Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Agyepong: "Ik denk dat het een fantastische ervaring wordt"

Ex-NACer Thomas Agyepong kan zijn geluk niet op. De Ghanese aanvaller is opgenomen in de definitieve selectie voor de African Cup of Nations en staat daarom aan de vooravond van zijn eerste grote, internationale eindtoernooi.
De Ghanees speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor het Schotse Hibernian. Een doorslaand succes werd dat niet, want net als eerder bij NAC moest de aanvaller een groot deel van het seizoen missen door een hamstringblessure. Agyepong kwam in Edinburgh uiteindelijk niet verder dan negen Premier League-wedstrijden, maar werd desondanks opgenomen in Ghana's selectie voor de African Cup op Nations. Agyepong, die als speler van NAC debuteerde voor de Black Stars, kan niet wachten: "Als speler kijk je ernaar uit de volgende stap in je carrière te zetten. Ik wil daar heel graag bij zijn. Ik wil beleven hoe het is, want dit is mijn eerste grote toernooi. Het wordt een geweldige ervaring voor mij als jonge speler, zelfs als ik uiteindelijk maar een kleine rol speel." Naast Agyepong zijn er nog twee (ex-)NACers actief op de African Cup of Nations: Mohamed Amissi (Burundi) en Oussama Idrissi (Marokko).

Bron: B-Side Rats, TV3

Terug naar overzicht
9 Reacties
0   0  
Joop Klepzeiker

Adje Pong, die hadden we ook nog. Jammer dat zijn hamstrings van krantenpapier zijn, anders was ie zeker verder gekomen.

0   0  
JohanB

Zijn er al nieuwe spelers bekend?

0   0  
ome cor

Geeft duidelijk het gebrek aan beter weer.
Als de bond deze speler na zo'n seizoen oproept dan is het droevig gesteld met je aanbod.

Maar leuk voor deze jongen en een mooie ervaring.
Veel succes en plezier gewenst

0   0  
Heksenketel

Mooie ervaring voor hem

0   0  
Harry

Met alle respect maar wat moet ik met ex-nac berichten.

0   0  
Spion

@Harry lezen of doorscrollen!!

0   0  
ome cor

@Harry
negeren als het je niet boeit en zeker niet over lopen zeuren

0   0  
scheppioni

Zie Adje Pong duuzend keer liever dan kasteneer !
Succes Adje !

0   0  
rade

Idrissi als ex-NACcer bestempelen na twee jaartjes in de jeugdopleiding als puber...Dat doet mij denken aan de speaker in de Arena die elke weggestuurde jeugdspeler bij de tegenstander als ex-Ajacied aankondigt...

Het nut van ex-NAC berichten als deze is voor mij vooral het besef dat we niet alleen vorig jaar kut-spelers hadden...Eerst een bericht over Fernandez en nu Adje Pong...Wat heb ik me daar ook aan kapot geërgerd..Al stond Adje met z’n goal in Almere wel aan de basis van de promotie...?

Laad alle berichten na dit bericht in