Overal waar we komen

BSR TV: Khalid Karami na Heracles - NAC (1-0)

Vleugelverdediger Khalid Karami heeft zich terug het elftal in geknokt, ten koste van Pele van Anholt. De van Vitesse gehuurde Karami is blij dat hij weer minuten kan maken nu hij zich weer helemaal fit voelt. Na afloop van de nipte nederlaag in Almelo stond hij ons te woord.
[youtube_video] jOcxcSTGHbk [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
6 Reacties
0    
Ivo

Komt wat degelijker over dan van Anholt, die wat te veel foutjes maakte de laatste wedstrijden. Het hele met 5 verdedigers moeten spelen is in ieder geval flauwekul gebleken. Met 4 gaat het op zich prima, op enkele momenten daargelaten.

0    
Beest

We krijgen 3doelpunten in 3 wedstrijden tegen. Onder v.d gaag kregen we er structureel 2-3 per wedstrijd tegen.

Vd gaag heeft ons kapot gemaakt met ze 5 verdedigers

0    
scheppioni

Idd degelijker dan anholt, alleen nu liep ie tegenover woensdag te veel achteruit en dat moet je nooit doen, buiten je eigen strafschopgebied houden !!
Hoop dat de spelvreugde van afgelopen woensdag nu niet verdwenen is binnen de spelersgroep ! Tegen emmen oppassen voor de uitslag 1-2, heeft emmen al vijf keer dit seizoen geflikt as ze uitspelen en h'veen is dit seizoen succesvoller uit dan thuis, hopen op een goeie middag vandaag voor ons NAC !!!

0    
van Flieger

Karami zat er maar 1 keer naast gisteravond, van Anholt de laatste weken steeds 2-3 keer per wedstrijd en begon een bron van onrust te worden.

0    
ome cor

Deze jongen laten staan voorlopig.
Is beter dan Van Anholt.
Sporkslede is in mijn ogen ook niet minder dan van Anholt....
Mocht NAC degraderen, dan Fabian zeker houden!

0    
LetsgoNac

@ome Cor
Helemaal met je eens

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja