Overal waar we komen

Fernandes is onderweg naar Spanje

Op Instagram liet Paolo Fernandes een opvallende foto zien. De Spanjaard had in zijn story een foto van een koffer geplaatst waarin hij een Spaanse vlag had geplaatst. Navraag bij NAC bevestigde het vermoeden, dat de huurling onderweg is naar zijn thuisland. Hij komt dit seizoen niet meer in actie voor NAC.

Dat Fernandes NAC nog voor het einde van de competitie verlaat, mag opmerkelijk genoemd worden. De Spanjaard beleefde een teleurstellend seizoen in Breda. Mede dankzij een blessure mocht de aanvallende middenvelder slechts in acht Eredivisiewedstrijden minuten maken. Zijn geringe kans op speeltijd lijkt bepalend geweest te zijn bij het feit dat de Spanjaard gekozen heeft voor een weekje extra vakantie. Een woordvoerder van NAC bevestigt dat Fernandes al vertrokken is bij NAC: “Paolo is inderdaad richting Spanje. Hij komt niet meer in actie voor NAC in de laatste wedstrijd.”

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
48 Reacties
0    
Raf17

Dit kenmerkt echt precies de k*tselectie van dit seizoen. Man man man

0    
JohnFe

Toch niets mis mee Raf?

Het is toch afgelopen en er valt niets meer te winnen voor hem? ( en ons)
Als hij dan met medeweten van N.A.C. een week eerder gaat is het toch okay?

0    
Henri

Ik kan wel begrijpen dat deze jongen zwaar gedesillisioneerd is. Werd door Van der Gaag opnieuw hier naar toe gehaald als de speler waar alles om heen gebouwd zou worden. In de praktijk kwam er, mede door blessures bar weinig van terecht. Jammer in potentie samen met Ilic de twee beste spelers van de selectie. Hij gaf tegen Utrecht inviel wel de enige mooie/goede voorzet van dit seizoen uit een vrije trap. Hard, strak en op juiste hoogte. Zorgde meteen voor gevaar in de defensie van Utrecht. De andere spelers produceren meestal niet veel meer dan de bekende pisbogen, als ze alde hoogte hebben, die o zo makkelijk zijn te verdedigen en waar een aanvaller niets mee kan doen.

0    
JM

Woensdag alleen spelers opstellen die volgend jaar nog steeds graag voor NAC spelen, desnoods alleen jeugdspelers.

0    
Judge M.

Adios y gracias, olé olé!

0    
Ouwe Spionkop

Dat is 1. Nog 30 te gaan.

0    
F3

@JM en zeker onze grabbelaar niet op doel

0    
RV

Toch kan ik toch zijn frustratie ook enigszins begrijpen.
Ik vind dat hij vaak iets te weinig bracht maar desondanks vaak wel meer dan zijn concurrenten.

Ilic en Fernandes hadden van mij meer kansen mogen krijgen ten opzichte van Kastaneer, Rosheuvel, El Allouchi, Kali, Korte etc. Misschien zelfs ten opzichte van Lundqvist (een van de betere dit jaar maar toch ook weinig doelpunten voor een nummer 10). En dat is gewoon frustrerend voor die jongens dat je (ondanks blessures) gewoon week in week uit deze spelers de voorkeur ziet krijgen.

Ilic kon ook nog eens de gretigheid uit de balkan er in leggen die ik bij veel andere spelers mistte, kon een goal maken, kon zowel controlerend als aanvallend spelen. Ja, langdurig geblesseerd geweest maar hij bracht altijd wel iets. Gemiste kans.

0    
Buddha

Verhaal niet groter maken dan het is. Hij is teruggezet naar jong NAC door Brood. Die zijn klaar dus wat moet zo’n jongen hier nog doen dan?

0    
willem 4,5

Hij heeft groot gelijk, zou ik ook doen, wat doe je hier nog.op dit moment. De lol voor zover aanwezig zal nu toch wel verdwenen zijn. Ga maar lekker vakantie vieren Paolo, dat is in ieder geval beter dan nog een hele week met die prutsers trainen en hun lulverhalen aanhoren dat het niet gelopen is zoals ze gehoopt hadden. Succes in je verdere loopbaan!

0    
Piet

Missie geslaagd, snel wegwezen. Laat je (?) club maar in de steek.

0    
Raf17

Gaat mij om het principe. Je maakt samen successen mee en je gaat samen door het stof. Die hele houding van die gasten die er geen drol om geven irriteert mij mateloos.

Fernandes heeft het zelf verpest. Hij vond zichzelf te goed (letterlijk en figuurlijk) om mee te verdedigen. En dan kiest hij nu het hazenpad. Maar goed, het seizoen zit er bijna definitief op.

0    
Kwartbelg

Volgens mij staat er een hele rij Samsonites klaar in de gang tussen het spelershome en de parkeerplaats. Cadeautje van de supporters.

0    
Willem 4,5

Ik hoop dat ze allemaal op een enkele na vandaag vertrekken, stellen we gewoon jong NAC op tegen PEC. Ben helemaal klaar met dat stelletje lamlullen, Morgen allemaal een vakantie boeken en voorlopig niet meer terugkomen.

0    
scheppioni

De man van glas van ons NAC, dit gaat hem niet meer worden helaas ! Het ga hem goed !

0    
Fred op EN steem

Te vrede bijna rond met Groningen

0    
Ivo

Ik vond het een hele rare keuze dat Fernandes terugkwam. Hij heeft mij nooit kunnen overtuigen in zijn eerste periode bij de club. Fysiek komt hij heel veel te kort.

Ook voor hem was het een verloren jaar. Totaal gebrek aan inzicht van Smulders om hem terug te halen.

0    
The Cosmic Gate

Een echte NAC speler dus ......NOT
Neem me the herinneren dat hij aangaf dat hij belangrijk wilde zijn , nou OOK daar hebben we NIKS van gemerkt.
Wat een passanten elftal zeg

Wanneer komt de waarheid enz naar buiten. Nu langzaam druppelt naar buiten dat het geen team was (wat wij al maanden gezien hebben natuurlijk) , in de kleedkamer was /zat het niet goed (wat dan weer de basis is voor een team)
Een hoop hiervan kan je herleiden naar geen aanvoerder met ballen en lef, een technische staf die niet durft (of mag) , een compleet verkeerde samenstelling /selectie. Waarvoor een groot deel één kwakzalver verantwoordelijk is geweest : Hans Smulders ..

We zijn voor de gek gehouden , we zijn genaaid enz door een groot deel RvC / technische staf / technisch hart / sportpsychologen (waarvan ik al maanden roep dat deze werkelijk alleen maar geld kosten en ook NIKS toevoegen .

0    
D'n Beuk

Ach zo zit heel de selectie van dit jaar in mekaar, na elke wedstrijd zag je ze 2 uur later al foto's plaatsen van allerlei Amsterdamse restaurants of barretjes, de supporters hebben geen binding met dit elftal omdat dit elftal totaal geen binding heeft met de club en stad.
de bezem er doorheen en volgend jaar spelers die wel voor de club door het vuur willen gaan !!

0    
Janmetdenacpet

Hoop dat er nog vele zijn voorbeeld volgen, woensdag seizoen afsluiten met het handje vol blijvertjes en jonge gasten die wel willen.
Misschien trekt dit nog wat twijfelaars over de streep om volgend seizoen toch te verlengen.
Alles beter dan deze selectie !

0    
Fred1

Precies zoals ze er een heel jaar in staan.
Verschrikkelijk.
Kan de rest ook niet meteen opflikkeren?
Ik hunker woensdag naar een NAC met Leigh, Zwarthoed, van Hecke, Loshi aangevuld met jeugd de rest zal me echt worst zijn en hoef ik nooit meer te zien.
Laat volgend jaar inderdaad maar Seuntjens en Schalk de dienst voorin maar uitmaken dat zie ik wel zitten. Het is een heel andere Schalk dan voorheen.

0    
Ivo

@The cosmic gate

Wat afdankertjes van Man. City, gevalletjes uit vorm en geblesseerd, jongens die blij waren dat ze op het laatste moment toch nog ergens een contractje kregen, aangevuld met nog te jong of onervaren. Los zand dus.

Van alle spelers uit onze gigantische selectie waren er maar 2 echt eredivisiewaardig: Te Vrede als spits en Verschueren als controleur op het middenveld. Na de blessure van Verschueren trokken we helemaal niks meer over de streep. De rest komt gewoon te kort en is van niveau KKD of lager.

0    
MickJ

Ik word hier kotsmisselijk van , wie volgt
Hoop nog vele .

0    
Nachoreca1

Spaanse nicht ... altijd ziek zwak en misselijk... was het eerste seizoen in mindere mate maar die kut kneus van een Smulders zag er de Spaanse Cruijff in... man man

0    
Peppie&kokkie

De roep van de supporters om enkel nog hen op te stellen die volgend jaar nog willen,. indien de trainer dit doet gaat , dan ga ik er vanuit dat hij blijft. Zo niet en Brood gaat gewoon verder met de gebruikelijke zooi dan is het voor mij duidelijk...... Die stapt dan ook op en ba mij de zonvloed.

0    
Belgische Naccer

Lambal numero 43....

Man man man. Ik hoop zo dat ze allemaal oprotten.
Leight en lundqvist. De rest kan ook in de KKD niet mee.

Als we tenminste serieus snel terug willen naar de ere.
Maar als laagvliegers als Allouchi, Korte, Kali, Karami, Gersbach, Kai kai, etc. gaan blijven...dan wordt het jarenlang KKD net zoals RKC.

Actie! Nu! Het is KKD! Dus je kunt VOL aan de bak nu, met het ontbinden van contracten en het lichten van alle degradatie-clausules. te beginnen met van Leer. Wat ben ik die sukkel beu!!! Davy Schollen was beter!

0    
Krenk

Heeft gewoon niet het niveau. Technisch dik in orde, maar qua inhoud, constantheid en meeverdedigen zwaar onvoldoende. Dit zagen we vorig jaar al maar door gebrek aan voetbal know-how bij de technisch verantwoordelijke en de wondergoal tegen Heerenveen deze jongen terug laten komen.

0    
j.d.BSIDE

Stuur de rest ook maar mee, laatste wedstrijd jong nac opstellen......

0    
Henkie

Snap hem meteen. Heeft meer voetbal in zijn grote teen dan korte rosheuvel lunqvist damen karami en consorten bij elkaar, maar werd niet eens geselecteerd.

Dan zou ik ook eieren voor mn geld kiezen.

0    
Zwampie

Hennie
Het geeft ook de instelling van de speler aan, en dus het gelijk van Brood en van de Gaag dat het niks zou worden met hem. Niet de instelling gehad om alles voor het team te willen geven. wat maakt het nu uit om nu die paar dagen langer te blijven. Als je zolang teleurgesteld rond loopt zou ik me op die 3 dagen ook niet laten afrekenen.

0    
Zwampie

Hennie is henkie

0    
Arie

Kan ie mooi naar Girona, die ook gaan degraderen waarschijnlijk.

0    
Martinus

Geen huurlingen in de slotwedstrijd. Daar is geen enkele reden toe.

0    
Breda

Dat hij niet speelde na zijn blessure heb ik nooit begrepen. Ook Dervite trouwens. Was dit powerplay van Brood of waren die gasten niet te handhaven? Slechter dan wat er stond waren ze in ieder geval niet.

Dervite kan overigens in het rijtje grootste miskopen ooit. Bizar dat je een speler in de winterstop huurt die je niet gebruikt.

0    
Fred1

@ Nachoreca1, en dat terwijl MC het ten zeerste had afgeraden om hem nog een seizoen te pakken dat maakt het geheel nog zuurder dan het is.
En iedereen die niets of weinig weet van de samenwerking maar MC de zwarte Piet toeschuiven.
Als de nieuwe TD het goed aanpakt en zorgt voor 14 goede spelers dan levert MC volgend jaar een nieuwe lichting met spelers om op te leiden en gaandeweg in te passen, maar wel volgens de afspraken en niet volgens de invulling die Smulders aan de samenwerking gaf. Ik ga steeds meer twijfelen aan de persoon Smulders en ook Goetzee valt voor mij steeds verder van zijn voetstuk.
Het is simpel: City gaat graag door met NAC, maar wil NAC het niet dan pakken ze gewoon een andere Nederlandse club.
Er komt steeds meer boven water drijven, het technische hart heeft MC nauwelijks betrokken bij de mutaties in de winterstop, men was niet echt te spreken over de non communicatie van PVH en MVDG.
Ik ben benieuwd ik zou zeker voor het duo Seuntjens / Schalk gaan in een 4-4-2 systeem en ik zou Tim Koremans als keeper oppikken bij Sparta, dan krijg je weer een Brabant hart waar je meer omheen kunt bouwen, Seuntjens kan ook op 10 en Van Hooijdonk naast Schalk, wellicht is dan het nieuwe duo Lammers van Hooijdonk geboren. ?

0    
Fan uit Zevenbergen

Te vrede is sins de winterstop al rond met Groningen stond toen al in het Dagblad van het noorden !! Na wedstrijd Groningen Nac ..

0    
Dutchbird

Had een van de sterkhouders moeten worden voor het seizoen 2018/2019 maar deze man van glas heeft werkelijk niets gebracht. Ik vrees dat er een carrière in de knop is gebroken want in geen enkel voetballand kan hij op het hoogste niveau mee.

0    
Fred1

@ Fan uit Zevenbergen, Tevrede heeft ook al eerder dit jaar met Twente gesproken , de hypocrisie ten top.
Ze zijn allemaal heel begaan met NAC.

0    
Joop Klepzeiker

De grote vraag is en blijft...

Welke spelers zitten er in de koffer van Fernandes?

0    
Sigaar

Woensdag juist wel alle falers opstellen. Dan kunnen ze nog eens zien wie (supporters) ze heel het jaar in de steek hebben gelaten.

0    
Sp1

Een nuance is wel op zijn plaats, Paolo was lang geblesseerd en is daarna in een soort van depressie geraakt... Had geen zicht meer op minuten en werd op de club nergens meer in meegenomen.

Niet vreemd dat zo'n jongen akkoord krijgt vanuit de club om familie te bezoeken.


Vind het gedrag van onze nummer 9 stuitender.

0    
ome cor

Goede voetballer indien hij geen blessureleed heeft en een TEAM om zich heen heeft van spelers die willen voetballen.
Beetje kortzichtig van sommige mensen om deze jongen helemaal af te maken.
Alsof een speler er voor kiest niet fit of geblesseerd te zijn. Dat de selectie geen team was en een bijelkaar gekocht/huurd zootje was dat is niet de schuld van Fernandes. Al hadden we Messi gehad, dan was het nog niks geworden met NAC puur omdat de groep niet als team fungeerde.
Dat is te wijten aan Smulders maar zeer zeker ook aan gebrek aan kwaliteit en ervaring van vd Gaag.
Toen Brood kwam was het leed al geleden en hij kon niet toveren helaas.

Maar deze speler afzeiken omdat je als supporter zo gefrustreerd bent door de degradatie dat je iedereen maar uitscheld is simplistisch, infantiel en kortzichtig.

0    
Harrie

Logisch dat die weg is. Hij is door Brood (terecht?) genegeerd en moest aansluiten bij Jong NAC op Boeimeer. Aangezien jong NAC uitgespeeld is zit het seizoen voor hem erop.

0    
van Flieger

Typerend. Muehren ook al thuis in Belgie ?

0    
Nachoreca1

@ome cor... je kan ze ook blijven verdedigen tot in den treuren maar het is gewoon een grote onevenwichtige klote selectie. En daar is Smulders verantwoordelijk voor. Lekker luchtig over de degradatie lullen... de bezem er door heen en opnieuw beginnen... ja ja... we zitten in de hel van het betaald voetbal en zie daar maar eens uit te komen... k..t met peren is het. En ja ik ben gefrustreerd...

0    
nac fan

ik heb toch ge zegt dat de spelers niet wilde voetballen het waren gewoon grote zakkenvullers maar spelen ho maar

0    
Vergane Glorie

Klaar met afdankertjes als Muhren, Kali, Kastaneer e.d. Ook spelers die het nivo absoluut niet aan kunnen als Korte, Mounir niet doorselecteren. In de 1e cat valt mijn inziens ook Ralf S. Bij VVV zijn ze ook niet gek. Daar wordt meer beleid gevoerd als hier. Staat er niet voor niets naast.
Maar het is lekker "werken" bij een Bourgondische en Tegendraadse club. Het voetbal is echter bijzaak.
Een keuze. Wat wil je? Lekker ballen in de 2e divisie of pretenderen voetbal te willen spelen op hoogste nivo. Werk daar dan ook naar.
En dan de noodsprong "Technisch Hart". Leuke uitvinding voor ...... ja voor wie eigenlijk.

0    
mmm

Hopelijk wordt zijn salaris toch niet doorbetaald...…………..

Laad alle berichten na dit bericht in