Overal waar we komen

Viruswaarschuwingen ellende en toestanden!

De laatste tijd van de oude website en de eerste paar dagen van de nieuwe website meldden mensen virusmeldingen die ze kregen als ze op bsiderats.nl komen. Kijk, dat is dus gewoon KUT! En daarom hebben we daar maar wat aan gedaan. Ons hostingbedrijf heeft de firmware op de server omhoog gemikt en het spamfilter even wat verbeterd. De webdesigner heeft de virusscanner er nog maar eens overheen gehaald en alles lijkt in orde. Daarna is er contact geweest tussen ons en Norton om te kijken of dit ook klopte en Norton Safe Web heeft onze site officieel als nette site aangemerkt. En daar zijn we blij mee. Dat wordt weer een avondje worstenbroodjes knauwen en koffie drinken (twee klontjes suiker graag) om het te vieren. Mochten jullie ondanks dit toch nog ellende op je af zien komen, denk dan maar: het is lang niet zo erg als een Feyenoorder, maar laat ik toch de B-side Rats maar even waarschuwen dat ze iets moeten doen. U is bij voorbaat erg bedankt.

Volgend bericht
B-side Rats Mobiel 15 reacties
Terug naar overzicht
6 Reacties
0    
Nil

hehehe, scherpe teksten zoals vanouds! Goed dat jullie weer terug zijn. Ben er dolblij mee. Het was zelf zo gek dat ik ging F5'en toen de website eruit lag voor onderhoud.

0    
Helsie

In geval van verdere virus meldingen:
- Sluit je browser
- Voer even een ipconfig /flushdns op je PC uit.
- Start je browser weer

Dan voorkom je dat je PC misschien nog verwijzingen naar malafide sites in de cache heeft staan.

0    
Scarface

De oorzaak kan ook ergens anders liggen. Ik heb zelf ook een domein en dat werd iedere keer opnieuw gehacked. Na overleg met mijn hostingbedrijf was hun raad om ALLE ftp-accounts opnieuw in te stellen/aan te maken of in ieder geval alle wachtwoorden te veranderen. Et voila, nadien geen enkele virusmelding of hackpoging meer.

Mocht het dus weer voorkomen BSR >> probeer bovenstaande optie dan eens ;).

0    
Mafkees

Wat Helsie zegt.

@Scarface: de hele site en alle accounts zijn opnieuw aangemaakt. Van scratch (vandaar ook geen archief). Maar dat bleek niet afdoende. Ha ja, een tripje over de internets via google laat zien dat bsiderats.nl bepaald niet de enige is met dit probleem. Hopelijk is het nu opgelost.

0    
Scarface

@ Mafkees: ik krijg geen berichten via het contact-formulier weg. Hebben jullie wel de goede mail-settings ingesteld?

0    
Scarface

@ Mafkees: Als de accounts from scratch met hetzelfde wachtwoord en ftp-adres zijn aangemaakt dan blijft het hackersprobleem bestaan. Just for your info ;).

Laad alle berichten na dit bericht in