is echt een trieste constatering dat spelers als Klomp een basisplaats hebben, zelfde geldt voor Palmer Brown.
Ze zullen echt wel hun stinkende best doen, maar dit is gewoon tweede divisie kwaliteit.

0    
Buurman

Heb de statistieken eens nagekeken. NAC had gisteren 30 procent balbezit met een pass nauwkeurigheid van 70 procent. Betekend dat 3 van de 10 ballen voor ons zijn. En dan leveren we er 1 direct weer in. Als je rekent dat we constant op onze eigen helft spelen zijn deze cijfers bar en boos. Die 1 bal op 3 leveren we waarschijnlijk in als we een keer over of aan de middellijn komen. Op het oog hebben we tot minuut 70 aardig gespeeld. Echter van de 24 doelpogingen van Vitesse waren er 8 op de goal. En van die 8 waren de helft slappe schoten. M.a.w. Vitesse schoot met losse flodders. Maar dat is genoeg om van NAC te winnen. Als je zo speelt als NAC verlies je vijf van de 6 wedstrijden en dat doen we ook. Ook redelijk goeie spelers zoals Lundgvist gaan er langzaam maar zeker onder door. Oorzaak van dit drama ; zeer matige en onevenwichtige selectie en een technische staf die er niks van brouwt. We kunnen nog een sprankje hoop hebben dat we tegen Utrecht nog op 5 punten van graafschap staan. Dan moet graafschap wel in Tilburg volgende week verliezen. En dat is nog afwachten. Staan we op 5 punten achter graafschap tegen Utrecht dan is er nog een miniem kansje op nacompetitie. Dan moet er wel een paar keer een wonder gebeuren. Van der Gaag wegsturen heeft geen enkele zin meer m.i. is dat veel te laat. Einde seizoen vertrekt hij zelf wel want hij gelooft er zo te zien al weken niet meer in. Ondanks de nederlaag gisteren en ondanks de enorme sores bij ons NAC wens ik iedereen een prettige voortzetting van het Carnaval.

0    
Charelli

Ja, teleurgesteld ok. Niet makkelijk zo net na de wedstrijd maar toch. Spreekt hier nou een strijdbare NAC-er? Waarvan je het gevoel krijgt dat hij er alles aan gedaan heeft om de nederlaag te voorkomen of zie je hier iemand die gewoon meeloopt naar de ondergang en het eigenlijk niet zo veel interesseert dat ze eruit gaan. Er is totaal geen beleving, strijd, passie, en het wordt alleen maar erger. Deze trainer brengt niets over het wordt echt tijd dat mevrouw Edelenbosch doet waarvoor ze is aangenomen en het schip weer gaat besturen, dus MVDG eruit, nieuwe trainer erin (maakt me nu even niet uit wie), stadion verkoop afstellen maar in ieder geval uitstellen, de relatie supporters-aandeelhouders-sponsors herstellen en als 1 blok deze rat-race winnen. Je hebt gezegd dat je er nog bent nou laat je dan even van je beste kant zien en trek deze kar dan ook.

0    
Henri

Co Adriaans haalde er wel eens een verdediger uit als de tegenstander een rode kaart had gekregen.Hij deed dit om zijn verdedigers scherp te houden. Een verloren persoonlijk duel kan toch een tegengoal opleveren. Misschien moet van der Gaag dit ook maar eens doen bij de start en meer man op het middenveld zetten zodat we daar eens een overwicht krijgen. Gisteren gingen weer de nodige ballen die inmiddels al bij de middenlijn waren gearriveerd middels 1 of 2 tussenstations terug naar de keeper. Ja, zo win je nooit, moet je die 50 meter weer opnieuw maken. Ik begrijp er echt geen zak meer van.

0    
ome cor

Als Daan niet speelt roepen er mensen om Daan Klomp.
Als Daan wel speelt is ie opeens een zwak ventje zonder NOAD.
Op de bank en bij Jong NAC wordt hij ook niet beter. Laat 'm dan gewoon spelen ipv de gasten die snakken naar het eind van de competitie om Breda zo snel mogelijk te kunnen verlaten.

Hetzelfde als de roep om Meijers terug te halen uit Helmond.
Wat doet onze Bart in de staart van de 1e divisie zo geweldig dat hij bij een dolend eredivisie team van meerwaarde zou kunnen zijn ? Bart was in DIT elftal echt geen verbetering geweest hoor.

Ik denk wel dat Daan en Bart volgend seizoen samen in de achterhoede van NAC staan in de 1e divisie.
Niet omdat zij de best denkbare verdedigers zijn die we ons kunnen wensen, maar omdat we met deze jongens terug naar 0 moeten om te groeien naar eerst een 1e divisie-topper en daarna eens voorzichtig te dromen van promotie. (Maar dat zal echt een meerjarenplan worden)

0    
Beultje

Met verdedigers als klomp en palmer brown zul je nooit een wedstrijd winnen.
En dan nog El A op het middenveld man man wat een armoede.....

0    
Martin

Daan (K) Lomp .
Het is nie anders.

0    
Geelzwartwit

Beste Technische staf..

Zijn we al iets opgeschoten sinds de oefenwedstrijden in de voorbereiding afgelopen zomer waarin we verloren van oa sparta en excelsior? Zien we nog steeds aanknopingspunten en moeten we nog steeds gewoon verder (met 5 achterin)?

Sinds dag 1 van de voorbereiding dezelfde ellende. Enige verschil is is dat de trainer nu wacht op afkoop van zijn contract want tsja.. in het voetbal krijg je bij wanprestaties een zak geld mee.

Ik hoop echt dat de trainer ballen toont en als we in punten direct gedegradeerd zijn zelf op stap of dat in ieder geval nu bij de aandeelhouders al aangeeft.

Jelle en Rob..? Die hebben een contract voor het leven toch?

0    
robert

Hoe die Van der Gaag hem nu laten staan met al een gele kaart op zak en met zo weinig kwaliteit?

Van der Gaag geeft weer zijn brevet van onvermogen af.

Zet die Zwarthoed er nu eens in! Misschien kan die een verdediging wel organiseren.

0    
Dos

Ome cor
Volledig met je eens hoor.
Er zijn ook geen betere alternatieven dan bvb Klomp, dus snap dat hij speelt.
Het is alleen veelzeggend over hebt niveau dat hij een basisplaats heeft, hier kan vd Gaag overigens weinig aan doen.

0    
Nacdictive

Fraai dat velen al zowat het hele seizoen roepen om Klomp en nu dit..
Denk je nou serieus dat een speler die ze bij Top Oss in een verhuurperiode terugsturen binnen 1 a 2 jaar eredivisie kan spelen?

0    
Fred1

@ Nacdictive, volgens mij ben ik een van hen die er weleens om geroepen heeft , logisch want mijn zus en mijn schoonzus doen het centraal achterin beter dan Koch en Mets.
Maar even zonder gekheid ik had nooit verwacht dat hij zich zo snel dat belabberde niveau eigen zou maken , ik heb zelden een jonge gast zo lusteloos en afwezig in het veld zien staan.
Op trainingen hetzelfde verhaal komt niets uit.
Zet nu zo'n Klomp eens naast zo'n reserve van Vitesse, van de Werf dan zie je een kerel met vuur in zijn ogen ten opzichte van een afwezige puber die uit zijn ogen kijkt of hij net een joint heeft gerookt.
Iedereen die om Klomp riep deed dat omdat een niveau als van Mets en Koch niet lager kan, we wisten allemaal dat hij bij Top Oss ook niet mee kon dus veel konden we er ook niet van verwachten.
Het zegt alles over het bedenkelijke niveau van NAC dat we uit paniek om zulke spelers gaan roepen.
Trek het maar door, als spelers als Korte en Elalouchi weer basis worden dan is het alles zeggend dan zijn we weer terug bij af waar we 2 seizoenen geleden begonnen voor Vreven binnen kwam.
We hebben een TS met twee centrale verdedigers die er helemaal geen donder van kunnen en niks over kunnen brengen, de combinatie van spelers en trainers moet wel van een zo ongelooflijk laag niveau zijn als er niks wordt opgestoken wat zijn weerga niet kent.
Maar volg voor de gein eens een training en volg dan die luie Penders eens , die doet helemaal niets om zijn hoofdcoach te steunen dat druipt er gewoon vanaf, je ziet dat er totaal geen chemie is tussen de trainers.

0    
Daan

Dat Klomp niet mee zou kunnen bij TOP Oss is grote bullshit .
Het is nog grotere bullshit een jongen van 19 jaar op een zinkend schip zo af te rekenen . En daarmee is het grootste probleem van NAC ook gelijk benoemd.
Degene die op sportief dan wel organisatorisch vlak de verantwoording zouden moeten nemen zijn weglopers of zijn meesters in hun eigen straatje schoonvegen.

0    
a

De trainer is mede betrokken bij aankopen ,de trainer met zijn staf bereiden de spelers voor op de wedstrijden, de trainer maakt de opstelling,de trainer regelt de wissels. Maar de trainer kun je volgens sommigen op deze site niet op de wanprestatie afrekenen.

0    
Henri

@Daan
Graag bij de feiten houden. Vorige seizoen zat hij na zijn blessure gewoon op de bank bij Top Oss, fact. Daan is geen 19, maar bijna 21 fact.

0    
robert

@a Binnen NAC is er helaas niemand, die met deze trainer kan afrekenen. Vooral daardoor degraderen wij.

Die Van der Gaag lacht ons gewoon uit! Kan zich elke blunder veroorloven.

0    
Dutchbird

Voor de winterstop stond NAC nog een puntje voor op FC Groningen..
We zijn 7 wedstrijden verder waarin NAC 2 puntjes haalde en Groningen maar liefst 16.
Wat is er anders gegaan in de winterstop?

Het bestuur van NAC heeft een paar vrijwilligers (technisch hart) de markt opgestuurd met een budgetje ter hoogte van een paar kruimels waar nog geen mus op af komt.

Het bestuur van Groningen heeft een mooi budget vrijgemaakt waarmee ze spelers als Sierhuis, Bruns en Bel Hassani een aantrekkelijk voorstel konden doen.

Waarom loopt het gros van de bezoekers op deze site de trainer en de spelers wekelijks verrot te schelden? Daar gaan ze echt niet beter van voetballen, steun het team, ga achter ze staan. Alleen dan is er kans op behoud in de eredivisie. Geen grote kans, daarom extra reden om hen te motiveren.

En als je wilt schelden dan mag dat. Ook hier. Maar dan wel aan het adres van de schuldigen. De heren van Aalst, van Weelde, Burema en Gielen en wellicht ook nog enkele andere lieden in de RvC. Deze heren mag je motiveren tot opzouten en snel! Anders zitten we binnenkort niet alleen met een B-keus selectie, maar ook met een nieuwe B-keus directie.

Want één ding is zeker, iedere algemeen directeur en iedere technisch directeur die echt iets in zijn mars heeft blaast zijn sollicitatie af na het eerste gesprek met dit B-keus bestuur, zeker na een beetje googelen. Alleen kneuzen die nergens anders aan de bak komen zetten hun sollicitatie door.

0    
robert

@dutchbird. En daarom worden de vacatures ook niet ingevuld. En zijn er ook nauwelijks fatsoenlijke spelers te

vinden.

Wat betreft steun aan het elftal: sorry, wie kan dat nu nog opbrengen na al die wanprestaties, waarbij inzet

en commitment een negatieve rol spelen. Moet ik de namen nog voor je opsommen?, Een paar dan:

Kali, Rosheuvel, Kastaneer, Mets, Van Leer, Van Anholt, El A.....

Het kan dus gewoon niets worden. Met dank aan diegenen, door jou genoemd, die onze club naar de kloten

helpen.

Overigens denk ik, dat naast degradatie het ergste nog uit de kast moet komen: de cijfers.

0    
Toontje

heeft weer bewezen geen eredivisieniveau te hebben

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja