Overal waar we komen

NAC na gelijkspel 8e

Ondanks het feit dat NAC vanmiddag punten heeft laten liggen in Rotterdam is de Parel van het Zuiden toch een plaatsje gestegen op de ranglijst. NAC staat met nog 9 wedstrijden te spelen op de 8e plek.

Vorig bericht
Sparta-NAC 2-2 59 reacties
Volgend bericht
Fehér mist NAC-PSV 7 reacties
Terug naar overzicht
5 Reacties
1    
Wanny

NAC heeft ook wel een team dat ineens van PSV kan winnen. De laatste jaren al vaker gedacht dat we in een vrije val kwamen en dan pakten ze toch ineens weer punten.

0    
FH

Aan het einde van het seizoen op de achtste plek is een goede prestatie voor NAC! Het zal wel nog lastig worden als ze zo blijven spelen.

0    
RichardvV

Als je het programma er even bij pakt van de aankomende weken dan heb je toch een heel zwaar programma, zoals tegen Pisvee zal er wel heel anders gevoetbald moeten worden wil je niet genadeloos afgestraft worden in eigen huis. Tegen Groningen, die tegenwoordig lekker op dreef zijn krijg je met dit voetbal ook gewoon de deksel op de neus. En Heracles weet er ook wel raad mee, het enige clubje waar je dan punten tegen kan halen is "Adeuw". Daarna moet je weer uit naar Feyenoord, en zul je ook alles moeten geven. Kortom ik houd mijn hart vast voor het rechterrijtje, ik hoop dat de ommekeer onderweg is. Want de reeks van afgelopen weken is toch wel een dieptepunt in het seizoen, simpel zat !

Come on NAC

1    
Wanny

NAC heeft ook wel een team dat ineens van PSV kan winnen. De laatste jaren al vaker gedacht dat we in een vrije val kwamen en dan pakten ze toch ineens weer punten.

0    
Ruudje

en anders komen we maar in die vrije val, europees is top, maar hoeft niet ieder jaar voor mij.

0    
Marc

Lastig en zwaar programma,punten zijn noodzakelijk anders zo in het rechter rijtje. zag op mijn werk (NS) een planning hangen en zag voor 4 april feyedinges uit trein vervoer staan.

Laad alle berichten na dit bericht in