Overal waar we komen

Jong NAC wint op bezoek bij Jong Excelsior

Jong NAC heeft de uitwedstrijd bij Jong Excelsior gisteren met 3-0 gewonnen. Voor de Bredanaars scoorden Skender Loshi (twee keer) en Sabir Agougil.
NAC verscheen in Rotterdam met veel spelers van het eerste elftal aan de aftrap. Theo Zwarthoed, Daan Klomp, Greg Leigh, Jethro Mashart, Erik Palmer-Brown en Anouar Kali hadden allemaal een basisplaats, net als de van Charleroi gehuurde Dorian Dervite. De Fransman debuteerde als centrale man in een vijfmansverdediging en maakte de negentig minuten vol.

Bron: B-Side Rats, NAC

Vorig bericht
Jong NAC op bezoek bij Jong Excelsior 60 reacties
Volgend bericht
Dervite: "Ik wil niet te lang wachten" 62 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
0    
Jf

Mooi resultaat die Agougil mag wel eens op de bank zodat hij kan invallen voor een paar minuten. Nu hoop ik dat Ajax het vanavond veel energie kost zodat we zondag de vruchten ervan plukken.

0    
Herman

Interessant dit?

0    
Patrick patje

Goed gedaan! zet die Agougil nou in de basis die creëert waarschijnlijk meer dan wat er nu op het veld staat verdomme. Wat een talent!

0    
Pieter eriks

Mooi Loshi mooi resultaat, schijnt een groot talent te zijn die Agougil is pas 17 jaar en hoort nog in de O17.

0    
Frans

Die Loshi scoort vrijwel wekelijks in Jong NAC maar komt blijkbaar niet voor in het woordenboek van Van der Gaag .
Probleem is natuurlijk dat Loshi geen connecties heeft in het Technisch hart pffff.

0    
Wanny

Jong NAC is wel wat anders dan Eredivisie. En als ie goed genoeg is zal Van der Gaag hem echt wel opstellen. Mocht op trainingskamp ook mee, dus hij is in beeld.

Zwarthoed zou ik ook nog een seizoen vastleggen. Als we erin blijven is het een ideale tweede keeper. Als we degraderen heb je een ervaren doelman staan.

0    
Amarilla Negra

Raar dat Van Hooijdonk elke week op de bank zit en regelmatig invalt, terwijl Loshi veel meer scoort in Jong NAC al het hele seizoen maar schijnbaar niet in de plannen van Vd Gaag voorkomt. Heeft Pierre toch stiekem meer invloed dan wij denken?

0    
Los Pollos Hermanos

Die Loshi peert ze wel binnen zeg. Keer een kans geven in NAC 1 vd Gaag? Gedegradeerd zijn we toch al.

0    
Dutchbird

Geen paniekvoetbal met zo'n jongen. Het risico is veel te groot dat hij dan belandt op het overvolle "kerkhof" van mislukte talenten wiens doorbraak stagneerde. Je moet (net als Mbappe) als jongeling wel erg sterk in je schoenen staan als er steeds meer druk op je schouders komt.

0    
Sia

Goed om te horen dat Jong NAC het goed heeft gedaan: de jeugd heeft de toekomst!

Maar laten we niet vergeten dat dit wel een ander niveau is dan de Eredivisie. Dessers scoorde ook voor ons aan de lopende band in de Eerste Divisie maar is bij Utrecht (mede door een blessure) op een zijspoor beland.

0    
FVBreda

@Wanny

Je zou zeggen dat wanneer iemand goed genoeg is deze toch wel aan spelen toekomt. Al heb ik hier bij de gehele technische staf mijn grote vraagtekens bij. Ben er niet bij dus kan er niets zinnigs over zeggen.

Wat ik wel zie is dat vd Gaag wekelijks klaagt over inzet en vechtlust. Waar hij toch echt zelf de week erop weer een speler opstelt of in laat vallen die werkelijk niets toevoegd aan het geheel. Waardoor het totaal niet meer loopt.

0    
scheppioni

vd Gaag stap eens van je geeikte namen af en ga eens verder met gretige spelers, bij jong NAC lopen er waarschijnlijk wel een aantal !

0    
De bal is rond

Jeugd heeft het hele seizoen nauwelijks kansen gekregen, tel daarbij op dat we heus wel een paar talentvolle spelers in de selectie hebben, dan kan je maar een conclusie trekken de technische staf schiet gruwelijk tekort !!! De belangrijkste reden van de laatste plaats op de ranglijst is het falen van de technische staf !!!!

P.s lees zojuist in VP dat dhr Gielen, voorzitter van de raad van commissarissen, nog steeds een warme band met City voelt, en vindt dat de relatie goed is ????!!!!
Ik heb het idee dat iedereen die de dienst uit maakt, zowel bestuurlijk als technisch, de weg volledig kwijlt is !!!!!!

0    
Arie

Loshi naar het eerste, no excuses.
Ruilen met Muhren, want die dropstaaf wil ik nooit meer in een NACshirt te zien.

0    
am

Hoop dat al die talenten behouden blijven voor de club.

0    
Brabo F1

Nou nou, winnen van Exelsior 2 is geen referentie om direct "talentrijk" te zijn. Kali, Mashart en Palmer Brown bleken voor de ere te licht.
Wel Muehren wisselen voor aanstormende jeugd omdat die droeftoeter echt niet meer kan.
De rest verdient de steun die ze nu nodig hebben. Witte doekjes en uitfluiten werkt contraproductief.

0    
Gvd

Twee spitsen uit de jeugd op punt van doorbreken, goed werk!
Loshi heeft het talent maar de grootste stap moet nog gemaakt worden. De stap naar betaald voetbal wordt door de meeste jeugdspelers zwaar onderschat. Ben benieuwd hoe dit uitpakt.
Wat mij betreft regelmatig speelminuten gunnen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja