Overal waar we komen

Eisenga: ''Er is maar één doel''

Luuc Eisenga is nog maar net algemeen directeur en wordt gelijk geconfronteerd met een degradatie. NAC wist vanmiddag niet te winnen in Friesland en kan zich daarom opmaken voor minimaal één seizoen Keuken Kampioen Divisie. Als het aan Eisenga ligt duurt dit dan ook maar één jaar. ''Er is maar één doel, dat is promotie.” 
Deze promotie zal dan moeten worden afgedwongen met minder middelen dan dit seizoen. Desalniettemin zullen er volgens de algemeen directeur genoeg middelen zijn om competitief te zijn in de eerste divisie. NAC kan zich dus vanaf morgen gaan focussen op volgend seizoen. Eisenga weet dat het in ieder geval kan rekenen op een trouwe aanhang. ''We hebben de trouwste supporters en sponsors. In het recente verleden is NAC al eens gedegradeerd en ook toen wisten ze de tribunes te vullen. Dat zal nu ook moeten gebeuren. De degradatie betekent wel dat we moeten werken met een kleiner budget, dus moeten we inventief zijn. Daar gaan we vanaf morgen aan werken.” Dit jaar leek er een elftal te staan dat er niet altijd even hard voor vocht. Dat zal volgens Eisenga volgend jaar niet het geval zijn. ''We moeten een goed elftal hebben, een selectie met de juiste grootte en met spelers die alles voor NAC willen geven. Dat spreekt aan, dan springt de vonk over naar iedereen die van NAC houdt. Dat moeten we komende zomer voor elkaar zien te krijgen.''

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
58 Reacties
0    
Piet

Meteen werk aan de winkel.

0    
Ice

Kan er iemand de zojuist ingetrapte open deuren weer sluiten aub? Het tocht hier

0    
Breda

Mooi. Geen gelul met bouwen etc. NAC hoort in de eredivisie. Punt.

0    
scheppioni

Toch niet weer zo'n blaaskaak !
Ene doel, minder hard roepen en in hem zijn geval ook zingen, maar laat het zien, met al die woorden word ik niet meer koud of warm van !

0    
Martinus

Het bouwen kan beginnen. Eerst even de bezem er door en hopen dat je twintig spelers kan slijten.

0    
Los muchachos del Breda

Luuc Eisinga is de afgelopen periode naar mijn mening te weinig in de publiciteit geweest en ik vind het dan ook niet meer dan logisch dat hij met een statement komt. Goed dat hij uitspreekt (en niet meer dan terecht overigens) dat NAC gaat voor promoveren. Beetje trieste reactie van ‘Ice’ hierboven.

0    
NAC!!!

Beste allen bestuursleden, spelers, staf.

Het jaren van gelul en mooie praatjes, aub laat ze achterwegen.

Bouw iets op en roep iets wanneer er reden toe is. De jaren van gelul en praatjes (ondertussen al een 10 jaar bezig) laat het gewoon.
We geloven het toch niet meer..

Bewijs eerst maar het nodige aan de trouwe aanhang...

0    
Geelzwartwit

Die selectie die hij zegt dat er moet komen klinkt goed.. Mag je eerst een speler of 18 die nog een doorlopend contract hebben van de hand doen...

Hoe bizar??!

Heel erg benieuwd naar de hoge hoed van de TD.

0    
Marti

Hoop dat het waar gemaakt gaat worden!

0    
scheppioni

Vanaf morgen !!????
Na nac - emmen had je al actie moeten ondernemen, mijn vertrouwen in deze gast is minimaal !

0    
bart

Prima meer wil ik niet horen! Jongens die willen knokken!!! Geen rosheuvel geen van leer geen kali! Doe dan maar jongens met de instelling van leigh en korte! Hup nac

0    
Morgan

Al die beloftes. Het lijkt de politiek wel.
Heb er geen vertrouwen meer in.
Jammer maar helaas.
Zal jaren duren voordat wij weer eredivisie spelen.

0    
RV

Erg slecht gevoel bij de nieuwe beleidsbepalers maar dat is vooral gebaseerd op verhalen die ik hoor van mensen die dicht op het vuur zitten. Zelf zit ik dat niet maar ik mis nu al een bepaalde oprechtheid en ideeën over het beleid.

Promotie het enige doel?
Prima, dan is er dus een plan, wordt er binnen 2 weken bekend gemaakt wat het budget wordt en starten we de voorbereiding met de selectie zoals die grotendeels voor ogen was. Daarnaast wordt er geld geïnvesteerd in de as van het veld, cruciaal voor de eerste divisie.

Eigenlijk zou je nu een forumavond moeten beleggen, dan kun je gelijk aanvoelen of er daadwerkelijk een plan is of dat er beleidsbepalers zijn waar je gelijk doorheen kunt prikken.

0    
De muzikant

@ice, scheppioni en Morgan: Wat moet hij dan zeggen? Ik vind het in ieder geval al van daadkracht getuigen dat hij iets zegt over de inzet van de spelers. Daarmee laakt hij indirect ook de huidige selectie. Wat dat betreft is hij al directer dan menig voorganger.

0    
Moppernac

Zo mijn stoeltje komt vrij voor het nieuwe seizoen

0    
Svt076

Tsja.. Als hij niks zou zeggen zou hij door een paar mensen hierboven worden afgebrand omdat hij te weinig praat en geen ambitie toont zsm terug te keren naar de eredivisie, t is altijd wel iets.

Succes Luuc, er ligt een mooie en lastige uitdaging voor je.

Hup NAC!

0    
DunErwt

Weer loze woorden van weer een roeptoeterende passant.
De kloof tussen club en aanhang word maar groter en groter
De verdeeldheid tussen supporters groter en groter.
NAC is a giant time bomb!

0    
Henri

Eisenga gaat het moeilijk krijgen. Het aantal sponsoren neemt met 30% af. Het aantal seizoenkaarthouders zal ook zeker met 20-30% afnemen. En die praatjes van we gaan met minder (buget) beter presteren horen we al jaren in de politiek en het bedrijfsnemen. Gewoon leugens omdat het niet kan. Kijk naar Ajax, wanneer kregen ze succes in de Ch League? Toen er meer geld in de spelersbegroting werd gepompt. Zo eenvoudig is het anders krijg je te weinig kwaliteit of een te kleine selectie die kwetsbaar is bij blessures. En dat er volgend seizoen wel een selectie met NOAD staat moet ik ook maar zien. NEC kocht daarom ook o.a een Joey van den Berg en een Randy Wolters en wat heeft het hen gebracht? Kantje boord nacompetitie. Smulders verkondigde bij zijn aanstelling als TD ook dat onder zijn bewind het balletje breed en balltje terug afgelopen zou zijn. Nou we weten wel beter inmiddels. hert was dit seizoen bijna de huisstijl van NAC Breda, met in de hoofdrol El A en Kali.

0    
Peerke

Hoe dan? Laatste jaren teveel praatjes gehoord. Onder deze eigenaren er geen enkel geloof in.

0    
Joop Klepzeiker

Voor het eerst sinds zijn aanstelling horen we iets van onze AD. Da's opvallend, evenals dat hij nu al op de stoel van de TD gaat zitten, die zich overigens de afgelopen weken eveneens verdekt had opgesteld.

Zeer benieuwd naar de clausules van spelers die hier vaak genoemd zijn en waar heel Breda op uitgekeken is. Benieuwd naar de evaluatie met Brood. Benieuwd wat er geïnvesteerd is in het contracteren van hoofd- en subsponsoren. Zaken die nodig zijn om het echt over volgend seizoen te kunnen hebben. Is dat allemaal niet het geval, dan is een seizoen zoals Roda en NEC dit jaar hadden een meer dan reëel scenario.

0    
GB

Hoezo is dit gelul? Dit is toch gewoon wat t verhaal moet zijn als je directeur bent? Of willen we dan een wenende directeur met zachte praatjes?

0    
SjorsNAC

Goedzo, durf het maar uit te spreken. Geen gelul ‘gewoon’ voor promotie gaan. Heldere doelstelling dus.
Vanaf nu moeten we ervoor zorgen dat we alles winnen. ? hahaha.

0    
Rubenac

Er zijn twee doelen.
Beide kanten een, deze man snapt niets van voetbal ?

0    
10Diego

Shirtsponsor: stopt
Rugsponsor 1: failliet
Rugsponsor 2: stopt

Box met meerdere bedrijven: opgezegd ivm gebrek aan vertrouwen in beleid

Ik snap dat hij iets moet zeggen en bovenal rust en optimisme moet uitstralen, maar het is natuurlijk een meer dan zorgwekkende situatie, zeker omdat het op het technische vlak ( geen trainer, kut selectie wat er ook van overblijft) een bende is.

Misschien is het voordeel van direct degraderen dat je vroeg weet waar je aan toe bent en aan de slag kunt. Als je tot eind mei niet weet op welk nivo je komt te spelen kun je ook nog niet handelen. Helaas is slagvaardigheid niet iets waar NAC om bekend staat. We deden 6 mnd over het vinden van 2 directeuren en een tijdje over het vastleggen van de prutsers Kaikai, Karami, Gersbach en Dervine.

Het Technisch Hart was vast ook een weeffoutje.

0    
Braze

Eest de top van de bestuursketen opschonen. Duidelijkheid van de aandeelhouders wat zij met NAC van plan zijn. Dan opschonen van de Raad vanToezicht die geen toezicht gehouden heeft., dus Gielen en consorten wegwezen.Nieuwe capabele mensen er in.
Dan wil ik een meerjarig beleidsplan zien van Eisinga met een concreet actieplan voor 2019-2020

Dan kan de TD zijn werk presenteren nieuwe trainersstaf ,en nieuwe selectie die de potentie heeft om onmiddellijk weer te promoveren naar de Ere.


Met een duidelijk beleid kan Eisinga met zijn medewerkers de sponsoren en de supporters opnieuw aan de club binden.

0    
vriendjespolitiek

Dit is dus weer de zoveelste luchtkastelen bouwer.
Spreek zichzelf nu al tegen,want er zijn weinig financiële middelen.
Hoeveel spelerscontracten moeten er wel niet worden afgekocht als je spelers wilt hebben,die willen voetballen en de juiste mentaliteit bezitten.
Weer een fantast die naar de pijpen danst van de 3 Stooges.

0    
Tico

Het is toch niet te geloven, ik moet echt vanaf nu geen reactie’s meer lezen hier! De meeste komen de negativiteit niet meer te boven en kunnen alleen nog maar gal spuwen, wat er ook geschreven wordt. De beste supporters m’n reet, dat is allang niet meer zo.

0    
Henri

Overigens een maar zeer beperkte doelstelling terwijl NAC nu juist een club is waar enorm veel te doen is, buiten de o zo belangrijke promotie. Wat te denken van het binnen halen van meer en nieuwe sponsoren en daarbij een partij betrekken als Triple Double Sportmarketing. Eens een kledingsponsor van niveau strikken ipv derde rangs bedrijven, de rijke bovenlagen in Z-W NL bij NAC weten te betrekken zoals dat bij FC Twente ook gebeurd. Toon eens dat je een echte meerwaarde bent voor NAC met nieuwe goed doordachte initiatieven. Oh er is zo ontzettend veel te doen na de rampjaren onder Smulders, Goetzee en Gielen.

0    
fanneke

Ik laat me graag verrassen, maar er werden in dat stuk wel een hoop clichés gebruikt.
Ik zet me in de wachtstand en zie het wel. Koop overigens wel gewoon een seizoenskaart.

0    
NAC4Ever

Maak de woorden maar waar!

0    
Petros

Of sjeik Ali ben Ali komt....

0    
Hugo

10diego. Het is Dervite.

0    
GB

Gadverdamme wat een zwartkijkers hier. Tuurlijk is het nu k*t. Maar om dan nu meteen elk bericht af te zeiken. Wat willen jullie dan? Lijkt wel of een hele grote groep hier alleen maar op F5 zit te drukken om alles maar dan ook alles in t negatieve te trekken. Zie t op andere nieuwsmedia ook, wat een toetsenbordridders, alles is slecht, k*t en naar de verdommenis. Wat een trieste bedoeling zijn de levens van dit soort lui als je alleen nog maar zwart kan kijken. Sluit je ogen dan voorgoed, als t leven dit met je doet :)

U zijt gegroet!

0    
Rade

Om supporters, sponsors en nieuwe spelers over de streep trekken zijn uitspraken als deze logisch. Ook al zal het ver van de realiteit staan.

Opbouwen, elftal met eigen gezicht ontwikkelen en vertrouwen van achterban terugwinnen zou realistische ambitie moeten zijn.

0    
Normaal

Die uitspraken zijn niet normaal! Wat Eisinga meldt is gebakken lucht. Ik ga ook elk jaar voor miljonair. Hij moet een beleidsplan presenteren. Hoe gaan jeugdopleiding, scouting, investeringen, en voetbal visie er voor zorgen dat er een stabiele toekomst komt. En dan volgt promotie automatisch. In alle andere gevallen blijft het één grote tering bende.

0    
Ivo

Normaal gesproken buig je dit niet in 1 seizoen om. Maar ik laat me graag verrassen.

0    
Ad B uit Roosendaal

Mooie woorden en laten we hopen dat, naast de supporters, ook de sponsors NAC blijven steunen.

0    
WW

Ik weiger wel om met de achteruitgang in inkomsten meteen de handdoek voor volgend seizoen al te werpen.

Want laten we 1 ding niet vergeten: in de KKD kan je ook met een hoop minder budget toe en toch voor het kampioenschap gaan. Mits je dat schaarsere geld goed investeert.
En daar ligt bij NAC het ware probleem: dat kunnen wij chronisch niet.
Wij verkwisten graag.
In seizoen 2015-2016 hadden we het hoogste spelersbudget van de (toen nog) JL. Niet eens niet gepromoveerd, maar ook geen periodetitel gepakt. Daar stonden we dan met ons geld.

En zou Ajax meer of minder te besteden hebben dan Bayern Munchen, Real Madrid en Juventus?
Met echte voetballers en echte voetbal know-how, en dan niet die quasi-wetenschappelijke prietpraat met drones, voedingsdeskundigen, inspanningsfysiologen en sportpsychologen, kom je een heel eind.

Maar we zitten niet in een normale situatie. We gaan nu veel meer geld kwijt zijn om tot een kampioenswaardige selectie te komen op KKD niveau dan normaal. We moeten nl. van die doorlopende contracten af, want ik wil met 95% van deze selectie niet verder. En als we ze niet kunnen slijten aan een andere club (welke club zou in dit ongemotiveerde zooitje trappen) zullen we contracten af moeten kopen en dat gaat geld kosten. Het budget waarmee je in 2015-2016 nog om promotie kon strijden, volstaat nu niet.

Maar ik heb er met deze clubleiding geen fiducie in dat het goed komt. Er moet iets veranderen:
1. Aandeelhouders moeten open staan voor bij-investeren door kapitaalkrachtige derden;
2. die hele zwik zogenaamde professionals moet eruit.
3. En in die aantoonbaar liegende ijdeltuit Tom 'de Hakkelaar' van den Abbeele heb ik al helemaal 0 vertrouwen. Na Mommers en Oltmans moeten wij leugenaars in onze organisatie gewoon niet meer pruimen. Eruit met die vent en een capabele TM vragen. Zie dit filmpje vanaf 2 minuut 20 mensen. Het is echt tenenkrommend. https://www.youtube.com/watch?v=MR-oXHBZyi8 en zie http://www.gtsports.be/contact.php

0    
Dutchbird

We houden je aan je doelstelling Luuc en anders wieberen.

0    
Fritske d'n Olifant

Ik snap de kritiek op de woorden van Eisinga totaal niet. Wat moet hij dan zeggen? We borduren met geld dat we niet hebben voort op afgelopen seizoen en we kijken wel hoe ver we komen? Eens met 10Diego dat het zeer zorgelijk is dat sponsoren stoppen of niet verlengen, zeker een hoofdsponsor. Het beleid zowel op het veld als op kantoor moet hetzelfde zijn als de slogan van de VVD: Normaal doen. Focus op voetbal. Spelers die zich 90 minuten lang voor de volle 100% geven voor NAC. Geen vreemdelingenlegioen meer en alleen huren als de betreffende speler een klasse beter is dan hetgeen er op zijn positie onder contract staat.

0    
Ginnekenees

Ik mag toch aannemen dat Eisenga en co. niet vandaag pas gaan beginnen met het "inventief werken" aan volgend seizoen na deze degradatie die werkelijk waar heel Breda mijlenver zag aankomen.

In de tussentijd worden weer aloude fouten gemaakt op bestuurlijk niveau door meerjarige wurgcontracten met "sponsoren" aan te gaan waarbij NAC een welbekende sigaar uit eigen doos krijgt: Vetbetaalde leverancierscontracten afsluiten zonder te tenderen met als tegenprestatie de afname van een paar stoelen door de betreffende leverancier...

Waar stopt dit mensen?

0    
The Cosmic Gate

Ik ben zo benieuwd wanneer die 3 NAC supporters de aandelen gaan overnemen van deze RvC.
Het is NU direct rijd voor actie. Niet gaan afwachten totdat het allemaal echt voorbij is.
Aandelen snel weg bij deze RvC, het stadion snel terug kopen vd Gemert
3/4 van deze "spelers" weggeven want geen enkele club zal ze willen hebben .

K*T zooi

De directie en TD zal nu bijna wekelijks op de proppen moeten komen met informatie of in ieder geval communicatie

0    
Budisic

"We moeten vanaf nu ... alles zetten, op dat we vanaf dit moment.... alles moeten winnen" Wie zei dat ook alweer ?

0    
Pizzabakker

Eisenga kan werkelijk niets anders verkondigen dan dit. Uiteraard een open deur, maar toch wat wij met zijn allen ook net liefste zouden willen. Na 1 seizoen weer terug naar de Ere!

Ik vraag met trouwens af hoe het momenteel staat met dat verhaal over de groep kapitaalkrachtige supporters die het plan hadden een meerderheidsaandeel binnen de club aandeelhouders te bemachtigen. Rond dit verhaal is het nu toch al weer een tijdje stil. Voor de lange duur lijkt met mij essentieel dat er nieuw geld instroomt, nu toch wel gebleken is dat we van de huidige geldschieters niet al te veel kapitaalinjecties hoeven te verachten. Met een echt substantieel bedrag tijdens de winterstop hadden er toch echt wel 1 of 2 echte versterkingen gehaald kunnen worden.

0    
Cees

Elzinga, tracht met een open-deur intrappend relaas zieltjes aan zijn zijde te krijgen, namelijk o.a supporters, sponsors, enz. Want wat moet hij trouwens anders verkondigen? Beter was , zeg over dit soort zaken totaal niets, wees nederig en uiterst bescheiden. Maar laat door adequaat optreden e.e.a. zien. De dan zichtbare resultaten in de toekomst hebben voor alles- en iedereen meer waarde, voor o.a ook zijn capaciteiten. Vanzelf komen er dan o.a. vanuit de achterban geluiden, als, “je hoort ze niet van alles brallen, maar ze moeten wel goed bezig zijn”. Dat is de juiste manier. Zoveel mogelijk je mond houden, en goed terdege werken. Nogmaals de lof, of wat dan ook, komt vanzelf. Dus Elzinga en verantwoordelijken, mondje zoveel mogelijk dicht, werken!

0    
Maarten

Als er verwachte vragen komen krijg je dus ook clichés. Hopend bij elke passant dat 't beter wordt maar ik durf niet meer te hopen.

0    
Van "taajlaand

Moeilijk om hier nu al oordeel over te geven.
Alles wat ik of anderen zouden zeggen is onderbuik gevoel.

Er wordt geroepen dat deze degradatie "op tijd" komt om nu al de pijlen op komend seizoen te richten, maar vorig seizoen waren we ook in het laatste weekend van april veilig.
We weten nu helaas hoe dat afliep.

Hoewel ik zijn binnenkomen en achtergrond iets discutabel vind, ga ik nog geen oordeel geven.
Zou het nog slechter als Smulders kunnen?

Ben wel bang dat deze degradatie ons jarenlang terug gaat werpen...

0    
van Flieger

Villa van Flieg, ontbijt op de naya.

De Friese analfabeet is een stakker. Hij heeft geen idee waar hij aan begint. De afgelopen weken heeft hij op veel plaatsen nul op het rekest gekregen en zelf brengt hij geen nieuwe sponsoren mee. Dan krijg je dus uitspraken als "met minder middelen". Een grove schande, Maar al wel eerder onthuld door van Flieg.

Er moet dringend een onafhankelijk onderzoek komen naar de 3 bezitters en de RvC. Deze mensen hebben ons NAC de afgelopen jaren volledig naar de kloten laten gaan. Dat de MEAOer Goetzee en de Woenselse mavoklant Smulders dit allemaal niet aankonden, daar is tijdig voor gewaarschuwd, Maar zij lieten deze 2 brokkepiloten toch hun vernietigende werk doen. Die ontzettende eikels die Justin een ereronde lieten maken door het stadion moeten hun SCC inleveren en zich nooit meer laten zien, net zoals de CR die als alibi clubje voor van Mierlo veel schade hebben aangericht.

Maar de ergste van allemaal is van Aalst. Dit egomannetje van 1 meter 60 heeft alles fout gedaan wat je maar fout kunt doen bij een voetbalclub als ons goeie ouwe NAC. Jarenlang vasthouden aan een verkeerde voorzitter van de RvC (de grafkop Gielen) en alleen maar eisen stellen en geen centimeter bewegen. Een tip voor de aandeelhouders: verleen geen enkele décharge aan de vorige directie en de huidige RvC in de aandeelhoudersvergadering over het boekjaar 2018/19 en gooi ze helemaal dicht met claims die Gielen, de Kort en van Mierlo vanwege plichtverzuim en verzaken.

Iedereen die wat roept of wat will moet uiteindelijk langs van Aalst of de combi met Roberto de Lujo en Burema. Anders gebeurt er helemaal niets. Van Aalst doet er dan 3 weken over om een meeting te plannen omdat hij er eigenlijk geen zin in heeft en bovendien zijn botenbusiness met corrupt Afrika heeft in Rotterdam. En uiteindelijk moet je zijn prijs betalen of je kunt een paar kleine aandeelhouders uitkopen en that's it. Deze schandalige chantage ten koste van ons NAC moet hier en nu stoppen. Deze mensen moeten weg, meteen. Don't pay the ferryman until he gets you on the other side !

De komende weken zullen in het teken staan van scheldpartijen en hufterigheid. Iedere dag dat de 3 nog aan de touwtjes trekken bij ons NAC is een verloren dag. Ondertussen is de Friese AD al gecapituleerd en bakt kleinere broodjes. Achteraf zullen zij moeten toegeven dat die 4-5 miljoen minder voor seizoen 2018-19 toch wel wat teveel van het goede was en de reden dat ze niet promoveerden. Mogen wij even overgeven ?

0    
nac fan

kop op en op nieuw beginnen en geef ralf seuntjes een kans en maak nac weer groot want nac hoort in de eredivisie

0    
denhulk

neem nu spelers die 100 procent voor nac gaan en laat je niet voorlichten door een man als pierre van hooydonk wat een pannekoek was dat zeg

0    
van Flieger

Villa van Flieger, ontbijt op de naya,

Na een onrustige en doorscholden nacht is het natuurlijk duidelijk wat er moet gebeuren: van Aalst moet weg. En wel heel snel.

Het maakt niet uit wat allerlei groepjes en mensjes op dit moment aan het bedenken zijn, uiteindelijk moet men langs de Rotterdamse dwerg met zijn gebruikelijke chantage politiek: betaal mij of rot op.

Grafkop Gielen heeft bij ons NAC ook geen enkel bestaansrecht meer. Facebookcommissaris, meer is het niet. Wat een puinhoop kon er ontstaan onder Gielen, de Kort en van Mierlo. Zelden vertoond zo'n debakel. Inmiddels is ook Goetzee compleet beschadigd, de MEAOer die samen met de Woenselse mavoklant Smulders ons goeie ouwe NAC volledig naar de gallemiezen stuurde. Zijn ereronde, georganiseerd door die hufterige Justin dancers (SCC verbod voor 5 jaar !) was een schaamteloos dieptepunt. Ijdeltuiterij, egotrippers, het kon niet op de afgelopen jaren. Gewerkt werd er niet, alleen gepositioneerd en kleine politiek gespeeld.

Nu is de muziek opgehouden. Het orkest is stil. De Friese stakker en de vlaamse carrierist staan er alleen voor en gaan falen. Later zal er dan gezegd worden dat die 4-5 miljoen minder voor seizoen 2019-2020 toch echt teveel van het goede was geweest waarom ze geen promotie haalden. Bovendien wisten ze pas midden mei waar ze aan toe waren....

De RvC leden zijn een diepe schande voor ons NAC. De aandeelhouders zouden Gielen, de Kort en van Mierlo geen décharge moeten verlenen over afgelopen boekjaar en ze helemaal dichtgooien met vlaims. Kijk maar hoe ze dan reageren en gaan lopen.

0    
The Cosmic Gate

Ik mag toch hopen dat het groepje kapitaal krachtige supporters nu door zal pakken en heul snel Gielen en Co van de troon zal stoten.
Hierdoor is dan direct het verhaal van Flieger getackeld, en hebben denk ik een hele hoop sponsors en supporters weer een beter gevoel dan wat er nu gebeurt en speelt.
Kortom : doorpakken en snel weg met deze kwakzalverij.
En dan snel het stadion terug kopen , scheelt weer hoop €s en de supporters hebben nog meer met NAC en het zal nog meer gaan leven .
Al dit soort GOED nieuws is waarop een groot deel (terecht) zit te wachten.
Dan komt daarmee de rest echt wel .
Om af te sluiten hoeven de loonposten (want spelers / teamleden wil en kan ik het niet noemen) : v Leer , Kali, Rosheuvel , Muhren , Karami, Kasteneer zich NOOOOIT meer in Breda en omstreken te begeven . Wat hebben die zich laten kennen zeg .
De gehele City huur bende zal neem ik aan stilzwijgend vanzelf een enkeltje krijgen.
(Snappen deze lapzwansen echt niet dat ze met zo'n seizoen hun hele carrière wel eens op het spel kunnen zetten?)
Geen enkel huurcontract zal worden verlengd (waarbij dus Muhren gelukkig automatisch al zal opsodemieteren) .
Laat het een opruim operatie worden waarmee een Dyson nog moeite gaat hebben aub.


K*T zooi

0    
The Cosmic Gate

Wat zal er overigens met dat leger aan sportpsychologen en weet ik wat voor enorme overhead gebeuren ? Die hebben ook NIKS gepresteerd

Of zullen deze pipo's ook hun best hebben gedaan ;(

0    
F3

Hij had al veel eerder met een bericht naar buiten moeten komen ipv stilte tot nu.

0    
misterbean

Laat hem eerst maar eens zijn excuses aanbieden voor het uit volle borst meezingen van het Friese volkslied voorafgaand aan Heerenveen-NAC in de functie van directeur van NAC. Anders laat hij meteen zien er helemaal niets van te snappen
https://twitter.com/BSideR.ats/status/1127551158376116224

0    
Mo

In 1 jaar terug????

DAN MOET JE JUIST FLINK INVESTEREN EN.....
NIET BEZUINIGEN OP DE SELECTIE!

0    
10Diego

@hugo, dank. Ik hij was mij niet opgevallen en was niet beter dan Kerstens of Van Bezooijen.

0    
1pLUS

Ok, dan ook je conclusies trekken als je straks rond de winterstop weer 6de staat.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja