Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Angeliño talent van het jaar

Angeliño heeft de prijs voor talent van het jaar gewonnen. De linksachter, die dit seizoen speelde voor PSV, kreeg de prijs gisteren overhandigd. Vorig jaar (toen nog speler van NAC) werd Angeliño nog tweede achter David Neres.
De prijs voor talent en speler van het jaar is gebaseerd op statistieken. Angeliño heeft de prijs te danken aan zowel zijn aanvallende als verdedigende kwaliteiten. De linksachter won over heel het seizoen 189 duels en wist in aanvallend opzicht 68 kansen te creëren. In september werd Angelino ook al talent van de maand. In een reactie laat de speler van PSV weten verrast te zijn, maar ook erg dankbaar. De Spanjaard kwam vorig jaar als huurling naar NAC en maakte in zijn eerste seizoen in de Eredivisie indruk. Bij NAC was hij namelijk betrokken bij 10 doelpunten (3 goals en 7 assists) in 35 wedstrijden. Door zijn goede prestaties vorig seizoen verdiende Angeliño een transfer naar PSV. Bij de Eindhovenaren kwam de linksachter tot 1 goal en 12 assists in 43 wedstrijden.

Bron: B-Side Rats, Fox Sports

Terug naar overzicht
12 Reacties
0   0  
MLBredaaa

Trots dat deze man in ons shirt heeft gespeeld! Wat een topper!

0   0  
Henk

En terecht! Had hem vorig seizoen al moeten krijgen

0   0  
WillyG

Hoop doet leven.. Ooit hoop ik weer dat er spelers van dit kaliber te bewonderen zijn in ons stadion!

0   0  
Breda

Kut City etc etc. Angelino en Garcia is het mooiste wat NAC is overkomen de afgelopen 10 jaar.

0   0  
van Flieger

Sprak afgelopen zomer in Montreux nog geen woord Nederlands. Wel een mooie klasbak. Carolina zou hem wel even gaan opvolgen volgens kenner Smulders. Goedkoop bleek duurkoop.

0   0  
@flieger

Angelino en die andere city gasten waren niet te vervangen. Ja met 7 miljoen extra ofzo. Leigh was het probleem overigens niet. Je degradeert niet door een linksback.

0   0  
van Flieger

@flieger - iedereen is te vervangen, je moet alleen geen blunders scoren. Een seizoen met Carolina ingaan als vervanger van Angelino is volksverlakkerij.

Afgelopen seizoen was er in de euforie van de handhaving geen ruimte voor een eerlijke en scherpe analyse van hoe we er eigenlijk in waren gebleven. Slappe zak en verzaker Gielen liet dat maar zo, en Smulders kon met een blanco cheque aan de gang.

Dit seizoen hoeft niet geevalueerd te worden want alles was kut. Dus alles mag er uit. Het liefst zo snel mogelijk. Er moeten asap goede spelers worden aangetrokken. Een week na de officiele degradatie en 3 weken na de officieuze is het nog altijd daverend stil vanuit de NAC burelen. Wel was er een friese volkszanger te bewonderen.

PS - JtR al weggestuurd ?

0   0  
Anti Azijnzeikers

@ van Flieger,

Is die azijn onderhand al op bij jou?

0   0  
Breda1965

fuck city

0   0  
Toontje

Jammer dat we dit jaar afval kregen.

0   0  
Janmetdenacpet

@antiazijnzeikertje

Flieger heeft deze keer gewoon gelijk !

0   0  
Michel

@Janmetdenacpet

Van Flieger zegt hier iets dat niet ter zake doet: Angelino sprak geen woord Nederlands, wat heeft dat van doen met zijn status als talent? En hij heeft vaak denigrerende sneren, hoeft niet.

Iedereen gaf ook al aan destijds dat Carolina niet even Angelino zou vervangen, dat wisten wij al.

Verder ben ik altijd blij als ik deze man zie, positief over ons en dankbaar: hopelijk kan hij nog wat ambassadeurswerk doen ten aanzien van talenten die hij kent. Is dan wel City meer maar kan het vuurtje wel aanwakkeren bij iemand om hier te komen.

Laad alle berichten na dit bericht in