Wij gaan niet opzij

Fehér mist NAC-PSV

NAC zal het komende zaterdag in de thuiswedstrijd tegen PSV zonder Csaba Fehér moeten stellen. De Hongaar kreeg tegen Sparta zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daarom automatisch geschorst voor de wedstrijd tegen zijn voormalig werkgever. Fehér speelde vanmiddag weer rechtsback en wordt tegen PSV normaal gesproken vervangen door Elshot.

Vorig bericht
NAC na gelijkspel 8e 5 reacties
Volgend bericht
Maaskant: "We dachten dat het gespeeld was" 16 reacties
Terug naar overzicht
7 Reacties
0    
RichardvV

Wederom 0 punten voor ons NAC, als je tegen Sparta de deur al niet op slot kan houden, en zo'n wanorde levert achterin dan wordt 't tegen de Lampjes gewoon een veegpartij.. oftewel over 'n paar weken is 't rechterrijtje een feit.. !

Come on NAC !

0    
Viswater

0 punten? Ik heb een gelijkspel gezien?

0    
RichardvV

Ondanks 't gelijkspel tegen Sparta ben ik toch van mening dat je gewoon 2 punten ingeleverd hebt, en dat na afgelopen weken met die verlies partijen. Vind dat dat toch eigenlijk niet mag, en dat je dan nog bijna de 3-2 om de oren krijgt ook, is helemaal een lachertje. Dacht dat onze verdediging zo zeker was, maar als ik de afgelopen maanden bekijk wordt het onderhand toch 'ns tijd om de jongelingen een kans te gunnen. Want het is diep en diep triest hoe de tegendoelpunten tot stand komen, en dat terwijl je een zeker lijkende zege nog 'ns even weggeeft in de slotfase, vind ik een heel groot dieptepunt, terwijl je de punten zo hard nodig hebt !

Daarnaast als je volgende week en de weken daarop ook zo speelt krijg je gewoon drie keer het deksel op je neus, want ploegen als Pisvee, Grunn en Heracles weten daar wel raad mee!

Dus ik houd m'n hart vast, in mijn ogen staan we over 'n paar weken gewoon rechterrijtje.. !

Come on NAC.. !

0    
habe

Begin van t seizoen al aangegeven, NAC gaat linkerrijtje niet redden dit jaar. Waarom??? t Voetbal is gewoon slecht, onsamenhangend en hangt van toevalligheden aan elkaar. Verder n altijd twijfelende keeper, n verdediging die niet meer op de 0 kan spelen zoals onder Brandts. Middenveld veel teveel balverlies (Gorter) en te weinig creativiteit. Het verbaasd me dan ook dat n Reuser weg mag/moet.Creatieve speler, met altijd inzet.
De veel besproken verjonging??? Ik zie het niet!!! Weer krijgen we zoals gewoonlijk cairo de laatse 10 minuten. Waarom??? Geef dan n jeugdspeler de kans en wat minuten. En waarom altijd weer Feher op rechtsback ipv Elshot? Het zal allemaal wel aan mij liggen, maar ik volg het niet meer.

0    
Jon

@habe

Heb jij de wedstrijd van vorige week gezien?Elshot speelde daar dramatisch slecht! Wat dat betreft heeft Feher het vandaag gewoon goed gedaan!
Overigens speelde ook Gorter niet op het middenvveld maar links voor.

Ook Cairo viel goed in en gaf een puike voorzet waar Amoah te weinig mee deed helaas.

Wel maak ik megrotezorgen metje over de wijfelende keeper die we hebben.

Volgende week in ieder geval Penders er weer bij en dan 100% NOAD! Hopen dat we PSV pijn kunnen doen!

0    
habe

Owkee, ben ik met je eens. Elshot speelde vorige week (verdedigend) geen goede wedstrijd. Heeft natuurlijk ook nog geen wedstrijdritme zoals Feher, en zeker niet als back (meestal centraal). Toch probeerde hij met 10 man nog voor aanvallende impulsen te zorgen. En ok, Cairo heeft in 10 min 1 bruikbare voorzet gegeven, maar willen we niet verjongen, dus waarom geen jeugd de kans??? Volgens mij heb ik dit seizoen 1x Prat en 1x Bayram in zien vallen, verder steeds maar weer Cairo. En ik maak me geen illusies tegen psv volgende week, maar ik heb natuurlijk graag ongelijk :P

0    
Gilze

Nou Feher zal ik niet missen, leuk dat hij een goal maakt maar ik zie hem liever op de bank en een jong talent op zijn plaats. Wordt iedere week voorbij gelopen alsof hij er niet staat.

Laad alle berichten na dit bericht in