Wij gaan niet opzij

Fernandes enkele weken uitgeschakeld

NAC moet het naar verwachting enkele weken zonder Paolo Fernandes stellen. De van Manchester City gehuurde aanvaller raakte in het duel tegen RKC Waalwijk geblesseerd aan zijn knie.
Voor NAC is de blessure van Fernandes een tegenvaller. De Spanjaard kan doorgaans, hoewel hij nog nauwelijks beslissend was, rekenen op een basisplaats in het elftal van Mitchell van der Gaag. De eveneens van City gehuurde Luka Ilic zal normaal gesproken zijn vervanger zijn, terwijl ook Robert Mühren op zijn positie uit de voeten kan.

Bron: B-Side Rats

51 Reacties
0   0  
Ed

Gaat lekker zo.

0   0  
Michel

Luka kom er maar in!

0   0  
Ad

Verschueren op zijn plek ?

0   0  
Overal

0 toegevoegde waarde in de basis. De techniek van Manu Garcia, maar het spelinzicht van een amateur de dag na een heftige stapavond.

Hopelijk herstelt hij goed want een blessure gun je niemand.

0   0  
kopspion

Ook dat nog...

0   0  
PeterB52

Rendement van niks, kan Ilic eindelijk vast in de basis

0   0  
kopspion

PSV is bang geworden van ons !!!
Vanavond krijgen de basisspelers daar allemaal rust en gaan met 11 andere spelers de bekerwedstrijd spelen.

0   0  
buurman

Feit :rendement tot heden zero.
Uiteraard spoedig herstel gewenst !

0   0  
nac fan

kan mc niet helpen dat hebben wij toch ook gedaan met hun keeper

0   0  
Fred1

Hoe moeilijk kan het zijn, op basis van wat we de afgelopen weken hebben gezien en puttend uit het huidige potentieel kom je toch niet verder dan dit.
We hebben alleen de keuze uit slecht en nog slechter, daarbij is het alleen nog maar zaak om de schade te beperken, dus :
Van Leer
Sporkslede- Klomp- Mets- Carolina
Rosheuvel- Kali- Muhren- Ilic- Nijholt
Tevrede
En als de donder Van Hooijdonk eens in laten vallen, want Breda hunkert weer eens naar “ eigen gezichten “ en dat geeft nog een beetje kleur aan ons grauwe bestaan. Ze snappen totaal niet wat er leeft onder de supporters. Daarnaast het wapen vrije trap zou de ban weleens kunnen doorbreken bij moeilijke momenten. Iemand als Penders zou dat toch moeten weten maar volgens mij zit die alleen maar te slapen. En Korte als de bliksem omtoveren tot back dat heeft hij wel in zich denk ik, toch typerend dat iedereen vorig seizoen vond dat hij tekort kwam en hem nu als redder in de nood zien.

0   0  
JimGoose

Ik hoop voor hem dat hij snel herstelt!

Voor het huidige team lijkt het me op dit moment niet zo'n gemis. Hij loopt op dit moment veel te veel met de bal. Ik ben er nog niet uit of dat aan "zijn oogkleppen" ligt of aan de kwaliteit van de spelers om hem heen... waarschijnlijk een combinatie van beide die extra opvalt doordat niemand zijn nivo haalt.

0   0  
Han Mulders

Dit is alweer zijn zoveelste blessure, beetje een brekebeentje. Verder voegt hij ook bar weinig toe, deze jongen gaat er met zijn instelling en attitude nooit komen.

Toch succes met het herstel!

0   0  
Dutchbird

Leuke acties, maar veel te weinig rendement. Als v/d Gaag dat laatste kan verbeteren kunnen we dit seizoen nog het nodige plezier aan Paolo beleven. Beterschap kerel.

0   0  
Antognoni

Rendement nul ?????
Ben ik nou gek?

Hij is de enige die spelers alleen voor de keeper zet, de enige die eens op goal schiet en de enige die diepte in het spel brengt.

Alsof Garcia veel rendement had.
(rustig maar, Garcia is het beste wat NAC de laatste 10 jaar is overkomen, een topper maar eerlijk is eeerlijk, weinig rendement)

Fernandez is het enige lichtpuntje met Rosheuvel en Tevrede.

0   0  
Becherovka

@Fred1

Kan je nog eens uit de doeken doen wat er onder de supporters leeft? Na al die reacties gelezen te hebben weet ik het nog steeds niet.

0   0  
Robert 7hils

Terug sturen! Missen we niks aan.. Zijn geen revalidatie centrum

0   0  
René076

Ja van hooijdonk erin! Wie weet scoort ie wel, en slaat de sfeer om in euforie. Toch niets te verliezen zaterdag.

0   0  
Breda

@ Fred

Nijholt en Kali?????? Wie gaat er storen dan? Of gaan weer hangen op een verdediging die niks kan? Zet gvd een loper erbij. Verschueren desnoods maar iemand die minimaal in de weg loopt bij de tegenstander.

0   0  
Dirk

@fred 1 , v hooijdonk fred1 wanneer heb je voor t laatst een training bekeken?. Ik vond hem.nml niet zo sterk begin competitie in de trainingen . Gezien deze trainingen moet je dat deze jongen niet aandoen.
Als je t al doet ,in een goed lopend team tegen die tijd zal hij ben ik bang al wat ouder zijn.
Zigge zagge.

0   0  
PatjeR

Zometeen een stuk over NAC in sportjournaal van één vandaag.

0   0  
Breda vooruit

Hij geefr ieder wedstrijd paar mooie ballen waar niets mee gedaan word...maar veel.balverlies en verdegend helemaal niets..mouwen omhoog en neem is voorbeeld aan korte dat is noad ..zou ilic achter muren en te vrede zetten..

0   0  
Wanny

Kan leuk voetballen maar is echt nog een jeugdspeler.

0   0  
Lamington

Iemand een stream?

0   0  
Anti geel/zwarte bril

morgen bijltjesdag voor Smulders! Geniet van je laatste dag Smulders. Morgen aandeelhoudersvergadering.

0   0  
Eucalypta ..

Palmer Brown is niks voor in t centrum,maar misschien back eens proberen

0   0  
Badeend

Een van de problemen van dit NAC zit in de laatste zin. Er wordt halsstarrig vastgehouden aan een systeem (omdat "er vastigheid moet zijn" en "we niet meteen alles overboord moeten gooien") en dus wordt er vanuit posities gedacht, in plaats van vanuit de kwaliteiten (en het gebrek eraan!) van de spelers. Met als enorme drogreden dat "we in de hele jeugd ook zo spelen en dus stromen spelers gemakkelijker door".

Ding dong.

In de huidige basis staan MISSCHIEN 2 spelers die bij NAC ooit in de jeugd hebben gespeeld; Klomp en Reuvers. En dat was de basis NADAT de trainer zijn team op 8 (!!!) posities gewijzigd had.

Begrijp me goed, dit is niet het enige probleem, slechts een van de vele....

0   0  
Dartfreak

Mensen die iedere keer om andere basisspelers roepen dit heeft geen zin. Denken jullie niet dat van der graag zijn beste 11 opsteld. Beter hebben we niet. Palmer Brown is ook helemaal geen meerwaarde gebleken en van hooijdonk zal het niveau ook nog niet aankunnen anders had hij echt al wel minuten gemaakt!

0   0  
Badeend

Overigens ben ik absoluut niet tegen vastigheid, wel als dat zich uit in vasthouden aan iets wat aantoonbaar niet werkt én alleen maar slechter spel tot resultaat heeft.

0   0  
Dos

Man van glas helaas. Klasbak van een voetballer, maar te vaak geblesseerd om er structureel iets aan te hebben.
Jammer voor hem en NAC.

0   0  
am

Daar doe je niks aan!

0   0  
Pookie

De beste voetballer van dit verder dramatische elftal. De enige ook met technisch en tactisch inzicht. Succes met je herstel Paolo.

0   0  
Jack

Goeie voetballer in de zaal niet op het veld het is een zacht eitje!!!

0   0  
Breda-Loyal

De enige manier waarop je je het psv lastig zou kunnen maken is met snelle jongens voorin en vanuit achteruit de lange bal hanteren

Middenveld dichtimmeren met verdedigend fysieke spelers ( Mets mss positie opschuiven en als opdracht alleen maar verdedigen want je speelt tenslotte met een peer naar voren )

Met o.a Rosario en mss zelfs Gutti gaan er veel steekballen plaatsvinden waarbij je maar er alvast zeker van kan zijn dat als je met 8,9 man achterin gaat hangen de kans groot is dat door de drukten die ballen weer snel weggewerkt kunnen worden

5-3-2 of - 5-4-1 thats the way I like it

0   0  
Bredafun

Problemen blijven opstapelen pffff.......

0   0  
scheppioni

Enige creativiteit nu ook niet meer inzetbaar !! Wel eindelijk tijd om Ilic is wedstrijden te laten staan, maar penders zal bij vd Gaag wel weer el allouchi doordrukken, balletje breed en balletje terug !!

0   0  
Ivo

Fernandes is een zaalvoetballer die af en toe een leuke steekpass geeft of actie maakt, maar in verdedigende zin veel te weinig brengt en fysiek ongeschikt is voor de eredivisie.

Overschatte voetballer als je het mij vraagt.

Ik denk dat Ilic en Muhren op die positie - op de lange termijn - beter gaan renderen. Die zijn balvaster en hebben wat meer inzicht en gaan voor meer assists en goals zorgen, en hebben de fysiek om ook een bal af te kunnen pakken.

0   0  
am

@Scheppi
El Allouchi zou ik er zelf ook inzetten, dus dat ziet die Penders dan weer niet verkeerd:)

0   0  
BoZ

Dat is ook knap. Haast niets doen en toch geblesseerd raken. Als spelers er niet zoveel zin er meer in hebben, voelen ze snel een pijntje


BREDA WAKKER WORDEN!!

0   0  
Fred1

@ Breda ik verbaas me er ook over dat er niet één middenvelder van de twee dozijn diepgang heeft en box to box kan spelen, de Graaf was de laatste volgens mij.
@ Scheppie, Elalouchi is alleen nog bruikbaar stijf op 10 dag zou hij wellicht nog in kunnen vullen op een een viermans middenveld. Maar dag tikkie terug en tikkie breed moet er echt uit.
@ Ivo, ik ben ook geen fan van Fernandes werkt te veel als een handrem en houdt het spel te veel op, in een zwalkend team heb je er niets aan.
Iemand nog gezien wat Fortuna bij Helmondsport flikte? Dat maakt de blamage tegen RKC nog extremer .

0   0  
Babosje

Vreven had het toch wel goed gezien! Die Paolo kan goed voetballen maar er moet toch iets!
Iets wat García wel had.
Zie toch liever ilic, en heeft denk ik meer rendement als hij het vertrouwen krijgt!

0   0  
Babosje

*Moet is mist

0   0  
Nachoreca1

Kan beter naar de zaal om te voetballen. Fysiek erg zwak en ik verdenk hem er van als het niet draait dat hij de handdoek in de ring gooit.... ach ja.. ik heb de laatste week zoveel gepost samen jullie.... er is werkelijk geen ene klote van iets uitgekomen. Ik meld me na PSV weer...

0   0  
Bieritieti

Dat nonchalante stijltje van hem past niet bij een club in crisis. Weinig rendement verder, Ilic heeft veel meer kwaliteit. Ga na je blessure maar op de bank zitten en bewijs het maar weer in inval beurten.

0   0  
Hansje

Heb voor zaterdag 5 euro ingezet op meer dan 4.5 doelpunten voor PSV en ook 5 euro op meer dan 5.5 doelpunten voor PSV. Come on NAC, bezorg me 120 euro!

0   0  
Cambridge

Twee controleurs, Kali en Nijholt? Nee dank je. Dat heb ik nu wel gezien. Liever een voetballende middenvelder erbij. Iemand met diepgang, die niet de bal in de voeten gespeeld wil hebben. Met Kali én Nijholt wordt het spel zo ontzettend statisch. Druk op de bal mag ook wat hoger op het veld. Als je Muhren op de 10 zet dan is creativiteit daarachter wel noodzakelijk.

0   0  
Belgische naccer

De opstelling tegen PSV moet zijn 5-5-0.

Alleen maar tegenhouden en af en toe een bal naar voren peren. Dan wordt het geen 0-10 en heb he evt. kans op een verrassinkje.

Maar met deze spelers en dan 4-3-3 is de 0-10 een zekerheidje! Kortom ingraven die handel en zoveel mogelijk in de weg lopen met heel veel NOAD!!

0   0  
BredaParel

Wat een gelul dat ie geen toegevoegde waarde hééft: heeft al voor verschillende assists gezorgd en is dreigend. Is inderdaad nig nog niet beslissend geweest, maar das nog niemand.

Om te vloeken in de kerk: Garcia was NAC 's meest technische voetballer vorig jaar, maar het rendement met n handjevol assists en goals is niet heel super... geef het tijd

0   0  
Breda37

Ik snap serieus al die negatieve reacties over deze speler niet... Niet alleen het bestuur is de weg kwijt, maar ook heel veel supporters zo te lezen...

0   0  
GeelZwartHart

@kopspion -> van Bommel kennende komt PSV ons afslachten.

0   0  
TheBeek

Geen drama dit!

Rendement is nog altijd veel te laag bij deze gozer.

Geeft af en toe een prima balletje ja maar leid nog altijd veel vaker balverlies ;)

0   0  
scheppioni

Ergens hou ik me vast aan ons NAC dat je het nooit weet, vorig seizoen ook verschillende keren meegemaakt !!
Come on NAC, de bal blijft rond !

Laad alle berichten na dit bericht in