Overal waar we komen

Dervite: "Ik heb nooit de kans gekregen mijn kwaliteiten te laten zien"

Dorian Dervite kwam op de laatste dag van de transferperiode over van het Belgische Charleroi. De Fransman hoopt in Breda het plezier terug te vinden en te laten zien, dat hij van toegevoegde waarde kan zijn.
Dervite kwam bij de club uit de Jupiler Pro League tot zijn frustratie nauwelijks in actie: "Ik was niet blij, want ik wilde spelen. Het was frustrerend, omdat ik nooit de kans heb gekregen mijn kwaliteiten te laten zien. Als ik een paar wedstrijden had kunnen spelen, had ik eerlijk beoordeeld kunnen worden. Dat is echter niet gebeurd. NAC diende zich aan en ik denk dat dat een juiste keuze was, want ik kan niet wachten om meer op het veld te staan."

Bron: B-Side Rats, Walfoot

Terug naar overzicht
27 Reacties
0    
Hansiehansie

Als hij onder druk een bal richting de gele shirts kan spelen, dan is het al beter materiaal dan wat er nu staat. Dus gooi maar voor de leeuwen zou ik zeggen. (helaas) Weinig te verliezen met de huidige twee CV's, die op 2 of 3 wedstrijden na wekelijks door het ijs zakken.

0    
misterbean

Als ie bij een corner van NAC goed kan koppen mag ie er voor mij ook al in

0    
DunErwt

Als tie worstenbroodjes lust mag tie er van mij ook gelijk in

0    
AJ

Al kan hij nog maar 45 min spelen.... gewoon mee beginnen. Koch op de bank starten.

0    
Ed

Als hij bikkelt en de bal naar de juiste kleur speelt en een teamgenoot op zn flikker geeft als ie verzaakt, dan zorg ik voor een megafoon om de overige 10 te bereiken.
In de basis die gooser en die lamme takken als steward op de tribune zetten. Gvd ben er klaar mee. Gif in je flikker en erop tegen die kazen PUNT!!

0    
DunErwt

Een fransman met een geel hestje gaat ervoor, een fransman in een geel NAC shirt hoop ik ook!
Good luck Dorian!

0    
Ivo

Tegen AZ en Ajax valt er weinig te halen, dus stel hem maar op, hij mag ons verrassen.
Samen met Mets en Koch in een 5-mans verdediging en hopen op 1 puntje in 2 wedstrijden. Dat is de realiteit.

0    
MickJ

Ik zou zeggen en met mij nog 18.385 man
laat maar zien , verras ons .

0    
NAC76

Opstellen, samen met Klomp als centraal duo. Links Gerbach en rechts Karami. Zwarthoek in de goal. Middenveld met Lundqvist, nijholt en bij gebrek aan beter Kali. Aanval Kaikai, Sydney en Rosheuvel.

Geef Sydney een kans, de anderen maken het nu ook niet waar.

0    
NAC76

Zwarthoek is Zwarthoed natuurlijk

0    
willem 4,5

Welkom bij onze club Dorian! Laat maar zien wat je kunt op het veld, woorden hebben we genoeg gehoord dit seizoen, resultaat willen we zien!

0    
Marti

Vanaf minuut 1 erin , niett geschoten is altijd mis , en breed leggen ook. Dus wat mij betrft gelijk beginnen ik kan niet geloven dat er bij die aankopen nou helemaal niets bijzit die het niet snappen

0    
Buurman

Hij is groot en sterk ook een voordeel. Wel Zwarthoed in de goal. Met een punt vet tevreden. We zijn nog lang niet verloren als de spelers gaan werken.

0    
Ed

Lees net dat het een vraagteken is of hij speelt !? Zucht.

0    
scheppioni

Sprankje hoop in de slechtste verdediging ooit bij ons NAC !!!! Zelfs in de topklasse lopen beter verdedigers ! Laat het maar zien Dervite !

0    
[email protected]©

Dan heeft er toch nog één iemand plezier bij NAC dit seizoen.

0    
Nacdictive

@scheppioni: leuk bedacht maar welke topklasse? Veel supporters roepen maar iets..
Ik laat me graag verrassen maar vooralsnog wil ik het eerst zien: een kans krijgen, dwing je ook af.

0    
Belgische Naccer

Als hij een bal naar iemand met hetzelfde shirt kan spelen en een duel kan winnen is hij al beter dan alles wat er nu in staat.

0    
Belgische Naccer

Ter aanvulling:

Volledig met Buurman eens, wissen die van Leer ook maar eens voor Zwarthoed. Misschien dat die wel een keer punten pakt voor NAC. Want van leer heeft in 20 wedstrijden nog geen punt gepakt voor NAC.

En ieder schot van buiten de 16 waait erin bij die smurf. Hopelijk met Zwarthoed, wat meer uitstraling en vertrouwen. Van Leer begint steeds meer op Davy Schollen te lijken.

0    
scheppioni

@ Nacdictive
Klopt ik bedoel eerste klasse, voutje !?

0    
misterbean

Helaas is ie twijfelachtig voor vrijdag:
Omdat Dorian Dervite pas een training in de benen had, die van maandag, ontbrak de Fransman dinsdagavond op het wedstrijdformulier van Jong NAC dat in Daan Klomp en Erik Palmer-Brown zijn centrale duo had. De technische staf wilde geen onnodige risico's nemen met Dervite.

Of de 30-jarige voorstopper van 1.92 meter vrijdag (20.00 uur) tegen AZ direct zijn opwachting maakt, is derhalve twijfelachtig. Die beslissing zal genomen worden na de trainingen van woensdag en donderdag. Aangetekend dient te worden dat Dervite dit seizoen 134 minuten heeft gespeeld voor Charleroi. Het is niet ondenkbaar dat het bekritiseerde duo Menno Koch en Karol Mets daarom wederom aan de aftrap verschijnt.

https://www.bndestem.nl/nac/dervite-wordt-klaargestoomd-door-nac-wanneer-hij-zijn-entree-maakt-is-nog-onduidelijk~a50dd470/

0    
Daan

Klinkt als Damcevski 2.0 !!

0    
Nr. 20

@Daan ik hoop tegen beter weten in van niet...maar deel je gevoel....we gaan het zien

0    
Blackmountain

Als hij de bal naar een middenvelder of misschien wel een aanvaller kan spelen mag hij er van mij meteen in, ben dat tikkie terug of tikkie breed echt helemaal beu!

0    
Pizzabakker

Gewoon opstellen! Onze vaste CV's hebben heel het seizoen ook nog niet laten zien dat ze wedstrijdritme hebben. Slechter kan het er niet op worden achterin!

0    
NAC OIRSCHOT

Nac zou Nac niet zijn als we a.s. vrijdag wel 3 pt pakken tegen AZ! met deze fransman in de basis!!!
Geloof me nou! Dit is in het verleden al zo vaak gebeurt.

Wat hebben we een voetbalclub.....

NOAD!

0    
scheppioni

Klopt NAC OIRSCHOT ! Dat was wel altijd zo, maar niet met deze staf en 75% van de spelers !

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja