Overal waar we komen

FC Twente - NAC: beperkt aantal kaarten resterend

NAC treft op de allerlaatste speeldag van het huidige Eredivisieseizoen de hekkensluiter: FC Twente. Op zondag 6 mei wordt er in De Grolsch Veste om 14.30 uur afgetrapt.
NAC heeft voor dit duel maar liefst 1000 kaarten ter beschikking gekregen, waarvan er al ruim 750 verkocht zijn. Dankzij de prijsverlaging (was €41,-) die NAC mogelijk heeft gemaakt ben je al aanwezig bij dit duel voor €29,50. Dit is inclusief ticket en busreis naar het oosten van het land. Twijfel je nog om naar de wedstrijd te gaan? Misschien brengt dit je op andere gedachten.
  • Het is goed mogelijk dat NAC zich veilig kan spelen in Enschede. De Bredase formatie heeft nog één winstpartij nodig om (zo goed als) zeker te zijn van nog een jaar op het hoogste niveau van Nederland. De concurrentie, Roda JC en Sparta, volgen op drie punten en een stuk nadeliger doelsaldo (-10 en -17 t.o.v. NAC).
  • Mocht FC Twente komende speelronde winnen of gelijk spelen, dan kan NAC de Tukkers laten degraderen. FC Twente heeft op dit moment een achterstand van vier punten op de voorlaatste plaats.
  • Het is waarschijnlijk de laatste kans om spelers als Garcia en Angeliño live in actie te zien in een NAC-shirt. Vooralsnog keren alle huurlingen van Manchester City terug naar Engeland.
  • Het duel in Enschede kan zomaar de afscheidswedstrijd van trainer Stijn Vreven zijn. De Belg die ons vorig seizoen liet promoveren verdient passend bedank, van een vol uitvak.
Meer redenen? Vul ze gerust aan in de reacties. Overtuigt en wil je erbij zijn in Enschede? Via deze link kun je één van de laatste kaarten bemachtigen voor het duel met FC Twente.

Bron: B-Side Rats, NAC

Terug naar overzicht
47 Reacties
0    
Der wawa

Prijsverlaging was niet nodig geweest zo lijkt het. Jammer, kost NAC weer geld dus.

0    
Raf17

Op naar een vol uitvak!!! Voor Stijn!

0    
Henri

Het is niet te hopen dat het voor NAC nog op deze wedstrijd aankomt.

0    
Breda

Als twente van vitesse verliest zal het best raar zijn om met een vol uitvak een leeg stadion uit te zwaaien. Zou Kessler dan ook weer op het veld komen?

0    
Sanseveria

Wow, dat loopt als een trein!!! Misschien vanwege de kans om na het kampioenschap van Twente in Breda ook getuige te worden van hun (voorlopige) afscheid van de Eredivisie?

Allemaal bijzaak voor ons natuurlijk. Eigen lijfsbehoud voorop!!!!

0    
Blue

Goed nieuws, zin an!!! Zou mooi zijn als ze de rest van het uitvak ook beschikbaar stellen. Capaciteit is volgens mij 1200 man.

Ik las trouwens dat je voor het thuisvak zonder een (S)CC kaarten kan kopen vanaf €12,50. Ik begrijp niet waarom ons kaartje dan in eerste instantie €42,- moest kosten. Rare jongens, die Tukkers...

Met een vol uitvak uitzwaaien die eikels. Gerechtigheid!

0    
RaraNAC

Ik kan iedereen aanraden daar een broodje te bestellen.... komende tien jaar ga je nooit meer zo’n lekker broodje eten in een stadion.


Ik dacht overigens ook dat er 1200 man in passen..

0    
Bommetje

Kessler op het veld, die is goed ja.
Laten we afspreken dat we hem ditmasl dan hartelijk toejuichen!

0    
denhulk

de wedstrijd van twente is niet meer van belang nac wint van heereveen koop voor die 42 euro maar bier

0    
baosje

allemaal zo'n kartonnen kampioensschaal mee naar Enschede en zwaaien maar !!!

0    
Kinderkaartje

Ik ga niet teveel over deze wedstrijd zeggen voordat ik zeker weet dat wij volledig veilig zijn.

Maar god wat hoop ik van ganzer harte dat wij zonder nacompetitie nog een jaar verzekerd zijn van eredivisie en dat NAC eigenhandig Twente de genadeklap uitdeelt.

0    
zwampie

leuk en aardig dat we blij zijn dat twente eruit kan en wellicht door ons eruit geknikkerd kan worden.
Echter vind ik het pas leuk als we zelf veilig zijn, leed vermaak komt pas als je zelf erin blijft,anders lachen ze daar in twente en bij de buurtjes, nog als ze ons erin mee kunnen trekken.

0    
Die ne gast

Handhaving is hoofdzaak!
Positie Twente niet relevant, Moeten we ons niet mee bezig houden.

0    
Jack

@ Blue

Die Tukkers zijn inderdaad rare jongens, maar die hebben met de prijs van de buscombi niets van doen. Het toegangskaartje zelf is namelijk niet goedkoper geworden, er worden echter door NAC zelf minder kosten overheen berekend.

0    
nachoreca1

zondag as veilig spelen en vitesse moet het dan ook al afmaken tegen die bluffers uit het oosten... waren het nog maar wijzen..maar dat terzijde... even 1 tip meegeven; ga niet te bijdehand doen daar zou je slecht kunnen bevallen schat ik ze zo in...come on nac!

0    
Henri

Laten we het maar eerst over de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Heerenveen hebben. Dat wordt voor mij de alles beslissende wedstrijd. En als ik naar de resultaten van de laaste 5 thuiswedstrijden tegen deze ploeg kijk wordt ik niet vrolijk: 4 nederlagen en 1 gelijkspel.

0    
Sjef de gevulde koek

Twente werd hier kampioen en nu mogen wij met een vol uitvak hun uitzwaaien na de grootste kut competitie van de wereld de Jupiler leugue. Hoe ironisch wil je het hebben hahah kut Twente

0    
SjorsNAC

Hopelijk kunnen de city boys zich nog opladen voor deze 2 wedstrijden, ik bedoel volgend jaar speler ze hier toch niet meer, is toch een ander verhaal voor de contractspelers.

Gaat een zeer spannende periode worden.

0    
Rijen

@Blue,

Als jij gratis bussen en brandstof kan vinden gaan we met je mee ;-)

0    
Joost

Ja wat lachen we toch allemaal om Twente, terwijl we zelf nog in een situatie zitten dat we ook gewoon naar de Jupiler League kunnen. Als we dit weekend verliezen (wat niet raar is tegen de beste ploeg in vorm op de top 4 na) en Roda wint van het uitgespeelde VVV, dan staan we op de laatste speeldag gewoon gelijk en komt het op Twente aan. En dan wil ik het nog wel eens zien...

0    
scheppioni

Kinderkaartje en Joost geven het perfect weer !! Al maanden roepen we met vele hier laat het niet op de laatste wedstrijd aankomen heren NAC spelers en nu is de kans al 50% terwijl een maand geleden het nog 10% was ! Hopen op drie punten zondag en dan met een vol uivak van ons NAC in plusk^t zingen 'ohohoh twente twente degradeert, ohohoh twente twente degradeert !

0    
R.0161

Thermometertje?

0    
Geel Zwart Hart

Als Twente degradeert tegen NAC verwacht ik heftige rellen. De dames en heren van Vak P zijn echt heel erg.

0    
Awaydaysgaan

Je hebt geen ('s)cc nodig van Twente om kaartjes naast het uitvak te bestellen

0    
Sanseveria

@ Awaydaysgaan Veel plezier daar naast het uitvak. We komen je niet helpen als er een paar honderd boze tukkers verhaal bij je komen halen als je het lijfsbehoud van NAC en dus degradatie van Twente daar staat te vieren. Uitvak is ook nog eens vele malen gezelliger.

0    
Schrikbarend

Awaydays gaan heeft gelijk uitverkocht

0    
Bredaaaa

Ik zou maar fct niet uitlachen beste vrinden. Wij zijn zelf niet veilig en we verliezen altijd in Enschede. WIJ moeten hopen op een off day van heerenveen en HOPEN dat Manu en Angelino wederom de sterren van de hemel gaan spelen.

0    
Nac

Ayepong is hersteld van zijn blessure. Hij trainde vandaag al mee.


MOOI

Vloet ER UIT

0    
Jack

@ Geel Zwart Hart

De kans op rellen is te verwaarlozen, die Tukkers zijn niet helemaal achterlijk en hebben de mogelijke degradatie al lang en breed verwerkt.

0    
De Muzikant

Dat Twente degradeert is een zekerheid, zeker met de cadeaus die NAC weggeeft aan andere clubs. Maar om nu al af te spreken dat je ze gaat jennen is volslagen belachelijk. Eerst zondag zelf zorgen dat we veilig staan! Het zou zomaar kunnen dat we volgend jaar in dezelfde competitie spelen......

0    
D’n opletter

Man, man, man, Twente wordt gehyped, net zoals de thuiswedstrijd tegen W2. Iedereen doet weer gezellig mee en dat terwijl er zondag WEDEROM de wedstrijd van het jaar gespeeld moet worden. EERST Heerenveen en DAARNA pas Twente. Alle aandacht MOET uitgaan naar zondag. Focus, ook van ons, de supporters, zondag moet iedereen van NAC er staan. Links om of rechts om. Vooraf rekenen heeft geen zin. Na de wedstrijd weten we pas waar we staan, eerder niet!!!!

0    
Joost

@D'n opletter

Voor komende zondag is alles al uitverkocht, daar kunnen we qua kaarten toch niks meer over zeggen? Kom op jij weet ook dat we er zondag zullen staan als supporters, net zoals we er de afgelopen weken stonden (op w2 thuis na, vond het toen erg tegenvallen).

0    
Lamington

Ben op vakantie dan

0    
D’n opletter

@Joost, en juist dáár gaat het om. Vooraf stonden we er en was iedereen er blijkbaar klaar voor. Zie de laatste training, zie uitspraken in de media. De eerste 4 minuten waren leuk, echter daarna gaf niemand meer thuis. Wij, als supporters zijnde ook niet. Laten we de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is. Eerst zondag, daarna pas Twente!

0    
Sia

Zolang wij zelf niet veilig zijn, moeten we vooral geen praatjes hebben over FC Twente. Eerst maar eens zelf winnen van SC Heerenveen. En gezien de vorm van de laatste twee wedstrijden vrees ik dat we de hulp van onze vrienden uit Venlo en R'dam Zuid nodig zullen hebben... maar ik laat me graag positief verrassen!

Wie er direct degradeert, interesseert me op dit moment geen ruk. Als wij maar 15de worden.

0    
Pipo

Ik ga mee en zwaai Stijn met plezier uit. Blij als hij weg is.

0    
zwampie

D`n opletter
daar heb je gelijk in dat het tegen willem11 minder was, ik denk toch ook dat dit kwam door de grote spanning die er op de wedstrijd stond en dat dit ook voelbaar en merkbaar was, bij de supporters.
Echter als wij al zoveel spanning hadden,hoeveel druk staat er dan wel niet op de spelers om net die dag te presteren. omdat men dit wel te vaak laat afweten staan we nu waar we staan en wordt de druk alleen maar groter.

Gek genoeg geef ik ons meer kans tegen heereveen dan dat we tegen sparta zouden hebben, ondanks dat je die niet zomaar wint. Maar doordat we een elftal hebben wat /meer teveel voetbal inzit ipv vechten voor de bal en duels uit te vechten, zal er tegen heereveen meer ruimte zijn. Het zal er ook aan liggen hoe NAC begint en wanneer heereveen evt durft te scoren.
laten we wel hopen dat vreven ook plan B klaar heeft liggen mochten we snel achter komen of een achterstand weg moeten werken.
Op naar 3 punten en laten we proberen met zijn allen er ook vol achter staan(ook dit kun je niet regristeren)

0    
Blue

@ Rijen

Wat ik vreemd vind is dat Twente de kaarten voor 12,50 aan het eigen publiek verkoopt.
Het lijkt mij logisch dat dit dan ook de prijs voor ons zou zijn. Aangezien de tickets 42 euro waren, zo dat betekenen dat je 29,50 voor de bus moet betalen? Maal 50 man is 1500 euro per bus??

Hieruit trek ik de conclusie dat de kaarten bij Twente een stuk duurder zijn voor uitsupporters. en dat vind ik een naaistreek. Nu mag NAC de portemonnee trekken (klasse trouwens dat ze dit doen) en Twente kan alvast het gat in de begroting dichten voor volgend jaar.

Zelden zo gastvrij ontvangen als in Groningen: 7 euro voor een kaartje, met twee consumtpiebonnen en een kop koffie bij binnenkomst.

Misschien ben ik gewoon een zeikerd... HUP NAC!

0    
Van "taajlaand

Mooi dat er zo veel van ons mee gaan, maar hoop dat al onze supporters heul ontspannen in de bus naar Enschede kunnen zitten.
Want wat zal het zondag al spanned worden zeg!

Hoop, hoe moeilijk en gek dit ook klinkt van mij, dat de nerts zondag tegen onze spartaanse vrienden net zo ballen als in de bekefinale, en wij net als tegen Vitesse thuis.
Wie er degradeerd interreseerd mij ook geen bal, hoewel ik het Twente een 'beetje gun', maar laat ons astumblief direct handhaven dit seizoen.
Ik ben die spanning stik beu!

0    
zwampie

van "taajland
spanning begint nu al te komen voor zondag ,laat staan uit bij twente.
Gezonde spanning is goed,maar weet niet of we dit onder gezonde spanning kunne verstaan;)

0    
Ronnie

klopt niet helemaal wat er staat als Twente wint of gelijk speelt........ dat NAC ze dan kan laten degraderen

als Roda en Sparta namelijk winnen is Twente sowieso zondag al gedegradeerd, toch ?

0    
Castle

Zal.moeilijk worden vloet eruit ..en die poolse keeper erin en vol erop

0    
El loco

@Cartel

Waarom moet een keeper op 10 spelen?
Rare wissel...

0    
El loco

@Castle hierboven.
Credits naar autocorrect

0    
die ne gast

Wat Don Leon op DROL al stelde: leuk dat Twente-uit populair is, maar waarschijnlijk gaan de meeste supporters mee om ramptoerist te spelen en de degradatie van Twente te vieren ipv van NAC aan te moedigen.
Ik vrees dat Twente degradeert én ons de NACompetitie in schopt...

0    
scheppioni

Als we NAC niet uitkijken, kan dat zomaar alsnog gebeuren en ook weer typisch NAC !

0    
RaraNAC

Dit is aan alle kanten een super pot.
Als we veilig zijn; Twente uitlachen
Als we niet veilig zijn: bibberen en hopen dat t niet een ‘typisch NAC’ gevalletje wordt.

Genoeg ingrediënten om er met 1000 man wat van te maken!

Zo goed als uitverkocht

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja