Overal waar we komen

De Graaf: "Ik had die bal gewoon weg moeten koppen"

Edwin de Graaf voelde zich gisteren na afloop verantwoordelijk voor het puntverlies. De gelegenheidsaanvoerder verwerkte in de 90e minuut in blinde paniek een bal tot corner. Uit die hoekschop werd vervolgens gescoord. De Graaf: "Ik had die bal gewoon weg moeten koppen. Ik voel me verantwoordelijk voor dit onnodige puntverlies." Het tegendoelpunt viel weer uit een dood spelmoment. NAC oogt de laatste tijd onzeker bij corners en vrije trappen. Vreemd, want met simpele afspraken weet iedereen wat hij moet doen. De Graaf: "We praten er veel over in de groep. Iedereen moet gewoon zijn taak uitvoeren. Waarom dat dan niet gebeurt, is moeilijk aan te geven." Met wedstrijden tegen PSV, Groningen en Heracles in het vooruitzicht, lijkt NAC de komende weken niet veel punten te pakken. Toch heeft De Graaf nog hoop: "Tegen PSV doen we het thuis meestal goed."

Vorig bericht
Foto's Sparta - NAC 13 reacties
Volgend bericht
Viruswaarschuwingen ellende en toestanden! 6 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
0    
Riellie

Tja, Edwin. Ik had....ik had..... Edwin heeft een goede instelling, maar heeft na zijn blessures nooit meer zijn oude niveau gehaald en komt nu gewoon te kort.

0    
Benji

@Riellie

Niet alleen de graaf doet het, ook Maaskant hoor..

Ze zijn eerlijk, maar doen altijd zo voorzichtig in de media..

0    
grizzlyman

De Graaf is voor NAC gewoon een goede voetballer die ik er graag bij heb, heerlijke mentaliteit en hij blijft lopen.
Als NAC gaat voetballen zoals ze kunnen, dan zie ik ze 5/6 punten halen de komende wedstrijden...

0    
Arnac

NAC heeft het wederom weer over zichzelf afgeroepen. NAC lijkt altijd 'voorzichtig' te willen spelen.
Als ze de voorsprong vasthouden, dan is er niks aan de hand. Maar net zoals tegen NEC zakt NAC weer ver terug na een voorsprong van 1 doelpunt.

Gisteren ook: na de 1-2 (Zwaanswijk weer belangrijk) zakken ze ver terug op eigen helft en lijkten ze wel niks meer te willen creëren. Nee, voorzichtig en risicoloos gaan verdedigen, dan roep je het over jezelf af, dan gaat Sparta inderdaad drukken.

Het gelijke spel was verdiend voor Sparta.

Ik hoop tegen PSV een team te zien dat 90 minuten lang blijft knokken en doelpunten wil maken!

0    
scheppioni

Welkom terug BSR ! Ziet er goed uit, hopelijk alles goed voor mekaar ! Dan nog effe over ons NAC de laatste tijd, onnodig veel punt verlies ! Soms slap beginnen, soms een triest verval in de wedstrijd, dat moet er echt uit ! Verder ben ik persoonlijk nogal een fan van een type de Graaf, al ging ie gisteren toch wel erg dom de fout om ten eerste zo nog een corner weg te geven ! Come on NAC, met de lampjes, grunn en de tukkertjes voor de boeg kunnen we over drie weken weer fatsoenlijk op de rails staan met de 9 nodige punten erbij !

0    
Bryan Adams

De Graaf is een speler die het nivo van NAC niet (meer) aankan. Werkt keihard, maar zelden met rendement.
Handelingssnelheid en wendbaarheid zijn heel erg laag, leidt ontzettend veel balverlies, laat de simpleste ballen van zijn voeten springen. is alleen bruikbaar als hij met de bal aan de voet naar het doel vd tegenstander kan lopen en hij wint vrij veel kopduels op het middenveld. Hele welwillende speler, maar helpt NAC niet vooruit.

0    
nac6

als je dat weet de graaf waarom doe je dat niet .
ben je er soms te stom voor .
hopelijk sta je niet tegen toivonnen zaterdag dan wordt het nog veel erger. dan een goal tegen.
maar verjonging is hard nodig de oudjes achter zijn te langzaam en conditioneel op na een helft voetbal

0    
Bas

Achteraf is het altijd makkelijk praten. Ik vond op het moment dat de graaf die bal de tribune in peerde en een corner weggaf dat hij groot gelijk had, geen risico in de laatste minuten.. Tja, dan valt die bal zo binnen.. Dan vind ik dat je eerder Jelle de schuld kan geven waarom hij in godsnaam geen vent bij de 2e paal weg zet.. dat heeft al meer punten gekost!

0    
Gilze

Ja makkelijk praten achteraf, komop je bent een prof zeg.
Het verschil wordt vaak gemaakt wanneer een club op voorsprong komt en vervolgens nog even door blijft drukken tot er een mogelijk tweede doelpunt valt. In het geval van NAC wordt er vaak op voorsprong gekomen en men lijkt het allemaal wel goed te vinden, ze gaan verdedigen waardoor de aanvallers op een eiland komen te staan. NAC komt steeds meer onder druk en geeft zo gewonnen wedstrijden uit handen.

0    
tiesto

NAC heeft dit puntenverlies aan zichzelf te wijten... Als je een voorsprong gaat verdedigen door met 10 man voor de goal te gaan liggen moet je er niet van staan kijken als je punten verliest...

Het is makkelijk om de schuld nu op de Graaf te leggen, maar iedereen die de wedstrijd heeft gezien heeft het zien aankomen. NAC heeft het over zichzelf afgeroepen, ze hadden gewoon moeten door voetballen in plaats van het initiatief aan de tegenstander te geven, dat is vragen om problemen...

0    
Martijn

Triest om de Graaf hier af te branden. Bij de Graaf heerst de Noad mentaliteit. Verzaakt nooit en is gewoon voor nac een prima speler. Nac roept het gewoon over zich zelf af door steeds weer een nipte voorsprong te willen gaan verdedigen. Nac moet gewoon doorgaan met waar ze goed in zijn en dat is volop erop klappen en drive naar voren. Voor de pothangen kunnen wij niet, zo is in het verleden en in deze competitie ook wel weer gebleken.

0    
Waterpijp

Ik ben het eens met Martijn, De Graaf is een uitstekende speler en ik vind het zelfs nog erg goed van hem dat hij de schuld op zich neemt aangezien de gelijkmaker collectief falen was van NAC(Terouwelaar oogde onzeker, niemand bij de 2e paal).

0    
abc

Jammer van het gelijkspel...

ot: Belachelijk dat die wuijtens van utrecht maar 2 wedstrijden schorsing krijg en lurling en leo allebei 3 wedstrijdem geschorst zijn!!

0    
Benji

Penders is onze misser blijkt maar weer..

Tegen NEC 2 corner doelpunten om onze oren, nu weer.. En Penders was ook deze wedstrijd er niet bij..

0    
Alexnac

Achteraf schieten we niets mee op..

0    
Bas

Penders was er tegen nec gewoon bij hoor...

0    
jan uit G

amateure voetbal meer kan ik er nie van zegge wat een drama weer voor de zoveelste x lere ze het nou nooit er moet toch gvd altijd een mannetje bij de 2d paal staan stonde ze weer met zn alle op een kluit om NAC weer strijdlustig te make 7 man dr uit en verjonge want dit soort voetbal hoort niet in de eredivisie thuis je schaamt je toch kapot voor dit vertoon je moet eens kijken hoeveel punte wij al niet zo hebbe late ligge onverstelbaar en het commentaar achteraf is altijd!! a.s.zaterdag gaan we er voor nee dit gezeik moet maar eens x afgelope zijn ben het kotsbeu,en kom niet aan met de woorde dit is NAC!! want dit is niet het NAC wat ik ken het strijdlustige is er al een tijdje af en dat gaat nog eens gevolge hebbe.

0    
scheppioni

Tja Jelle brengt veel onrust op dit moment vooral met hoge ballen, vorig jaar pakte hij nog punten, nu is het onrust achterin, dat moet eruit, het kan zo toch niet lang duren, want dan moet Jimmy toch een kans krijgen, want dit zijn toch een paar wedstrijden achter mekaar ! Verder waarom voetballen wij na de 0-1 of 1-2 toch niet gewoon door, dan roep je het ook idd niet over je af ! En ik heb zelf ook gevoetbald, maar je gaat toch niet zo makkelijk een corner in de laatste minuut weggeven als je weet dat je keeper niet sterk is in zijn 5 meter gezien de laatste wedstrijden, oh man ik zou flippen in het veld ! Nu ik zelf fluit moet ik toch wel zeggen dat je met de overtredingen het toch niet meer weet, zoveel scheidsen willen, zo lijkt het, zo graag in de picture staan en dat is nou net de grootste fout van een scheidsrechter ! Verder ludiek want de collega NAC supporters over Luinge zong, zo kan het ook die NARE MAN !! By the way scheppioni was op het laatst spaai, maar is nu weer scheppioni met een groot NAC hart !

0    
since1912

hoi

Laad alle berichten na dit bericht in