Wij gaan niet opzij

El Allouchi: ''We waren geen team''

DeWeesJr

Mounir el Allouchi heeft eigenlijk alles al wel meegemaakt bij NAC. De Roosendaler is erg betrokken bij de club en daarom komt de degradatie hard aan bij de middenvelder. ''We zijn terug bij af. Dit doet wel iets met me."

''Ik kom hier vandaan. Ik heb alles meegemaakt.'' vervolgt El Allouchi zijn verhaal. Voor de middenvelder is het wel duidelijk waar het fout ging dit jaar. ''We waren geen team. Het is duidelijk dat de kwaliteit minder was dan vorig jaar. Nu waren we niet goed genoeg, klaar.'' Dat NAC ging degraderen hing al een hele lange tijd in de lucht. Toch blijft het weer een klap voor de speler. ''Het is shit dat wij erop deze manier uit gaan. Pijnlijk... Als je ziet wat er allemaal gebeurd is dit seizoen, niet normaal. Het was veel, te veel. Zowel op als naast het veld. Alles, alles...'' De middenvelder speelde in de afgelopen drie seizoenen samen met maar liefst 60 verschillende selectiespelers. Volgens El Allouchi is dat een zorgelijke zaak. ''Als er elk seizoen een bijna volledig nieuwe selectie staat, kan je geen stabiel elftal krijgen"

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Fernandes is onderweg naar Spanje 48 reacties
Volgend bericht
Niemczycki in WK-selectie Polen O20 14 reacties
59 Reacties
0   0  
Castle

Vind jou een goede jongen mou ir ,maar halsteren ofzo is jou top.kom snelheid tekort en kan niet schieten hoop echt dat alles opzout en een nieuw elftal dat wel bikkelt en voetbalt

0   0  
nacman

beste mounir bij NAC staan elf zwakke schakels in het veld en jij was een van de allerzwakst schakels in het elftal
je kunt gaan houdoe en bedankt

0   0  
Pao

In een goed team prima speler om erbij te hebben! KKD kan hij makkelijk aan van mij mag hij blijven

0   0  
Ed

Maak je borst maar nat. In de kkd is elke ploeg er op gebrand om NAC te verslaan. Ze zetten dan net een stapje extra. Dus TD rap het team samenstellen!! Die gaat strijden en gaat voetballen. Voorbereiding is begonnen. Woensdag schat ik in dat de eerste spelers van Jong NAC in de basis starten.

0   0  
Ed

Hij mag idd blijven

0   0  
Cees

Je hebt gelijk, jullie waren ik elk opzicht niet goed genoeg. Een welgemeend advies, praat eens met elkaar en ga bij de amateurs voetballen. Begin ergens in de tweedeklasser of zoiets, dat gaat net lukken, zo schat ik in.

0   0  
Vreven

Bereid jullie maar zovast voor om voorlopig de eerste 5 jaar naar de kkd te gaan kijken, zo is het, en zo zal het gaan............

0   0  
Wolfmanjack

De onvermijdelijke el Al met zijn theater. Gauw wegwezen. Niveau Helmond Sport.

0   0  
Ruud

Een misplaatste vedette.

0   0  
mul

@Wolfmanjack en van welk niveau zijn wij dan denk je?

0   0  
Geelzwartwit

Maakt niet uit welke speler zijn zegje doet. Ik ben meer benieuwd naar het zegje van de TD en AD. En dan wel een zegje waar we wat positiefs mee kunnen graag en geen loze kreten.

0   0  
Ed

Er staat waarschijnlijk geen club in de rij voor een van onze spelers. Normaal zie je Twente wel aankloppen, maar zij gaan ook al een deur verder. Al Jan ik me voorstellen dat Tevrede daar heen gaat.

0   0  
Sup

Die blijft sowieso.
In de kkd is hij echt wel bruikbaar.

0   0  
De Lange

Deze man kan echt wel iets, maar dan in een goed draaiend team met de juiste spelers erom heen.Eens met Ed, iedereen speelt net boven zn kunnen tegen Nac. Hoop dat onze Td, onbekend waarschijnlijk met het Nac dna, en de Nederlandse markt. Hoop op bekende en onbekende namen, spelers zonder bravour, maar die het " gewoon" doen. Wedstrijden die lekker smerig worden gewonnen.

0   0  
Piet

"Wij waren geen team"
Goh.

0   0  
Henri

@De Lang
Noem eens zijn specifieke kwaliteiten en geef eens wat voorbeelden uit het afgelopen seizoen waaruit die kwaliteit(en) duidelijk blijken.

0   0  
superboer

nu in de gelderlander een leuk artikel nac door de jaren heen; degradatie en promoties.

0   0  
Rijen is NAC

Schalk en de ervaring van seuntjes halen, spelers die vechten voor de club!

0   0  
Rinus

het komend seizoen met o.a ...Seuntjes-Schalk-Damen-van Hooydonck-aangevuld met een paar goede spelers van buitenaf....word het weer leuk om nac supporter te zijn

0   0  
Pizzabakker

Dit seizoen totaal niets laten zien, maar dat kwam volgens mij ook door de vrije rol die Van der Gaag hem toedeelde. Kwam totaal niet uit de verf. Vreven deed dat volgens mij vorig jaar beter, mede doordat Garcia naast hem liep. In een goed of in ieder geval beter team heb je aan Mounir echt wel iets, mits je hem een duidelijke opdracht geeft en niet laat dolen. Zeker in de KKD. Mag van mij dus best blijven, maar dan wel in een andere rol.

0   0  
Ouwe Spionkop

Mounir staat op het (korte) lijstje van de blijvers bij NAC. Die zien we volgend seizoen weer op het veld.
Ook op mijn lijstje dat er niet toe doet natuurlijk.
Een van de weinigen die er wel ziek van is dat we zijn gedegradeerd. Jongen opgegroeid in West Brabant die die wel wil knokken (net als Korte) en nog aardig kan voetballen. Kan zeker mee in de eerste divisie.

0   0  
Judge M.

Op positie 10 was hij een paar jaar terug goud waard in Helmond. De gaten dichtlopen op het middenveld wat hij de afgelopen 2 seizoenen heeft moeten doen, was op zijn zachtst gezegd geen succes. En dat terwijl hij een enorm goed schot in de benen heeft..

Ik heb Mounir altijd een enorm sympathieke vent en een echte voorbeeldprof gevonden (hij verscheen tenminste nog voor de camera) maar ik denk dat mocht zich een club, bijvoorbeeld uit Belgie, voor hem melden dat het misschien voor zowel club als speler beter is om de wegen te laten scheiden nu NAC er nog iets aan over zou kunnen houden.

We gaan het meemaken allemaal. COME ON NAC!

0   0  
Dutchbird

Die Eisinga kan lullen wat hij wil. Ik ga me niet op voorhand opnieuw als een mak schaap naar de slachtbank laten leiden. Denkt hij echt dat hij met een kleine korting het verschil in waardebeleving tot zijn recht laat komen. Ik denk het niet. Ik denk dat er op de tribune al heel veel ruimte gaat ontstaan voor de vrije verkoop. Dus pikken mijn maten en ik de leuke wedstrijden er wel uit.

Mocht ik me vergissen en komen TvdA en LE binnen twee weken met een verdomd goed plan, dan komen er natuurlijk weer SSC's. Maar ik heb er een hard hoofd in dat twee door Edelenbosch snel bij elkaar gescharrelde directeuren (omdat de blaaskaken zelf de beloofde zwaargewichten niet konden binnenhalen), het voor elkaar gaan krijgen om al die ongeïnteresseerde passanten van Smulders buiten te bonjouren en een nieuw team samen te stellen dat blaakt van NOAD en talent. Een team waarvoor je weer graag naar het Rat Verlegh komt.

Hoewel Mounir inmiddels ook wel zal weten waar zijn grenzen liggen, mag hij van mij wel blijven. Maar het is natuurlijk heel slecht gesteld met de spirit in de spelersgroep als zo'n jongen zegt ”We waren geen team. Het is duidelijk dat de kwaliteit minder was dan vorig jaar. Nu waren we niet goed genoeg, klaar.”

0   0  
Fred1

Hoe durf je!! Ik kom hier vandaan? RBC, Virtus , Roosendaal dacht ik toch?
Ik erger er me kapot aan, altijd zorgen dat hij voor de camera kan om zich schoon te praten en altijd de vermoorde onschuld spelen.
Hij gedraagt zich als een gearriveerde vedette.
Inderdaad als boven al door iemand aangegeven, Halsteren is zijn top.
Met dit soort spelers doorgaan betekent de ondergang van de club.
Nee Mounir, jullie waren geen team want een team bestaat uit elf spelers en met jou er bij waren dat er steeds 10.

0   0  
Chris W.M.

Onderbuikgevoel zegt dat hij NAC gaat verlaten, voor zandbak of Turkije. Zal niet verder groeien qua niveau dus gaat daar zijn zakken vullen. En geef hem geen ongelijk.

0   0  
Emar

Ja hoor daar hebben we El Allouchi weer.
Weet nou toch eens keer je plaats.

0   0  
D'n Beuk

Het meest schrijnende om te zien gisteren was wel dat die Lundqvist keihard stond te lachen met Sam Lammers na de 1-0 van Heerenveen

0   0  
Dos

In en in triest hoe sommigen El Allouchi aanvallen.
Toegegeven, hij heeft net zoals iedere andere speler in de selectie een dramatisch seizoen gespeeld, waar hij de afgelopen 2 jaar een geweldige ontwikkeling doormaakte was daar dit seizoen niets van terug te zien.
2 trainers hebben hem de voorkeur gegeven boven anderen, hij heeft echt niet de boel laten lopen wat ik bij andere spelers wel heb gezien. Dat hij iedere keer voor de camera's verschijnt zie ik niet als vedettegedrag, mar als iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt.

0   0  
Ouwe Spionkop

@Fred1
Roosendaal is West Brabant. Het gebied waar de seizoenkaarthouders van NAC vandaan komen.
Dus ja hij hij komt hier vandaan.
Je slaat de plank helemaal mis!

0   0  
Nacbeest

Prima speler die weet wat NAC is. Als we zelfs bij een jongen van de club gaan zeggen dat hij weg mag dan zijn we zo weer op het punt dat we teveel passanten hebben.

Hup El Allouchi!!
HUP NAC!

0   0  
misterbean

Aan hem ligt het niet alleen. Waarom geen melding van dit artikel in BNdeStem. Dit is voor mij gewoon de harde waarheid. De hele top van NAC heeft gewoon keihard gefaald
https://www.bndestem.nl/nac/hoe-nac-zich-in-tien-maanden-tijd-vernietigde~ab7394845/

Om maar even 1 rake qoute te geven: De op Deadline Day gestrikte Robert Mühren (29), hij kostte een slordige 300.000 euro aan huurgeld, is de belichaming van het wanstaltige sportieve beleid dat is gevoerd.

0   0  
Beultje

Als we volgend seizoen mee willen tellen in de KKD dan zal dat toch zonder ELA.Moeten zijn zonder Damen zonder Korte en nog een tiental van dat soort.
Maar dat zal helaas niet gaan de meeste van die prutsers hebben nog een contract van minstens een jaar.
Met zulke spelers moeten we ons richten op hooguit middenmoot KKD.
Jammer maar helaas........

0   0  
ome cor

@Emst
Als hem iets gevraagd wordt geeft hij netjes antwoord.
Wat nou " weet je plaats" ? Bepaal jij wie er geïnterviewd mag worden ?

En nu af zit en bibber

0   0  
TpT

El Allouchi heeft genoeg krediet wat mij betreft. In het huidige elftal valt simpelweg geen eer te behalen. Met een aantal goede spelers om hem heen kan El Allouchi veel meer brengen. Dat het echter niet gelukt is om zelf een dragende kracht te worden dit seizoen is echter ook duidelijk.

Qua instelling echter niets op aan te merken. Ik schaar Mounir in het rijtje Koch, Sporkslede, Nijholt, Verschueren. Qua voetballend vermogen niet altijd geweldig maar aan de instelling ligt het niet.

Ik neem gasten als Rosheuvel, Kali en Kastaneer de degradatie veel meer kwalijk. Hen kan het echt geen reet schelen.

0   0  
DunErwt

@ouwe spionkop

Had je moeten zeggen toen RBC er nog bij was.
Wat hebben ze in Roosendaal een hekel aan ons.
NAC is gewoon Breda zoals ajakkes Am*dam is en Feyenooit Rotterdam
Wat een onzin zeg, en daar heb je ook gelijk de nieuwe NAC supporter en de ouwe NAC supporter.

0   0  
Maarten

Komt in alle aspecten tekort. Goede jongen maar hoeft van mij niet te blijven. Integendeel zelfs, hij moet ook gaan. Hij is een van de spelers waar ik totaal op uitgekeken ben.

0   0  
Tombola Breda

@ Dos, verantwoordelijkheid neem je op het veld, niet voor de camera. Als je presteert krijg je complimenten, als je faalt krijg je verwijten. Zo simpel is het toch? Natuurlijk heeft hij in zijn goede jaren de nodige krediet opgebouwd. Het is volgens mij ook echt niet zo dat het publiek hem van de een op andere dag de zak heeft gegeven. Maar op een gegeven moment is er een punt bereikt dat ook dat krediet is verspeelt. En dan moet hij maar wat commentaar kunnen incasseren. Hoe denk je dat dit in het normale bedrijfsleven werkt? En je hoeft echt geen medelijden met hem te hebben gezien zijn opengebroken contract van vorig jaar.

0   0  
Maarten

Koch, Kali, V Aanholt, El Allouchi, Muhren, Rosheuvel, Kasteneer, Karami, Te Vrede en Mets. Deze spelers zijn de belichaming van 't niet willen opbrengen om maar 1% NOAD te tonen. NOAD en kwaliteitsgebrek dan.

0   0  
JimGoose

Op dit moment word ik chagrijnig van elke NAC speler die open deuren intrapt... Wat El Allouchi voor mij persoonlijk voor heeft op de rest is dat ik bij hem echt geloof dat hij er even ziek van is als de gemiddelde supporter.

0   0  
F3

Zucht, het open deuren intrappen is begonnen...

0   0  
scheppioni

Ooit is het gewoon beter om je mond te houden Mounir !! Het getuigt ook nog dus dat je weinig feeling hebt in deze ! Je koppie gebruiken hoort ook bij het voetbal en er zit misschien wel gave in op trainingen zo blijkt aan de trainers, maar het vertalen naar de wedstrijd blijkt in jouw geval te lastig !!!?? Er is hulp voor eventuele faalangst jongen, maar dan moet je er wel aan toe durven geven !

0   0  
Ivo

Mounir is een goeie jongen maar voor de eredivisie komt hij te kort, of hij moet een paar prima spelers om zich heen hebben staan.

Is toch wel anders voetballen of Angelino linksback staat of Leigh of Gersbach.
En of je de bal kan afgeven aan een Agyepong of Manu Garcia ipv een Kastaneer.

Mounir heeft een doorlopend contract maar het zou beter voor zijn carriere zijn als hij bij een andere club verder ging.

0   0  
jvt

En ja hoor, hier begint het weer. Interview Damen, volgens velen hier mag hij blijven, Van Hooijdonk en Van der Gaag zijn onze 'talenten' en mogen blijven, El Allouchi komt uit de regio en mag blijven, Mashart net een contract gekregen en mag blijven, Leigh de enige met echte inzet en mag blijven, Verschueren wat hebben we die gemist en mag blijven, Koch sympathieke gozer en nog de enige die er altijd stond en mag blijven, Korte heeft NOAD en mag blijven, Lundqist goede voetballer en mag blijven...

Heren we zijn gedegradeerd. Niemand is beter geworden, niemand is opgestaan om de ploeg bij de hand te nemen, niemand toonde een over mijn lijk mentaliteit. We zagen voetbal dat niet om aan te gluren was. En het gros ervan zou nu in de KKD met haar fysieke voetbal ineens wel de pannen van het dak kunnen spelen en kampioen worden?

We moeten ons VERSTERKEN, het woord zegt het al, beter worden dan wat er is. Opruimen die boel. We kunnen er alleen maar op vooruit gaan. Slechter kan nl. niet. We kunnen iedereen missen als kiespijn. Het moet nu menens zijn. Aandeelhouders en 'managers' kom maar op met jullie daden.

0   0  
Sjorske

Wel fijn dat het raadsel nu ontcijferd is: 'We waren geen team'....
Joh! Da mende nie...

Wat een aanfluiting zeg

0   0  
D’n opletter

Ach gut, het jongetje meent dat ze geen team waren. Goh, en wat is de bijdrage van dit jongetje precies geweest? Mouwen opgestroopt en het juiste voorbeeld gegeven? Veel, ‘vuile’ meters gemaakt? Nee! Ook voor dit jongetje geldt; shirt uit en oprotten!

0   0  
Ivo

@jvt

Zeer mee eens. Met lieve jongens uit de streek word je geen kampioen.
Deze mannen hebben 34x de kans gekregen om het te laten zien. En die kans niet gepakt.

Iedereen met een huurcontract en aflopend contract mag weg.
Spelers met een doorlopend contract die weg kunnen, mogen ook weg.
Wat mij betreft zijn er geen uitzonderingen. De bezem erdoor en zoveel mogelijk versterken en vernieuwen.
Is ook beter voor de sfeer straks.

0   0  
Belgische Naccer

Opzouten, jij bent de zwakste schakel!

op van Leer na....ok ok...de 2e zwakste schakel dan.

Wat een amateur is dit. Allouchi kan ook in de KKD niet mee.
Maar hij zal wel blijven, kan verder alleen bij RBC aan de bak. Niemand wil hem hebben.

0   0  
Krenk

Ik word er persoonlijk moe van dat het er toe doet waar een speler vandaan komt. Fijn dat Mounir uit Roosendaal komt, ook al was hij op de grote markt geboren, hij voldoet niet aan de eisen die het betaald voetbal stelt, en dus wegwezen.

In mijn ogen gaat het erom wat een speler brengt in kwaliteit (techniek, inzet en strijdlust) en is het mooi meegenomen dat het een Nederlander is, of met veel mazzel iemand uit de buurt. Bij de lokale 2e klasse is het belangrijk dat de spelers uit de plaats komen waar de club is gevestigd, maar voor betaald voetbalclub ligt dit anders.

0   0  
gebruikersnaam

schalk en seuntjes zijn een stel calimeros (zeikerds) heb je nix aan

0   0  
Des NAC's

Typisch dat zijn teamgenoten te pas en te onpas roepen dat er wel degelijk kwaliteit in deze selectie zit. Waarschijnlijk uit gebrek aan zelfinzicht.

Thanks Mounir, aan jouw inzet lag het niet iig

0   0  
Rade

El Allouchi in een rijtje zetten met passanten zonder clubgevoel vind ik echt belachelijk. Dit is gewoon een jongen van de club, ook al is hij niet in Tuinzigt geboren.

Technisch een van de beste spelers die we hebben. Kan zo mee bij Heracles. Kijk maar hoe Mats t doet bij AZ en die kon er volgens velen ook niets van..

Ik hoop dat hij blijft, maar gun hem ook een beter elftal bij een goed georganiseerde club.

0   0  
Fred1

@ Rade , je gaat Elalouchi toch niet met Mats Seuntjens vergelijken?
Dat is ongeveer Ronaldo vergelijken met Kali, ik denk dat de voetbalkwaliteiten van Seuntjens boven gemiddeld zijn, dat wisten we allemaal, het ging om zijn houding en werklust maar Mats Seuntjens is een begenadigd technicus die als persoon veel progressie heeft gemaakt.
Maar achteraf heeft dat waarschijnlijk ook veel met de gebrekkige begeleiding gebrek aan leiding en de cultuur bij NAC te maken.
Maar Elalouchi moet gewoon verkassen dat is de handrem op het hele team en hij moet gewoon zijn mond houden en nederig zijn na wat hij en zijn maatjes ons hebben aangedaan.

0   0  
Aj

Ik kijk uit naar het afscheid nemen van..... alle nep supporters/ passanten/ gloryhunters

0   0  
PetöVI

Respectloos en misselijkmakend hoe sommige Mounier afserveren. Die jongen is één van de weinige die wél binding heeft met onze club binnen de selectie. Ik vind hem ook tekort komen voor de eredivisie maar hij verdiend zeker wel respect.

Dus voordat je weer begint te tokkelen op je toetsenbordje, denk even na.

0   0  
Rade

@Fred1
Natuurlijk is Mats beter dan Mounir, maar ik denk dat ook hij met betere begeleiding en in een andere cultuur mee kan in middenmoot/subtop eredivisie.

0   0  
Johan Apeldoorn

Ik weet nog goed dat in de aanloop van dit seizoen deze Mounir zat te verkondigen dat hij belangrijker wilde zijn voor het team en NAC bij de hand wilde nemen.

Maar mijn hemel...wat een kut seizoen heeft hij gespeeld. Een balletje terug lukt nog maar verder lukte er maar weinig. Hij heeft vast nog een jarenlang contract, zodat je er de komende tijd niet vanaf kan.
Van mij mag de hele selectie weg. Koch, Verschueren, Leigh en Lundqvist mogen blijven, de rest mag wegwezen.

0   0  
Wouter

elalfoetsie hoop ik volgend jaar ik hoop dat we volgend jaar van die onbenul met zijn lulverhalen af zijn.

0   0  
Dutchbird

TvdA dankt iedereen hier voor de uiterst bruikbare adviezen, gaat hij veel plezier aan beleven.

0   0  
Real Robert

Dit jaar geen voldoende gehaald. Geen middelmaat in het nieuwe 1e divisie-ream. Voor hebben juist de middenvelders het meest gefaald dit seizoen. Geen opbouw, gen assists, geen schoten uit de 2e lijn,
je man laten lopen etc.
Op het middenveld hebben we naast een goede spelverdeler bikkelaars met fysiek nodig.
Iemand schreef het hier al: volgende seizoen geven alle teams een tikkie extra tegen NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in