Overal waar we komen

Colin Rösler mogelijk volgende City-huurling

Centrale verdediger Colin Rösler is mogelijk de volgende City-huurling die NAC mag verwelkomen. Met de informatie die technisch directeur Tom Van Den Abbeele gisteravond tijdens de forumavond verschafte in het achterhoofd, lijkt alles erop te wijzen dat hij sprak over de (mogelijke) komst van Colin Rösler.
Aan de hand van een uitgetekende opstelling en een aantal onderstreepte posities liet Van den Abbeele blijken in te zetten op een viertal huurlingen van Manchester City. Het gaat om een centrale verdediger, verdedigende middenvelder, middenvelder en rechtermiddenvelder. De TD bevestigde min of meer dat broertjes Luka en Ivan Ilic komend seizoen in Breda te bewonderen zijn, waardoor de posities van verdedigende middenvelder (Ivan Ilic) en centrale (aanvallende) middenvelder (Luka Ilic) ingevuld zijn. Van Den Abbeele gaf aan dat er één speler is, die deelneemt aan het EK Onder 19, dat komende zomer gehouden wordt in Armenië. Hij zal daarom vlak voor de start van het nieuwe seizoen pas aansluiten, en niet direct aan het begin van de voorbereiding. Zoals Van Den Abbeele al aangaf; het is nog geen uitgemaakte zaak dat deze vier talenten ook daadwerkelijk naar NAC komen. De TD wacht nog op definitieve bevestiging vanuit Manchester. Aan het EK Onder 19 nemen acht landen deel. Engeland heeft zich niet weten te plaatsen, waardoor een groot aantal talenten van Manchester City dus afvalt. Een beetje speurwerk levert op dat er twee spelers overeenkomen met de positie (centrale verdediger of rechtermiddenvelder) én actief international van desbetreffend deelnemend land aan het EK Onder 19. Het gaat om de spelers Eric Garcia en Colin Rösler, waar eerstgenoemde behoort tot de beste verdedigers van zijn generatie. Garcia mocht al enkele malen spelen in de hoofdmacht van Manchester City, waardoor hij zo goed als onhaalbaar lijkt. Colin Rösler is 19-jarige centrale verdediger met een Engels en Noors paspoort. De mandekker zou zelfs uit kunnen komen voor het nationale elftal in Duitsland, omdat hij geboren werd in Berlijn. Rösler komt uit voor Noorwegen Onder 19, waar hij aanvoerder is. In totaal werkte de jongeling van Manchester City al 40 jeugdinterlands af in diverse leeftijdscategorieën. Voor City U23, dat uitkomt in de Premier League 2, speelde hij dit seizoen 26 wedstrijden. Zestien hiervan in de competitie en zowel vijf in de UEFA Youth League als in het bekertoernooi. Het toernooi in Armenië duurt van 14 tot 27 juli. Rösler zou op zijn beurt naar verwachting eind juli dus kunnen aansluiten, mocht hij inderdaad naar NAC komen.

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
59 Reacties
1    
D'n Klaagmuur

@Ratkopf, ja want Meijers heeft zo'n dijk van een seizoen bij Helmond Sport gespeeld natuurlijk.....

0    
Kees

Wie ;-)

0    
Judge M.

Als het net zo'n bikkel is als Uwe Rösler destijds voor City was dan belooft dat nog wat!

0    
jvt

Onze Tom zei toch dat de spelers van MC een aanvulling moesten zijn op de eigen selectie, maar nu is het gehele middenveld al niet meer van ons? En een voorstopper van MC in de as. Tja die 2 milj is natuurklijk veel te weinig voor een kampioensploeg. Dat is hopen op een wonder a la RKC.

0    
Hoeven B4

Goede research, zou Blanco iets van kunnen leren...

-1    
Pie076

Kan het niet zo zijn dat het om Felix Nmecha gaat?

Middenvelder van city en spelend voor Engeland u19.

0    
Nacbeest

@jvt als klopt dat we nog vier of vijf spelers van de huidige selectie overhouden dan komen er nog genoeg spelers voorbij die deze jonge talenten op de bank kunnen houden geen voorbarige conclusies trekken.

Verder lijkt het me al een verbetering dat we namen horen in plaats van al dat gissen.

Hup NAC!

0    
Chris W.M.

Qua rechtermiddenvelder/rechtsbuiten lijkt Luke Bolton de juiste papieren te hebben. Afgelopen half jaar spelend bij Wycombe Wanderers, wat dan weer past bij de omschrijving van TvdA die het had over een speler die speelt op het jeugd EK + 1 speler die afgelopen seizoen al uitgeleend was om ervaring op te doen (Bolton?)
Daarbij juiste leeftijd van jongens waaruit NAC mag kiezen en speelde met Wycombe op het derde niveau van Engeland. Dan lijkt de KKD een stapje hoger qua niveau.

Enkel Nemane heeft hetzelfde profiel ( EDS + verhuur ) alleen heeft deze een aflopend contract. Daarbij heeft hij 2 jaar geleden bij Go Ahead niet echt indruk weten te maken, dus lijkt me sterk dat TvdA hem als eerste op het lijstje heeft gezet.

0    
Chris W.M.

@jvt

Als je erbij was geweest had je gezien dat Van Den Abbeele d.m.v. kruisjes op een bord de invulling van de selectie aangaf. Het bovenste kruisje per positie betrof een basisspeler, het onderste een reserve. Alle City en eigen jeugdspelers werden ingedeeld bij de onderste kruisjes.

0    
Breda-mike

Jvt word jij nou nooit moe van jezelf?

0    
Tombola Breda

Knap speurwerk BSR. Normaliter had ik op basis van de achtergrond informatie gezegd 'mooie speler voor NAC'. Maar ik ga geen oordeel geven voordat ik hem een paar keer met mijn ogen aan het werk heb gezien. Maargoed, wat Tom zelf al aangaf: mochten de MC spelers daadwerkelijk opbloeien bij NAC dan is dat een mooie bonus. Een Viking mentaliteit op het veld kan in ieder geval nooit kwaad...

0    
maikolg

@Chris W.M., kon er zelf helaas niet bijzijn, als ik het zo hoor heeft de TD geleerd van zijn eerste interview en kwam hij heel voorbereid op deze technische avond?

0    
LarsW

@Pie076

Engeland Onder 19 is niet actief op het EK Onder 19. Hij is het dus niet.

0    
Ouwe Spionkop

Even wat info over deze Colin Rösler gezocht. Is vast waarde in de City jeugd, maar niet als cv maar als middenvelder. Dat lijkt me ook logischer gezien zijn lengte van 1.76 meter.
Het lijkt me dus niet dat dit onze nieuwe cv gaat worden.

0    
Sjef de gevulde [email protected]

nu val je echt door de mand door dit totale kansloze bericht met alleen maar onwaarheden. Zoals Chris w.m. al aangaf hierboven. En een jongen die een week voor aanvang aansluit zal niet voor de basis gehaald worden lijkt mij.

0    
Rude Bread

@Maikolg

Om even in te haken op jouw vraag, TvdA kwam in mijn ogen inderdaad een stuk beter voor de dag dan in zijn eerste interviews. Was niet bang om kritische vragen te antwoorden en gaf duidelijk uitleg over zijn plannen voor de selectie van komend seizoen. Ben benieuwd wat hij ons gaat brengen!

0    
Chris W.M.

@maikolg

Beide. Zowel Van Den Abbeele als Eisinga maakten op mij een zeer voorbereide indruk. Hebben zonder aarzelen en zonder stotteren antwoord gegeven op alle vragen waar ze antwoord op konden geven. En in sommige gevallen zelfs meer verteld dan ik had verwacht. Zoals over de City jongens ( broertjes Ilic en posities andere 2), Olij, begroting en spelersbudget ( is nog niet eens goedgekeurd dus risico dit nu al te melden), performance coaches etc.

Vond het ook wel vermeldenswaardig dat ze doorgaan met het concept technisch hart.
Naast Tom zullen Hellemons, het hoofd van de medische staf, de nieuw aan te stellen hoofdcoach + de nieuw aan te stellen hoofdscout ( jaja) daarin plaatsnemen. Daardoor voorkom je dat er spelers gehaald worden die de ontwikkeling van een jeugdspeler in de weg staat, kan de hoofdcoach aangeven wat voor type speler nodig te hebben, Tom samen met hoofd scouting deze speler scouten en hoofd medische staf verslag uitbrengen van medische staat van de speler. En dit alles in alle openheid en in overleg.

0    
Maikolg

Rude bread en Chris WM thanks voor deze insight, mij stemt het alleszins positief dat ze vaker deze avonden willen organiseren om eindelijk na al die problemen weer een transparant te zijn naar de achterban.

0    
Maikolg

Eens*

0    
voetballiefhebber

Leuk, maar neem aub ook touiazi mee. leuke spits voor ons.

0    
Tombola Breda

@ Chris W.M. , de constructie van het Technisch Hart lijkt mij in ieder geval al een veel betere werkwijze dan de Ik-doe-wat-ik-wil methode van onze Youtube kneus. Al schuilt er wel een gevaar in de snelheid van de besluitvorming lijkt me. Je moet toch wel verdomd goed met elkaar kunnen sparren wil je tijdens de hectiek van de transfer periode niet het gevaar lopen om naast de pot te pissen door trage besluitvorming. Daarom is het zo belangrijk om een eenduidige en krachtige visie te hebben waarop je altijd kunt terugvallen. Daarmee zou je in theorie veel sneller knopen kunnen doorhakken.

0    
7Hills

@Ouwe spionkop

Letterlijk van de website van City:

"Being the son of City legend Uwe Rosler and named after another in Colin Bell, there was only going to be one club for the 16-year old.

The young defender arrived at the Club as an 11-year-old and says it was a 'dream come true' to join his boyhood team.

Part of the U18s squad for the 2016/17 campaign, he helped them to the U18 Premier League North title and has captained the side on several occasions during the 2017/18 season.

A centre-half who enjoys the physical challenge the game presents, Rosler is equally adept with the ball at his feet and has a range of passing that allows him to set attacks up from his deeper role."

0    
Henri

Wordt er zowaar nog een structuur weggezet ook. Ik raak steeds meer geinteresseerd.

-1    
Ratkopf

Bart Meijers laten gaan en dan zon speler huren, wat een onzin....

0    
LarsW

@Ouwe spionkop

https://www.instagram.com/p/BqVYOycBd0K/?igshid=1c957lije8fdc

Of Rösler moet enorm gekrompen zijn, maar hij is zeker langer dan 1.80m. Het gaat om de meest linkse speler.

0    
Chris W.M.

@Ouwe Spionkop

I see your point.

Echter kom ik hier weer tegen dat hij 1.86 cm lang is.

http://www.talentshunter.eu/colin-rosler/

Vervelende van die leeftijdscategorie is dat hij natuurlijk van het ene op het andere jaar nog wat gegroeid kan zijn. Als jouw gegevens van 2 jaar geleden zijn, en hij ondertussen een groeispurt gehad heeft....

0    
jvt

Ja ja kruisjes zijn geduldig; MC stuurt echt geen spelers met de wetenschap om reserve te zijn maar om ervaring op te doen en waarde te creëren. En laten we eerlijk zijn, we hopen dat de MC spelers allemaal nog stukken beter zijn dan die van NAC zodat we kampioen kunnen worden. Ongelofelijk dat alle uitleg van onze Tom er bij velen als zoete koek ingaat. Weg met die kruisjes, knokken voor je basisplaats. Zo moet het zijn!
Ophouden met dat theoretische geneuzel, spelers en een trainer, ex-international halen en rap een beetje!

1    
D'n Klaagmuur

@Ratkopf, ja want Meijers heeft zo'n dijk van een seizoen bij Helmond Sport gespeeld natuurlijk.....

0    
Budisic

Weer een City speler... en zo hangen we aan City als een klimmer aan een hoog gebouw. We moeten hopen dat diegene op het gebouw bereid is ons op te trekken en dat ie ons niet een stuk laat zakken, maar bungelen blijven we. Misschien beter zelf een ladder te bouwen. Met eigen spelers.

0    
Dun Diëe

Ons lichtgewicht jvt heeft weer eens goede raad waar we helemaal niks mee kunnen. Vooral zo door blijven gaan hoor. Zaken in het leven, dus ook bij Nac gaan soms goed, en soms niet goed (en bij onze club dus wat vaker niet goed dan wel goed). Kortom, je hebt vast wel weer een keer gelijk.

Verder ben ik meer en meer benieuwd naar de komende maand. Ik vrees dat de namen vanuit City pas ergens in augustus bevestigd gaan worden. Tot nog toe lijken het niet zomaar marionetten van de aandeelhouders maar lijken ze er zowaar eigen ideeën op na houden. Als de komende week de trainer en keeper bevestigd worden zijn we op de.goede weg.

0    
Henkie

Ik zie gelijkenissen tussen het verdedigen van de huidige td door chris wm met het verdedigen van vette hansie.

Hopelijk dit keer niet blind verdedigen net als destijds terwijl iedereen het al aan zag komen en hopelijk dit keer met een andere uitkomst.

Zelf sta ik er nog neutraal in. Nog niemand gehaald buiten een keeper namelijk.

0    
Henkie

Ik merk wel een zelfde tendens als met hansie op het begin. Wat had die man toch een verstandige teksten was het algemene oordeel hier.

Laten we onze nieuwe td gewoon beoordelen op de selectie die die samenstelt en niet op zijn praatjes. Is wel gebleken dat we daar niets voor kopen.

0    
Chris W.M.

@Henkie

Prima Henkie. Geef enkel feitelijk weer wat er gezegd is, en geef aan er positief naar te kijken. Nu zien of alles waar gemaakt wordt. Heeft beloofd voor maandag de nieuwe coach te presenteren. Zal het eerste ijkpunt zijn.

En waar was jij gisteren?

0    
Henkie

Chris,
Wat is de link tussen vorig jaar blind smulders verdedigen en gisteren wel of niet aanwezig zijn?

Enlighten me.

0    
Chris W.M.

@Henkie

Je hebt het over de tendens, dat men de teksten van TvdA voor zoete koek lijkt te slikken. Je lijkt het je mede supporters zelfs kwalijk te nemen dat ze nu er eindelijk iets van een plan van aanpak lijkt te bestaan ( na een jaar met ellende) er positief over zijn.

Dat je er neutraal instaat; prima. Ik ook. Ik moet het nog allemaal maar zien. Maar voorlopig heb ik de man live aan het werk gezien en gehoord, en maakt hij op mij een prima indruk. Dat is alles wat ik er tot nu toe over gezegd heb. Jij gaat af op hetgeen wat je leest, en lijkt alleen via dit forum je ongenoegen te willen uiten i.p.v. in het publiek te gaan zitten en de man rechtstreeks te bevragen. Indien je er wel was ben ik benieuwd welke kritische vragen van jou afkomstig waren.

0    
Molenschot Loco

Ik ben ook vooral heel nieuwsgierig wie die andere kandidaat is voor het trainerschap ...een Nederlands sprekende trainer....pfff enig idee iemand?

0    
F3

Ik krijg wel een dejavu gevoel over spelers die de voorbereiding niet meemaken en een week voor het begin van de competitie aansluiten...

0    
Breda1965

ik blijf me verzetten tegen city..WIJ ZIJN NAC..en geen etalage

-1    
Henkie

@Chris,

Ik was gisteren pas rond 20:00 thuis van het werk, ga niet daarna nog naar een forumavond. Dat jij heel de dag om de 3 minuten hier verhalen neerpost moet je zelf weten, maar sommigen hebben wel wat te doen overdag.
Je lijkt jezelf boven je medesupporter te plaatsen enkel omdat jij gisteren aanwezig was (nounou chapeau) en aan iedereen die het met je oneens is dezelfde verwijtende vraag voor te schotelen die ik op mijn bordje kreeg.

Anyways, je beantwoordt mijn vraag niet. Wat is de link tussen blind smulders verdedigen en gisteren wel of niet aanwezig zijn? Onee, je wil jezelf alleen profileren als de ultieme supporter en mij neerzetten als geen echte supporter. Of niet dan, Chris.

Ondanks dat je niet op mijn vraag ingaat, zal ik zo fatsoenlijk zijn om wél op jou in te gaan.

"Er eindelijk iets van een plan van aanpak lijkt te bestaan"
Och nee toch; daar gaan we weer.
Na smulders is hier de nieuwe mesias die eindelijk een plan van aanpak lijkt te hebben.
"Eindelijk". Hmm.. Vreemd. Meen toch een keer of 100 gehoord te hebben op dit forum door iemand met precies dezelfde naam als jou dat Smulders ook de nieuwe held met een fantastisch beleid en eindelijk goede visie was?

Iedereen met kritiek op smulders werd wel eens even belerend toegesproken door meneer chris wm, zal ik niet snel vergeten. Je toont nu al weer gelijkenissen met die verwijtende vragen van je. "Je was niet op de forumavond aanwezig en ik wel" zo beleerde Chris Wm de fanatieke super fan de niet echte supporter Henkie.

Om te kotsen.

0    
Dutchbird

knap stukje research gevolgd door logische redenering BSR, wederom chapeau!

0    
GeelZwartHart

Dat zou mooi zijn als de 2 broertjes komen ( 1 blijft dan) . Denk wel dat ze een mooi tandem kunnen vormen..!!

0    
Chris W.M.

@Henkie

Zie weer tal van onwaarheden voorbijkomen in je post, dus het reageren niet waard. Blijkbaar is het neerhalen van mijn persoontje nog belangrijker dan waar het hier echt om hoort te gaan; het welzijn van NAC. De een benadert alles met argusogen en negativisme, de ander kijkt het liever even aan maar ziet wel de positieve kanten. Het is maar waar je voor kiest, is iedereen vrij in.

Maar goed, heb vakantie nu dus ga me zeker niet druk maken wat jij van me vindt. Eerst de komende dagen maar eens afwachten, zoals gezegd zou er op korte termijn een hoofdscout én trainer gepresenteerd gaan worden. Even afwachten of dat waargemaakt gaat worden.

-1    
Goudvis99

Ik snap niet dat de meeste zo positief zijn over de TD??? Het wordt dan weer gewoon hetzelfde liedje als verleden jaar toch? En maar wachten, wachten, etc. etc. op City spelers.
En zodra competitie begint : Nada, noppes. Niet te verwarren met Noppert. Ook zo'n dingetje. Moets 1e keeper worden van Jelle.Hebben het geweten.
Nu wilt hij Olij persé hebben.
Laten we nu eens eerlijk zijn, moet gewoon ervaren keeper bij. Jelle heeft bewezen dat hij ieg geen keeper beter kan maken, helaas..........

0    
Dutchbird

@Goudvis99 dat is gisteren uitgebreid toegelicht en er is ook goed over gediscussieerd.

0    
Ernie

Wanneer is de eerste wedstrijd?
Ik zie wel wie er dan op het veld staan.

0    
Goudvis99

@Dutchbird Ik weet het. Spreek alleen mun verontrusting uit. ben gewoon bang voor weer het zwlfde leidje. Wat de TD ook allemaal zegt. Smulders geloofden we toch ook allemaal. Niet naief zijn, vind ik.

0    
Nacdictive

Mensen: gewoon afwachten.. ik.kon er gisteren helaas niet bij zijn maar laten we eea gewoon beoordelen obv prestaties.

0    
Maikolg

Gasten laten we gewoon normaal tegen elkaar doen. Iedereen is in enige mate gefrustreerd door het afgelopen kutseizoen en dat mag/moet zeker maar laten we dat als supporters niet op elkaar botvieren...

0    
Maex

Helemaal eens met Chris. Je kan er zelf voor kiezen hoe je kijkt naar de huidige situatie en bepaalt zelf hoeveel vertrouwen je daar in hebt. Dat je zelf geen of weinig vertrouwen hebt betekent niet dat anderen niet positief mogen kijken naar de toekomst.

Elkaar op de persoon aanspreken is laag en laf.

0    
Sjak

@Maex idd in een echte discussie speel je op de bal niet op de man. We gaan het zien..

0    
Die ne gast

Vond Luka Ilic voor zijn blessure wel potentie hebben, dus zou er niet rouwig om zijn als hij inderdaad er nog een jaartje NAC achteraan plakt. Hoop wel dat al dat kunstgras in de KKD hem niet te blessuregevoelig maakt.

0    
Wanny

Iluc is in ieder geval een goeie gast met drive. Niet zo'n mooi weer voetballer.

Is alleen wel veel geblesseerd geweest.

0    
scheppioni

Ik ben het wel met Ratkopf eens, Bartje heeft het ondanks een minder seizoen wel bij ons NAC bewezen, we haalden ook ooit smith brown en gersbach is ook niet veel beter, daarbij in het centrum blijf ik koch ook zeer zeer matig vinden, ik verheug me sinds vandaag de dag wat minder misschien valt het dan ooit mee !?!

0    
Castle

Bart heeft een niet te goed seizoen gehad had hem wel nog een jaar gehouden voor in breedte van de selectie,een dong weet ik wel dat hij zeker niet slechter is dan mevr koch

0    
Guuske

Afgelopen jaren is er vooraf veel gesproken over eventuele city spelers die zouden komen. Puntje bij paaltje kwamen ze niet en kregen we 3e keus. Verwacht niet te veel van de Engelse vriendjes. Eerst zien dan geloven.

0    
Dutchbird

Zo'n Mandemakers die kletst er gewoon een paar miljoen tegenaan bij RKC, dat kunnen jullie toch ook van Aalst, van Weelde en Burema?

0    
Deroye V.

Wie wordt de nieuwe trainer dit seizoen ?

0    
DunErwt

Helemaal eens met henkie.
Chris w.m is weer net zo als een jaar geleden voordat tie zn kop stootte aan Smullie.
Het hoogste belerende woord, reageren op kantooruren van maandag tot vrijdag, ga toch eens werken lamlul.

0    
DunErwt

@Chris wm

Jij bent na vorig jaar zo door de mond gevallen met je adoratie voor Smullie dat jij het reageren niet waard bent.
Nooit vergeten waar je vandaan komt beste vriend van Smullie.

0    
DunErwt

En toen kwam je ook nog met het feit, dat alles wat je zei over Smullie op feiten gebaseerd was.
Waarom reageer ik eigenlijk op jou, totaal niet waard

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja