Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Ligeon krijgt hulp van ex-Ajacied

Ruben Ligeon heeft mogelijk een nieuwe club gevonden. De vleugelverdediger houdt op dit moment zijn conditie op peil bij Jong-Ajax, maar mag op proef komen bij het Deense AGF uit Aarhus. 
Die stage heeft hij te danken aan Tobias Sana, de Zweedse vleugelaanvaller die nooit doorbrak bij Ajax. Sana speelt sinds dit seizoen in Denemarken bij AGF. Hij liet vervolgens de naam van Ligeon vallen in Aarhus en nu mag hij zichzelf komen bewijzen. "Het is altijd leuk om een goede speler te bekijken", aldus de coach van AGF, David Nielsen, tegen Tips Bladet. "We zullen dit de hele week kunnen doen." Ligeon speelde een half jaar in Breda. Hij werd in de winter van 2015 aangetrokken en debuteerde in het uitduel met Excelsior (0-0). Ruben, succes in Denemarken!

Bron: B-Side Rats, Tips Bladet

8 Reacties
0   0  
S.NAC.G

Deense Algemene Groente Fruit club. Hopelijk plukt hij hier de vruchten van.

0   0  
Bart

Zag hem toch graag over de vleugels heen vliegen. Snelheid inzet en redelijke techniek van mij mag hij terugkomen

0   0  
Mitchel

Één van de betere opbouwende backs sinds Elshot bij NAC vond ik, in die periode één van de enige voetballende lichtpuntjes.

0   0  
brecht

Waarom is Ligeon nooit terug gehaald eigenlijk?

0   0  
David

@Brecht
Omdat NAC de 2 jaar nadat Ligeon bij ons speelde jupiler league speelde en hij nog bij Ajax onder contract stond wat jong Ajax ook in de jupiler league had spelen. Afgelopen zomer was geen nieuwe rechtsback nodig, want Sporkslede doet het prima.

0   0  
HenkTank!

Goede opkomde Back. Had zeker niet misstaan in deze selectie.

0   0  
ome cor

Zijn grootste fout was bij NAC vertrekken.
Hij kon blijven, maar wilde zelf hoger op.

0   0  
BredaParel

Was toen een goede back. Niveau Sporkslede maar dan 5 jaar jonger. Als jij geen kruik was geworden, zou ik hem graag teruggezien hebben in Breda

Laad alle berichten na dit bericht in