Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na Heracles - NAC (1-0)

Hoofdtrainer Ruud Brood baalde vanzelfsprekend na de late tegentreffer die NAC incasseerde in Almelo. Lange tijd had de club uitzicht op een punt, maar toch trok Heracles aan het langste eind. Brood en zijn selectie kunnen zich nu gaan opmaken voor een onderling duel in de strijd tegen degradatie, volgende week vrijdag. Na het laatste fluitsignaal stond de oefenmeester ons te woord.
[youtube_video] -Zg98ZP_LCQ [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
153 Reacties
0    
ECG

Vandaag niet sterk gewisseld

0    
Fred1

Ruud Ruud Ruud waarom heb je ern winnend team gewijzigd. Ik snap het niet.
Korte was tegen Excelsior sterk vanaf links maar vandaag heeft hij niet een keer van kant gewisseld en is zelfs gewisseld. Waarom Kasteneer zo lang laten staan, waarom Elalouchi niet gewisseld want die was zoals gebruikelijk wéér dramatisch. Waarom stel je dat ei überhaupt op?
Waarom niet meg hetzelfde team wat er tegen Excelsior na rust stond de strijd niet voort gezet, waarom moest het nu weer anders?
We hadden goede zaken kunnen doen als we zakelijk die 0-0 uit het vuur hadden gesleept maar buiten Kali hadden we geen middenveld meer over, Elalouchi liet werkelijk alles lopen waar uiteindelijk ook de goal uit voortkomt. Dezelfde fout als bij de 0-1 van VVV deed hij vandaag weer 2 x al bleef dat nog zonder gevolgen, dit was volkomen onnodig. De wissels waren onbegrijpelijk maar ik weet zeker dat we zonder die joker op het middenveld minimaal een punt over hadden gehouden. Dit is zo jammer als Emmen morgen wint is het bijna onbegonnen werk we hebben onszelf een slechte dienst bewezen.

0    
Otjes

Brood jouw wissels zijn ruk.

Kasteneer laten staan, what a joke.

0    
Schrikbarend

Niks aanvallend gewisseld kali laat je staan groot gelijk maar mounir is blijve staan en de poppetjes erin voor dezelfde poppetjes eruit en korte gaf zelf aan gewisseld te wilde worden

0    
Otjes

Ilic en El Al laten staAn dan ben je een blinde vink. Ruud, ik vind je symphatiek maar erg naief.

Wake up motherfucker

0    
Maarten

Wat een deceptie.
WD zijn weer terug bij af.
Ik vind echt dat Brood heeft gefaald.
Alalouchi er in zetten was al raar maar hem laten staan begreep ik al helemaal niet.
Gewoon slecht gewisseld.
Waarom Korte gewisseld?
Die is inderdaad niet een keer op links geweest net als tegen Excelsior. Waarom een ander plan?

0    
Joop

Voorin. En op het middenveld verlies je teveel casteneer al alouchi zeer slecht jammer ik denk dat we het niet redden

0    
Arie

Ik ga enkel en alleen af op de samenvatting, maar bijna elk moment daarin komt tot stand door Palmer Brown. Die staat me een partij nonchalant te verdedigen continu, ongelofelijk.

0    
Josti

Als emmen wint vandaag word het heel lastig moeten we minimaal 3x winnen dus eigenlijk weten we om 14.00 of we nog kans maken

0    
Breda1965

Brood heeft het deze wedstrijd gewoon slecht gedaan,met een slechte opstelling begonnen en slecht gewisseld.El al erin is vragen om problemen,en kastaneer erin is ook vragen om problemen.Daarnaast spelen voor een punt kun je met deze pannekoeken niet.Zowiezo altijd aanvallen,dan maak je kans,met de juiste spelers uiteraard.

0    
Sp1

Een verlies is het gevolg, eerste helft was redelijk... Alleen hoe NAC de tweede helft voor de dag komt is echt niet het beeld wat je bij een team verwacht die voor hun laatste kans vechten.

Heracles kwam terug het veld op om te winnen, NAC kwam irritant laat terug om de schade te beperken.

Leigh haalt de voorzet er niet uit maar laat zijn man lopen, mevrouw Koch dekt weer een meter van zijn man... En de keeper die weer eens niet uit komt...

0    
Frietjemet

Man, wat een reacties. Zo ben je woensdag nog de koning Ruud en kan je vandaag bij het oud vuil. Mensen vergeten even dat Heracles wel even een ander team is dan vvv of Excelsior.

Op naar vrijdag, het kan nog!

0    
Geeltje

@Frietjemet, echt he Haha. Heracles gewoon een goede ploeg, terecht verloren. Maar nou niet gaan doen alsof alle hoop weer vervlogen is en Ruud Brood er niets van snapt.

0    
Frikandel speciaal

Frietjemet ligt eraan wat emmen doet om.12.15 als die winnen zijn wij begraven

0    
Semsi

Wat een gelul. Als wij volgende week thuis winnen van Emmen staan we op 2 punten van De Graafschap en Excelsior, ongeacht het resultaat van Emmen vanmiddag. Die 2 gaan echt geen punten pakken uit bij Ajax en PSV. Dacht je echt dat we 3 ploegen onder ons gaan houden? Laten we eerst eens op korte afstand van 1 andere ploeg komen. Dan er op en erover. Er liggen nog genoeg kansen.
Op dit moment is nacompetitie het hoogst haalbare. Wedstrijd tot wedstrijd kijken.

0    
Robert

Die Brood heeft zijn sporen wel verdiend in het betaalde voetbal, maar als je dan als NAC 26 (!) doelpunten hebt''

gescoord in 28/29 wedstrijden, dan begrijp ik niet, dat je dan niet met Ilic en Kaikai begint, de hopeloos falenden

Kastaneer laat staan, Lundqvist eruit haalt, niet begint met Ilic, maar wel met die het hele seizoen

al hopeloos falende El Allouchi, dan vraag je dus om problemen.

Er valt bij NAC altijd wel een doelpunt tegen, omdat wij geen verdedigers hebben, die een foutloze wedstrijd

kunnen spelen en geen coachende keeper hebben.

Wat gingen die Leigh en Koch weer in de fout.

Deze verloren wedstrijd zal dodelijk blijken, want Emmen gaat vandaag niet verliezen. Is een vechtersteam.

Dus om in ieder geval a.s. vrijdag proberen iets te bereiken met een type als Kaikai in de voorhoede.

Kastaneer en Rosheuvel falen hopeloos. Er komt geen fatsoenlijke bal in het strafschopgebied..

0    
Bier en friet

Brood zegt niet veel, maar uit wat hij zegt kun je wel concluderen dat ze vanavond hoopten op een puntje. Maar ook dat ze nu vooral de schade wilden beperken, omdat ze in de nog resterende 5 wedstrijden hun kansen op punten hoger inschatten. Dan krijg je een vervelende pot, maar volgens mij is het wel een goede analyse geweest.

Mijn eerste gedachte bij Heracles is ook nog weleens het 'succes bij heracles', maar in de tweede gedachte komt het besef dat ze ons al een paar jaar voorbij gestreefd zijn. Zeker thuis, op dat vreselijke kunstgras, zijn ze gewoon een lastige tegenstander. Hier een overzichtje van hun thuiswedstrijden in de eredivisie dit seizoen:

winst: ado (4-2), az (3-2), graafschap (4-0), emmen (2-1), groningen (4-1). vvv (4-1), ajax (1-0), fortuna (6-0), vitesse (3-2)

verlies: feyenoord (0-2), psv (0-4), pec (0-2), utrecht (1-5), wii (3-4)

Als je het zo bekijkt is een 1-0 verlies, waarbij we ook nog lang dicht bij een (onterecht of niet) gelijkspel waren, geen slecht resultaat. Hij had vol op de aanval kunnen spelen. Dat kost meer energie, meer kans op blessures (zeker op hun kunstgras) en meer kans op counters (en dus kaarten). En met de scherpte die we momenteel voorin hebben toch niet veel kans op doelpunten. Ik begrijp zijn afweging dus wel om deze wedstrijd de schade te willen beperken, misschien gokken op een laat onverdiend doelpuntje (zoals de graafschap het helaas deed).

Ja, er zijn maar een paar speelrondes om de achterstand in te lopen en elke speelronde dat je niet inloopt voelt als een verlies. Maar we hebben van de onderste vier nog steeds het meest kansrijke programma op papier en de komende potten hebben ze meer kans. Vrijdag zal cruciaal kunnen zijn en zullen we er echt 100% achter moeten gaan staan. Ook als de spelers het af laten weten (bv door de zenuwen), hoop ik op een scenario als tegen nec waarin we als supporters het verschil gaan maken.

0    
Emar

Ik zie geen brood in El Allouchi.

0    
am

Ruud Brood heeft het in ieder geval beter neergezet. Je zag aan Heracles dat ze ook niet vol op de aanval durfde te spelen. Dat zegt ook wel iets over NAC. Het leek een 0-0 wedstrijd te worden. Dat hij er dan toch nog invalt in gewoon jammer. Ik had verwacht dat we met grotere cijfers zouden verliezen. Het probleem bij NAC is dat het aan vernuft en scorend vermogen ontbreekt. En in deze wedstrijd zag je heel duidelijk de beperkingen van Te Vrede. Geen snelheid en geen killer.

0    
Henkie

Nee hoor. Als emmen wint kan je volgende week op 2 punten van excelsior en de graafschap komen. Als emmen verliest kan je op 1 punt van emmen komen.
Niet doen net alsof dat ene puntje onoverkomelijk is.

0    
Joke

Wat waren el allouchi en Kasteneer slecht zeg. Kasteneer TOTAAL GEEN inzet! Snel eruit halen deze man. Hopen op een strijdbaar elftal komende vrijdag! Aan ons zal het zeker niet liggen. Het kan nog!

0    
D'n Klaagmuur

Wat is dat toch met trainers in het betaald voetbal. Blijkbaar is het onmogelijk om gewoon een meest logische opstelling op te stellen en hebben de heren trainers een soort narcistische drang om met rare fratsen hun persoonlijke gelijk te willen halen om hun ego te vergroten.

Brood gaf vorige week aan amper iets van NAC te hebben gezien voordat hij aan zijn klus begon. Dat is wel duidelijk als je El Allouchi zoveel vertrouwen geeft.

Blijf nou godverdomme gewoon naar voren voetballen. NAC heeft meermaals laten zien gewoon niet te kunnen verdedigen wanneer het een wedstrijd lang onder druk staat en daarnaast dan ook altijd niets creëert.

Woensdag 12 kansen omdat je naar voren durft te spelen, gister nul omdat je gewoon met een laffe tactiek in het veld staat. Dit Heracles was helemaal stront en liet ook geen zak zien, hier had je gewoon voor 3 punten moeten gaan.

0    
scheppioni

De slordigheid van met name Kali en El Al was garant voor een tegenvallend NAC en die kasteneer idd was verschrikkelijk, tegen dut heracles had gisteravond meer resultaat haalbaar geweest, helaas was dit onder Brood de minste van de drie.
We zijn pas begraven as het ook daadwerkelijk zo is, ook al wint emmen ! Grootste aandachtspunt is het eilandverhaal van Te Vrede waardoor we ineens bijna niets meer creeeeren Ruudje !!!!

0    
van Flieger

Na een onrustige en doorscholden nacht is de conclusie wel duidelijk: Ruud Brood heeft deze wedstrijd voor ons NAC lichtelijk verkloot. Nul kansen.

En nog even voor de K3 fans: Kastaneer nooit meer opstellen, die jongen lijkt zwaar psychisch, kan helemaal niks. Staat model voor de meuk die de Woenselse snackbarhouder binnenhaalde. Kali: dan weer wel, dan weer helemaal niet. Lichtgewicht pur sang. Koch: liet zijn man rustig de beslissende treffer binnenkoppen, terwijl hij zelf een kop groter is.

Het slappe Heerenveen gaat ons vanmiddag niet helpen, en dat betekent dat de trainer die niks om statistieken geeft de komenden weken nog 2x de benchmark moet verslaan om erin te blijven (bijvoorbeeld door te winnen van Zwolle en Fortuna of door een punt te pakken in Heerenveen of tegen Feyenoord) naast de verplichte overwinning thuis tegen Emmen. Het wordt met de week hachelijker. Met dank aan de onvoorstelbare prutsers Gielen, de Kort en van Mierlo. Met hun verzaken richtten zij een miljoenenschade aan die zijns gelijke nog moet tegenkomen. Met deze bezitters aan het roer is dat een funeste cocktail geworden. Zij moeten weg, in het belang van NAC.

0    
Dos

Fliegertje, gefeliciteerd met de nederlaag van NAC.
Kan je weer lekker los. Geniet ervan!

0    
van Flieger

Vooraf onthulde van Flieg dat iedereen al met Emmen bezig was terwijl we een heel belangrijk punt hadden moeten pakken in Almelo. Alsof je zomaar even tegen in doodsnood vechtend Emmen wint. Wie dat beweert was er niet bij in de regen daar aan de Duitse grens. Daar gingen we er kansloos af, een van de slechtste eredivisiewedstrijden van ons NAC van de afgelopen decennia. Maar volgens de juichbrigade hebben we de 3 punten al in de tas. Welterusten mensen.

0    
Cees

Aanvallende heeft NAC als team totaal niets kunnen brengen. Zodoende mag je op geen enkele manier aanspraak maken op de drie punten. Overduidelijk was te zien dat Heracles wat meer automatisme in het team had.

Maar nu de goal van Heracles. We pakken de allerlaatste fase. De bal komt voor, en Koch gaat totaal niet het duel aan, maar duikt overduidelijk ineen! Dat kan natuurlijk niet als je de sluitpost bent in de defensie. Als Koch, dat gewoonweg simpele luchtduel op adequate wijze ingaat, is er niets aan de hand. Het spijt me voor Koch, maar, deze situatie komt niet voor de eerste maal voor dit seizoen, op dit onderdeel valt hij behoorlijk door de mand. Nogmaals, Koch heeft simpelweg teveel van deze momenten, en dat voor een sluitpost!

0    
Henri

Als we ooit bij een matig Heracles punten hadden kunnen pakken was het gisteren wel. Maar wat hebben we in El A. Kastaneer en Rosheuvel toch een uitermate zwakke spelers. Bovendien heeft de Te Vrede van na de winterstop ook niet echt meer een meerwaarde voor het team. Aanvallend worden we steeds zwakker. Als je kijkt naar de neerwaartse spiraal waar vooral een Rosheuvel en Te Vrede in zitten.

0    
van Flieger

Sp1 - kijk even naar de beelden en zie dat Sjokheuvel Leigh een sein geeft de opkomende man te pakken en hij pakt Kuwas wel even. Niet dus. Kuwas Flanke, Peterson Kopfball Tor. Je kunt je afvragen wat Rosheuvel daar überhaupt deed, maar door hem kwam die voorzet er en stond Koch net in zijn neus te boren.

0    
Cees

Flieger,

Jij ook welterusten. Lukt dat niet, koop slaappillen bij de apotheek. Ohja en vergeet geen herhaalrecept mee te nemen. Dat voor een half jaar of zoiets.

0    
Buurman

Ik ga er gewoon vanuit dat Brood gisteren veel heeft opgestoken nu we de beslissende fase ingaan. Als je naar het programma kijkt van graafschap , Excelsior , Emmen en NAC dan liggen er nog goede kansen plaats 18 te ontlopen. Als Emmen straks 2 of liever 3 punten verliest is de kans om te ontsnappen nog best groot. Wel volgende week van Emmen winnen natuurlijk. Wint NAC die wedstrijd niet dan is er rekenkundig nog wel een kansje maar de realiteit is dat we dan voor 99 procent zeker de keuken in moeten. En als we tegen Elmen thuis gelijkspelen of verliezen dan is een degradatie zeer terecht. Emmen straks even afwachten , vrijdag winnen en dan per wedstrijd bekijken.

0    
ome cor

Ik denk...nee weet 100% zeker, dat Ruud Brood meer verstand heeft van voetbal dan een stel anoniem scheldende supporters.

Daarnaast is Ruud verantwoordelijk, een van de weinige trainers (zo niet de enige) die nu in durfde te stappen en een echte NACman.
Wat voor beperking heb je dan als je hem aanvalt op het feit dat een slecht elftal van NAC op de 18e plek niet kan winnen uit, op kunstgras bij de nr 7?

Ruud kan niet toveren. Hij kan die rotzooi waar vd Gaag mee werkte niet ineens tot toppers maken.
Hooguit hen anders laten spelen en hopen zo punten te pakken.
Het maximaal haalbare hier was 1 punt, helaas werd het 0 punten.

Nu op naar Emmen thuis voor een driepunter.

0    
The Cosmic Gate

Wat is er toch met Mitchel te Vrede aan de hand ? Zo schiet hij ze er van de meest onmogelijke hoeken in zo ....niks meer.

Zal dit dan toch de doorwerking zijn vd brief die hij gehad heeft mbt zijn contract ?
Zo'n speler had ik juist nu gehoopt dat hij op zal staan enz

0    
Cambridge

Die rechtsback van Heracles speelde een zeer sterke pot. Leigh kwam er niet voorbij, Kastaneer ook niet. Wat ik wel jammer vond en sterk vond tegen Excelsior was dat de vroege bal vanaf de zijkant kwam. Nu was het geregeld besluiteloos. Vooral in de eerste helft lagen er kansen om tot kansen te komen in de omschakeling. Maak je dan nog wat betere keuzes dan is het beeld heel anders en pik je wellicht een goaltje mee. Ik had het idee dat Korte wat vermoeid was. Hopelijk is die weer fit tegen Emmen.

0    
denhulk

brood kai kai is een hardloper kan niet voetballen is een aanwinst van van hooydonk slechte wissels deze keer probeer loshi een keer kan nooit slechter zijn

0    
Cool Hand

Als we schuldigen willen aanwijzen (wat schijnbaar hoort tegenwoordig bij elk tegendoelpunt), dan maar Rosheuvel als schuldige aanwijzen. Hij zegt tegen zijn medespeler dat die de man die buitenom komt op moet pakken, maar zelf gaat hij ook die kant op. Niet heel vreend dat zijn man dan heel eenvoudig een voorzet kan geven. Iedereen die weleens verdedigd heeft, weet dat bij een goede voorzet de aanvaller altijd in het voordeel is. Je kunt nu weer afgeven op Koch en de keeper, maar dat is zwaar overdreven als je het mij vraagt. Van Leer keepte overigens een foutloze wedstrijd.
0-0 was prima geweest. Helaas.

0    
van Flieger

TCG - van Flieg meldde gisteren al de grote onvrede die er is over TeVrede. Mr Spits is met de belangstelling van oa Grunn tijdens de winterstop naast zijn schoenen gaan lopen. Maar hij scoort zijn hele carriere al niet meer dan 10 goals per seizoen en we weten nu waarom !

0    
Heksenketel

Het was slecht gisteren. Waar we de afgelopen wedstrijden kansen wisten te creëren, lukte dat nu niet. Ik laat het aan de trainer/technische staf om hier een oordeel over te vormen. Voor mijn gevoel vielen Kastaneer en El Al in negatieve zin op, maar dat kan ook slechts een gevoel zijn.

Jammer dat we geen puntje gepakt hebben, want dan zouden we, na winst volgende week, wellicht op gelijke hoogte met Emmen kunnen komen. Maar niet getreurd, de opdracht is helder: 3 punten volgende week en we doen weer helemaal mee!

0    
am

Veel mensen zijn de realiteit uit het oog verloren. Je speelt tegen een ploeg met het dubbele aantal punten, waar op iedere positie een betere speler staat. De kans dat je daar van wint is niet erg groot. Er is nog steeds een klein kansje dat we niet laatste worden. Maar het blijft een probleem dat we zo moeilijk scoren. Ik denk nog steeds dat de kans op degradatie groter is dan de kans op handhaving.

0    
Martinus

Ik ga niet mee niet in deze negativiteit. Is ook onzin. Er speelden er een aantal slecht inderdaad. Maar uit bij Heracles was mijn eerste gedachte: Wat als er straks nog twee, drie spelers geblesseerd zijn door dat vervloekte kunstgras?

Heracles is in eigen stadion een moeilijke tegenstander voor elke ploeg. Ja, elke ploeg. En NAC was voor rust niet slechter vond ik. Na rust werd het minder, maar ik dacht dat het 0-0 zou blijven. Net zoals ik dacht dat het in Kralingen 1-1 zou blijven. Gelukkig werd het dat in Kralingen niet en helaas nu wel. Maar toch heb je per saldo een punt meer dan bij twee gelijke spelen.

Het verschil onder Brood blijft dag en nacht. Ook na deze nederlaag. Ik hoop alleen echt dat Loshi een keer mag meespelen. Die wil ik echt wel eens zien, Kasteneer zakte echt door de ondergrens. Kali was ook weer minder dan vorige keer, maar de alternatieven zijn - zoals het hele seizoen - net zo karig.

Mensen, geen paniek over deze nul punten. Die hadden we ingecalculeerd, ook al hoopten we op een gelijkspel. Brood afbranden omdat hem niet lukt wat menig club uit de linkerrij niet lukt (winnen in Almelo) is waanzin.

0    
Braze

Is het de trainer of is het de selectie die verzaakt?
Ik ben er al lang van overtuigd dat we een ondermaatse selectie hebben en ik verlang naar het einde van dit seizoen

0    
Vak GG achter NAC

Kansloos. Alle reacties hier. Echt kansloos. Ingecalculeerde nederlaag waar elk punt een dik vet bonuspunt was geweest. Korte termijn kijkers...

Hup NAC!

0    
Heksenketel

Oh ja, nog vergeten te zeggen. Iedereen, die Brood hier afzeikt, is niet goed wijs. Hij haalt in 3 wedstrijden (waarvan 2 uit) 4 punten en had het lef om juist nu in te stappen. Het contrast met de wedstrijden ervoor is (met dezelfde spelers!) overduidelijk. En waar iedereen zich al had neergelegd bij rechtstreekse degradatie is de hoop en fighting spirit om de play-offs te halen weer terug. Als je dat niet ziet, dan zegt dat vooral iets over jou!

0    
ome cor

@am
Tuurlijk is de kans groter, je kunt het in de nacompetitie namelijk ook nog verliezen.
Maar it ain't over till it's over.

Maar we moeten niet te zwaar tillen aan Heracles uit. We degraderen niet vanwege dat ene punt wat we gisteren misliepen (want meer zat er redelijkerwijs niet in).

Vanaf nu alleen maar voor de winst gaan, te beginnen met Emmen vrijdag en hopen op geluk op de andere velden.

0    
Tram

NAC gisteren keihard gewerkt tegen een betere tegenstander. Wat had je gedacht? Dat we makkelijk zouden gaan winnen? Het is mis gegaan toen VdGaag zijn selectie een minderwaardigheid complex aandeed door met vijf verdedigers te gaan spelen.

0    
F3

@cool hand, de keeper foutloze wedstrijd ?? Bij de voorzet (die toch echt sons komen in een wedstrijd) blijft onze geweldige huurling wederom als een houten klaas op z'n doellijn staan.

Dit is bij nagenoeg elk schot op doel het geval dit seizoen, hij heerst absoluut niet in z'n doelgebied.
Waarom hij niet uitkomt en zijn doelgebied daardoor verkleint is onbegrijpelijk en kost simpelweg te veel punten dit seizoen, en laten we die nou niet al teveel hebben.
Ik zal blij zijn als hij terug verdwijnt richtng amsterdam.

0    
am

@ome cor
Er is idd nog steeds een kansje.
Maar ik denk dat we niet voor niets laatste staan.

0    
Otjes

Iedereen ziet toch dat je tegen Emmen met een Ilic moet spelen

Met name aan Kasteneer heb ik me erg geergerd. Je zou een Ilic zelf op linksbuiten kunnen zetten als tie meeverdedigd. Alles beter dan luchtdekker Rosheuvel met geen killersmentaliteit.

Ik hoop dat Brood de beelden terug gaat kijken. Evaluatie

Kasteneer te lang laten staan

Hoezo lunquist eruit voor ilic als je wilt winnen?

Mtv raakt geen pepernoot, SvH laatste 15 min laten rennen?

0    
Cool Hand

F3 - of je geeft van Leer gewoon de schuld, ongeacht of hij wel of niet die bal had moeten hebben.

0    
van Flieger

Martinus - de Macause Consensus zegt dat we nog 5 punten halen (Emmen 3, Ftuna 1, Pec 1), dan spreek je van een ingecalculeerde degradatie, ben dan eerlijk tegen de mensen. Van Flieg heeft duidelijk aangegeven dat we nog 2x de benchmark moeten kraken naast de verplichte zege (MC, 2-0) op Emmen om in ieder geval niet 18e te worden. We zitten ook nog met dat klotedoelsaldo. Gisteren was die kans er Maar die wird om zeep geholpen door een laffe opstelling van Brood en een bizar slechte Kastaneer.

Ingecalculeerd. Daar is het I-woord weer. Walgelijk.

0    
van Flieger

Mensen die in deze fase van de competitie nog de ruftende term "ingecalculeerd" in de mond durven nehmen doen aan zalvende volksverlakkerij.

0    
F3

@coolhand, te simpel wat je zegt maar deze keeper geeft geen zekerheid achterin. Allicht dat er fouten voor hem worden gemaakt waardoor er schoten op doel komen, maar dan hoort hij toch echt soms een bal uit de lucht te plukken en z'n doel schoon te houden. Dit doet hij simpelweg niet (of veel te weinig), maar als je dit niet wilt zien...

0    
Nachoreca1

Wat is dat toch met onze mooie club? Gewoonweg niet 2 x achter elkaar kunnen winnen... erg triest in principe. Blijf erbij dat die glijbaan dat voetbalveld wordt genoemd enorm in het voordeel werkt van de thuisclub. Maar verder .. zag helaas niet veel verschil als met mvdg aan het roer... die Kleine Marokkaanse terugspeel laaf op het middenveld en kasteneer die bij sab 5 nog niet meekan.. bloedirritant om te zien. En te vrede is ook ruk. Ik ben er al weer mee klaar wat opleving betreft. Het is een kansloze missie. Al hoop en bid ik voor de ommekeer....

0    
Fred1

Het gaat er niet om op welke positie je als team staat, gisteren zag je het verschil van 11 punten niet.
Zoveel verschil was er niet, we creëerden alleen geen kansen net als tegen excelsior , kansen waren gisteren nul en dan mag je je afvragen hoe dat komt.
Met een andere instelling in het veld, met een andere opstelling in het veld,verkeerde wissels en spelers die gewoon niet meededen.
Als we hetzelfde hadden gedaan als afgelopen woensdag ga je minimaal met een punt naar huis daar ben ik zeker van, maar Ruud Brood moest zonodig Elalouchi opstellen en ik ben er zeker van dat daar des keutel van de nederlaag lag.
Laten we nu eerlijk zijn als je de reacties leest her en der of publicaties in de pers of cijfertjes van rapporteurs, dan komt Elalouchi er gewoon héél slecht vanaf.
Vrije ballen levert hij moeiteloos in, in plaats van open draaien zit in zijn systeem vastgeslagen naar binnen en terug draaien, keer op keer brengt hij het team in de problemen.
En ik vraag me werkelijk af wat ook deze trainer weer in die slijmbal ziet , gisteren zag je ook continu Brood met hem langs de lijn staan en dat drukke gedoe die misselijke gebaartjes en gewoon je werk niet doen gaat me mateloos irriteren.
Het gaat er op lijken dat deze speler weleens het verschil kan gaan maken tussen handhaving en degradatie , een ding kan ik met zekerheid zeggen deze gast is een garantie voor tegengoals en degradatie.
Ik begrijp ook niet waarom Korte niet één keer naar links switchte en de trainer verkoos om hem te wisselen.
Waarom niet het team van de tweede helft tegen Excelsior als uitgangspunt genomen.
Ik weet het ik val in herhalingen maar het zit ook erg hoog bij me, het was niet nodig geweest de trainer is duidelijk grof in de fout gegaan.
Ben het volkomen met d'n Klaagmuur eens die narcistisch trekjes van trainers en niet voor het beste team kiezen gaat epidemische vormen aannemen.
Als we gisteren ons best hadden gedaan hadden we aankomende zaterdag de achterstand weg kunnen poetsen.
En inderdaad wat er met Te Vrede aan de hand is weet ik niet maar in deze vorm zie ik zijn toegevoegde waarde ook niet , zet er dan Van Hooijdonk in die kan er tenminste nog een vrije trap in rossen.
Maar woensdag de meeste kansen ever noteren en er 3 dagen nul kansen produceren kwalificeer ik onder collectief wanpresteren. Buiten dat ben ik bang dat ook het geloof weer weg is.
Maar beste Ruud ik smeek het je stop met Kasteneer en Elalouchi je zou er ons en vooral jezelf veel plezier mee doen.

0    
Heksenketel

@van Flieger

Eens met één uitzondering: jouw reacties zijn wel "ingecalculeerd" :-)

0    
Martinus

Ik gebruik het woord 'ingecalculeerd' als het zo uitkomt. Er zijn ook de nodige uitdrukkingen in jouw uitdrukkingen die ik niet zou kiezen. Ik praat bijvoorbeeld niet in derde persoon enkelvoud. Ieder zijn ding.

Drie punten tegen Emmen zijn wat mij betreft ook ingecalculeerd.

0    
Des NAC's

Al eerder gemeld hier maar dit was de moeilijkste wedstrijd van het resterende programma. Heracles heeft zijn zaakjes prima voor elkaar ieder jaar weer. Was in de thuiswedstrijd ook veruit de betere ploeg. Als je hier een punt had gepakt dan was dat onterecht een enorme opsteker geweest maar had van het geluk afgehangen. Komende potten moet het gebeuren (ook Feyenoord thuis). Het is nog niet verloren

0    
van Flieger

Fred - de urgentie van moeten winnen of in ieder geval een punt pakken leek er gisteren helemaal niet te zijn. Dat was de grote teleurstelling. Kunnen ze het niet opbrengen 3x per week ? Was de pijp leeg bij Lundqvist ? Zeker is dat als je met Kali en Allouchi start je weinig gaat creeeren. Kali maakt altijd zijn ene fout en Allouchi maakt er wel een stuk of 3, daar valt niet tegen op te roeien. Heracles was slecht gisteraovond (van Flieg kreeg nog een sms vanuit de business Lounge en daar waren ze totaal niet tevreden met hun spel) maar zelfs daarvan konden we niet profiteren. Ga je daar met 0-1 aan de leiding dan was daar grote onvrede ontstaan. Nee, dit was geen beste beurt van Ruud Brood, daar is men het wel over eens. Maar Ruud Brood is niet gehaald om erin te blijven. Hij is gehaald omdat onder MvdG iedereen op weg naar de uitgang was, sponsoren en supporters. Ruud Brood is de kurk op de fles van de aandeelhouders, hij moet zien te voorkomen dat er een enorm gat gaat onstaan voor volgend seizoen.

PS - de commissaris marketing weet al 5 maanden dat de hoofdsponsor er mee kapt en anderhalve maand dat de rugsponsor nokt - waar zijn hun opvolgers ?

0    
Tuinzigt85

Er was van te voren ook aangegeven dat Brood rekening zou houden met spelers, omdat de wedstrijden kort op elkaar zaten. Jammer dat we het niet over de streep hebben kunnen trekken.

0    
Fred1

Zodra je keer op keer wedstrijden verliest die niet zijn “ingecalculeerd” en het water je aan de lippen staat dan mag je daarna niet meer over “ ingecalculeerd “ spreken want dan moet je de vooraf “ingecalculeerde” verliespartijen gewoon winnen, simpel.
Incalculeren is niet meer aan de orde nu.
Winnen is het enige wat nog telt.
Trouwens wat voor sportman ben je als je op voorhand nederlagen incalculeert, je begint allemaal met 0 punten en 11 tegen 11. ( tenzij Elalouchi meedoet dan is het 10 tegen 12 ? )

0    
Buurman

Beste Flieger. De Macause Consensus geldt ook voor onze concurrenten. NAC komt volgende week volgens deze theorie op 2 punten van de graafschap en Excelsior. Op hoeveel van Emmen weten we om 14.00 uur. Betekent dat waar de Macause Concensus afwijkt van de werkelijkheid de beslissing gaat vallen. NAC heeft zeker nog een kans. Onze concurrenten hebben een zwaarder programma volgens de Macause Consensus.

0    
Los Pollos Hermanos

Nou Ruud. Je ziet het. Dit is dus de reden dat niemand naar NAC wilt komen. Je krijgt hier geen kans en er zitten 17.900 trainers op de tribune die het allemaal véél beter weten dan jij. NAC is een kerkhof. Wanneer je met je kop op het hakblok wilt, ga je naar NAC. Suïcidale neigingen? Op naar Breda. Niemand neemt ons meer serieus.

Het is echt lachwekkend hoe een trainer hier nu alweer wordt afgefikt. Waar zijn die lui in godsnaam mee bezig? Je moet jezelf echt kapot schamen. Waren jullie dezelfde lui die vd Gaag zonodig weg moesten pesten? Een trainer die in ieder opzicht beter is dan Brood. Echt waar. Stel 25 random trainers (ja, trainers van een bvo, niet van de zogenaamde kenners als Fred met z'n oeverloze geraaskal) de vraag: Welke trainer vindt u beter: vd Gaag of Brood. Brood haalt nog geen 10% van de stemmen. Brood is namelijk gewoon overal gefaald bij zijn laatste uitdagingen. Voegt echt 0.0 toe t.o.v. vd Gaag.

Zonder materiaal, kun je niet presteren. NAC heeft geen ere divisie materiaal en daarom gaan we ook degraderen. Direct. Ook Pep Guardiola doet daar niets meer tegen. Ik zie mensen hier nog praten over plek 15. Dat kan toch niet serieus zijn? Alsof Emmen, Graafschap en Excelsior geen 1 punt meer gaan pakken.

Koek koek

0    
Ritchey

Volgende week graag Kasteneer op het bankje laten en Korte vanaf links en Rosheuvel vanaf rechts. En Verschueren (mits fit) of Nijholt ipv El Allouchi (ee hebben een balafpakker/gif nodig op t middenveld.

0    
van Flieger

Fred - "ingecalculeerd" wordt ook niet door sportmensen gebruikt, maar door uit hun bek meurende circusdieren, volksverlakkers en bokhonden met een plaat voor hun kop. We zitten in een fase waarin iedere misstap meteen fataal kan zijn. Iedere week is het nu de dood of de gladiolen. Maar deze mentaliteit is niet bij iedereen voorhanden, en al helemaal niet bij de mensen in en rond de One Tier Board of Shambolic Football Management. Die vinden dat je mag degraderen als het zo uitkomt. En hautain voegen zij daaraan toe: en als je dat niet bevalt kun je oprotten.

0    
Gorcumse Naccer

Voorheen stonden we bij Heracles vaak na 25 minuten al 3-0 achter daar. Ik wordt zo misselijk van alle negatieve reacties gelijk. Woensdag is het hosanna en nu is ie ineens een kut trainer die niet kan wisselen. Hadden we dan verwacht dat we geen wedstrijd meer gingen verliezen? Tuurlijk is het 5 voor 12 maar om dan gelijk zo te gaan zeiken terwijl je 3 goals tegen krijgt in 3 wedstrijden waar dat normaal 12 goals geweest waren..

0    
van Flieger

Gebroeders Kip - het is volstrekt duidelijk waar de oorzaak van de huidige malaise ligt: bij het wegkijken van van Aalst (heeft samen met Burema de feitelijke leiding in handen), Gielen, van Mierlo en de Kort in de periode april-Juni 2018. Daar is het dermate misgegaan dat we nu praten over een investeringsgat van EUR 4 mio +, een degradatie en een donker zwart gat zonder bodem.

Volgens van Aalst en Co hadden we nu een stabiele middenmoter moeten zijn. Dat was het plan, daarom mochten zij bij-investeren om het meerderheidsbelang te kunnen pakken (een onafhankelijk onderzoek naar de oorspronkelijke transactie en hun handelen daarna is tot op de dag van vandaag geweigerd). Als mensen dan in deze situatie de term "ingecalculeerd" gebruiken is dat pure volksverlakkerij. Ingecalculeerd was namelijk een 9e-10e plaats.

We staan wekelijks voor lul en gisteren begonnen die klojo's uit Almelo, die in Breda gewoon verloren, weer met cynische liedjes te sarren. Lachen hoor, van Aalst !

PS - Brood heeft gisteren geen topprestatie geleverd.

0    
Breda1965

Brood heeft het gisteren verkloot.Zo simpel is het. 3 aandeelhouders smulders mvdg,die hebben NAC kapot gemaakt.Brood had gisteren beter moeten weten,en in ieder geval eerder en beter moeten ingrijpen.Het gaat hier niet om Brood negatief aan te vallen,maar gisteren zat hij overduidelijk fout,dat heeft iedereen kunnen zien.El al,daar word en ben ik echt doodziek van.Als hij niet meedoet gaat het stukken en stukken beter,een in de wegloper is het,vertrager van de bovenste plank,lekker naar helmond sturen,

0    
leeuw

@ Des NAC's,

Waarom staat Feyenoord dan 3e of 4e en Heracles 7e ?

0    
Belgische Naccer

Te verwachten resultaat als je met allouchi op het middenveld start.
Kan werkelijk geen enkele bal vasthouden en heeft nu al 4 a 5 wedstrijden cruciale fouten gemaakt waar tegengoals uit komen. De laatste keer was VVV en nu ook weer. Onze verdediging is al niet sterk, maar ook gisteren weer waardeloos optreden van van Leer bij die goal, waarom de goal niet verkleinen, uitkomen, agressief op de bal?

Als Brood vrijdag weer begint met allouchi, dan is de degradatie definitief een feit.
De supporters roepen al maanden om allouchi nooit meer op te stellen....je hebt betere alternatieven genoeg: Nijholt, die jeugdspeler, Leigh op plek van Allouchi met een linksback erachter (anholt, gersbach), Ilic, noem maar op.

Als je gewoon de zwakke schakels nou eens uit de selectie laat en anderen de kans geeft...maar dat is het hele seizoen en eigenlijk het vorige seizoen ook al aan de hand, toen Vloet maar opgesteld bleef....Ik zie ook graag Zwarthoed eens ipv van laagvlier van Leer.

Nog 1 kans. Vrijdag geen 3 punten = definitieve degradatie. En dan is het hopen dat Emmen vandaag niet gewoon wint van Heerenveen. Anders is degradatie vandaag al een feit.

De statistieken zijn duidelijk. Speel je met allouchi op het middenveld: 0 PUNTEN!

HUP NAC!

0    
Fred1

@ Los Pollos, als jij het allemaal zo goed weet leg ons met al je Spaanse kippen kennis eens uit waarom een winnend team wat goed staat ten faveure van een speler van niveau Bal op het dak 15 ( ELal ) wordt gewijzigd en waarom heel de tactiek op de schop is gegaan.
Dat zijn constateringen die we allemaal konden waarnemen en wat jij weer ombuigt in het afzeiken of wegpesten van een trainer?
Ik snap het werkelijk niet.
Inderdaad Flieger de term ingecalculeerd gebruiken sportmensen niet dat doen losers en lui die het geen fuck uitmaakt of weigeren een stap extra te zetten.
Het is eigenlijk ongehoord maar zo des NACs waardoor een topsportklimaat vrijwel onmogelijk is.
Doorpakken is het credo maar de realiteit is dat we nog steeds met lui opgescheept zitten die de club ruïneren( in en buiten het veld ) puur uit eigenbelang. Een deel is geslachtofferd en de rest wat is blijven zitten mag doorwoekeren.

0    
Dos

Sta niet te kijken van deze nederlaag. Vind wel dat de spirit in het team enorm verbeterd is sinds de komst van Brood.
Verder is het natuurlijk niet realistisch om er vanuit te gaan dat NAC nu zomaar even Heracles over de knie legt. Er waren zeker kansen als bepaalde situaties beter werden uitgespeeld, maar daarvoor ontbrak gisteren de vorm.
Handhaving gaat een karwei worden, maar is zeker niet onmogelijk.
Sommigen hier moeten zich schamen, dat zullen ze niet doen, omdat hun ego te groot is en ze zichzelf te serieus nemen.

Come on NAC! Het kan nog!

0    
Maarten

8 Naccers aangevuld met Elalouchie , Kasteneer en van Leer dat is het verhaal.
Dat ga je nooit redden.
Een verademing tegen Excelsior zonder onze Marrokkaanse vriend een geseling tegen Heracles.
We zien het allemaal behalve degenen die het zouden moeten zien.
Een sportieve reden om deze mensen op te stellen zie ik niet.

0    
van Flieger

Buurman - dat is volstrekt juist, maar als we volgens de MC (een in 2010 samengestelde basket van verschillende wedkantoren rond de Cotai Strip) zelf nog maar 5 punten gaan halen, dan maakt het niet meer uit wat de rest doet, dan zijn we de sjaak. Daar gaat het om, dat we het tenminste 2x beter doen dan dat voor ons is "ingecalculeerd". En dat is een hell of a job. Als Ruud Brood dat voor elkaar krijgt is dat een standbeeld waardig. Hij leek goed op weg, maar gisteren ging het - gedeeltelijk - onnodig mis. En dat baart zorgen, want zoveel kansen krijgen we niet meer.

0    
Theoden King

Jammer, we hadden een punt kunnen en moeten pakken.

Mentaal ben ik al lang voorbereid op degradatie en ik vrees nog steeds dat het gewoon gaat gebeuren. Ook bij memmen weten ze dat ze vrijdag naar Breda moeten. Die gaan dus vanmiddag gewoon winnen van heerenveen. De friezen maken al wekenlang een uitgebluste indruk en die gaan daar kansloos ten onder met 2-0.

Ik hoop het uiteraard niet, maar ik vrees dat ons NAC het niet gaat redden.

0    
Ernie

Toen Brood werd aangesteld stonden we eigenlijk al in een kansloze positie. Tot nu vind ik hem een verademing. Ik hoop dan ook dat hij komend seizoen onze trainer is.

0    
Heksenketel

Ik heb een vraag aan jullie. Ik zou El Al zeker niet opstellen en als ik het hier lees, ben ik niet de enige. Waarom wordt hij toch steeds opgesteld? Klaarblijkelijk doet hij toch iets goed?

Wat denken jullie? En je mag zeggen dat hij bij de trainer slijmt, maar kan ik me eerlijk gezegd niet voorstellen dat dit een rol zou spelen.

0    
Nacdictive

@Fred1: als je het allemaal zo goed weet, waarom ben jij geen coach van NAC?
Veel mensen lopen weer mee met het aloude probleem: gelijk iemand (Brood) aan de kant schuiven of bij het oud vuil zetten?

Hij haalt 4 uit 2 na een dramatische reeks en seizoen, vervolgens komt het er niet uit tegen Heracles en is gelijk alles weer kut.

Ga lekker van de zon genieten, pak een pilsje, wacht de uitslagen af en vrijdag opnieuw vol gas!!

Fijne zondag!

0    
Wouter

@ Hekseketel , ja inlikken en slijmen dat doet hij goed. En net doen of hij hard werkt met zijn klote gebaartjes.

0    
van Flieger

Ernie - jij verwoordt hun wens, dat gaat erin als psalmen in de ouderling. Zij hopen erop dat de mensen op 18 april luid roepen om Brood. Een wens die zij dan inwilligen. Voor de Bühne hebben zij het dan voor elkaar.

PS - de verademingstrainers van ons NAC van de afgelopen 5 jaar: Gudelj, Maaskantje, Dijkhuizen, Vreven, en MvdG. Lees de reacties er maar op terug, binnen een week meldden allerlei types de Hand van Trainer X te zien en was het een verademing deze trainer. Zelfs Cees Lok werd een verademing genoemd na 3 dagen trainingskamp in Mierlo !

0    
70 jarige Naccer

Weten jullie wat het is ook ik had me al lang bij degradatie neergelegd en dat bracht hoe gek het ook klinkt gewoon rust.
Met de komst van Brood en de wedstrijd in Kralingen is de hoop weer ontstaan en na gisteren zit je weer net zo ver in de put als voor de periode dat je er vrede mee had.
Het lijkt op blij maken met een dooie mus.
Brood is verschrikkelijk in de fout gegaan en niet een klein beetje.
Alles is overboord gegaan wat woensdag goed ging.
Wat ik mis bij al die interviewers is vragen stellen wat antwoorden op onze vragen geeft, als we de teneur zien is iedereen ( terecht ) tegen het opstellen van Elalouchhi, iedereen vraagt zich af waarom hij niet verder UPI’s gegaan op de weg van Kralingen, vraag die trainer waarom hij dat doet, zorg dat we antwoorden krijgen en praat iemand niet naar de mond, ook BSR durf eens kritische vragen te stellen.
Open deuren intrappen kan iedereen.
We hebben recht op antwoorden maar uit zichzelf gaan ze die blijkbaar niet geven.

0    
Sp1

Gisteren hebben we gezien wat een boeren pummel als Jan Smit heeft neergezet in Almelo... Een club die zelden thuis de kaas van het brood laat eten. Iets waar wij voorlopig alleen maar van kunnen dromen, de trainers die dat voor elkaar kregen om van NAC een degelijk goed presterende ploeg te maken die werden bedankt, HTC was te eigenwijs en was te grof, EB moest ruimen omdat zijn vrouw te nadrukkelijk aanwezig was en ze te vaak met 1-0 wonnen, Vreven was te fanatiek.... Ppfffff wanneer krijgen wij weer een club waar elke tegenstander de knikkende knieën van krijgt?...

0    
Ernie

@Nacdictive
Ik snap ook niet waarom Ruud Brood onze Fred niet belt voor de opstelling. Hij weet het namelijk het beste. Hij kan het weten want hij heeft op een redelijk hoog niveau gevoetbald en spreekt veel mensen bij NAC. Schaam je Ruud Brood.

0    
scheppioni

Toch liep het 80 minuten lang tegen vvv met El Allouchi wel aardig, maar het funeste was de slordigheid en ene moment staan te slapen bij het dekken van een spits, want heel veel creeerde heracles ook niet ! Hoewel van Leer redelijk aardig stond te keepen, is de goal ook weer typisch Jelle door bij een hoge bal in zijn vijf meter stijf op de doellijn te blijven staan al had Koch hem natuurlijk moeten belemmeren ! Voor vrijdag is het heel simpel geen vier verdedigers bij ons NAC waardoor je tegen emmen de slag op het middenveld wint, gebeurd dat niet, spelen we niet van de goal af vrijdag dan is het einde oefening !! Ik heb nog het volle vertrouwen in deze staf, zeker weten !

0    
scheppioni

Daarbij is die de leeuw van emmen zo eentje die tegen NAC altijd scoort !! Extra opletten dus vrijdag !

0    
RV

El Allouchi doet zeker wel iets goed.
Heeft ontwikkeling getoond, is eigen kweek en heeft zich altijd solidair getoond.
Was enige tijd terug de speler waar het meeste overtredingen op gemaakt werden maar ook een speler met mee van de meeste bal veroveringen.

Maar valt dit jaar erg door de mand helaas.
Ontwikkelt zich niet en soms lijkt hij nog steeds te geloven in het feit dat hij het team bij de hand moet nemen.
Hij moet gewoon lekker voetballen en de bal inleveren bij een geel shirt.

Heb er geen goed gevoel bij, denk dat Emmen vandaag een driepunter gaat pakken.

0    
The Cosmic Gate

Emmen zet Heerenveen onder druk ......het zal toch niet zeker

0    
Bart

Kastaneer was niet goed maar, hij stond dan ook tegen de beste speler van het veld! Volgende week staat ie tegen de rechtsback van Emmen en k heb niet eens een idee wie dat is. Weet wel dat kastaneer thuis altijd beter speelt dan uit!!!

0    
WW

Ik vond het gister verdedigend redelijk staan, in balbezit niks afgedwongen.

Ongelooflijk dat sommigen het weer op de trainer schuiven. Kijk nu eens naar die schrikbarende lijst trainers die er zogenaamd niks van kan die hier afgeserveerd zijn, dat is toch eigenlijk lachwekkend belachelijk?
De 0-1 van VVV en dat Kali bij Excelsior zijn man laat lopen, of gisteren die volkomen ongehinderde kopbal van Heracles is geen tactiek, dat zijn persoonlijke fouten die alles met kwaliteit te maken hebben. Of beter: het gebrek daaraan. Als dit elftal niet heel hard werkt, en iedere keer weer met dezelfde intensiteit speelt als Excelsior-uit, dan is het simpelweg niet veel. Brood heeft weliswaar zaken verbeterd, het oogt opgeleefder, maar is ook afhankelijk van (de instelling van) zijn ploeg.

Doe nu niet of we last van deze volledig ingecalculeerde nederlaag tegen Heracles hebben. Heracles-uit kan je verliezen, ongeacht onze stand op de ranglijst. We hebben last van veel te veel niet-ingecalculeerde nederlagen eerder dit seizoen zoals Excelsior-thuis, Fortuna-thuis, Emmen-uit en schofterig, welhaast misdadig slechte optredens uit bij Willem II, Groningen en De Graafschap etc. Dat had een punt of 9 tot 12 moeten opleveren, het werden er 0.

Je zal hoe dan ook moeten winnen van Emmen, ieder ander resultaat is onvoldoende.
Als het je trouwens niet lukt voor een wederom uitverkocht eigen huis fucking Emmen met een nederlaag richting de Drentse hunebedden terug te sturen, dan heb je in de eredivisie echt geen ene fuck te zoeken.

0    
Boei

Tjonge wat speet dat Emmen een fris voetbal zeg.

0    
berepoot

Nac zit niks in/ geen voetbal en scorend vermogen! Dit word rechtstreeks degraderen. Excelcior, Emmen en De Graafschap kunnen wel scoren. En meer voetbal in de ploeg.

0    
scheppioni

@ Boei
Of ligt dit ook aan een zeer belabberd h'rveen !?
@ Berepoot
Gisteren niet, tegen vvv en excelsior wel met ons NAC, dus vrijdag vol van de goal anders vragen we er weer om !

0    
Bart

1-0 Emmen...

0    
scheppioni

Ja hoor emmen voor, maar wat is dat h'veen een drama gvd !!

0    
De SIDE!

Zei t al. Emmen gaat winnen. Had 5-0 kunnen staan. Daar ga je niet zomaar van winnen . . .

0    
Maxnac

Emmen voor en veel beter, balen dit zeg.

0    
Jeffrey

Komt goed in de 2e helft. Houd Emmen nooit vol

0    
Frikandel speciaal

Emmen wint dan zijn wij gedegradeerd

0    
Tony chocolonely

Voor iedereen die zich rijk rekende na de toevallige overwinning afgelopen woensdag!

Ik en een paar anderen zeiden al dat emmen gewoon zou kunnen winnen van Heerenveen en dat NAC gewoon kon verliezen van Heracles en hierna terug bij af zou zijn.

We werden weggehoond omdat dat weer negatief was!

As vrijdag een NAC Dordrecht herhaling?

0    
scheppioni

We zijn pas gedegradeerdals het echt zover is, excelsior gaat gezien het programma onze belangrijkste focus worden, mits we natuurlijk echt wedstrijden gaan winnen !!

0    
Los Pollos Hermanos

Wat een verrassing. Alleen mensen met een IQ beneden 70 geloofde nog in handhaving.

Dit zie je toch al weken aankomen haha. Alsof Emmen en Graafschap geen enkel punt meer pakken.

Dream on.

0    
Tram

Emmen gaat gewoon winnen van die slappe Friese wijven.

0    
Tram

En dat is geen verrassing

0    
Moppernac

Het is toch de normaalste zaak dat Emmen vandaag gaat winnen.
Men kan toch niet denken dat Emmen uit de laatste 12wedstrijden maar 1punt pakt.
Er is nog niks aan de hand, na 34. wedstrijden weten we waar we staan

0    
am

Als Emmen vandaag wint is Excelsior onze enige concurrent voor de laatste plaats.

0    
Bwienet

Flieger waar vind ik informatie over jouw 'Macause consensus' waar je het steeds over hebt? Op google vind ik alleen verwijzingen naar bsiderats.

0    
Nachoreca1

Emmen voor.... tuurlijk...

0    
De Waarheid

Wat een zielige figuren hier. Denken jullie nou echt dat we ze alle drie voorbij gaan. Ook als emmen wint en dat zou meer als terecht zijn is er nog kans voor ons. Niet meer of minder je moet gewoon je eigen wedstrijden winnen en voor de resr afwachten wat de andere doen. Ik denk niet dat we volgende week eventjes makelijk van dit emmen gaan winnen.

0    
danny

h,veen is al net excelcior.. zo slecht man; Nac wint thuis van Emmen, het moet gewoon;

0    
Los Pollos Hermanos

De macause consensus is niets meer dan een inschatting van de Aziatische bookmakers. Niets anders dan Europese bookmakers. Sterker nog, de Aziatische markten zijn vaak minder interessant.

Dus gewoon een samenvatting van diverse bookmakers en de odds die zij geven op een betreffende wedstrijd. Over under 2.5 goals. Eindresultaat. Etc etc.

0    
Los Pollos Hermanos

Om u een idee te geven. NAC krijgt 2.1 Emmen 3.7
NAC is dus favoriet. O 2.5 goals is 2x. Wat betekend dat ze inschatten dat het een niet heel doelpuntrijke pot wordt. De macause consensus zou hier dus kunnen zijn. 1-0 NAC. Maar 1-1 is ook zomaar een uitslag die zou kunnen. Een gelijkspel betaald bijna altijd goed. Simpelweg omdat daar bijna niemand op bet. Er wordt 9/10 keer een winnaar gekozen. Daarom de hogere odd bij een draw.

Overigens is het ook zo wanneer de thuisspelende ploeg meer dan 2x krijgt, de bookmakers maar weinig vertrouwen hebben in de thuisploeg. Over het algemeen is de thuisploeg namelijk bijna altijd favoriet. Ook met een significant verschil op de ranglijst. Wanneer je als thuisploeg alsnog meer dan 2x je inzet kunt verdienen, dan wordt er een zeer zware kluif voor de thuisploeg verwacht.

1-0 of 1-1 zijn de scores die het meest overeenkomen met de gegevens vanuit de bookmakers.

Doe ermee wat u wilt !

0    
Tram

Blablabla emmen 2-0 en wij zijn uitgepraat.

0    
Beest

Excelsior is nu de te kloppen ploeg . Vrijdag winnen en we staan 2 punten achter op excelsior

0    
naxioma

Zo slap als Heerenveen speelt, zo speelde NAC onder Van der Gaag. Vandaar dat we (nog) onderaan staan.

0    
Nachoreca1

Gecondoleerd allen. Tis gedaan.

0    
Monkeyrocker

de graafschap moet uit tegen PSV en Excelsior tegen Ajax . Mocht NAC winnen van Emmen dan benader je ze op 2 punten. Waarom geven mensen nu al op ?

0    
De SIDE!

Ja Beest klinkt allemaal erg makkelijk. Maar Excelsior hakt elk jaar met dit bijltje. Die pakken heus nog wel een paar keer punten dat je denkt: hoe dan?

Van Emmen ga je niet eens winnen.

0    
Rijen

Vrijdag winnen?? Hoe ??

0    
Martinus

Excelsior is ook niet echt stabiel. Trainer die op een cruciaal moment wegloopt... De kans blijft 75% dat we rechtstreeks degraderen, maar die 25% is meer dan ik twee weken terug had gegeven voor onze kansen.

0    
Michel

Emmen verrast me, want had Heerenveen hoger ingeschat, maar wat is nu anders dan voordat die twee ploegen aftrapten? Het moet sowieso op zijn gunstigst in de Play-Offs gebeuren

0    
Beest

@de site

Ik zie nu meer kansen dan na het verlies tegen utrecht. Toen gaf ik ons geen schijn van kans meer met 8 punten achter. Volgende week zijn dat er 2 met nog 4 wedstrijden te gaan. Excelsior is nog slechter

0    
The Cosmic Gate

Wat moeten we toch respect hebben voor zo'n Emmen zeg..die doen het met goed voetbal

0    
Schrikbarend

Waarom monkeyrocker omdat de graafschap en excelsior maar 1 punt uit de laatste 5 wedstrijden hoeft te halen moeten wij er al minimaal 7 punten halen vanwege heel slecht doelsaldo nac

0    
scheppioni

Wij de NAC supporter gaan vrijdag de doorslag geven gvd !!! Wij thuis onder Brood, moet het gewoon bloed aan de palen zijn !!

0    
Bommel

Emmen en De Graafschap bewijzen dit weekend dat die ploegen boven ons ook gewoon punten pakken. Dat zie je elk jaar gebeuren. Over 2 weken kan excelsior ook gewoon thuis van Willem II winnen. Wij MOETEN 3 van dee laatste 5 wedstrijden winnen en dan mag Excelsior geen 4 punten meer pakken. Dat gaat niet meer gebeuren. Alleen thuis Emmen hebben we kans op winst. Uit Heerenveen en Fortuna gaan we zeker geen 3 punten pakken en thuis Feyenoord ook niet die in strijd zijn om plek 3. We hebben in Alemlo tegen een ploeg die zoveel tegendoelpunten tegen heeft, nul keer op doel geschoten!. Het is voor 90% gespeeld nu.

0    
am

Het zijden draadje wordt steeds dunner.

0    
Jeffrey

Wij kunnen ook van Heerenveen winnen hoor!

0    
Jeffrey

@Bommel als de zusjes nog ergens voor spelen verliest Excelsior!

0    
Theoden King

Mijn post van 11:29 had helaas profetische waarde :(

0    
Buurman

De mist is opgetrokken. Emmen knap gewonnen. Als we vrijdag thuis van Emmen winnen wordt plaats 18 een gevecht tussen Excelsior en ons NAC. Gewoon vrijdag afwachten.

0    
Nachoreca1

Zal het je sterker vertellen... wij winnen thuis niet van emmen... Let op.

0    
Dirk

Staat die Hahn volgend seizoen bij Emmen in de goal (beentjes dicht, jongen) als die Scherpen naar de neuzen gaat ?? Riekt naar matchfixing

0    
Brecht

Het zal toch gaan tussen Excelsior en NAC

0    
Brecht

Voortaan opstelling en spelen om te winnen. Dat defensieve gedoe met 2 controleurs heeft ons helemaal niets gebracht. O ja en el al eruit aub

0    
Buurman

Wat natuurlijk wel zorgen baart is dat NAC tegen Heracles aanvallend niks kon. Zelfs Excelsior had tegen Groningen enkele kansen. Maar goed vrijdag kan het weer beter gaan.

0    
Tonneke

Had MvdG er maar eerder uitgestapt ..... ik hoop dat nog niet alles is verloren .... Emmen nl weer 3 punten.

Tip aan Ruud, ik ben blij met je maar voortaan wel eerder en beter wisselen!!

0    
donvangeene

Wat een kapitale blunder achterin 10 min voor tijd. Hun topscorer 2 mtr héllemaal vrij voor van Leer! Dat mogen die 2 lange centrale verdedigers zich aanmerken. Brood, doe er eens wat aan. Wellicht zal Emmen winnen morgen (“vriendendienst”), dan wordt de afstand met hen ONOVERBRUGBAAR, ook als nac vvan emmen gaat winnen, dus .... kkd ?

0    
denhulk

het is gebeurt met nac met dank aan smulders vdgaag vanhooydonk krijgen nog geld mee ook hebben nac naar de nondeju gebracht

0    
BERTJAN

Potverdorie. Wordt een leuk weekend zo. 3 punten pakken en dit vieren alsof je kampioen bent geworden en dat is dan 4 dagen later nutteloos gebleken. Tegen Emmen staat de druk er zo vol op dat het niets oplevert. Het.is.klaar!

0    
Bart

Jongens geen paniek meteen zeg.. t glas is of helemaal vol of helemaal leeg hier.. dat Emmen heeft gewonnen is kut maar de graafschap en Excelsior zijn 5 punten weg. Gewoon alles geven komende wedstrijden

0    
Josti

Hoho het is nog niet gedaan we kunnen altijd vrijdag nog winnen wedstrijd is nog niet gespeeld....excelsior niet in goeie doen...psv-de graafschap...de graafschap-ajax...vitesse-de graafschap...en de kraker de graafschap-emmen zoals het er nu uit ziet laat emmen maar winnen

0    
Breda

Sorry maar het gaat om 3 ploegen waarvan excelsior gewoon de zwakste is. Dus als je vrijdag wint dan heb je zeker nog kans op nacompetitie. Win je niet is het wel klaar.

0    
10Diego

Excelsior of De Graafschap er onder houden. Volgende week Ajax - Excelsior en PSV- De Graafschap. Dan moet het gaatje 2 pnt worden met daarna nog 4 te spelen.

Het kan nog en zolang het kan geloof ik er in. NOAD verdomme. 3x thuis winnen en uit 1 punt stelen.

0    
scheppioni

Dat emmen ligt ons NAC nooit, kijkmaar terug de statistieken van de laatste jaren, maar statistieken zijn er om ooit verbroken te worden, laat dat vrijdag zo zijn !!

0    
Bommel

We hebben tegen een onstellend zwak VVV en nog zwakker Excelsior met hangen en wurgen 4 punten gepakt. Tegen Heracles was het weer normale koek, nul doelpogingen. Klopt, excelsior is op dit moment niet beter dan wij, maar het grote verschil is dat zij 5 punten meer hebben en een stuk beter doelsaldo dan ons. Dat zijn een kwart van ons totaal aantal punten. Ik zie ons wel winnen thuis van Emmen, maar hooguit gelijk tegen PEC en nul tegen Feyenoord. Uit Fortuna (die pas 4 keer thuis veloren), win je nooit en een laatste wedstrijd in het Abe Lenstra? Vergeet het maar! Wij halen nog maximaal 5 punten met dit kwaliteitarme team.

0    
WW

Het midweekse programma liep lekker voor ons, dit weekend is het kut.

Ga er maar vanuit dat Emmen, Excelsior en De Graafschap alle 3 nog wel 1 keer winnen in die laatste 5 wedstrijden, dat is namelijk helemaal niet extreem.

Dan moet je er dus al 1 winnen om enkel dat te compenseren, en daarnaast nog 2 om het gat met minstens 1 van de ploegen boven ons te dichten. In 5 wedstrijden. Da's een beroerde statistiek.

Degradatie ontlopen is niet onmogelijk. Maar ook niet erg waarschijnlijk.

Je hebt in de 1e 26(!) speelronden zoveel verzaakt, dat valt in de laatste 8 voor Brood nauwelijks meer te repareren. Je bent als een ploeg die als mak schaap in de 70e minuut met 3-0 achter staat, en pas dan enigszins wakker schiet. Je hebt nu 1 doelpunt gemaakt dus het is 3-1, maar de 80e minuut nadert. Vrijdag kan je 3-2 maken, maar ook dat is dus nog niet genoeg.

Winnen is vrijdag een must, anders is het sowieso klaar.

0    
Sup

Rustig aan komt goed, je thuis wedstrijden winnen en Sittard pakken...puntje bij Heerenveen dan ben je veilig...

0    
scheppioni

Eerst maar eens emmen thuis sup !

0    
Otjes

Winst Emmen was ingecalculeerd... woeha...

Nac had gister de kans tegen Heracles die ook niet best waren hoor.

Maar ja als je lunquist wisselt met Ilic, dan wil je niet winnen.

0    
berepoot

Emmen wint van Nac; Nac is het helemaal kwijt; geen kans gehad tegen hercules; geen voetbal in de ploeg; net als los zand; As vrijdag valt het doek voor Nac zeg ik je.

0    
Moppernac

Vrijdag word het 5-1 Haha let maar op.
Het word net zo,n wedstrijd als vorig jaar tegen Heracles 6-1

0    
Tram

Ach Scheppie welk team ligt ins nou wel? Negen van Heerenveen. Tegen 11 hadden we die ook nooit gewonnen.

0    
scheppioni

@ Tram
Met die staf toen niet nee, klopt !

0    
Dutchbird

Nou Brood, laat maar eens zien dat je beter bent dan van der Gaag. Ik laat me graag overtuigen en wens je bij lijfsbehoud een mooi eredivisie contract bij NAC toe. Maar als het niet lukt om in de ere te blijven vraag ik me af of van Abbeelen wel zijn best gaat en moet doen om Ruud ook volgend seizoen bij NAC op de bank te hebben.

Het bestuur gaat er in dat geval echt niet zo veel geld in stoppen dat we net als Twente een selectie kunnen contracteren waarmee we een directe terugkeer kunnen afkopen. Dan zit er niets anders op dan via de jeugd terugkeren binnen vijf jaar. Dan kan Tom beter een jonge gast rekruteren als opvolger van Brood, iemand die weet hoe de jonkies denken.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja