Go to Top

Ex-NAC: Onderhandelingen tussen Vloet en Frosinone lagen stil

Ex-NAC: Onderhandelingen tussen Vloet en Frosinone lagen stil

Rai Vloet en de mysterieuze transfer. Het klinkt als een slechte doktersroman waarvan iedereen weet hoe het gaat eindigen, maar niemand weet hoeveel hoofdstukken het boek krijgt. Na tien eerder uitgelekte hoofdstukken kwam vandaag hoofdstuk elf naar buiten.

Het is inmiddels een publiek geheim dat de middenvelder nooit voor FC Chiasso, dat Vloet van NAC overnam, uit zal komen. Ondertussen is de middenvelder echter nog bij geen enkele club gepresenteerd. Toch lijkt alles erop te wijzen dat de middenvelder bij Frosinone ploeggenoot van Stipe Perica gaat worden.

De naam Rai Vloet blijft bij de Italianen rondzingen, al leken er de afgelopen tijd ineens behoorlijke hobbels op de weg te liggen. De middenvelder en clubs waren dichtbij een akkoord, maar de onderhandelingen hebben een tijd stil gelegen. Waarom de onderhandelingen stil zijn gelegd is een even groot mysterie als de constructie rondom deze transfer. Wel melden Italiaanse media dat de transfer van Vloet op een haar na rond is. Er zijn nog een aantal details te bespreken, waarna Vloet in Ciociaria aan de slag kan.

Bron: B-Side Rats, Vavel

56 Reacties op "Ex-NAC: Onderhandelingen tussen Vloet en Frosinone lagen stil"

 • scheppioni
  7 augustus, 2018 - 14:14

  Ok een soap nie ?

  6

  1
 • Baosje
  7 augustus, 2018 - 14:19

  Vloete tijden slechte tijden ?

  16

  19
 • Joepel
  7 augustus, 2018 - 14:22

  Zolang hij niet terugkomt vind ik alles best

  29

  13
 • Rattetich
  7 augustus, 2018 - 14:24

  Net klein verslagje geplaats ochtend training 7-8 in de voorgaande topic.

  2

  14
 • Han Mulders
  7 augustus, 2018 - 14:34

  Logisch, het is zo warm dat de mussen weken geleden al van het dak gevallen zijn, veel te warm om te onderhandelen dus. Gezien Rai’s instagram-stilte is het ook veel te warm om te shinen op insta. Ben benieuwd wat we hiervan allemaal nog gaan horen in de toekomst, vreemde zaken allemaal.

  3

  1
 • Arie
  7 augustus, 2018 - 14:36

  Helemaal niks over communiceren, schimmig blijven Smulders! Supporters houden niet van transparantie, maar van mysteries en een gebrek aan communicatie als het over hun club gaat!

  7

  58
 • Maarten
  7 augustus, 2018 - 14:44

  OT,
  Nu dat deze transfer alles behalve lekker loopt moest ik ineens terug denken aan Amoah. De transfer naar Turkije moest NAC 500.000 euro opleveren.Is dat al reeds betaald eigenlijk of ligt de zaak nog bij de Eufa?

  14

  2
 • NAC4Ever
  7 augustus, 2018 - 14:51

  @Arie
  Waarom zou Smulders moeten zeggen naar welke club hij gaat? Hij speelt hier niet meer.

  Zijn nieuwe club mag wel eens wat meer gaan zeggen.

  17

  3
 • Heksenketel
  7 augustus, 2018 - 14:53

  Door de lage waterstand zijn er met eb en vloet wat dingetjes boven water gekomen.

  9

  1
 • De Muzikant
  7 augustus, 2018 - 15:20

  Een bericht als: “Vloet is bij ons vertrokken en we hebben een niet nader te noemen bedrag daarvoor ontvangen” zou al voldoende zijn, maar dat is blijkbaar te veel moeite voor ons Technisch opperhoofd.

  8

  23
 • Tvb
  7 augustus, 2018 - 15:30

  Dit bericht stond op diverse nieuwssites;

  technisch directeur Hans Smulders laat in een verklaring vanuit NAC weten dat hij het afscheid wel betreurt, maar Vloet ook de ruimte geeft. “Als een speler dat gevoel heeft willen wij altijd meedenken om de persoonlijke ambities waar te maken en FC Chiasso wilde aan onze voorwaarden voldoen. Daarmee is Rai een voorbeeld van een speler die wij binnenhalen, verder ontwikkelen en vervolgens voor een goede transfersom verkopen. Wij wensen Rai heel veel succes bij zijn nieuwe club”, aldus Smulders.

  Lijkt me redelijk transparant.
  Een bedrag noemen gebeurd toch zeker niet altijd en is niet heel raar wanneer dat niet gebeurd

  16

  2
 • vriendjespolitiek
  7 augustus, 2018 - 15:41

  Die kan dus zomaar verdwijnen in een enorme vloetgolf.

  2

  0
 • Daan
  7 augustus, 2018 - 15:58

  NAC, heeft Vloet verkocht en dan is het vervolg niet meer aan NAC en/of Smulders lijkt mij.
  Zou dus ook niet weten waarom Smulders hierop wordt aangesproken.
  Lijkt inmiddels wel op erg troebel water waar Vloet zich in heeft gestort.

  11

  2
 • GinnekenGabber
  7 augustus, 2018 - 16:03

  Next!

  5

  1
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 16:03

  Sommige reactie snap ik echt niet. Zoals die van Arie en De Muzikant.

  Goed, jullie haten Smulders. Dat is inmiddels wel duidelijk. Maar jullie zijn verder dus ook geen NAC supporters? Anders kun je toch onmogelijk onderstaand nieuwsbericht van notabene NAC.nl over het hoofd hebben gezien?

  http://www.nac.nl/108/newsid/12613/Rai-Vloet-vertrekt-naar-FC-Chiasso.html

  Zit geen woord Frans bij, NAC communiceert niet over transfersommen ( zoals dat al jaren gaat) en geeft duidelijk aan dat Vloet aan FC Chiasso verkocht is.

  Wat wil je nog meer?

  11

  6
 • Robert Oom van Flieger
  7 augustus, 2018 - 16:04

  Jammer en treurig dat van Flieger geband is. Hij was gisteren op de training en in het stadion van FC Chiasso. Er zijn inmiddels veel meer sappige details bekend. Wat Smulders zegt is erg onverstandig en eveneens verre van transparant. Dit is een valse bingo en na de gebeurtenissen van gisteren in Chiasso is ook de knvb nog even op de hoogte gesteld. Een ban voor Flieger komt de heren verdomd goed uit. En deze site ziet er daarbij niet goed uit, want ze weten ook al meer. Transparantie ver te zoeken.

  11

  23
 • Robert Oom van Flieger
  7 augustus, 2018 - 16:08

  Benieuwd wanneer de Guardia di Finanza met een rechtshulp verzoek komt mocht RV in Italie opduiken met een overboeking van een praktisch failliete club uit de Zwitserse challenge league.

  3

  12
 • Mike Zonneveld
  7 augustus, 2018 - 16:12

  Denken er nog mensen aan Ruudje Boymans?

  2

  6
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 16:15

  @Robert Oom van Flieger

  Neem aan dat NAC bereid is volle medewerking te verlenen. Zolang er een bankgarantie is afgegeven is er geen enkel probleem. Dat weet jij net zo goed als eenieder hier, je zit hier alleen maar weer onrust te zaaien.

  10

  5
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 16:20

  Wat ik Hans Deelen graag nog zou willen meegeven; begin eens een blog.

  Dan kun je ongezouten je mening geven, en hoef je niet telkens van IP adress te wisselen om onder een block uit te komen.

  Je verwijt nu de redactie dat ze meer zouden weten, maar zelf kom je ook niet met informatie. Dus vertel op, wat is er gisteren gebeurt? Wat weet de redactie wat jij wel weet maar wij niet?

  5

  5
 • Robert Oom van Flieger
  7 augustus, 2018 - 16:27

  Journalisten uit Nederland en Zwitserland plus een tiental NAC mensen volgden gisterochten vanaf kwart over 11 live Operatie Campione vanuit het hart van Chiasso, het trainingsveld en de directiekamer plus de catacomben, de spogliatoi. Goetzee en Smulders kunnen beter of hun mond houden of de volledige waarheid vertellen. Er zit nog veel meer aan te komen.

  6

  10
 • Eddy W
  7 augustus, 2018 - 16:30

  @ Robert Oom van Flieger,

  Wat zit er dan aan te komen? Maak ons eens blij met echte informatie in plaats van die halve dingen. Mag eventueel ook via een e-mail naar bsiderats@bsiderats.nl of via het knopje contact.

  14

  2
 • Robert Oom van Flieger
  7 augustus, 2018 - 16:36

  Jazeker, deze site weet meer, maar besloot daar niets mee te doen.
  De houding van Goetzee is nu: wir haben es nicht gewusst en na ons de zondvloed. Dat kan goed gaan, of even niet. En dan is de boot wel aan. Overigens wel een hele grote slapende herdershond gewekt in Lazio.

  6

  9
 • Dirk
  7 augustus, 2018 - 16:39

  @Mike Sonneveld
  Boymans is weliswaar transfervrij maar heeft naar zijn eigen zeggen een maand of 3 nodig om wedstrijdfit en ritme te krijgen. Niet doen dus !!!

  3

  0
 • De Muzikant
  7 augustus, 2018 - 16:50

  @Chris, Zolang dit soort nieuwe berichten naar buiten komen komt er best wel twijfel naar boven over voorgaande berichten. Laten we eerlijk wezen, NAC is nou niet echt buitensporig met berichten en bevestigingen. Dat voedt twijfel natuurlijk. We hebben namelijk nogal een verleden met onze club, ik kan me voorstellen dat jij dit niet weet. Je bent er nog maar kort hé.. Op de vraag of ik echt een NAC´er ben….. Ik stond nog bij de veiling ten tijde van Derks. Ik ben dus niet zomaar iemand die of door Smullie gestuurd is, of anders deze twijfelachtige TD volledig adoreert.En of ik hem haat? Nee, ik ken hem niet persoonlijk (in tegenstelling tot jou), dan is haat onmogelijk of in ieder geval ongegrond. Ik vind hem, tot dusver, wel een erg twijfelachtige TD die alleen potsierlijk naar buiten treedt als er iets positief is. Daarmee kun je rustig stellen dat hij behoorlijk narcistisch is.

  6

  8
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 16:53

  @Robert Oom van Flieger

  Je geeft aan Nederlandse en Zwitserse journalisten? Dan heb je vast wel een naam voor ons, al is het maar 1?
  Dan vraag ik even via Twitter of dit verhaal klopt.

  Het contact wat ik heb, Zwitserse journalist Ariele Mombelli van RSI Sport ( Hét sportstation van Italiaans sprekende gedeelte van Zwitserland), weet van niets namelijk. En aangezien FC Chiasso tot zijn gebied behoort ben ik geneigd hem te geloven. Hij geeft wel aan dat Chiasso een naam heeft op vreemde manieren geld probeert te verdienen, maar op dit moment speelt niet wat jij hier allemaal loopt te roepen.

  Dus geef maar even een naam van een Nederlandse journalist die er ook is, dan checken we het daar ook even bij.

  14

  4
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 17:03

  @De Muzikant

  Toch weer wat geleerd van je vandaag, waarvoor mijn hartelijke dank. Oost Indisch dove mensen kende ik, maar Oost Indisch blinde mensen zijn er dus ook blijkbaar.

  Heb nu al meerdere keren aangegeven dat ik het beleid van Smulders in grote lijnen kan volgen en kan waarderen ja. Maar inzoomend op details zitten er ook fouten tussen. Maar dat ik Smulders zou adoreren oid, nee sorry, das ist nicht mein Stil.

  Wel grappig dat juist jij Smulders een narcist noemt. Jij die denkt belangrijk genoeg te zijn dat Smulders persoonlijk aan jou uitleg moet verschaffen en mensen die jouw mening niet delen neer te zetten als Smulders vriendjes, adepten, etc. Ik zou je zelfs als een klassiek geval willen bestempelen.

  Persoonlijk hoef ik niet alles te weten wat er achter de schermen gebeurt, vind het wel lekker rustig zo. En volgens mij treed Smulders enkel en alleen naar buiten als er iets over nieuwe spelers te melden valt. Of een nieuwe trainer. Verder hoef ik hem echt niet te zien hoor. Zolang ie zijn werk maar doet. En nogmaals, dat is MIJN mening. Je hoeft het niet met me eens te zijn, dat mag, maar er is geen enkele reden mensen aan te vallen op hun persoonlijke mening.

  12

  4
 • tripomatic
  7 augustus, 2018 - 17:16

  Ah ja……. het is allemaal de schuld van Smulders en as usual weet Van Flieger het weer het allerbest. :-D

  *pakt een blik koud bier en popcorn en wacht het vervolg van de Vloet-soap af*

  7

  3
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 17:27

  @Robert Oom van Flieger

  Vooruit, dan geen namen van verslaggevers. Maar dan je vast wel wat media noemen waar ze voor schrijven? VI, BNDeStem, AD?

  7

  4
 • Becherovka
  7 augustus, 2018 - 17:51

  @Chris W.M.

  Ondanks het uitblijven van bronnen heeft Flieger het met Mommers wel bij het rechte eind gehad. Ik hoop van harte dat zijn het bericht van Robert Oom van Flieger niet klopt. Een korreltje zout is op zijn, plaats maar heel veel meer niet denl ik.

  Wel ben ik er heilig van overtuigd dat je als club nooit met dit soort constructies mee moet werken. Dit riekt naar belastingontduiking. Aangezien Rai nog steeds nergens speelt, denk ik dat NAC aan het kortste eind trek en medeplichtig geacht wordt aan de ontduiking. Historie leert ons dat NAC patent heeft op zulke problemen(zie ook: Arveladze-transfer).

  5

  2
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 18:00

  @Becherovka

  Bij Arvaladze was NAC als kopende partij direct betrokken. In dit geval is NAC niet betrokken. Immers, Vloet is eigendom van Chiasso

  Wat ik gevaarlijk vind is dat de hersenspinsels van Hansje Deelen, nu onder de noemer Robert Oom van Flieger, dus blijkbaar goedgepraat worden omdat hij in een ver verleden (Mommer is al sinds April 2011 weg, ruim 7 jaar dus!) iets zinnigs heeft gezegd.

  Hansje Deelen is maar op 1 ding uit, het vorige, huidige en toekomstige NAC bestuur onderuit halen zolang zijn vriendjes er niet zitten.

  Zijn werkwijze is altijd dezelfde; brainfarts plempen op dit forum en dan maken dat hij weg is zodra hij met feiten om zijn oren wordt geslagen. Nooit eens constructief, altijd in monoloog vorm. Zo zit ik persoonlijk al maanden te wachten op zijn beleidsplan wat hij aangegeven had te presenteren, onder de noemer; een voetbalclub runnen is zo moeilijk nog niet.

  Als hij enkel zijn mening zou geven zou ik hem nog pruimen, maar zijn opzichtige manier van supporters opstoken pruim ik niet. Bah. Het is een nare man.

  13

  5
 • Arie
  7 augustus, 2018 - 18:12

  @ Chris W.M. en anderen

  Omdat papa Vloet laatst ook met een verhaal kwam wat het nog waziger maakte, begin ik me steeds meer af te vragen of we ons geld wel krijgen en waar het vandaan komt. En inderdaad ook hoeveel dit is.
  Bij Bertrams stond Smulders vooraan om te verkondigen hoe fantastisch briljant geweldig hij wel niet even 250k had opgehaald.
  Ben dan nu ook een duidelijke vent!

  11

  3
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 18:26

  @Arie

  Smulders praat niet over bedragen. Die 250k heeft Blanco overgenomen van Deense media. Vandaar dat het wachten nu is tot er meer duidelijkheid komt over de deal met Vloet. Hopelijk verschijnt er iets in Italië of Zwitserland wat Blanco over kan nemen want vanuit Breda/Zundert hoeft hij echt niets te verwachten. Totdat de jaarcijfers gepubliceerd worden uiteraard.

  4

  3
 • Josti
  7 augustus, 2018 - 18:26

  Muric en ilic spelen vansaf met jong nac tegen eindhoven bron bndestem

  1

  0
 • Robert Oom van Flieger
  7 augustus, 2018 - 18:37

  Ach ach ach wat een treurige vertoning weer. Wie is er nu weer op zijn pik getrapt? Weerzinwekkend dat deze site zulke figuren met aantoonbare leugens een platform geeft. Ga zelf op onderzoek, graaf en reis.

  3

  9
 • Robert
  7 augustus, 2018 - 18:40

  Wat zou het toch mooi zijn geweest als de directie inzake Vloet niet een wollige Smulders persmededeling had gedaan, maar gewoon verklaard had, dat NAC de transfervergoeding op de rekening had staan, of een bankgarantie had ontvangen, en de speler in kwestie intussen had vrijgegeven.
  Ik heb het niet gelezen.
  En ik zie ook geen nieuwe aankopen gedaan worden met het ontvangen geld.
  Dat bedoel ik nu steeds met transparantie, die vertrouwen wekt.

  7

  2
 • MickJ
  7 augustus, 2018 - 18:43

  @ Dirk
  Waarom geen Boymans ?
  Smulders is de specialist om dat soort spelers
  op te pikken , spelers met een flinke kras.
  En mocht hij komen hij valt toch niet op
  er zijn er meer.
  Chance , Smulders – Ten Cate ( schoonvader van
  Te Vrede )

  3

  4
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 18:47

  @Robert Oom van Flieger

  Aantoonbare leugens? Wacht, kijk je nu in de spiegel?

  Nogmaals, heb het uit eerste hand van een Zwitserse journalist die Chiasso volgt; jouw verhaal is kwats. Daarbij, in Nederland is het niet zo dat je schuldig bent tot het tegendeel is bewezen. Het is juist andersom. Dus ík hoef niet te bewijzen dat jouw verhaal niet klopt, jíj moet maar bewijzen dat je verhaal wél klopt.

  1 naam, van een journalist, krant, wat voor medium dan ook. Dan checken we het even. Blijkt het te kloppen krijg je van mij een Mea Culpa. Dan heeft mijn bron het fout en jij het goed.

  9

  4
 • Belgische Naccer
  7 augustus, 2018 - 18:58

  @joepel

  Volledig mee eens.

  ATTIEMARWEGBLEFT! dan vink alles goe.

  0

  0
 • Becherovka
  7 augustus, 2018 - 19:03

  @Chris W.M.

  Wat betreft Arveladze, ze waren de kopende partij. Toch speelde NAC toen dezelfde kaart als jij nu speel.

  Wat betreft Flieger. Ik ben geen liefhebber van alle teksten van Hans. Wel heb ik over de tijd heen hem vaak zijn gelijk zien halen met wat eerder als onzin werd omschreven. Over zijn achterliggende doelen kan ik niet oordelen; ken hem niet en weet niet wat zijn plannen zijn. Juist waar je vaak op de inhoud bent, ga je nu op de man. Vanuit de ergernis snap ik het heel goed, al komt het de discussie niet ten goede. En nee, tot een echte discussie komt het niet bij hem…

  Ander punt; een speler kan maar bij 2 ploegen in een seizoen zijn ingeschreven volgens de Fifa. Deze constructie is daardoor bijzonder vreemd. Dan zou Chiasso hem kopen, niet inschrijven en dan verhuren?? Schiet mij maar lek in deze soap. Ik blijf vol angst dat NAC op de blaren komt te zitten. Let wel; het is nergens op gefundeerd, maar je weet toch ook als verkopende partij dat hier geen reet van klopt?

  5

  2
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 19:21

  @Becherovka

  Volgens mij mag dit wel wat Chiasso doet. Sterker nog, Atletico heeft het ook net gedaan. Johny gehaald van Celta de Vigo naar ik meen en vervolgens meteen verhuurd aan een Engelse club.

  Mbt Hans Deelen; ja het klopt. Ga nu op de man. Er is namelijk geen inhoud om op in te gaan. Altijd weer die beschuldigende vinger, elke keer weer allerlei beschuldigingen. Nu komt hij met een waanzinnig verhaal, beschuldigd de redactie hier en passant van onder 1 hoedje spelen met Smulders/Goetzee en zou hier mee wegkomen zónder ook maar een snippertje bewijs? Zou gráág zien dat Hans met een naam komt, maakt me niet eens uit als ik daardoor in mijn hemd sta en hij gelijk blijkt te hebben. Dan is er namelijk ruimte voor discussie, dan is er inhoud. Nu is er enkel een hoop gebakken lucht..

  9

  3
 • Robert Oom van Flieger
  7 augustus, 2018 - 19:30

  Die Ariele was zeker op zijn pik getrapt dat Marco het nieuws had en niet hij. Inderdaad dus een aantoonbare leugen van een flapdrol op deze site die geen idee heeft waar het over gaat. Als Ariele niet meer heeft dan dit is het ook maar een windbuil. Chiasso volger noemt zich dat. Nou van Flieg liep gewoon naar binnen. Als enige.

  4

  8
 • Robert Oom van Flieger
  7 augustus, 2018 - 19:34

  Becherovka zit dichtbij de consequenties zodra de volledige waarheid op tafel ligt. Van Flieg komt met meer zodra de ban eraf gaat.

  4

  6
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 19:39

  @Robert Oom van Flieger

  Als enige?

  En net waren het nog Nederlandse en Zwitserse journalisten en een tiental NAC mensen.

  Maar we komen zo wel ergens. Welke Marco? En waar is dat nieuws te lezen?

  3

  2
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 19:42

  En trouwens Hans, iets is niet per definitie een leugen als iets gebaseerd is op verkeerde informatie. Zoals ik al zei, mijn bron weet van niks. So don’t shoot the messenger…

  Maar vooralsnog weten we nu niks. Zomaar de naam Marco noemen en dan er vanuit gaan dat we aannemen dat het waar is…Tsja.

  3

  3
 • Hans
  7 augustus, 2018 - 19:48

  Tss tis hier geen koehandel….

  0

  0
 • Dromer
  7 augustus, 2018 - 19:51

  Beste Robert oom van Flieger

  was dat Fliegertje nu de enige die daar was of waren het journalisten uit diverse landen plus een tiental NAC mensen? Is dat niet in tegenspraak met elkaar en dan ook nog de mensen van deze site beschuldigen dat ze gekozen hebben om te zwijgen. Het is niet niks wat er allemaal gezegd wordt. dan zou ook nog de KNVB geïnformeerd zijn. over war, Door en met welk doel? Als het gebeurd zou zijn door van Fliegertje, iemand die zegt het beste met de club voor te hebben al moeten dan wel de aandeelhouders hun aandelen voor een euro of zo verkopen, moet de RVC en de directie opstappen, dan zou ik dat niet kunnen begrijpen.
  Ja de transfer is vaag en of er betaald wordt met wit geld of zwart geld is niet duidelijk. Als er een bankgarantie is dan lijkt mij dat een en ander wel door een bank nader bekeken is of is het ook een niet erkende dubieuze bank?

  4

  2
 • De muzikant
  7 augustus, 2018 - 20:14

  @chrisje, dat is exact wat jij doet, mensen aanvallen op hun persoonlijke mening. Alles wat mogelijk in het nadeel is van jouw baas/ vriend/grote liefde wordt binnen nu time met kracht ontkent en gecorrigeerd. Voor een kritisch en waarschuwend geluid is hier blijkbaar geen plaats meer op de site, dat was de afgelopen anderhalf jaar al niet, maar sinds jij er de laatste maanden bij bent gezet/gekomen is het helemaal lachwekkend. Zo langzamerhand begin ik van deze site te walgen en ik kap er ook mee. Gelukkig is het bezoek aan het stadion meer representatief voor NAC supporters dan deze site. Ik zou speciaal voor chrisje willen zeggen, succes met je verdere carrière als rechterhand van smullie, en vergeet niet op tijd te slikken manneke.

  4

  7
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 20:24

  @De Muzikant

  Nee hoor, val niemand aan. Ik probeer alleen zo vaak ik kan een inhoudelijk gesprek te voeren. Dus als iemand iets roept wat hem niet zint aangeven dat er ook een andere zijde is. Dan heb je een discussie, en dat lijkt me normaal op een forum. Maar push me and I push back. Omdat ik niet mee ga in het negetivisme rond Smulders ben ik niet meteen een vriendje van hem. Je reactie geeft precies je niveau aan. Je kunt het niet winnen dus ga je als een 16 jarige reageren. Dat siert je niet, als je inderdaad iemand bent die bij de beroemde veiling heeft gestaan. Dan ben je oud en wijs genoeg om beter te weten.

  Voor 1 iemand maak ik een uitzondering, en dat is Hans Deelen. Die maakt het niets uit, lijdt aan het Trump syndroom. Nieuws verzinnen en dan keihard fake media roepen. Dus ja, die val ik persoonlijk aan. Het leid wel ergens toe, hij reageert eens ipv zijn gebruikelijk monologen.

  5

  5
 • De muzikant
  7 augustus, 2018 - 20:29

  Chrisje, op ieder item waar het over “andere” zaken gaat waar Smulders niet bij genoemd wordt of hoeft te worden, dat zien we niks van jou, maar als er een topic komt waar iemand iets ouder Smulders heeft dan duik je ineens weer op. Triest dat onze td een stroomannetje nodig heeft om positivisme te kweken.
  Schandknaapje van Smulders, bah.

  6

  7
 • Chris W.M.
  7 augustus, 2018 - 20:37

  @De muzikant

  Precies wat ik in een eerdere post aangaf. Jij bent Oost Indisch blind. Ziet alleen wat je wil zien. Ben in zoveel posts actief waar het niet over Smulders gaat.

  Maar kan het nu weer even on topic gaan? Geloof dat de redactie een beetje klaar was met het onderlinge gehakketak. En geef ze geen ongelijk.

  3

  4
 • Bundy Geeren Noord
  7 augustus, 2018 - 21:17

  Wha schitterd dit….

  3

  1
 • Jos
  7 augustus, 2018 - 22:25

  Door wie wordt Vloet op dit moment betaald?

  5

  0
 • Otjes
  7 augustus, 2018 - 22:31

  Chrisje WM roept ook maar wat en is “just the messenger” als het uitkomt.

  We zullen zien maar het lijkt een erg vreemde constructie van Vloet.

  Kijk laat ik het zo zeggen: als Nac weet heeft van onfrisse belasting praktijken en er kan een driehoeksverhouding worden aangetoond. Dan is nac de bok.

  Feitnisdat nac zeg ver van deze zaken moet bewegen. Dus geen gezamenlijke driehoek conf calls, contrakten, etc.

  We zullen het snel weten, voor de rest hup nac en waar blijft die extra spits en CV?

  3

  1
 • tripomatic
  7 augustus, 2018 - 22:33

  @De muzikant:

  “Ik zou speciaal voor chrisje willen zeggen, succes met je verdere carrière als rechterhand van smullie, en vergeet niet op tijd te slikken manneke.”

  “Schandknaapje van Smulders, bah.”

  Zo zo, jij bent stoer…. poeh eej.

  10

  4
 • Dutchbird
  8 augustus, 2018 - 00:59

  Ik neem aan dat de transfersom is overgemaakt. De rest interesseert mij niet.

  0

  3