Wij gaan niet opzij

Nieuwe supporter van B-Side Rats: Marcel van Hooijdonk Real Estate

De oplettende bezoeker heeft het wellicht al gezien op de homepage, maar er is weer goed nieuws over jouw favoriete NAC-website! We hebben er weer een supporter bij! Namelijk Marcel van Hooijdonk Real Estate, het bedrijf dat we onder andere kennen als broeksponsor van de jeugdopleiding en de man die het NAC-museum heeft geholpen bij het terughalen naar NAC van het kampioenshorloge op de veiling in Leeuwarden twee jaar geleden. 
Marcel van Hooijdonk was al even supporter van B-Side Rats met een van zijn andere bedrijven, namelijk Zuylenstaete Vastgoed. Nu ook MVH Real-Estate is aangesloten bij B-Side Rats zijn we zo goed als rond met de financiën voor de nieuwe website. Deze zal zoals het er nu uit ziet in juli worden gelanceerd. Hup Marcel van Hooijdonk Real Estate!

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
32 Reacties
1   0  
[email protected]

Eens met @Jamack. Los van het feit dat ik de man niet persoonlijk ken en hij supporter is van NAC en familie heeft die al jaren als stadionomroepster fungeert, zou ik hier niet mee verbonden willen zijn.

0   1  
WillyG

Marcel! Lekker bezig pik!

1   0  
Jamack

Ik ken deze man niet, maar kom hem nogal eens tegen in de pers. Niet altijd even positief. Ook de gemeente plaatst de nodige kanttekeningen. (Zie procedure 5 sterren hotel voormalig seminarie). Jullie (BSR) hebben kennelijk al ervaring met hem. Ik neem aan dat er over het een en ander door jullie met hem is gesproken. Als donateur van jullie site wil ik niet (zijdelings) betrokken raken met zaken die de Bibob-toets niet kunnen weerstaan. Kortom, ik ben bezorgd.

1   0  
BVS

@jamack
Hij heeft 2 dagen geleden de 'prijs' voor huisjesmelker van het jaar 2019 gepakt.

1   0  
[email protected]

Eens met @Jamack. Los van het feit dat ik de man niet persoonlijk ken en hij supporter is van NAC en familie heeft die al jaren als stadionomroepster fungeert, zou ik hier niet mee verbonden willen zijn.

0   2  
Sjef de gevulde koek

Voor alle zeikers die niet weten waar ze over praten. Marcel is een top gozer en zeer begaan met NAC en in de sector waar hij in zit moet je soms maatregelen nemen wat soms fout heeft uitgepakt maar alles veel te veel vergroot is. 99% van zijn huurders hoor je namelijk niet en zijn gewoon tevreden.

0   1  
Los Pollos Hermanos

In elke sector moet je soms maatregelen nemen die niet voor iedereen even leuk zijn. Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dat linkse vingerhaak-clubjes en parasieterende bijstandsmoeders Marcel niet zo leuk vinden, zoveel is duidelijk. Maar die vinden niemand met geld/invloed leuk, zolang het niet hun metgezel is.

Dus fuck dat. Welkom Marcel, bedankt voor je inzet, moreel en financieel. Laat de moraalridders maar lekker huillie huillie doen.

Hup NAC!

0   2  
donald Trump

Marcel heeft zijn NAC-hart op de juiste plek zitten.

als je bij hem thuis komt, krijg je je drankje standaard in een nac-glas
heeft een nac-hoek in zijn werkkamer.
mooi is dat!

0   2  
donald Trump

kuthuurders die er zelf een teringzooi van maken.
en dan lopen klagen..

Zo makkelijk om iemand die zijn nek uitsteekt en succesvol verder komt af te branden in de media.

ga eens werken voor je geld enorme zeikwijven.. en dan heb je andere zaken om je druk om te maken.

zo nu weer lekker over voetbal praten.

0   2  
Benn076

Wij hebben Marcel afgelopen jaren leren kennen als enorme NAC-supporter met hart voor de club en alles daaromheen. Om onze website draaiend te houden werken we graag met sponsoren die verbonden zijn aan de club om te voorkomen dat onze site vol komt te staan met Google advertenties van bijvoorbeeld tandpasta en keukenwinkels. Daarom zijn we erg blij met steun van supporters als Marcel zodat wij ons bezig kunnen houden met het laatste NAC nieuws, interviews en wedstrijdverslagen, in plaats van ons te bemoeien met discussies tussen ondernemers en de Gemeente Breda.

0   0  
van Flieger

Als MvH geen eisen heeft gesteld aan de redactionele vrijheden of beperkingen heeft opgelegd aan welke geluiden wel of niet kunnen is hij natuurlijk van harte welkom. Met de Bibob-toets om de hoek menen te moeten komen is aan de ene kant een wel erg ambtelijke invalshoek maar aan de andere kant toch zorgwekkend. Of mag je in Nederland mensen vrijelijk voor crimineel uitmaken ? Dan heeft van Flieg even wat gemist, kan natuurlijk.

Over het hoe en wat en waarvandaan 2 van de Grote Drie hun geld hebben geschept zijn als van Flieg goed geinformeerd is, namelijk nooit vragen gesteld. Zelfs niet op het moment dat "business met Afrika" toch iedereen de wenkbrauwen eerst even laat fronsen.

0   0  
Jamack

@Flieger
Toch weer een knappe twist naar jouw stokpaardje. Ik vind je hier hypocriet; je wekt zonder het met zoveel woorden te zeggen de suggestie dat aan de herkomst van het geld van de grote 3 een luchtje zit, terwijl je reacties kapittelt die op openbare bronnen (pers) zijn gebaseerd. Ik heb in dit verband over de grote 3 niets gelezen, dus ook geen reden tot vragen.

0   0  
van Flieger

Jamack - wat niet weet wat niet deert is dat. De Goetzee-methode zeg maar. Zag geen noodzaak zich te verdiepen in de transfer Vloet. Het werd de grootste afschrijving van ons NAC in de afgelopen 5 jaar.

1   0  
Wiske

Waar rook is, is vuur.
Ik ken de man niet maar kan me een TV uitzending op SBS6 herinneren waarin hij er minimaal heel slecht vanaf kwam. Leuk dat zijn vriendjes hem hier steunen. Leuk dat hij een NAC-hart heeft. Maar mogen we ook kritisch zijn? Lijkt me namelijk heel hard nodig.

0   0  
Jamack

Flieger, ook hier weer een twist. Nu een andere dan je vorige. Ik heb geen enkele positie om actief te (onder)zoeken. Dus mij verwijten maken in de zin van ‘methode Goetzee’ hanteren, raakt kant noch wal

0   0  
076*R

https://www.quotenet.nl/nieuws/a27938500/marcel-van-hooijdonk-voor-de-tweede-maal-huisjesmelker-van-het-jaar/

Leuke gozer!

Tja dubbel gevoel. Elk geld is welkom natuurlijk

0   0  
Kipiani

Bibob is een grote aanfluiting voor de bühne t.b.v. partijen zoals RABO, VVD of AJAX.
Met Marcel is minder mis dan met de R.K. Mandemakers Keuken Kampioen Kliek.
Bovendien is dit een NAC man.
Annie is geen familie.
Hij zal nooit met v.d.Aat of Edelenbos aan komen zetten omdat hij in tegenstelling tot van Aalst wel weet wat NAC Breda is, een club van het volk, niets meer en minder dat dat.
Zo lang van Aalst zijn positie niet kent en de wereldburger via NAC uit wil hangen wordt het nooit iets met onze prachtige club.

0   0  
NAC Breda F.C.

Als ik Real Estate lees op een voetbal website dacht ik echt dat het om een voetbal club ging. Real Estate C.F. Ofzo

0   0  
Tram

Geweldige gozer en al 40 jaar een echte NAC 'er!

0   0  
Tram

En die volkomen schijt heeft aan pluche!

0   0  
Oldskool

Bommetje!!

0   0  
GeelZwartHart

Top, hoe word je supporter van deze site?

0   2  
Bartjuh

De hufterigheid waarmee sommige mensen hier menen te moeten reageren op onze sponsors is echt stuitend !!! Afgelopen dagen met verbazing mee zitten lezen !! Marcel bedankt !! Topgozer !!

0   1  
Mafkees

Zal allemaal best met al die verhalen, maar ik ken Marcel als een topventje. Ik kan erg met hem lachen, geen kapsones, gewoon een toffe gast.

0   0  
Benn076

@GeelZwartHart een mailtje sturen naar [email protected] Nemen we contact met je op.

0   0  
De voorzitter

5 punten erbij Marcel. Hoe of wat je ook doet, er zal altijd wel gezeik zijn. Hup NAC

0   0  
GB

Laten we wel wezen, er mogen hier gewoon kritische kanttekeningen geplaatst worden toch? Ken de hele gast niet en heb daar dus nu geen mening over, maar alleen het feit dat hij NAC supporter is maakt m nog geen heilige. Aan de andere kant heeft deze meneer alle recht op voorde van de twijfel. Maar er moet gewoon kritisch gesproken kunnen worden. En helemaal zielig is het wegzetten van mensen die kennelijk ervaring met hem hebben als zielige, linkse figuren. Wordt schijtziek van die hele links, rechts polemiek. Ook deze mensen hebben recht op een mening, net als deze Marcel. Veel dank voor zijn steun overigens. Lijkt me goed als de altijd scherpe Rats er eens objectief induiken dan en kijken wat ze zelf vinden na de verschillende kanten gehoord te hebben. Voor nu heel heel hartelijk dank nogmaals Marcel. Toffe geste

0   0  
Bibob

Dringers en dringerinnekes,
Inside informatie.
Die bibob mbt Seminarieweg gaat erom dat er bouwregels zijn overtreden. Het gaat dan o.a. (Letterlijk) om lekkage, afgewaaid asbest dak, klemmende vluchtdeur. En het verhuren van 4 kamers in een pand waar er maar 2 toegestaan zijn.
Er bestaat dan volgens de gemeente risico dat de vergunning gebruikt wordt om wederom bouwregelgeving te overtreden. Dat heeft dus niets met criminaliteit of integriteit te maken.
Stel: je bezit een treinstation. Van dat treinstation vallen stukken steen en lekt het door het dak. Je overtreedt dan de Woningwet en volgende vergunningen kunnen dan op grond van Bibob geweigerd worden.
Op het eerste gezicht zou dat vervelend kunnen zijn als de eigenaar van dat station Gemeente Breda heet. Maar gelukkig is een Bibob toets niet verplicht en kan het willekeurig ingezet worden al naar gelang persoonlijke voorkeuren en politieke kleur van de bestuurders.
Met integriteit heeft het al helemaal niks te maken.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Gaat iedereen op vak G ook openlijk bekritiseerd worden straks? Wat daar allemaal gebeurd tijdens de wedstrijd lusten de honden ook geen brood van. De joints vliegen over de tribune en de poedersuiker is niet aan te slepen. Zit voor honderden jaren gajes en schorriemorrie op de tribune. T is verschrikkelijk.

Ow nee, toch niet. Nou en ! Iedereen heeft altijd wel wat te zeiken of verkeerd gedaan in z'n leven. Wat een morraalridders hier zeg man man man man. Ben blij dat deze lokale ondernemer en die hard NAC supporter hier wat centjes tegenaan gooit.
Mooi man. Niets meer aan doen. Dank u.

0   0  
Dutchbird

Geen gezeik over Marcel. Besteed die energie maar aan het afzeiken van de grote drie van Breda. Die hebben onze club gegijzeld en mishandeld door prutsers te benomen in de directie en RvC.

0   2  
Kwek

@dutchbird eens met je eerste gedeelte over Marcel. Dat gezeik op hem slaat nergens op. Marcel heeft honderden tevreden huurders en ja ook een aantal die ontevreden zijn en de media opzoeken...
Hoge bomen vangen veel wind zullen we maar zeggen.

Maar ook dat gezeik op de grote 3 moet eindelijk eens stoppen. Tuurlijk kritiek mag, maar wat sommige supporters zeggen is echt beschamend en totaal misplaatst.

Dit zijn de mannen die de club gered hebben en nu ook weer een miljoen erbij stoppen.

Dat ze fouten hebben gemaakt en nog zullen maken dat klopt en daar mag ook best wat van gezegd worden. Maar iedere NAC supporter zou ook nog steeds respect voor hun moeten hebben, vanwege wat ze in het verleden gedaan hebben en nog steeds doen.
Zonder hun was NAC er zeer waarschijnlijk niet meer geweest.

Of zijn we redNAC en alles daaromheen al weer vergeten?

0   0  
Dutchbird

@kwek redders van het eigenbelang zul je bedoelen. Als ze de lening niet hadden omgezet in aandelen waren ze alles kwijt geweest.

0   0  
kwek

@Dutchbird.

En dan waren wij onze club kwijt geweest, dat wordt gemakshalve even vergeten?

Ps. Dat was voor hun verreweg de goedkoopste oplossing geweest. Toen was voor hun de schade nog niet zo groot...

Laad alle berichten na dit bericht in