Wij gaan niet opzij

Tiësto steunt Jelle’s Army

Bredanaar Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto schenkt een flink bedrag aan acht goede doelen waaronder Jelles Army.
Verwest bleek onder de indruk van het initiatief van Samen voor NAC en de supporters als afscheidscadeau voor ten Rouwelaar waarmee geld ingezameld wordt voor het Jeugdsportfonds Breda dat zich inzet om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten. Hierdoor ontvangt Jelle's Army een bedrag van € 15.000 van de Bredase DJ. Tiesto legt uit waarom hij graag zijn bijdrage levert aan dit initiatief: "Sport is iets waar ik al mijn hele leven van houd. Met NAC natuurlijk als mijn club. Vroeger hadden wij ook niet altijd geld om een trainingspak of voetbalschoenen te kopen. In de krant las ik over dit project, die het mogelijk maakt voor minderbedeelde kinderen om toch te sporten. Op deze manier hoop ik dat nog wat meer te bevorderen." Ook Jelle reageert blij verrast door de donatie van de Bredanaar. "Toen ik het nieuws van deze donatie van Tiësto hoorde werd ik wel even stil. Ik had niet durven dromen dat iemand als hij zich zou willen aansluiten bij een project dat mijn naam draagt. Geweldig om samen met hem en vele anderen op te mogen trekken om zoveel mogelijk Bredase kinderen uit gezinnen die het financieel wat minder hebben te laten sporten." Een mooie extra opsteker voor het initiatief dat afgelopen zondag de duizendste kaart verkocht voor de loterij die zij houden ten behoeve van het goede doel. Samen voor NAC is daarom erg blij door deze bijdrage uit onverwachtse hoek. Meedoen met de loterij kan nog via deze link.

Bron: B-Side Rats, SVN

 

10 Reacties
0   0  
Peppie&kokkie

Klassebak!

0   0  
Den Hoge

Klasse Tijs!

0   0  
nachoreca1

Bredaaaaaaa! Trots op hoor, ook sab komt oa aan de beurt qua gift. Super!

0   0  
RaraNAC

Zodra het stadion rond is maar meteen een concert regelen?

0   0  
Sjorsnac

klasse actie van tiesto, mooi om te zien dat hij een echte Bredanaar blijft.

0   0  
Kale rakker

Top dan zie je weer terug wat NAC toch veel meer beteken voor Breda en omstreken, top van je

0   0  
Breda

Ik las dat hij zijn volledige verdiensten van een feestje op Brepark weg geeft aan goede doelen. 100.000 euro.

100.000 euro voor een avond draaien.... bizar.
Maar mooi natuurlijk voor die goede doelen!.

0   0  
scheppioni

Kijk da's nog eens prima nieuws !!
Succesvolle Bredase jongens, altijd goed voor ons NAC !

0   0  
ome cor

Kanjer die Thijs.....
Vroeger veel lol mee gehad in de Laurierstraat.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Mooi gebaar. Kan het missen. Bakken met vastgoed in Breda en heeft tientallen miljoenen verdiend met plaatjes draaien en produceren. Nou meneer Hardwell, nu jij nog. Die kijkt toch ook niet op 15k meer of minder. Ik heb mijn bijdrage ook geleverd door het kopen van 5 lootjes. Wilde het eerst niet doen, maar besloot het toch te doen en dan een keertje geen bier te drinken tijdens de wedstrijd.

Laad alle berichten na dit bericht in