Overal waar we komen

Dervite: "Ik wil niet te lang wachten"

Dorian Dervite maakte gisteren zijn officieuze debuut voor NAC. De Fransman speelde negentig minuten mee bij Jong NAC en hoopt snel minuten in het eerste te mogen maken. 
Dervite speelde dit seizoen nauwelijks wedstrijden. Het potje met Jong NAC kwam dan ook als geroepen. "Omdat ik weinig gespeeld heb dit seizoen, drie wedstrijden maar, was dit een goede test. Ik wil niet te lang wachten. Natuurlijk zal ik een aantal duels nodig hebben om de automatismen erin te slijpen. Maar uiteindelijk zal ik een keer moeten starten. Wat mij betreft zo snel mogelijk", aldus Dervite tegenover BN DeStem. De Fransman hoopt NAC achterin wat power te geven: "In Engeland heb ik in fysiek sterke competities als de Championship en League One veel ervaring opgedaan. Hopelijk kan ik wat power aan het team toevoegen. Daarom vind ik het belangrijk om de eerste persoonlijke duels te winnen en daarmee de tegenstander angst aan te jagen. Dat is wat een verdediger hoort te doen."

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
62 Reacties
0    
Nico

Edit BSR: Ban voor het gebruiken van meerdere nicknames

0    
Jf

Zondag gewoon spelen ipv Mets in een vijf mans verdediging. Met Leigh op links en van Anholt op rechts.

0    
Heksenketel

Geen artikel gelezen, maar die laatste alinea spreekt me heel erg aan! Persoonlijke duels winnen en de tegenstander angst aan jagen....dat voelt als NOAD!

0    
Buenas NAC

Schrale troost Dorian, jij bent niet de enige die niet lang meer wil wachten...!

0    
Buenas NAC

Misschien zondag nog niet meteen laten starten aangezien, laten we eerlijk zijn, Ajax uit niet een pot is waarin hij zelfvertrouwen kan opdoen...! Volgende week tegen Groningen thuis lekker laten starten, met zijn power en ervaring kan dit toch niet slechter zijn dan Mets die al vanaf wedstrijd een volledig uit vorm is!

0    
Nacdictive

Ik heb nog niet veel hoop mbt deze speler maar dit spreekt me wel aan..

0    
Ouwe Spionkop

Gooi hem maar voor de leeuwen zondag. Volgens de krant is Te Vrede ook op de weg terug en staat hij over anderhalve week thuis tegen Groningen er weer in.

0    
F7 Gekkelijke

Enige optie:

Van Anholt - Klomp - Dervite - Gersbach - LeighEn als Koch dan ipv Gersbach spelen moet, verlos hem dan toch aub van zijn Aanvoerdersband-druk.

0    
Buenas NAC

@ouwe spionkop

Hoe krijg jij het toch voor elkaar om bij ieder artikel te reageren binnen 10 minuten?

0    
Marti

Zondag gewoon spelen , kan nooit slechter zijn , we wachten al te lang moet nu of nooit als de trainer nu nog blijft hangen aan spelers in de verdediging weet ik wel zeker dat hij niet bekwaam is om langs het veld te staan , maar ik denk dat hij geen maatregelen durf te nemen uit angst of voor bedachte raden.

0    
Nacdictive

@F7: ja ik zou in Amsterdam de gehele achterste linie wijzigen ... Lijkt me verstandig?!

0    
De Lange

Ik zou hem zondag juist wel opstellen, zeker de eerste helft. Vanavond wordt Ajax getest, wie weet zijn ze zondag in dezelfde vorm als afgelopen weekend tegen Heracles. ALS je dan er meteen opduikt als tegenstander maak je misschien kans. Die Onane was afgelopen weekend ook geen zekerheid . Beetje hardop dromen mag toch deze woensdag , verlies is een zekerheid, maar wie weet zit er meer in , en maakt Mulder het wel goed met een penalty ?

0    
Chris W.M.

Mits Verschueren fit;

Van Leer

Van Anholt - Koch - Dervite - Nijholt - Gersbach

El Allouchi - Verschueren - Lundqvist

Kastaneer - Kaikai

Hebben in de laatste linie ook mensen nodig die het middenveld in kunnen dribbelen bij balbezit, en wat kunnen met een bal. Wordt toch vol counteren, staan er iig in elke linie spelers die de voorwaartsen kunnen bereiken.

0    
F7 Gekkelijke

@Nacdictive

Je hebt gelijk ook.
We laten het lekker zo staan.
Niets aan de hand.
Voor je kijken.
Doorlopen.
...

Voor de winterstop 7 punten gepakt met Van Anholt, Klomp & Leigh. Dervite is nieuw (dus hoop) en Gersbach heeft al gespeeld en prima.

Karami, Koch & Mets zijn de grootste minkukels die ik ooit in een verdediging heb zien staan.

Maar als jij je lekker naar de slachtbank wilt laten brengen, laten we het toch lekker zo staan joh?

Hup NAC enzo..

0    
van Flieger

Zondag in de Arena zal hij na 10 minuten al niet meer weten hoe hij het heeft. De chaos voor zijn neus en het keepertje achter hem dat ieder schot van buiten de 16 doorlaat.

En binnen 3 weken deelt hij in de malaise van de rest.

0    
Petros

Ik zeg 0-0 of 1-1

0    
signase

Zondag in de Arena zal Dolberg na 10 minuten al niet meer weten hoe hij het heeft. Ineens is er stabiliteit in de defensie en pakt Van Leer ieder schot, ook van binnen de 16.

En binnen 3 weken deelt het hele elftal in de polonaise.

0    
Sjaak Peerenboom

@Chris W.M.

Duidelijk de prestaties van verschueren niet in de gaten gehouden... Slechtste man van NAC...

En JA, zelfs slecht dan Mets en Koch!!!!!

0    
Emar

Niemand anders dan Zwarthoed in doel..

0    
Badeend

Peerenboom, je hebt aantoonbaar ongelijk. Verschueren is de ENIGE die op het middenveld nog voor een beetje samenhang zorgt. Precies wat we sinds de winterstop helemáál niet meer hebben gezien.

Daarnaast zijn er zo drie spelers op te noemen die (a) minder goed kunnen voetballen dan Verschueren en (b) minder goed presteren. Dan hebben we het nog niet eens over inzet.

On topic - als Dervite zijn woorden waarmaakt, zouden Lundqvist en hij wel eens precies de twee spelers kunnen zijn waar we behoefte aan hadden. Helaas geen 'namen' en op het oog een paar categorieën minder dan menigeen gehoopt had (we wilden allemaal de nieuwe Alfred Schreuder en Dick van Burik) maar goed - met een lege portemonnee is het kwaad shoppen én wie van die categorie wil er in de huidige situatie nou naar NAC?

Bovendien, "namen" zoals Duarte, De Zeeuw, Fernández, die hebben ons ook niet altijd evenveel succes gebracht.

0    
Tombola Breda

Gooi hem zondag gewoon voor de leeuwen! Gewoon meteen keihard beunen en de schade zo minimaal mogelijk houden.

P.S. Is er al wat meer bekend over de huidige status van Te Vrede? Traint hij alweer (apart) mee?

0    
Leendert

Ik hoop dat Real Madrid geen tikkie maar een bovenmenselijk mentaal harde optater uitdeelt die t/m zondag nog doordreunt!
Dervite lekker laten starten.
Hup Real Madrid. Hup NAC

0    
D'n Beuk

Zwarthoed in de goal, van Anholt Rechtsback, Dervite in de basis en Leigh Linksback en de verdediging zit al stukken beter in mekaar, niet dat we dan winnen in Amsterdam maar dan kun je al wel een basis leggen voor de wedstrijd tegen Groningen.

0    
Talent

??? automatismen inslijpen? Daar is de selectie al 8 maanden mee bezig en dat komt ook niet uit de verf. Gewoon er in kleunen Dorian, je tanden laten zien en zorgen dat die bal de 16 niet inkomt of er uit wordt geroeid?

0    
Sjaak Peerenboom

Meest succesvolle opstelling : (in mijn ogen)

Van Anholt - Mets - Dervite - Gersbach
Lundqvist - Nijholt
El Allouchi
Rosheuvel. - Kastaneer. - Kaikai

Leigh wordt veel om gevraagd alleen kan simpelweg niet voetballen, toont alleen inzet maar that's it! Speelde een goede wedstrijd tegen Herenveen, maar komop jongens.. Heerenveen stond met 9 man... Gersbach heeft in mijn goede intentie om de bal vooruit te spelen, het lukt nog niet allemaal maar dit alles heeft puur en alleen te maken met wedstrijdritme!! Wat betreft Mets, speelde vorig jaar ook als rechter centrale naas Mari. Destijds een prima duo, snelle Mets naast de sterke Mari. Hierop terugvallen met Dervite ernaast. Koch en Dervite samen is geen optie in mijn ogen!!! Mijn oma is nog sneller dan die twee... Verder was El allouchi vorig jaar een van de dragende spelers van NAC komt op CAM beter tot zijn recht dan op CM aangezien hij hier een vrijere rol heeft en goed tussen de linies kan spelen, wat ik een van zijn kwaliteiten vind. Daarnaast heeft hij ook veel diepgang. Lundqvist ongetwijfeld op CM net als Manu Garcia die beiden een goede versnelling hebben waardoor ze met een goede dribbel de tegenstander in een ondertal kunnen zetten. Mijn enige twijfel in dit systeem is momenteel rosheuvel, perfect tandem met Te Vrede maar heb deze jongen nog geen enkele dribbel zien maken wat een goede kans op leverde. Hij heeft een heel goede voorzet maar het ontbreekt hem aan scorend vermogen, twee opties : 1) Muhren in de spits, voor de voorzetten van Rosheuvel 2) Rosheuvel op de bank. Vind hem momenteel veel te zoekend naar een goede optie omdat hij zelf ook ziet dat een voorzet weinig zin heeft!

0    
misterbean

Corner voor NAC in de Arena in de 5e minuut: Dervite kopt de 0-1 binnen :-)

0    
Arie

"Natuurlijk zal ik een aantal duels nodig hebben om de automatismen erin te slijpen."

Maak je geen zorgen of illusies, die automatismen zijn er niet.

0    
Donald Trump

Is de trainer al de laan uit?

Weg met die prutser..

Stijn al terug?

Und SCHNELL bitte

0    
Pao

Gewoon winnen van Ajax! ik heb er vertrouwen in! 30euro op NAC :)

0    
Blackmountain

@Pao: Hoop dat je dat op unibet hebt gedaan, dan krijg je 47 keer je inzet = 1410 euries!

0    
Maxnac

Van leer
Van Anholt Koch Dervite Gersbach
Kali Verschueren Nijholt
Lundqvist
Rosheuvel Kastaneer Kaikai

Dit lijkt mij het best!
En ja klopt het zijn 12 man.

0    
Buenas NAC

@sjaak

Jij speelt zonder keeper? Ik ben ook geen fan van Benajmin, maar iets of wat in de goal lijkt me toch altijd beter dan niets :) Verder een goed verhaal, lekker kort ook!

0    
pao

@Blackmountain Jaa op Unibet... toto was maar 27 euro

0    
Sjaak Peerenboom

@Buenas NAC

Keeper staat momenteel niet ter discussie wat betreft mij, gewoon van Leer op doel!

0    
Mitchelangelo van der Gaga

@Maxnac.

Leuke opstelling, helaas mogen we niet met 12 man beginnen.

0    
scheppioni

Geef hem een kans, heren staf !!
Jullie zijn al niet meer geloofwaardig en het wordt nog erger wanneer jullie mets en koch blijven opstellen !
Geen tijd nu meer voor rollator voetballers !

0    
Via Manzoni

En dan te bedenken dat hij afgelopen zomer ook al in de belangstelling stond.....toen HS nog bij de club werkzaam was. Komt dus niet op het conto van ons technisch hart.

0    
Jf

Ik ben niet zo van het bepalen van de opstelling maar zeker een Ajax moet je met een compact team spelen. Mijn mening van de opstelling:
Van Leer
V Anholt Klomp Koch Dervite Leigh
Lundqvist Mets bij gebrek aan beter Nijholt
Kaikai Kasteneer

0    
willem 4,5

Ben benieuwd, hoop het beste. Snap alleen het gelul over een andere keeper niet zo. V. Leer is best een aardige keeper, niveau NAC natuurlijk. Heeft natuurlijk foutjes gemaakt, maar welke keeper niet? Ja Gordon Banks, maar die is nu dood. Willen we nog meer onrust achterin met óók nog een andere keeper, niet doen, niet nodig, onzin!

0    
Badeend

Peerenboom, jouw opstelling is pure zelfmoord. Zowel Nijholt als Lundqvist laten met grote regelmaat hun man lopen dus verwacht maar diverse middenvelders met de bal aan de voet op de rand van het strafschopgebied - want Mets heeft te weinig vertrouwen om ver naar voren te verdedigen. En Mets is zeker niet snel, werd er tegen AZ al aan alle kanten uitgelopen. Je wil El Allouchi op "CAM" hebben, ik neem aan dat dat dan de nummer 10 positie is? Omdat hij daar een vrijere rol krijgt (lees: geen/minder verdedigende taken). Dat betekent 3 van de 3 middenvelders die hun mannetje gaan laten lopen.

Je suggestie om Robert Mühren in de spits te zetten omdat dat met Rosheuvel zou werken.... terwijl Mühren zelf zegt dat hij een "lopende spits" is (ik heb het niet gezien), daar zet ik ook mijn vraagtekens bij.

Verder kunnen we toch Dervite nog helemaal niet beoordelen? Vrijwel niemand heeft hem ooit zien spelen, of maximaal 1 wedstrijdje bij Jong NAC. Ik hoop heel erg hoor, dat hij de kopsterke leider van de verdediging is, maar dan nóg zou ik hem samen met Koch opstellen, die de laatste wedstrijden de rotzooi van Mets (en alle anderen) op moet ruimen.

Koch heeft in wedstrijden dat het niet draait, eigenlijk hetzelfde probleem als De Ligt bij Ajax (zonder hem met dat niveau te willen vergelijken). Als iedereen om je heen geen zin heeft, of slecht presteert, moet jij als jonge aanvoerder centraal achterin je team opzwepen, organiseren én de gaten vullen die anderen (Blind/Mets, Schöne/Kali, om er maar een paar te noemen) laten vallen. Dan moet je ook nog eens na de wedstrijd voor de camera van Fox in de stromende regen gaan uitleggen wat er allemaal niet goed ging en waar de lichtpuntjes nog zitten.

Afgelopen vrijdagavond NA de wedstrijd waren dat voor mij de twee momenten die het seizoen tot nu toe wel samenvatten:

1. De 'ereronde' waarbij obligaat langs de tribunes werd gelopen, Mühren zich verstopte en spelers als Van Leer niet snel genoeg naar binnen konden gaan. Lundqvist was volgens mij gewoon hartstikke laaiend en liep daarom 20 meter achter de groep. Maar dat is iets voor de groepsdynamiekmanager die NAC van Manchester City geleend heeft.....toch?
2. Menno Koch die in de stromende regen moest wachten tot een van de kazen zijn jolige verhaaltje bij Fox had afgerateld, en daarna voor de zoveelste keer bijna zijn excuses aan mocht bieden. Na 90 minuten in de stromende regen en er was NIEMAND die die gast even een jas gaf. NIEMAND. Lekker team heb je dan, ook aan begeleiders. Nee, iedereen was lekker warm naar binnen. Eikels. Ik zou er zo klaar mee zijn.

Het zijn misschien kleine dingen, maar dit was het échte NAC in bijvoorbeeld de beginjaren 90 nooit gebeurd. Dat was een team, die groep had leiders, persoonlijkheden én een hiërarchie. Deze groep ontbeert dat, en dat heeft grotendeels met de huurlingen te maken, maar ook met wanpresteerders als Kali.

Wat ik me continu afvraag - Van Leer, is dat nu wel of niet een goede keeper? Hij lijkt in elk geval niet erg sterk zijn verdediging te organiseren, en komt hoogst zelden van zijn lijn af, maar dat heb ik in de periode-TenRouwelaar (zowel als keeper als als keeperstrainer) alleen Bertrams een keer zien doen. En die kreeg meteen 6 wedstrijden schorsing. Maar goed, Zwarthoed zal blijkbaar niet veel beter zijn, anders wordt die wel opgesteld, toch?


.......toch?

0    
willem 4,5

p.s Hoop natuurlijk dat R. Madrid vanavond met 12-0 wint van dat arrogant stelletje. Aan de andere kant zou het natuurlijk goed zijn dat Ajax zou winnen, want dan lopen deze Amsterdamse klootzakjes weer naast hun schoenen zondag, kan van pas komen!

0    
Tombola Breda

@willem 4,5: Wij zijn Ajax, wij zijn de beste (in vuurpijltjes afsteken).... Ik hoop juist dat ze zich 90 minuten lang he-le-maal kapotspelen en er een zwaarbevochten overwinning uitslepen. Dan zijn ze zondag juist weer lekker overmoedig.

Niet dat ik ook maar de minste illusie heb dat NAC potten gaat breken...

0    
Beercules

Indien er een 5-mans verdediging wordt gehanteerd aankomende wedstrijd, wellicht dat Leigh als linker centrale verdediger kan fungeren? Heeft snelheid, fysiek sterk, levert strijd en kan koppen. Gersbach links, Van Anholt rechts en Klomp/Dervite naast Koch (Gersbach-Leigh-Koch-Dervite/Klomp-Van Anholt). Niet dat wij hierdoor in een keer punten gaan pakken hierdoor maar ik zie potentie in een dergelijke opstelling.

0    
Hans

Ik snap de roep om een andere keeper.
Van Leer is een Nederlands sprekende Bhirigitti. Niet stabiel, matige uittrappen. Doe dan maar onze ervaren stand-in.

0    
reflektor

F7 gekkelijke ....gersbach gespeeld en prima ook ? Gersbach liep als een kip zonder kop tegen az en tegen de graafschap een record aan bladverlies geleden .

0    
van Flieger

Het maakt geen reet uit wie er zondagmiddag aan de aftrap verschijnen, het wordt een grote nederlaag of een monsterscore. Een van beide.

Dit elftal speelt zonder ziel, zonder vechtersmentaliteit en zonder intelligentie. Dan ga je tegen iedereen onderuit. Tegen 9 man thuis lukte het nog omdat Heerenveen zichzelf decimeerde en TeVrede nog iets van grinta in zijn lijf had. Het huurlingenlegioen dat eruitziet als Dad's army en sinds 4 weken ieder weekend voor de achterban heeft verkloot is een schande voor ons NAC.

Leiderschap is er niet. Van Aalst, van Weelde, Burema, Gielen, zij houden zich angstvallend schuil. Ondertussen eet een diversity vrouwtje dagelijks uit de blijkbaar goed gevulde NAC ruif. Geen resultaten, alleen maar presentie.

Het is weerzinwekkend mensen.

PS - wat is er eigenlijk uit dat op hoge poten aangekondigde gesprek tussen De Supporters en De Eigenaren gekomen ? Mogen we raden...

0    
willem 4,5

F7 Gersbach is tot nu toe geen versterking gebleken, matige verdediger, levert van de 10 ballen die hij speelt er 9 in bij de tegenstander. Verdedigen is niet alleen ballen afpakken maar ook spelen naar een speler met dezelfde kleur shirt. in ons geval geel, maar misschien is ie kleurenblind!

0    
Badeend

Hans, ik ben het een beetje met je eens. Leiderschap lijkt inderdaad flink te ontbreken in alle geledingen van de club. Vooral op het veld, maar ook in staf, directie, RvC en aandeelhouders. Al kan ik daar van buiten af niet goed over oordelen; ik weet niet wie er nu wél wat precies aan het doen is. Ik kan redelijk oordelen over wat ik op het veld zie, en dat stemt niet tevreden. Zou het mét Dervite, Verschueren en Te Vrede beter kunnen zijn?

Ik spuug wel op jouw respectloze benadering van Nicole Edelenbos. Ingestapt (ongetwijfeld prima betaald) in een slangenkuil van jewelste, wetend dat je eigenlijk helemaal NIETS kunt doen. En maar belachelijk gemaakt worden door een sneue semi-bankier. Die nog nooit zelf de BALLEN heeft getoond om verantwoordelijkheid te nemen.

Of zie ik dat verkeerd?

0    
Dreman

Omdat ik weinig gespeeld heb dit seizoen, drie wedstrijden maar, was dit een goede test. Ik wil niet te lang wachten. Natuurlijk zal ik een aantal duels nodig hebben om de automatismen erin te slijpen.

Geloven jullie nu echt dat hiermee het probleem de eerste 2 A3 wedstrijden opgelost is daarmee?
Ik hou mijn hart vast voor zeer zeker zondag met die andere faalhazen voor zich.
Geloof maar dat Ajax na de smadelijke nederlaag vol gas geeft in de Renaissance en dat we op alle fronten afgetroefd worden als ze alleen maar toekijken

0    
Pizzabakker

Gewoon laten spelen zondag. Heeft het bij Jong NAC toch ook de volle 90 minuten volgehouden?

0    
Dreman

@pizzabakker

Zal je zien dat hij door zijn tomeloze inzet met een onschuldig lijkende overtreding door die derderangs scheids Mulder er al na 15 min met rood eraf kan Dan heb je idd wat

0    
Fred1

@ Badeend, ik kom wekelijks een paar keer bij NAC , ben lid van de BC maar mevrouw weet zich wel perfect te verbergen , ik moet haar nog voor de eerste keer tegenkomen.
Ik weet niet wat ze inhoudelijk en achter de schermen wél doet maar het lijkt mij niet de wijze om je te presenteren aan sponsoren, laat horen dat je er bent. En natuurlijk had ze allang moeten regelen dat er ook aan de sponsoren uitleg wordt gegeven bij voorkeur door de gehele TS, ook dat gebeurt niet en bestempel ik als zéér denigrerend en respectloos.
Maar ik kan helemaal fout zitten maar het is hoe ik het ervaar.
Mijn angst is zondag niet alleen het kut elftal maar ook Mulder, ik ben bang dat hij ons nog een laatste extra zetje in het ravijn gaat geven.

0    
Nac till i die

Gek genoeg heb ik er nu vrede mee plekje voor gevonden mochten we eruit gaan nac blijft nac ook met dit zooitje ongeregeld en zal nooit verloren gaan laten de suporters nooit toe uiteraard hoop dat we kunnen stunten net als vorig jaar in de kuip hoop het beste voor nac volgend zeizoen weer gewoon een kaart van nac keuken divisie of niet... ben er mee opgegroeit en neem het mijn kist in al mijn liefde voor ons goede oude nac p.s soms mis ik gaasbeek wel van vroeger

0    
Nac till i die

Beste @ hans
Birighitti zorgde wel voor dat nac geschiedenis schreef en de strafschop keerde vergeet ik nooit meer wat was die dag mooi schitterend maar snap wat je bedoelt hans

0    
ibio

Ik ben er niet van overtuigd dat Dervite versterking is, het is waarschijnlijk een versterking in de categorie lood om oud ijzer. Maar stel dat ie wel net iets beter is dan Koch/Mets/EPB/Klomp,
dan zou ik hem tegen Ajax geen basisplek geven,
maar laten invallen bij 4-0, zodat er geen druk op staat.

Anyway heb er nul verwachtingen van, dus kan alleen maar meevallen

0    
Nacdictive

@f7 gekkelijke: ik heb nooit gezegd dat ik niets zou wisselen.. Links en rechts lijken me prima opties die jij aangeeft maar het centrum kun je met alle liefde van de wereld niet in 1 keer (zonder getest te hebben) helemaal overhoop gooien...?!

Ik ben wel voorstander om Dervite te laten starten maar dan moet Koch zeker blijven staan.

Verder ben ik geen voorstander van 5 man achterin omdat je dan al snel in een ondertal komt op de plekken waar je dat juist niet wil: dan roep je wel heel erg over jezelf af van hier hebben jullie de bal, doe ermee wat je wil.

In feite zijn er in mijn ogen dus alleen opties met 4 man achterin en 3 of 4 op het middenveld.. 4-4-2 (of een afgeleide daarvan) of 4-3-3 (of een afgeleide daarvan).. Helemaal ingraven lijkt me zelfmoord.

0    
Buurman

Natuurlijk Dervite pas tegen Groningen mee laten doen. Kans is te groot dat zijn zelfvertrouwen in Amsterdam een deuk krijgt. Tegen grun met Dervite en Te Vrede. Hoe gaat het met Ilic ?

0    
Dun Kees

Slim zijn, niet laten spelen of het laatste half uur. Tegen Ajax 2 bussen parkeren en als het niet lukt her verlies nemen. De volgende wedstrijden zijn van levensbelang.

0    
Nr. 20

Vaste opstelling vanaf Groningen thuis:

Zwarthoed
Aanholt Koch Dervite Gersbach
Rosheuvel Verschueren Kaikai
Lundquist
Te Vrede Kastaneer

0    
Hugo

Idd. Bus parkeren. De beuk erin, daar houden ze daar helemaal niet van, en hopen. Hup NAC

0    
Patje

Ik hoop op de opstelling voor komende zondag. Van leer
Van Anholt, klomp, dervite, gersbach, leigh
Nijholt, lundqist, El alouchi
Kaikai, rosheuvel.

0    
samson den haan

Als ik Dervite was zou ik er echt een enorme schoppartij van maken maar ok het is bijna niet meer mogelijk met die kutcamera's. Je moet echt kunnen voetballen tegenwoordig. Maar goed Menno Koch kan alleen checken of z'n haar goed zit. Dan maar eraf.

PS alles wat NAC gehaald heeft is weer slecht . Haalt eens 1 of 2 goeie ipv 5 die bij Baronie nog niet mee kunnen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja