Overal waar we komen

El Allouchi kan bijtekenen bij NAC

Mounir El Allouchi is een voetballer waar een goed jongensboek over geschreven kan worden over zijn jaren bij NAC. Afgeschreven door Smullie, koppig gebleven door te zeggen dat hij zijn kans zou afdwingen, en nu is het zover dat hij in de Eredivisie eigenlijk alles speelt. Niet meer dan logisch natuurlijk dat de dragende speler die een van de minste salarissen opstrijkt in Breda een contractverlenging aangeboden krijgt. 
El Allouchi speelde dit seizoen 31 van de 32 wedstrijden waarin hij drie doelpunten maakte en ook drie assists wist af te leveren. NAC wil zijn contract dat tot 2019 loopt opwaarderen en openbreken. Dit om de speler langer aan zich te binden maar ook de transferwaarde te verhogen en er voor te zorgen dat Mounir niet gratis naar een andere club kan wandelen na volgend seizoen. Of de middenvelder bij gaat tekenen gaat El Allouchi pas na het seizoen beslissen zegt zijn zaakwaarnemer. De focus ligt nu op handhaven en daarna gaat er pas gesproken worden over een nieuw contract. Begin dit jaar werd ook al aangegeven dat NAC het contract van Arno Verschueren graag zou willen openbreken.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Vorig bericht
'Manu Garcia op longlist Valencia' 59 reacties
Volgend bericht
BSR Interview: Jelle ten Rouwelaar 25 reacties
Terug naar overzicht
44 Reacties
0    
Gman

Volledig terecht! Hopelijk tekent hij bij. Laat wekelijks zien het niveau qua voetbal en tactisch vermogen aan te kunnen.

0    
Bredaaaa

Gewoon bijtekenen.

0    
Raf17

Verschueren al rond??

0    
kopspion

mag van mij ook wel bijtekenen !

0    
Henkie

Vind het geen sterkhouder, maar prima om erbij te hebben.

0    
Eddie_V

vind hem nog steeds groeien. zou een goeie zaak zijn als hij bijtekend

0    
Uit je Naaht

"Begin dit jaar werd het contract van Arno Verschueren ook al opengebroken, dit is inmiddels al rond."

Daar heb ik helemaal niks over gelezen, terwijl ik het volgens mij toch goed in de gaten gehouden heb. Hoe ziet dat nieuwe contract er ongeveer uit? Is dat bekend? (Alleen al hoeveel jaar...?)

0    
De Kroonprins

Verschueren heeft een aan aanbieding gehad om bij te tekenen, volgens mij voor drie jaar. Er is echter nog niets getekend.

0    
G00Ser

Mounir El Allouchi is van groter belang dan menig denken, hij is het bewijs dat je uit de jeugd kan doorgroeien naar het eerste elftal. Daarnaast loof ik zijn doorzettingsvermogen, zoals hij via een verhuurperiode zichzelf heeft terug geknokt naar het eerste. En ook is hij een jongen van de club en daarmee een cultuurbewaker, wat belangrijk is wanneer veel van je spelers gehuurd (Man City) worden en de club niet kennen.
Kortom; harde werker, inspiratie voor de jeugd en cultuurbewaker voor o.a. gehuurde spelers.

0    
Ouwe Spionkop

Ja die verlenging verdient hij zeker. Werkt altijd hard, is geen topspeler maar komt uit de omgeving. Dat is ook wel eens fijn tussen al die exotische spelers.
Over contractverlenging gesproken, wie gaat er eens een hartig woordje met Smulders spreken dat dit zo niet verder kan!

0    
Nac bredaa

Verschueren rond?? Nog niks over gehoord misschien moet de handtekening nog gezet worden? Mounir heeft dit verdiend hij is belangrijk voor NAC en is een echte vechter. Hoop trouwens dat NAC ook snel het contract van Meijers verlengd

0    
Chris W.M.

Dit is ook nieuw voor mij trouwens;

"Begin dit jaar deed NAC Arno Verschueren eveneens een aanbieding. Omdat voor de middenvelder twee jaar geleden naar verluidt een transfersom betaald is, wil NAC voorkomen dat de Belg in 2019 gratis de deur uit wandelt. Door hem langer vast te leggen denkt de club zich in ieder geval te verzekeren van een bepaalde transferwaarde."

Dacht dat hij transfervrij overgenomen was. Maar blijkbaar betalen we al langer transfersommen.

https://www.bndestem.nl/nac/nac-wil-contract-el-allouchi-openbreken-en-opwaarderen~aea8d5cd/

0    
Boxer

Altijd goed als een speler uit de eigen jeugd en regio in het veld staat, mooi als ie tekent

0    
Fred1

Er zit zeker groei in Mounir .
Ik hoop alleen dat hij volgend jaar onder een andere trainer dat “ tikkie terug “ eens afleert , want ik wordt moedeloos van dat eindeloos terug spelen en het naar elkaar tikken op een vierkante meter .
Heeft absoluut de potentie om een hele goeie te worden .

0    
willem 4,5

Ik zeg doen!!!, Een karaktervolle speler die nog lang niet aan het einde van zijn mogelijkheden is.

0    
Eljé

Met een back achter je die 77 keer een kans creeert, kun je best een tikkie terug geven.

0    
Arie

Zeer nuttige speler en een verdiende contractverlenging. Ben wel erg benieuwd naar de invulling van zijn positie als hij niet meer zoveel als dienende speler voor de aanvalsdrift van Angelino hoeft te fungeren. Een echte linksbuiten is hij niet, dus zal hij anders moeten worden neergezet.

0    
Nac bredaa

@fred1 want je mag nooit een tikkie teruggeven? Als hij terug speelt op angelino is het 80% kans dat er daar een kans uit komt. En vaak zitten bij el allouchi spelers kort op hem. Hij heeft nirt voor niets de meeste overtredingen mee

0    
Dutchbird

Mounir komt prima tot zijn recht tussen Garcia en Angelino. Hopelijk krijgt hij volgend jaar weer een paar MC spelers van die klasse om zich heen.

0    
scheppioni

Prima voetballer voor ons NAC, wel verder met Fred eens, iets minder behouden op zijn tijd en hij kan voor heel veel waarde voor ons NAC worden in de toekomst !!
Die goal tegen ado was van grote klasse maar liefst vijf tot tien van zulk per seizoen en niet ene !
HUP NAC MET MOUNIR !

0    
076 Breda

Prima! Lekker blijven , genoeg potentie om door te groeien als speler. Verder een hele positieve jongen! Zie hem graag komende seizoenen weer spelen, heeft genoeg te leren maar alles straalt uit bij die jongen dat hij er 100% voor gaat en dat is wat we willen bij NAC.

0    
Jetpaction

Vergeet niet dat dit z'n eerste Eredivisie seizoen is. Als je hem vergelijkt met de eerste 10 wedstrijden en de laatste zie je wel degelijk een goede progressie. Zeker nog ruimte voor verbetering maar ik ben ervan overtuigd dat zowel Mounir als Arno het volgende seizoen (mits we ons handhaven) beslissender zullen zijn en een constanter niveau zullen halen. Het feit dat het de speler is waar de meeste overtredingen op worden gemaakt zegt ook wel iets maar daarbij is het wel van belang dat we ook komend seizoen een back hebben die er veel overheen komt. De kans dat we een tweede Angelino krijgen komend seizoen acht ik niet zo groot, daar hebben we echt veel geluk mee gehad dit seizoen.

0    
sjorsNAC

Bruikbare kracht met de juist mentaliteit en inderdaad potentie om verder te groeien.
Leuke gast ook.

0    
Ulvenhouter

Als er maar duidelijke afspraken gemaakt worden hoeveel kuub lucht hij maximaal per wedstrijd mag dekken.

0    
Robert

Goede spelers voor de Jupiler. Ondanks de MC klasbakken dreigen we toch te degraderen. Juist door dit niveau spelers. Ook nog Vloet, Sporkslede, Korte, de keepers.

0    
Nac bredaa

@robert je mag ook eens een keer iets positiefs over NAC zeggen

0    
Castle

Ja robert heeft wel gelijk...vind wel dat mounir een kans moet krijgen maar alle 2 de keepers verscheuren en vloet wat een amateurs .je kan het niet mooier maken dan dat het is...

0    
drikske

mounir speelt altijd degelijk. nooit uitblinken maar zal ook nooit door de mand vallen. zie hem binnen nu en een paar jaar wel aanvoerder worden mede door zijn NAC hart.

0    
Awaydaysgaan

Twente uit is ver uitverkocht aan het raken, nog minder dan 250 kaartjes over...

0    
GinnekenGabber

Smullie kom er maar in................

0    
GinnekenGabber

Jongen heeft meer dan een contractverlenging verdient.
Maar idd terug en breed tikken mag wat minder.
Mss als opdracht meegekregen van de trainer.
Afgeschreven maar terug geknokt das NOAD!
Respect hoor!

0    
Breda

Stukje van Blanco. Zitten meer onjuistheden in. Laten we het er maar ophouden dat NAC contract Allouchi wil openbreken.

0    
L.

Goede zet!
Zie hem graag langer bij NAC ballen

0    
Henri

Ik heb ook altijd El Allouchi geprezen voor zijn volhardendheid. Hij roeide tegen de stroom in, maar wist toch een basisplaats te realiseren. Er zit ook zeker nog meer potentieel in hem, maar wil hij echt van meerwaarde voor NAC worden, dan heb ik wel een aantal verbeterpunten voor hem. Naast het feit dat meerdere forumleden opmerken, het oeverloos en risicoloos breedspelen i.p.v eens de diepte te zoeken is mij dit seizoen een aantal aspecten opgevallen. El Allouchi heb ik in meerdere wedstrijden met voorsprong een sprintduel aan zien gaan en wordt dan zondere enige moeite door de verdediger ingehaald, zijn sprintvermogen is echt erg slecht. Daarnaast heb ik geconstateerd dat als hij een bal iets hoger aangespeeld krijgt, zo op heup hoogte, hij zijn benen niet hoog genoeg krijgt om de bal onder controle te brengen. Hij is redelijk stijf in de heupen voor een sportman. Omdat het in de top toch om fysiek, snelheid en atletisch vermogen gaat zou ik er met specialistische trainers hard aan gaan werken. Daarnaast heb ik hem op de vleugel niet een keer op een leuke passerbeweging kunnen betrappen. Misschien is het beter dat hij voortaan eens op rechts gaat spelen, dan kan hij tenminste proberen een bal om de back heen te draaien, zoals een Manfred Kaltz dat vroeger bij Hamburg perfect beheerste. Dan heeft een spits als Te Vrede ook meer kans om te scoren. Dat is tenslotte een spits die echt afhankelijk is van de voorzetten/kansen die anderen voor hem creëren.

0    
Ad B uit Roosendaal

Ik hoop dat deze Westbrabantse jongen, Mounir, bijtekent. Ook hoop ik dat Arno bijtekent.

Twee goede spelers die zich nog steeds ontwikkelen.

0    
scheppioni

@Henri
Over culthelden gesproken ooit 'Manni Kaltz' met zijn bananenschot, altijd zo'n type die je bij zo'n club nooit vergeet ! Bij ons NAC met dezelfde redenen alleen een andere type voetballer, Bob Latchford ! Goei ouwe tijd !

0    
ome cor

Het lijkt af en toe wel of mensen hier werkelijk geloven dat NAC een selectie van 15~20 toppers kan samenstellen. En vanuit dat oogpunt worden "mindere Goden" dan bekritiseerd door zelfbenoemde kenners.

El Allouchi is prima speler voor NAC en heeft de wil om door te groeien.

0    
BraboF1

Gelukkig dat er maar 2 zijn die het niet eens zijn Mounir te houden. Ik sluit me aan bij de meerderheid. Echte NACCER, net als Verschueren, Meyers Nijholt en Sporkslede Als nu Bertrams af en toe wat minder raar doet heb je zomaar een echt goed half elftal NACCERS.

0    
Robert

@Nac Bredaa. Medunkt, dat ik positief ben over spelers als Garcia, Angelino, Ambrose, Fernandes, Sadiq ,
Mets en evt. Nijholt.
De rest, inclusief El. A., al is ie de favoriet bij De Stem, is Jupiler niveau. En vooral ook de heren Vreven en Smulders. Wat betreft die laatsten heb ik dat vanaf de eerste dag van aanstelling gezegd.
Is toch gewoon schrikbarend hoe groot het kwaliteitsverschil is binnen de selectie! Met zulke goede spelers
wellicht degraderen!

0    
ome cor

@Robert
Ik vind jou wel een supporter van Jupiler niveau eigenlijk.

0    
leeuw

BAMM, die zit ome cor !!

0    
BeaFE

Die komt binnen @ome cor en dat in de eerste ronde, Robert ligt al !

0    
Belgische Naccer

Leuk spelertje voor de breedte maar geen basismateriaal voor een eredivisieclub. Daar is hij te licht voor. Hetzelfde geldt voor Vloet en Korte. Maar van deze 3 is Allouchi de minst slechte.

Maar bij handhaving zullen er echt betere spelers aangetrokken moeten worden. Te beginnen met 2 eredvisie-waardige keepers. Dat is veel belangrijker dan een middenvelder. Die hebben we zat.

0    
Robert

@Belgische Naccer. Ik deel je mening over de door jou genoemde spelers.Alleen, ik kan er nog wel een paar meer noemen. Overigens, wie gaat nieuwe spelers halen? Voor de eredivisie of de Jupiler? Ik hoop toch niet die Smulders!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja