Overal waar we komen

'Carolina kan naar Helmond'

Supporterscollectief We are Helmond weet te melden dat Carolina in de belangstelling staat van Helmond Sport. Carolina maakte afgelopen zomer de overstap van Jong PSV naar NAC, waar hij nog niet het gewenste niveau haalde. Omdat de linksback ook tijdens zijn verhuurperiode in Den Bosch geen indruk wist te maken, lijkt het erop dat de Carolina komend seizoen geen onderdeel uit gaat maken van de 25-koppige selectie in Breda.
Bij FC Den Bosch hield de international van Curaçao vooral de bank warm. Het is daarom niet gek dat er geruchten over een, al dan niet tijdelijke, overstap uit Helmond komen. Tom van den Abbeele heeft eerder aangegeven dat jongens die niet klaar zijn voor het eerste elftal van NAC de tussenstap van Helmond Sport kunnen gebruiken. Bij Helmond Sport zou Carolina herenigd worden met Boessen. De trainer was tot april hoofdcoach bij FC Den Bosch, voordat hij ontslagen werd. Hij staat komend seizoen in Helmond onder contract. Carolina heeft nog een contract voor twee seizoenen.

Bron:B-Side Rats, We are Helmond

Terug naar overzicht
14 Reacties
0    
Hont

Er zal toch een oplossing gezocht moeten worden op linksback, momenteel hebben we er 4. Dit lijkt me voor beide partijen een prima stap.

0    
Realist

Niet verhuren! Gewoon laten gaan. Niet goed genoeg en gaat dat ook niet worden! Leigh en Mashart houden, ook Gersbach opdonderen.

0    
Chris W.M.

Carolina zal uiteraard gratis mogen vertrekken. Wellicht met een doorverkooppercentage mocht hij toch ineens elke wedstrijd blijken te kunnen spelen zoals tegen PSV thuis toen hij Lozano uit de wedstrijd speelde...

Alleen Mashart houden, Gersbach en Leigh zijn wat mij betreft ook niet heilig mits er daadwerkelijk een club komt die er voor wil betalen. Lopen in België nog wel wat leuke linksbacks rond die voor een normaal salaris willen komen voetballen in NL.

0    
Ivo

Ik hoop niet dat hij verhuurd wordt, dan blijft hij op de loonlijst staan. Een transfer is beter. Carolina zal bij Helmond iets minder verdienen dan bij NAC, maar dat kan je evt. nog wat compenseren.

Het vooruitzicht van Carolina bij NAC is dat hij zeer weinig zal spelen. Mashart zal voor Jong NAC uitkomen, Gersbach of Leigh in NAC 1.

Het duo Leigh/Mashart zie ik het meeste in, maar als een club een transfer wil betalen voor Leigh kan hij ook weg. Alle beetjes helpen.

0    
Boxer

Kan Smulders geen mooie club voor hem zoeken? .. en voor Kali en voor Kasteneer en voor...

0    
Geelzwartwit

@boxer zodat Smulders nog even wat kan verdienen aan zijn miskleunen?

0    
ome cor

Carolina is leuk als stand-in backje wanneer je echt niets beters hebt, maar zo hebben we nu Mashart al lopen.
Wie de eerste lb moet worden ?
Persoonlijk zou ik Kenny graag terug zien, maar wat als je promoveert ? Is ie dan ook nog goed genoeg ?
Leigh vonden we allemaal drie keer niks tot we hem spottend gingen aanmoedigen. Leigh loopt sindsdien met een gezichtsuitdrukking alsof hij bij Ajax 1 speelt. Alleen voetballend komt ie er niet in de buurt.

Gersbach is voor mij persoonlijk een twijfelgeval.
Een international van Australië kan toch niet zo slecht zijn als we afgelopen seizoen hebben moeten aangluren ?
Ik hoop dat het een valse start, was door verschillende oorzaken, in een heel slecht elftal.
Er zal toch wel een stukje Vidmar in zo'n Aussie zitten ?
Maar goed, die jongen hoopt ook weg te kunnen.
Vergis je niet, maar Emmen en Fortuna zijn tegenwoordig al een verbetering hè.

0    
Hugo

@realist. Ik ben het met je eens betreft Leigh. Zulke spelers heb je nodig in de kkd. Voetballend minder, maar een tomeloze inzet. Erop klappen wanneer dat nodig is. Gersbach had ik nog best willen zien, maar na de verschenen berichten over 'waar zijn toekomst ligt' is al duidelijk dat die volgens hem niet in Breda liggen. Hup NAC

0    
Belgische Naccer

HOUDOE!

0    
Hijisnietviesvaneenkroket

Zoeken ze daar nog een schoonmaker?

0    
Hosternokke

Carolina, leuk als stand-in op Tweede Divisie niveau bij pakweg Kozakken Boys, ASWH of Quick Boys.

0    
scheppioni

Voetbalde ene goede wedstrijd tegen lozano ! ?

0    
Hanos

Mittiliga en Angelino waren de beste linksbacks voor nac

0    
Felix

Strik er om en...

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja